Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, στις επόμενες μέρες αναμένεται να το έχω στα χέρια μου! Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου προτείνει κάποιες καλές θήκες;

Καλησπέρα ,καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θέμα ωστε μα μην βγαίνουμε off topic .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα ,καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θέμα ωστε μα μην βγαίνουμε off topic .

ΚΑΜΙΑ...!

Μην καταδέχεστε να διακόπτεται η επαφή του χεριού σας με το κινητό. Πιάνεται άνετα έτσι κι αλλιώς. είναι πολύ compact.

Vote naked...

Δεν μπορείς ,μόνο grid size γίνεται να αλλάξεις .

Edit : δες την εφαρμογή που είπε ο Βαγγέλης ποιο πάνω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evozi.displayscaling&hl=el

Grid size 5X5 σε συνδυασμό με την εφαρμογή και όλα γίνονται άψογα :)

Καλησπερα, βελτιωσεις για το κινητο μας που μπορουμε να βρουμε?

Εχει δημιουργηθεί θέμα που αφορά τις Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις εδώ στο myphone όπως και στο xda

Samsung galaxy s21+

ΚΑΜΙΑ...!

Μην καταδέχεστε να διακόπτεται η επαφή του χεριού σας με το κινητό. Πιάνεται άνετα έτσι κι αλλιώς. είναι πολύ compact.

Vote naked...

Και όταν θα γίνει η στραβή και πέσει μετά θα λέμε αχ και να του είχα μια θήκη να γλίτωνα το 200αρι, γιατί ξέρεις κάτω από 200 δεν έχει στο service. Μακάρι να το είχαμε γυμνό αλλά τα κινητά είναι αναλώσιμα και μαθηματικά σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα γίνει η στραβή, ας μην τα κλαίμε τουλάχιστον.

:respect:

Ένα "κουκουλωμένο" s7 edge χάνει τελείως το σχεδιασμό του και την αίσθηση στο χέρι. Αν ήταν να καλυψω τη συσκευή μου θα αγόραζα μια των 200 ευρώ και θα έκανα απλά τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω πως μπορεί να συμβεί η στραβή, αλλά είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Αν κάποιος φοβάται πολύ μπορεί να το ασφαλίσει με περίπου 20 ευρώ το χρόνο. Από τότε που έχω κινητό ποτέ δεν είχα θήκη που κουμπώνει πάνω του ή τζάμια και μεμβρανες, παρά μόνο καμία θήκη πουγκι για τη μεταφορά του μέσα σε τσάντα.

Και βλέπω κάτι θήκες τέρατα που ποσταρετε μερικοί και μουρμουραω μόνος μου (χωρίς παρεξηγηση). :)

Συμφωνώ απολύτα. Και εγω ένα pouch για τη μεταφορά σε όλα τα τηλέφωνα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ένα "κουκουλωμένο" s7 edge χάνει τελείως το σχεδιασμό του και την αίσθηση στο χέρι. Αν ήταν να καλυψω τη συσκευή μου θα αγόραζα μια των 200 ευρώ και θα έκανα απλά τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω πως μπορεί να συμβεί η στραβή, αλλά είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Αν κάποιος φοβάται πολύ μπορεί να το ασφαλίσει με περίπου 20 ευρώ το χρόνο. Από τότε που έχω κινητό ποτέ δεν είχα θήκη που κουμπώνει πάνω του ή τζάμια και μεμβρανες, παρά μόνο καμία θήκη πουγκι για τη μεταφορά του μέσα σε τσάντα.

Και βλέπω κάτι θήκες τέρατα που ποσταρετε μερικοί και μουρμουραω μόνος μου (χωρίς παρεξηγηση). :)

Είναι πως το βλέπει κανείς το θέμα.

Όλους μας αρέσει περισσότερο χωρίς θήκες μεμβρανες κτλ.

Αλλά και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ να το δουλέψω χωρίς προστασία. Γιατί όταν δεν το προστατευεις τότε πέφτει σπάει.

Το είχα λίγες ώρες χωρίς μεμβράνη και έλεγα Αντε να ξημερώσει να έρθει η ώρα να παραλάβω να την περασω.

Εδώ πούλησα κάποτε κινητό γιατί είχε μια γρατζουνια που φαινόταν με μικροσκόπιο.

Άρρωστος? Ναι!

Δεν θέλω να έχει την παραμικρή σκόνη όχι γρατζουνια.

Μου την δίνει.

Για αυτό προτιμώ θήκη μεμβράνη και ας μην έχω την τέλεια αίσθηση που έχει χωρίς αυτά.

Με μια nillkin nature είναι σαν να μην φοράει θήκη.

Έχει και τέτοιες επιλογές.

kountouraN

Κάτοχός της συσκευής πλέον κι εγώ παιδιά.

Τελικά στο μαύρο χρώμα είναι έρωτας.εύχομαι τώρα να συνηθίσω τον χειρισμό του,λόγω edge.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αλλά και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ να το δουλέψω χωρίς προστασία. Γιατί όταν δεν το προστατευεις τότε πέφτει σπάει.

Το είχα λίγες ώρες χωρίς μεμβράνη και έλεγα Αντε να ξημερώσει να έρθει η ώρα να παραλάβω να την περασω.

Εδώ πούλησα κάποτε κινητό γιατί είχε μια γρατζουνια που φαινόταν με μικροσκόπιο.

Άρρωστος? Ναι!

Μου την δίνει.

Για αυτό προτιμώ θήκη μεμβράνη και ας μην έχω την τέλεια αίσθηση που έχει χωρίς αυτά.

Σωστός ο Νίκος!!!!!:)

Παιδιά ο καθένας όπως προτιμάει.

Και εγώ προτιμώ απόλυτα γυμνό με ίσως κανά skin να του κολλήσω.

Σε κανένα κινητό θήκη δεν έβαζα και αν είχα είχα βάλει μετά λίγες ημέρες έπαιρνε πόδι.:p

Ο καθένας όπως εγώ αναλαμβάνει τα ρίσκα του.

Είμαι και αρκετά προσεχτικος.

Μόνο μια φορά μου εχει σπάσει οθόνη αλλα σε βίαιο ατύχημα οπου και το σασί ράγισε στα 2.

Εννοείται δεν το επισκεύασα.

Αλλα θήκη δεν βάζω όπως και να εχει.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το χωρίς η με θήκη έχει δυο πλευρές.

Όταν δεν υπάρχει θήκη, δεν υπάρχει και άνεση στην χρήση. Πρέπει συνεχώς να προσεχείς πως το σηκώνεις από το τραπέζι, πως το κρατάς, που το ακουμπάς κλπ.

Πράγμα που σε βάζει σε μια άλλη κατάσταση.

Νομίζω μια θήκη που δεν είναι υπερβολική είναι αρκετή. Διαφορετικά αν κάποιος χρησιμοποιεί νορμαλ την συσκευή του παντού, μαθηματικά τουλάχιστον κάποια στιγμή θα του γλιστρήσει.

Από το να βρίσκομαι λοιπόν σε συνεχές άγχος προτιμώ μια γνήσια θήκη όπως η clear της Samsung.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φίλε πεσμου σε παρακαλώ που μπορώ να ασφαλισω την συσκευή μου ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να είμαι καλημενος έχω το note5

Το χωρίς η με θήκη έχει δυο πλευρές.

Όταν δεν υπάρχει θήκη, δεν υπάρχει και άνεση στην χρήση. Πρέπει συνεχώς να προσεχείς πως το σηκώνεις από το τραπέζι, πως το κρατάς, που το ακουμπάς κλπ.

Πράγμα που σε βάζει σε μια άλλη κατάσταση.

Νομίζω μια θήκη που δεν είναι υπερβολική είναι αρκετή. Διαφορετικά αν κάποιος χρησιμοποιεί νορμαλ την συσκευή του παντού, μαθηματικά τουλάχιστον κάποια στιγμή θα του γλιστρήσει.

Από το να βρίσκομαι λοιπόν σε συνεχές άγχος προτιμώ μια γνήσια θήκη όπως η clear της Samsung.

Θα συμφωνήσω Κώστα.

Άσε που γυμνό γλιστράει σαν στρείδι.

Επίσης η pouch θήκη είναι μια λύση, αν και προσωπικά προτιμώ την clear της Samsung ή nillkin nature.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Άρρωστος? Ναι!

Μου την δίνει.

Το ίδιο "αρρωστος" είμαι κι εγώ αλλά από την άλλη αν το έχω μέσα σε θήκη, δεν θα το απολαμβάνω κοιτάζοντάς το χωρίς γρατζουνιές μιας και θα είναι κρυμμένο. Και θα φτάσει ο καιρός να το δώσω για ένα επόμενο μοντέλο και δεν θα έχω χαρεί καθόλου το design και τα υλικά κατασκευής κλπ...

Μιλώντας για γρατζουνιές, διαβάζω πως τα πιο ευαίσθητα σημεία για γρατζουνιές στα S7 είναι τα home κουμπιά τους μιας και δεν προστατεύονται απο το gorilla. Έχετε δει κάτι στις συσκευές σας μέχρι τώρα? Εγώ για την ώρα είμαι "καθαρός" :rolleyes:

Για το φίλο που ρώτησε για ασφαλιστήρια, για να μη βγούμε κι άλλο off topic, με ένα search στο google θα βγάλει 2-3 εταιρίες στην Ελλάδα για ασφάλιση συσκευών (πρέπει να γίνει μέσα σε ένα μήνα απο την αγορά της συσκευής).

θελω να πιστευω οτι μεχρι ιουνιο,θα εχει πεσει κανενα κατοσταρι,ισως και πιο νωρις,με πιο πιθανη την δευτερη εκδοχη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Στο iPhone που χρησιμοποιουσα είχε δηλώσει την πιστωτική κάρτα μου και γινόταν αυτόματη εισαγωγή στοιχείων όταν ήθελα να πάρω κάτι . Εδώ πως γίνεται να το κάνω? Δλδ να αποθηκευτεί η κάρτα μου στα στοιχεία μου
:thanks:

Αν εννοείς αγορές στο play store η ίδια διαδικασία είναι.

Το δηλώνεις μια φορά και τέλος.

Κάθε φορά που θα θες να αγοράσεις κάτι το κάνει αυτόματα χωρίς να δηλώνεις εκ νέου την κάρτα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Που και πως μπορώ να το ασφαλισω με 20€ το χρόνο??

Καλησπέρα παιδια ,ενώ χάζευα στο Galaxy store και συγκεκριμένα για edge εφαρμογές για multi window χρήση η εφαρμογή ζητάει 1,33 ευρώ .αν δεν κανω λάθος έτσι κι αλλιώς δεν εχει αυτη την δυνατότητα ; Η πρεπει να αγοράσεις την εφαρμογή για να το εχεις ;
Unbox Your Phone

Αν εννοείς αγορές στο play store η ίδια διαδικασία είναι.

Το δηλώνεις μια φορά και τέλος.

Κάθε φορά που θα θες να αγοράσεις κάτι το κάνει αυτόματα χωρίς να δηλώνεις εκ νέου την κάρτα.

Όχι εννοώ από το ίντερνετ αγορές. Να μην χρειάζεται να την βάζω κάθε φορά. Να την έχω αποθηκευμένη και να πατάω αυτοσυμπληρωση στοιχείων της κάρτας

:thanks:

Το ίδιο "αρρωστος" είμαι κι εγώ αλλά από την άλλη αν το έχω μέσα σε θήκη, δεν θα το απολαμβάνω κοιτάζοντάς το χωρίς γρατζουνιές μιας και θα είναι κρυμμένο. Και θα φτάσει ο καιρός να το δώσω για ένα επόμενο μοντέλο και δεν θα έχω χαρεί καθόλου το design και τα υλικά κατασκευής κλπ...

Μιλώντας για γρατζουνιές, διαβάζω πως τα πιο ευαίσθητα σημεία για γρατζουνιές στα S7 είναι τα home κουμπιά τους μιας και δεν προστατεύονται απο το gorilla. Έχετε δει κάτι στις συσκευές σας μέχρι τώρα? Εγώ για την ώρα είμαι "καθαρός" :rolleyes:

Για το φίλο που ρώτησε για ασφαλιστήρια, για να μη βγούμε κι άλλο off topic, με ένα search στο google θα βγάλει 2-3 εταιρίες στην Ελλάδα για ασφάλιση συσκευών (πρέπει να γίνει μέσα σε ένα μήνα απο την αγορά της συσκευής).

Συμφωνώ μαζί σου. Έχω μια θήκη ζώνης πάντα, για να μην το έχω σε τσέπες και τσεπάκια, και όταν το χρησιμοποιώ το έχω 'καθαρό' για να καταλαβαίνω στο χέρι τα υλικά και την ποιότητα. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν μου έχει πέσει ποτέ κάποιο κινητό. Σε όσους έχω πουλήσει το προηγούμενο κινητό, η εντύπωση είναι ότι το έχω σαν καινούργιο.

ρε παιδια, 2 σελιδες συζητατε για το αν πρεπει να υπαρχει σε θηκη το κινητο ή οχι. Οκ οποιος γουσταρει ας το εχει και οποιος δεν γουσταρει ας το αφησει εκτος. Μην το αναλυουμε αλλο, εχουμε δει πολυ κλαμα εδω απο πτωσεις.. Και εγω χωρις θηκη το γουσταρω, αλλα οταν τρεχω σε τραπεζες,εφοριες κτλ, δεν απολαμβανω κανενα κινητο, το προτιμω προστατευμενω και αν γινει η στραβη να τη γλιτωσει. Στο γραφειο μου αμα ειμαι ηρεμος ή στο σπιτι τη βγαζω.απλα πραγματα.

Τωρα για τη συσκευη, μετα απο 5 ημερες οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες. ΠΡαγματικα αυτο που ολοι θελαμε εδω και 2-3 χρονια και ολο λεγαμε αιντε θα παρουμε την τελεια συσκευη, αιντε θα τα δωσουν ολα, εγινε πλεον πραξη, κατα 90%. Δεν λεω οτι ειναι το απολυτο γιατι παντα υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης, και φυσικα δεν ταιριαζει σε ολους αυτο το μεγεθος, εγω μετα τις 5" ειχα παει στις 4,6" και ειχα πει δεν ξανα παω σε μεγαλο και τελικα να που ηρθα, προφανως αν δεν ηταν τοσο καλα τα μπεζελ δε θα ερχομουν αλλα εχω αλλαξει και τη χρηση που κανω και συμβιβαστηκα.. (ή απλα δε με ενοχλει το μεγαλο μεγεθος).

Τελος, η συσκευη αυτη δεν εχει καποια ατελεια που να χτυπαει, θα ηθελα να δουλευει πιο ομαλα η φωτεινοτητα οθονης που ωρες ωρες παει στο τερμα χωρις λογο και γενικα ειναι ο,τι ναναι, εντελως αντιθετα απο το s6 που ηταν ο,τι ναναι αλλα στο χαμηλο, δεν ανεβαινε με τιποτα (προφανως λογω μικρης μπαταριας ηταν ρυθμισμενο να δουλευει χαμηλα ενω τωρα δωσανε μπαταρια και ειπαν να την ξεκοτακιασουν :P ).

Η μπαταρια εμενα μου βγαζει σταθερα 2 μερες με κανονικη χρηση, πχ αρκετο 3G, με ταξιδι 500χλμ και 2 ωρες κλησεις, 4,5 ωρες οθονη, flight mode τη νυχτα, και να κλεινω το βραδυ με πανω απο 20%, γενικα δεν ξερω πλεον τι μπορει να με δελεασει για να αλλαξω ξανα κινητο. μονο ενα ακομα πιο ωραιο σχεδιο (η αληθεια ειναι οτι τα χρωματα δε μαρεσουν πολυ, black saphire ισως το καλυτερο χρωμα ever, τουτο το μαυρο ουτε καν, και τα ανοιχτα δε μαρεσουν στην πλατη, οπως το χρυσο), και μια ακομα καλυτερη καμερα..μεχρι τοτε το κινητο αυτο θα ειναι πολυ μπροστα απο ο,τι κυκλοφορει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned