antoniskon Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Παίδες βοήθεια! Το κινητό είναι στο download mode αλλά κάτι δεν επικοινωνεί με το odin... τι κάνω; Δεν μπορεί να εγκαταστήσει την αναβάθμιση!!! Update: To επανέφερα με την ίδια διαδικασία που μπαίνει στο download mode! Edited November 10, 2016 by antoniskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάντως το θέμα διαχειρησηδιαχείρισης της ραμ δεν είναι καλό Πρώτη φορα βλέπω 800mb ελεύθερα Παλιά κάτω από 1 με τις ίδιες εφαρμογές δεν είχα πέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάντως το θέμα διαχειρησηδιαχείρισης της ραμ δεν είναι καλό Πρώτη φορα βλέπω 800mb ελεύθερα Παλιά κάτω από 1 με τις ίδιες εφαρμογές δεν είχα πέσει Γιατι πιστευεις οτι με τα 800 δεν κανει καλυτερη διαχειριση;Δεν σημαινει οτι δεν κανει και παλι καλη διαχειριση.Αλλωστε ειναι νωρις να δεις πως δουλευει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παρ ολο που τρεχω να βαλω καινουριες εκδοσεις, για καποιο λογω βαριεμαι να βαλω την beta! Αντε καντε την ολοι εσεις δοκιμη για να την βγαλει γρηγορα η Samsung κανονικα! :p Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παίδες η έκδοση του android η 7.0 δίνεται official στο κινητό μας δλδ θα μας έρθει update εκει ή περνάτε την beta έκδοση μόνοι σας από xda ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Παίδες η έκδοση του android η 7.0 δίνεται official στο κινητό μας δλδ θα μας έρθει update εκει ή περνάτε την beta έκδοση μόνοι σας από xda ? Καταρχας η εκδοση ειναι beta ειτε την περασεις εσυ με odin απο xda ειτε στην δώσει εφοσον εχεις περασμενη Btu αγγλικη ρομ και εχεις κανει εγγραφεί κτλ για να την λαβεις official με ota απο την samsung.... Δηλαδη το οτι ειναι Beta δεν αλλαζει.... Edited November 10, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Παρ ολο που τρεχω να βαλω καινουριες εκδοσεις, για καποιο λογω βαριεμαι να βαλω την beta! Αντε καντε την ολοι εσεις δοκιμη για να την βγαλει γρηγορα η Samsung κανονικα! :p Νομίζω αξίζει τον κόπο. Γενικα ρολαρει πολύ καλα και υπάρχουν ελάχιστα bug νομίζω που δεν χαλάνε την γενική εικόνα. Για beta είναι πάρα πολύ καλή αν εξαιρέσεις την μουσική και βίντεο που έχουν θέμα νομίζω είναι θέμα ωρών να βγάλουν update. Απο μπαταρία μέχρι στιγμής την βλέπω στα επίπεδα APC8 Μαρτίου δηλαδή παρα πολυ καλη. Ασε που αμα ρίξεις την ανάλυση εχει διαφορά στην μπαταρία. Στο ματι πάντως δεν έχει τόσο μεγάλη καθώς την είχα ξεχάσει σε fhd και δεν το είχα προσέξει. Update Η μουσική ηδη ενημερωθηκε από το galaxy store και δουλεύει άψογα. Edited November 10, 2016 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εχει Slider για να κατεβασετε την αναλυση σε 1080p? Αν ναι βλεπετε βελτιωση στη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εχει Slider για να κατεβασετε την αναλυση σε 1080p? Αν ναι βλεπετε βελτιωση στη μπαταρια? Nαι, έχει δώσει τέτοια δυνατότητα. Ακόμα και σε 720p μπορείς να κατέβεις. Όποιος έχει περάσει τη N & έχει όρεξη, ας κάνει δοκιμή με χρήση στη μία και την άλλη ανάλυση (π.χ. από μισή ώρα browsing στην καθεμία) & να δούμε αν υπάρχει διαφορά στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Σ'ευχαριστω. Χρηστες σαν εμενα με Note 3 που πονταραμε στην αγορα του Note 7 εχουμε μεινει στο μεταιχμιο. Το S8 ειναι μακρια και S7 ειναι σχετικα ''παλιο'' για να το παρουμε τωρα. Ειναι λιγακι εκνευριστικη η κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Σ'ευχαριστω. Χρηστες σαν εμενα με Note 3 που πονταραμε στην αγορα του Note 7 εχουμε μεινει στο μεταιχμιο. Το S8 ειναι μακρια και S7 ειναι σχετικα ''παλιο'' για να το παρουμε τωρα. Ειναι λιγακι εκνευριστικη η κατασταση Οσα άτομα ξερω που ηταν στην θέση σου έχουν πάρει το s7 edge και είναι ολοι υπερ ευχαριστημενοι. ενα αλλο φιλαράκι που πήρε 7 plus στον μήνα το εδωσε και πήρε και αυτός edge. Νομίζω τώρα που έχει πεσει και η τιμή είναι εξαιρετική περίπτωση. Στην τελική το παίρνεις και αν σε παει ταμείο το 8 το δίνεις. Δεν νομίζω να πέσει παρα πολυ ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Σ'ευχαριστω. Χρηστες σαν εμενα με Note 3 που πονταραμε στην αγορα του Note 7 εχουμε μεινει στο μεταιχμιο. Το S8 ειναι μακρια και S7 ειναι σχετικα ''παλιο'' για να το παρουμε τωρα. Ειναι λιγακι εκνευριστικη η κατασταση Δεν κάνει τίποτα. Στο 2ο σκέλος της απάντησης σου έχεις δίκιο. Εγώ το πήρα αρχές σεπτέμβρη, όταν είδα ότι η κατάσταση με το Note πάει να ξεφύγει & πάλι θεωρούσα ότι άργησα. Η καλύτερη εποχή ήταν Ιούνιος/Ιούλιος, αλλά και τώρα παραμένει μία από τις καλύτερες προτάσεις. Πλέον κρίνεις με το τι σου κάνει κέφι, είτε μένεις σε note 3 & περιμένεις, είτε πας σε κάτι άλλο που σε κέντρισε. Προσωπικά και τώρα σ'αυτό θα πήγαινα, φυσικά, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να κάνεις και συ το ίδιο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Η διαδικασια για να μπουμε στην beta ποια ειναι? Απλα κατεβαζω το galaxy beta apk και περιμενω να επιλεγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Η διαδικασια για να μπουμε στην beta ποια ειναι? Απλα κατεβαζω το galaxy beta apk και περιμενω να επιλεγω? Μας τελειωσε αυτη η διαδικασια.Τωρα μονο απο xda την κατεβαζεις και την φλασαρεις μεσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μας τελειωσε αυτη η διαδικασια.Τωρα μονο απο xda την κατεβαζεις και την φλασαρεις μεσω odin. Με odin γράφει ο knox νομίζω. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Σήμερα με πρώτη πλήρη φόρτιση και λειτουργία σε fhd να δούμε πως θα πάει.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Με odin γράφει ο knox νομίζω. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Σήμερα με πρώτη πλήρη φόρτιση και λειτουργία σε fhd να δούμε πως θα πάει.. Όχι φίλε μου, δε γράφει ο knox περνώντας επίσημο firmware με odin. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Όχι φίλε μου, δε γράφει ο knox περνώντας επίσημο firmware με odin. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι ευκολο να μας δωσεις το λινκ απο xda για την διαδικασια με το odin που ανεφερες? Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ειναι ευκολο να μας δωσεις το λινκ απο xda για την διαδικασια με το odin που ανεφερες? Ευχαριστω. :) Διάβασε τον οδηγό από το myphone παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Η διαδικασία είναι η ίδια. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δοκιμάστε ένας να δούμε πόση ταχύτητα ραμ σας δίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Με ποιο πρόγραμμα θες να το δοκιμάσω; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλημέρα φίλοι μου!!! Πέρασα κι εγώ την Nougat!!! Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές!!! Τα μόνα προβλήματα που έχω βρει ως τώρα είναι: όταν γράφεις μήνυμα μερικές φορές δεν πατιούνται τα γράμματα στην δεξιά κυρτή καμπύλη της edge οθόνης. αυτά με το Swype. δεν μπόρεσα να συνδέσω τα Bluetooth ακουστικά(Samsung), δεν τα βρίσκει καθόλου. επίσης όταν κάνεις επανεκκίνηση απενεργοποιούνται στην προσβασιμότητα οι υπηρεσίες π.χ. η αυτόματη αδρανοποίηση του Greenify, η υπηρεσία του Nova Launcher και άλλα!!! Ελπίζω σύντομα να βγει update που να τα διορθώνει αυτά!!! Την Nougat την πέρασα με Odin από Xda!!! Θα μπορώ να παίρνω τα updates σωστά? ή μόνο όσοι έχουν εγγραφεί στην beta? ευχαριστώ φίλοι μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Παιδιά έχω κατεβάσει ένα αρχείο zip που εχει καμια 5 αρχεια μεσα.είναι btu. Είναι για το απλο s7 edge. Εγώ έχω δικαρτο αλλά σκέφτομαι να βάλω btu για να έχω updates. Γίνεται? Θα παίρνω OTA? Να φλασαρω με Odin ; Edited November 11, 2016 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Με ποιο πρόγραμμα θες να το δοκιμάσω; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την A1 SD BENCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλημέρα σε όλους! Πολύ καλή δουλειά το Nougat! Γενικά λειτουργεί σε σχεδόν άριστο επίπεδο! Το βράδυ με 99% και μετά από 6,5 ώρες που ξύπνησα με wifi ανοιχτό 6% κατανάλωση. Δεν βρήκα μέσα το Samsung Lab όπου μπορούσα να έχω όλα τα app χωρίς drawer - με χάλασε λίγο - ελπίζω να είναι λόγω beta Το μόνο bug που βρήκα είναι που μου κόλλησε το notification drawer και δείχνει ότι έχω μία αναπάντητη, ενώ την έχω δει Προς το παρόν μετά από 8,5 ώρες χρήσης στο 82%πρώτο το Android με 3%, οθόνη με 35λεπτά χρήσης QHD, 2% Google Play 2% κλπ. Ερώτηση όταν βγει πλέον επίσημα το update το λαμβάνουμε κανονικά ή πάλι odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts