kountoura Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ψαξε το λιγο να τικαρεις εκεί που λεει συμφωνώ, εκανα λίγη ώρα να το βρω εγω. Μου έλεγε αποτυχία εγγραφής. Πατάω εκεί που λέει συμφωνώ και τέλος? Νομίζω σε 24 ώρες θα έχουμε το Update. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Πατάω εκεί που λέει συμφωνώ και τέλος? Νομίζω σε 24 ώρες θα έχουμε το Update. Ναι φίλε θα το δεις και στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 1η φορα βαριεμαι τοσο πολυ να φλασαρω ρομ για να παρω την beta αναβαθμιση... Περιμενω να δω εντυπωσεις κι αν πορωθω να αρχισω τα φλασαρισματα το Σαβ/κο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το beta program: 1. Έχω EUR παίζει ρόλο; 2. Έχω πατήσει το συμφωνω και μου λέει συνέχεια server error. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; 3. Το app το έχω κατεβάσει μέσω apk. Παίζει ρόλο; Μήπως έχω κάποιο παλιό apk? XXX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το beta program: 1. Έχω EUR παίζει ρόλο; 2. Έχω πατήσει το συμφωνω και μου λέει συνέχεια server error. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; 3. Το app το έχω κατεβάσει μέσω apk. Παίζει ρόλο; Μήπως έχω κάποιο παλιό apk? XXX χρειαζεται btu ρομ φιλε http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/BTU/ Edited November 9, 2016 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 χρειαζεται btu ρομ φιλε http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/BTU/ Έχεις δίκιο. Θέλουμε 2 φλασαρισματα εμείς τώρα δηλαδή. Καλά ας δοθεί και τα κάνω μια και καλή την ίδια μέρα όλα. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 To ez package disabler το σταματησαν..να κατεβασω το package disabler pro ή αυτο που ειναι +samsung; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 http://www.sammobile.com/2016/11/09/weve-got-android-7-0-nougat-beta-running-on-a-galaxy-s7-screenshots/ Πάντως φαίνεται να σπέρνει από τα screenshots. Φαίνεται εξαιρετική υλοποίηση. Όσοι την βάλετε είμαι σίγουρος ότι θα την χαρείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 http://www.sammobile.com/2016/11/09/weve-got-android-7-0-nougat-beta-running-on-a-galaxy-s7-screenshots/ Πάντως φαίνεται να σπέρνει από τα screenshots. Φαίνεται εξαιρετική υλοποίηση. Όσοι την βάλετε είμαι σίγουρος ότι θα την χαρείτε. Πολύ ασπρίλα βλέπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Χμμ Είναι σαν τις port ρομ του note 7 που είχα περάσει και τις έβγαλα αμέσως Δεν με βόλευε καθόλου το νέο grace ux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ρε παιδιά, γιατί κάνουν άσπρο το UI; Αφού το κινητό έχει AMOLED, γιατί δεν το κάνουν μαυρο, να εξοικονομεί και μπαταρία; Ή έστω να βάλουν ένα night mode, που να κάνει το UI μαύρο (αλλά όχι αυτη την πορτοκαλί απόχρωση που γίνεται με τo night mode στο android 7) Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ρε παιδιά, γιατί κάνουν άσπρο το UI; Αφού το κινητό έχει AMOLED, γιατί δεν το κάνουν μαυρο, να εξοικονομεί και μπαταρία; Ή έστω να βάλουν ένα night mode, που να κάνει το UI μαύρο (αλλά όχι αυτη την πορτοκαλί απόχρωση που γίνεται με τo night mode στο android 7) Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω προς τι η γκρίνια για το λευκό UI, εφόσον μπορείς να περάσεις ένα από τα ένα σωρό ''μαύρα'' θέματα που υπάρχουν διαθέσιμα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ακομα τίποτα το update! Περιμενουμε!!! Και οσο για το άσπρο θεμα και γενικα το ui στην 7αρα το βρίσκω πολύ πιο ωραίο και ξεκουραστω!!! Και οσο για την ασπριλα με ενα απλο θέμα γινεται κατρανι μαύρο!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ακομα τίποτα το update! Περιμενουμε!!! Και οσο για το άσπρο θεμα και γενικα το ui στην 7αρα το βρίσκω πολύ πιο ωραίο και ξεκουραστω!!! Και οσο για την ασπριλα με ενα απλο θέμα γινεται κατρανι μαύρο!!! Ετσι ακριβώς, το θέμα είναι να ρολαρει όμορφα και smooth και να είναι οσο το δυνατόν απροβληματιστο. Ενα ερωτηματικο είναι η μπαταρία. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω προς τι η γκρίνια για το λευκό UI, εφόσον μπορείς να περάσεις ένα από τα ένα σωρό ''μαύρα'' θέματα που υπάρχουν διαθέσιμα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Xda πάντως έχουν ανεβάσει την 7 αλλά από τα σχόλια που είδα στα γρήγορα δεν πρέπει να ναι για τα δικά μας Ευρώπη. Ας βγει επίσημα πρώτα και μετά τη βάζουμε. Θέμα ημερών είναι να την έχουμε όλοι Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 http://www.sammobile.com/2016/11/09/weve-got-android-7-0-nougat-beta-running-on-a-galaxy-s7-screenshots/ Πάντως φαίνεται να σπέρνει από τα screenshots. Φαίνεται εξαιρετική υλοποίηση. Όσοι την βάλετε είμαι σίγουρος ότι θα την χαρείτε. Πράγματι πολύ όμορφη και στα σχόλια λένε ότι είναι και πολύ smooth, καλό δείγμα αυτό αφού μιλάμε για Beta. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Κάποιοι την πήραν ήδη ΟΤΑ SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Αξιζει πουθενα το knox ρ παιδια? Να το ενργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Λοιπον εκατσα να διαβασω απο xda. Εδω ειναι το λινκ https://mega.nz/#!gwcHiDQT!mpOT9QSQ7phdpX44ofFL7BoGThq6IoVXjMaQmXJPIA0 .Ειναι uk btu κανονικα. Εγω θα κατεβασω μετα τη δουλεια και θα φλασαρω με δικη μου ευθυνη παντα. Oσοι εχουν θεμα με lags αλλαζουν σε 2κ την αναλυση και μετα το βαζουν perfomance mode on. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 χρειαζεται btu ρομ φιλε http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/BTU/ Καλημέρα , Μπορείς να μου πεις που θα βρώ οδηγίες για αλλαγή BTU, κι αν ισχύει η εγγύηση μετά την αλλαγή; Ευχαριστώ. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μόλις ήρθε το update OTA σε μενα παιδια. Κατεβαζω ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εμένα μου ήρθε την κάνω download... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εμένα μου ήρθε την κάνω download... Me too.. Προφανώς άνοιξε πλέον για το ευρύ κοινό Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Την έκανα εγκατάσταση φοβερό σαν πρώτη ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Τώρα κατεβαίνει και σε μένα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/06b5d031e31191166dfce4ee3208d698.jpg SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts