marios_ch Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση..ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες Ετσι είναι φιλε, πολύ καλό το σέρβις μην ανησυχείς. Τυγχάνει σε κάποιους να πέσουν σε ελαττωματικο κομμάτι. Θα σε ανταμειψει μετά, το κινητό είναι από τις καλύτερες συσκευές της χρονιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση..ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες Ενημέρωσε μας όταν το παραλάβεις να μας πείς της εντυπώσεις σου αν και δεν πιστεύω να έχεις θέμα απλά για να ξέρουμε όλοι μας !!! :D Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ερώτηση, σε hard reset μέσα από το recovery menu, χάνονται και ότι έχουμε στην sd card; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ερώτηση, σε hard reset μέσα από το recovery menu, χάνονται και ότι έχουμε στην sd card; Όχι δεν πειράζει τίποτα στην sd. *αν έχει γίνει ενεργοποίηση της κρυπτογράφηση στην κάρτα μνήμης τότε χάνεται το κλειδί από τη συσκευή σου με αποτέλεσμα να μην έχεις πρόσβαση σε όποιον φάκελο - αρχείο έχεις επιλέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 παιδια ενος μηνα κινητο αρχισε τα flickering η οθονη οταν ειναι στο always on display..δλδ μου εμφανιζει πρασινες γραμμες στην οθονη και τρεμοπαιζει..το εχω στο σερβις και περιμενω..ειχατε παρομοια εμπειρια?αν ναι τι εγινε με εσας?διαβασα για ενα παλικαρι λιγες σελιδες πριν με το ιδιο προβλημα...αν αλλαξει η οθονη χανεται το αδιαβροχο της συσκευης?κοντευω να σκασω..:( ευχαριστω εκ των προτερων και σε μενα ετσι αρχισε. δες αν σε σκοτεινο περιβαλλον η οθονη εχει μια γκρι αποχρωση και δεν σβηνει εντελως. απο οτι φαινεται εχει αρχισει να γινεται συχνο φαινομενο λογικα θα προκειται για καποια ελλατωματικη παρτιδα. σε ποιο σερβις το πηγες? αν εξαιρεσεις την συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειχα κανενα θεμα με σερβις παλιοτερα με αλλες συσκευες της ιδιας εταιριας. επεσα στην περιπτωση. δεν θελω να σε αποθαρυνω. κατι που με ανυσηχει ειναι μηπως δεν φταιει η οθονη και το προβλημα προκαλείται απο κατι αλλο. οπως και να εχει θα δουμε. μακαρι να στο επισκευασουν αμεσα και να μην σε ταλαιπωρησουν οπως εμενα αν και δεν νομιζω να εχεις θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos90 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) και σε μενα ετσι αρχισε. δες αν σε σκοτεινο περιβαλλον η οθονη εχει μια γκρι αποχρωση και δεν σβηνει εντελως. απο οτι φαινεται εχει αρχισει να γινεται συχνο φαινομενο λογικα θα προκειται για καποια ελλατωματικη παρτιδα. σε ποιο σερβις το πηγες? αν εξαιρεσεις την συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειχα κανενα θεμα με σερβις παλιοτερα με αλλες συσκευες της ιδιας εταιριας. επεσα στην περιπτωση. δεν θελω να σε αποθαρυνω. κατι που με ανυσηχει ειναι μηπως δεν φταιει η οθονη και το προβλημα προκαλείται απο κατι αλλο. οπως και να εχει θα δουμε. μακαρι να στο επισκευασουν αμεσα και να μην σε ταλαιπωρησουν οπως εμενα αν και δεν νομιζω να εχεις θεμα Αδερφε στην Omnitech στον Γερακα το πηγα και περιμενω.λογικα μεχρι τριτη τεταρτη θα ξερω.Εγω το πηγα οσο το εχω φρεσκο..μην φαει κανα πεσιμο,κανει καμια γρατζουνιτσα καπου και το παιζουν τρελιτσα οτι δν με καλυπτει η εγγυηση για ενα σημαδακι.Τοσα χρηματα εχουμε δωσει.Παντως αν γραψεις στο tube : flickering s7 edge θα δεις ουκ ολιγα βιντεακια με αυτο το προλημα. Εμενα ειναι περιπου σαν αυτο https://www.youtube.com/watch?v=PyLa2_uC80s. Οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω Edited September 10, 2016 by pavlos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Αυτό είναι χοντρό πρόβλημα οθόνης ή ό,τι άλλο...θα στο φτιάξουν σίγουρα foc. - μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Αδερφε στην Omnitech στον Γερακα το πηγα και περιμενω.λογικα μεχρι τριτη τεταρτη θα ξερω.Εγω το πηγα οσο το εχω φρεσκο..μην φαει κανα πεσιμο,κανει καμια γρατζουνιτσα καπου και το παιζουν τρελιτσα οτι δν με καλυπτει η εγγυηση για ενα σημαδακι.Τοσα χρηματα εχουμε δωσει.Παντως αν γραψεις στο tube : flickering s7 edge θα δεις ουκ ολιγα βιντεακια με αυτο το προλημα. Εμενα ειναι περιπου σαν αυτο https://www.youtube.com/watch?v=PyLa2_uC80s. Οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω το δικο μου δεν ηταν σε τετοιο βαθμο στην αρχη, μετα εγινε οπως στο βιντεο που ανεβασα. εμαοιζε πιο πολυ με τις λαμπες φθοριου που αν τις κοιταξεις με την ακρη του ματιου σου τρεμοπαιζουν λογω συχνοτητας. δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα. anyway με το καλο να τα παραλαβουμε και να επισκευαστουν. ακομα και με αυτα τα προβληματα μιλαμε για το καλυτερο κινητο της αγορας αυτη τη στιγμη κατα την γνωμη μου Edited September 10, 2016 by eimai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση μιας και 1η φορά σε Samsung mobile ,πώς παίρνω screen shot?? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση μιας και 1η φορά σε Samsung mobile ,πώς παίρνω screen shot?? Πάτα home button+ power button ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ Διονύση :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Παιδιά στο s7 edge duos FD είμαι ακόμα με ρομ XSG και CSC UAE και ρομ APG3 από 4 Ιουλίου.... Ποια μου προτείνεται να βάλω με Odin ώστε να παίρνει και συχνά update και να είναι και σταθερή? Φαντάζομαι ότι όλες που μπαίνουν στο απλό μπαίνουν και στο 2καρτο... Θα χρειαστεί οπωσδήποτε επαναφορά μετά την εγκατάσταση με Odin (ξέρω αυτό θα ήταν το ιδανικο)... . Ή μπορώ να την αφήσω να δω πως θα πάει και βλέπουμε? Edited September 10, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδιά στο s7 edge duos FD είμαι ακόμα με ρομ XSG και CSC UAE και ρομ APG3 από 4 Ιουλίου.... Ποια μου προτείνεται να βάλω με Odin ώστε να παίρνει και συχνά update και να είναι και σταθερή? Φαντάζομαι ότι όλες που μπαίνουν στο απλό μπαίνουν και στο 2καρτο... Θα χρειαστεί οπωσδήποτε επαναφορά μετά την εγκατάσταση με Odin (ξέρω αυτό θα ήταν το ιδανικο)... . Ή μπορώ να την αφήσω να δω πως θα πάει και βλέπουμε? Θα πρεπει να βαλεις για το μοντελο σου την αναλογη ρομ.Τα μονοκαρτα ας πουμε Ευρωπαικα ειναι τα G935F.Τωρα το δικαρτο δεν ξερω τι κωδικη ονομασια εχει αλλα η ρομ που θα κατεβασεις θα πρεπει να ειναι για το δικο σου μοντελο. Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι αναγκαστικη κατα το φλασαρισμα νεας ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Θα πρεπει να βαλεις για το μοντελο σου την αναλογη ρομ.Τα μονοκαρτα ας πουμε Ευρωπαικα ειναι τα G935F.Τωρα το δικαρτο δεν ξερω τι κωδικη ονομασια εχει αλλα η ρομ που θα κατεβασεις θα πρεπει να ειναι για το δικο σου μοντελο. Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι αναγκαστικη κατα το φλασαρισμα νεας ρομ. Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνουν όλες οι ρομ για το μονοκαρτο στο δικαρτο? Στο ΝΟΤΕ 5 αυτό ισχύει... Και από ότι είχα διαβάσει το ίδιο ισχύει και στο s7 edge... Και ότι απλά στο 2καρτο αναγνωρίζει αυτόματα την 2η σιμ.... Κατά τα άλλα οι ρομ είναι ολοιδιες.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνουν όλες οι ρομ για το μονοκαρτο στο δικαρτο? Στο ΝΟΤΕ 5 αυτό ισχύει... Και από ότι είχα διαβάσει το ίδιο ισχύει και στο s7 edge... Και ότι απλά στο 2καρτο αναγνωρίζει αυτόματα την 2η σιμ.... Κατά τα άλλα οι ρομ είναι ολοιδιες.... Διαβασε λιγο τι σου εγραψα.Αν το μοντελο σου ειναι το G935F τοτε ναι μπορεις να βαλεις του μονοκαρτου. Αν οχι θα πρεπει να βρεις ρομς του δικου σου μοντελου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Διαβασε λιγο τι σου εγραψα.Αν το μοντελο σου ειναι το G935F τοτε ναι μπορεις να βαλεις του μονοκαρτου. Αν οχι θα πρεπει να βρεις ρομς του δικου σου μοντελου. Ναι είναι G935F Duos.... Και πια θα πρότεινες...? Έχω κατεβάσει ήδη την τελευταία BTU... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι είναι G935F Duos.... Και πια θα πρότεινες...? Έχω κατεβάσει ήδη την τελευταία BTU... Αυτην φοραω κι εγω.Την θεωρω την καλυτερη και γενικα πολυ πιο απροβληματιστη απο την Γαλλικη που φοραγα παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Παιδιά βρήκα να δώσω το LG 4 :) Είμαι μεταξύ S7 και S7 edge. Ποιό προτείνετε από τα δύο ? Θα δω μεγάλη διαφορά από το LG 4 ? Λέω από σκρουτζομάγαζο. Πρέπει κάτι να προσέξω ? Ψιλοκαταλήγω στο S7 edge. Ποιά θήκη προτείνετε ? Edited September 10, 2016 by FrankyGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδιά βρήκα να δώσω το LG 4 :) Είμαι μεταξύ S7 και S7 edge. Ποιό προτείνετε από τα δύο ? Θα δω μεγάλη διαφορά από το LG 4 ? Λέω από σκρουτζομάγαζο. Πρέπει κάτι να προσέξω ? Αν δεν έχεις θέμα με την edge οθόνη καρφωτα στο μεγάλο, αλλο επίπεδο για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Παιδιά βρήκα να δώσω το LG 4 :) Είμαι μεταξύ S7 και S7 edge. Ποιό προτείνετε από τα δύο ? Θα δω μεγάλη διαφορά από το LG 4 ? Λέω από σκρουτζομάγαζο. Πρέπει κάτι να προσέξω ? Ψιλοκαταλήγω στο S7 edge. Ποιά θήκη προτείνετε ? Από 5.5 ίντσες δεν μπορείς να πέσεις στις 5.1, οπότε το edge είναι μονόδρομος! Για θήκη ρώτα καλύτερα στο αντίστοιχο θέμα. Προσωπικα θα σου προτεινα nillkin nature ή καμιά spigen για μεγαλύτερη προστασία. Edited September 10, 2016 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ Διονύση :) Πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε το πέρασμα παλάμης και θα κάνει αμέσως σκρινσοτ όταν το περνάς είναι τελειο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Παιδια οταν φλασαρουμε με odin νεα ρομ και αλλαζουμε και χωρα απο UAE σε UK φλασαρουμε μονο το ΑΡ η' και τα υπολοιπα BL,CP,CSC,HOME???? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Παιδια οταν φλασαρουμε με odin νεα ρομ και αλλαζουμε και χωρα απο UAE σε UK φλασαρουμε μονο το ΑΡ η' και τα υπολοιπα BL,CP,CSC,HOME???? Όσες φορές το έκανα εγώ πέρασα και τα 4 αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε το πέρασμα παλάμης και θα κάνει αμέσως σκρινσοτ όταν το περνάς είναι τελειο Εγω το εχω ενεργοποιήσει αλλα μονο 2 φορές δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους... Να ρωτήσω εάν η Samsung μας δίνει την επιλογή του backup - όπως συνέβαινε στο G4- μέσα από το μενού χωρίς την χρήση ΗΥ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts