Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και το bezel εννοεις το ασημί;

Αυτό με ενδιαφέρει να αλλάξω..

Αδερφέ πάει όλο μαζί με οθόνη, touch κτλ περίπου 280 ευρώ χωριά η Εργασία.... Είναι σαν να αλλάζεις οθόνη δηλαδή το μισό τηλέφωνο

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημερα. Έχω παρατηρήσει κάτι. Γενικά το κινητό το φορτιζω με την αργή φόρτιση καθώς μου βγάζει όλη την μέρα άνετα κ το βάζω στην πρίζα το βράδυ με 40+% μπαταρία. 3 φορές που έχω ξεμείνει στην διάρκεια της 2ης μέρας το έχω γυρίσει στην γρήγορη φόρτιση. Όταν τελειωνει και το βγάζω κολαει το σύστημα android στο 45 με 50% και έχω τρελή κατανάλωση. Ενώ με την αργη φόρτιση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι με τελευταία ολλανδικη και pf5 και τελευταία Google play services. Μήπως να ρίξουμε και μία ματιά σε αυτό?

Στάλθηκε από το Galaxy μου.

Καλημερα. Έχω παρατηρήσει κάτι. Γενικά το κινητό το φορτιζω με την αργή φόρτιση καθώς μου βγάζει όλη την μέρα άνετα κ το βάζω στην πρίζα το βράδυ με 40+% μπαταρία. 3 φορές που έχω ξεμείνει στην διάρκεια της 2ης μέρας το έχω γυρίσει στην γρήγορη φόρτιση. Όταν τελειωνει και το βγάζω κολαει το σύστημα android στο 45 με 50% και έχω τρελή κατανάλωση. Ενώ με την αργη φόρτιση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι με τελευταία ολλανδικη και pf5 και τελευταία Google play services. Μήπως να ρίξουμε και μία ματιά σε αυτό?

Αν και δεν έχει λογική για να το έχεις παρατηρήσει ίσως να παίζει ρόλο..

Εγώ πχ που έχω άψογα στατιστικά δεν χρησιμοποιώ γρήγορη ποτε. Βέβαια και πριν που είχα λίγο ψηλά στατιστικά δεν είχα γρήγορη φορτιση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αν και δεν έχει λογική για να το έχεις παρατηρήσει ίσως να παίζει ρόλο..

Εγώ πχ που έχω άψογα στατιστικά δεν χρησιμοποιώ γρήγορη ποτε. Βέβαια και πριν που είχα λίγο ψηλά στατιστικά δεν είχα γρήγορη φορτιση.

Και εμένα χωρίς λογική μου φαίνεται αλλα στην αργή φόρτιση δεν είχα ΠΟΤΕ και σε ΚΑΜΙΑ εκδοση αυξημένα στατιστικά. Θα κάνω περαιτέρω δοκιμες και θα ενημερωσω.

Δεν ξέρω αν το Quick charge κάνει κακό στη μπαταρία η την τελειώνει πιο γρήγορα αλλά εγώ το βάζω στην αργή φόρτιση εκτός αν τύχει και το φόρτισω στη διάρκεια της ημέρας και βιάζομαι.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαντάζομαι ότι ο λόγος που η Samsung έχει δώσει ταχεία φόρτιση είναι για αυτό ακριβώς...να φορτίζει γρήγορα η μπαταρία. Αν δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στη μπαταρία, δεν θα είχε βάλει στη συσκευασία τον γρήγορο φορτιστή... Edited by kostasb13

Φαντάζομαι ότι ο λόγος που η Samsung έχει δώσει ταχεία φόρτιση είναι για αυτό ακριβώς...να φορτίζει γρήγορα η μπαταρία. Αν δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στη μπαταρία, δεν θα είχε βάλει στη συσκευασία τον γρήγορο φορτιστή...

Καλά,αυτο σχετικό είναι. Απλά εγώ είπα ότι οταν χρησιμοποιώ την γρήγορη φόρτιση,κολλαει το σύστημα android σε ποσοστά άνω του 45% με τρελή κατανάλωση μπαταριας, ενώ όταν χρησιμοποιώ την αργη δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Εγώ νομίζω ότι σας πήραν τα μυαλά κάποιοι που αγόρασαν το S7 edge από τους πρώτους εκθειαζοντας με υπερβολή την αυτονομία του και δεν σταματάτε να ψαχνεστε.

Έχουμε πει ότι στο system περιλαμβάνεται μέρος της χρήσης όλων των εφαρμογών.

Επίσης έχει να κάνει με την χρήση του καθενός.

Αν κάποιος είναι όλη μέρα σε wifi δεν δουλεύει social εφαρμογές και messengers, είναι λογικό να έχει χαμηλότερα ποσοστά στο system.

Βλέπω τρελούς χρόνους αλλά διαβάζω για απενεργοποιηση όλων όσων καταναλώνουν.

Πρόβλημα υπάρχει σε κάποιους και δεν ξέρω πως δημιουργείται.

Έτυχε και σε μένα να φτάσω να έχω 2,5 ώρες οθόνη με 3g βέβαια, αλλά μετά από επαναφορά και στήσιμο από την αρχή έστρωσε.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ νομίζω ότι σας πήραν τα μυαλά κάποιοι που αγόρασαν το S7 edge από τους πρώτους εκθειαζοντας με υπερβολή την αυτονομία του και δεν σταματάτε να ψαχνεστε.

Αν κάποιος είναι όλη μέρα σε wifi δεν δουλεύει social εφαρμογές και messengers, είναι λογικό να έχει χαμηλότερα ποσοστά στο system.

Έτυχε και σε μένα να φτάσω να έχω 2,5 ώρες οθόνη με 3g βέβαια, αλλά μετά από επαναφορά και στήσιμο από την αρχή έστρωσε.

Απο τα πιο σωστά ποστ που έχω διαβάσει. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι τα νούμερα των sot πλέον να έχουν καταντήσει σαν τα νούμερα των antutu. Αυτο που έχει για μένα σημασία, είναι ο κοινός παρανομαστής: η παρά πολυ καλή αυτονομία του κινητού. Δηλαδή το ότι ικανοποιεί και καλύπτει όλους τους χρήστες με γνώμωνα την διαφορετική χρήση που κάνει ο καθένας ασχέτως με το πόσες ώρες οθόνης βγαίνουν στο τέλος.

Εν μερει εχεις δικιο αλλα δε μπορεις να παραβλεπεις τις διακυμανσεις σε αυτονομια απο rom σε rom. Εγω με την ιδια χρηση απο 4,5 ωρες sot στην adp1 πηγα στις 7+ με την apc8.

Free your Mind, Live 2 the MAX

Καλησπερα παιδια φρεσκος με το edge. Μπορειτε να μ δωσετε καποια tips για καλυτερη μπαταρια η κατι που πρεπει να αλλαξω. ; σας ευχαριστω

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εν μερει εχεις δικιο αλλα δε μπορεις να παραβλεπεις τις διακυμανσεις σε αυτονομια απο rom σε rom. Εγω με την ιδια χρηση απο 4,5 ωρες sot στην adp1 πηγα στις 7+ με την apc8.

Είσαι σίγουρος ότι άλλαξες rom και όχι κινητό. :p

Αυτά οι διαφορές στα νούμερα που μας λες δεν τα έχω δει ποτέ μου σε καμιά συσκευή.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Ετσι συμβαίνει και σε εμενα .

Μάλλον αυτοι που λενε οτι ειναι μια χαρα σε αυτονομία οι 2 τελευταίες εκδοσεις δεν ειχα δουλέψει καθόλου η αρκετα την apc8 .

Θοδωρης

Μα εγώ δεν είπα ότι δεν βγάζω καλούς χρόνους με την συσκευή και ότι έχω παράπονο . Ανάλογα με την χρήση που κάνω είμαι από 5 έως 9 sot. Εγώ μιλησα για μία συγκεκριμένη περίπτωση που όταν το κινητό το έχεις φορτισει με την γρήγορη φόρτιση κολαει το σύστημα android με τρελή κατανάλωση μπαταριας..

Ειπα να παω και εγω στην apc8 να δω τι παιζει.. μεσα στο zip εχει 2 αρχει csc..

το: CSC_DBT_G935FDBT1APB1_CL7114241_QB8433875_REV00_user_low_ship.tar.md5

και το HOME_CSC_DBT_G935FDBT1APB1_CL7114241_QB8433875_REV00_user_low_ship.tar.md5

πιο επιλεγω?

δοκιμασα με το CSC_DBT_G935FDBT1APB1_CL7114241_QB8433875_REV00_user_low_ship.tar.md5 ολα πηγαν καλα! δεν ξερω τι διαφορα εχει με το αλλο!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειπα να παω και εγω στην apc8 να δω τι παιζει.. μεσα στο zip εχει 2 αρχει csc..

το: CSC_DBT_G935FDBT1APB1_CL7114241_QB8433875_REV00_user_low_ship.tar.md5

και το HOME_CSC_DBT_G935FDBT1APB1_CL7114241_QB8433875_REV00_user_low_ship.tar.md5

πιο επιλεγω?

δοκιμασα με το CSC_DBT_G935FDBT1APB1_CL7114241_QB8433875_REV00_user_low_ship.tar.md5 ολα πηγαν καλα! δεν ξερω τι διαφορα εχει με το αλλο!

Flasharεις μόνο το Csc.Το home csc είναι άχρηστο.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Flasharεις μόνο το Csc.Το home csc είναι άχρηστο.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να γινουν restore οι εφαρμογες χωρις να τις κανω εγω μια-μια? (χωρις ροοτ παντα)

110 εφαρμογες να πατας καθε φορα Intall -ok klp δεν λεει! εχω μιση ωρα και ακομη δεν εχω τελειωσει :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να γινουν restore οι εφαρμογες χωρις να τις κανω εγω μια-μια? (χωρις ροοτ παντα)

110 εφαρμογες να πατας καθε φορα Intall -ok klp δεν λεει! εχω μιση ωρα και ακομη δεν εχω τελειωσει :(

Smart switch back up

Παιδια εχω ενα θεματακι ενω δουλευουν ολα κομπλε μιλησα πριν λιγη ωρα κανονικα. Τωρα παω να κανω κληση και μου βγαζει τερματισμος κλησης και δεν με αφηνει να κανω κληση μου το εκανε και χθες αλλα μου εδειχνε πως δεν ειχα καθολου σημα. Εκανα επανεκινηση και χθες και εστρωσε αλλα σε μια μερα να το κανει παλι; να αρχισω να ανησυχω;?

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εκανες τιποτα ΟΤΑ αναβαθμίσεις; Μηπωςβδεν εκατσε κατι καλα; Δεν μου εχει συμβεί ποτε κατι τετοιο.

Προχθες το πηρα απο ενα παιδι απο εδω μεσα εμενα μου το ξανα ειχε κανει και σε συσκευες note ειμαι με βονταφον

S10+ <3

Προχθες το πηρα απο ενα παιδι απο εδω μεσα εμενα μου το ξανα ειχε κανει και σε συσκευες note ειμαι με βονταφον

μηπως δεν εχει καλο σημα η βοντα εκει που εισαι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε σουπερ δεν το λες.. δοκιμασα τωρα και εκανε κληση χωρις επανεκινηση.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατι ακομα.. φοβαμαι να δουλεψω τη συσκευη με τερμα φωτεινοτητα .. ειχα μπλιντινγκ σε note 4 και note 3 εμειναν οι γραμες απτην αρχικη του fb πανω ισχνα αλλα ειχε θεμα.. νομιζω οτι ειναι εργαλειαρα το edge μας.. αν κ προσπαθω να συνηθισω την οθονη μετα το note 4

S10+ <3

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned