Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στον κοτσοβολο πλέον δωροεπιταγη και προστασία για ένα χρόνο αξίας 109€.

Στο edge δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όμως

Γράφει κάπου τους όρους κτλ; Για την εγγύηση και εξαργύρωση;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Με ψηλά γράμματα γράφει τους όρους δωροεπιταγης.

http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=30211

Για την ασφάλεια δεν τους βλέπω κάπου..

kountouraN

Και στα Public και στο Γερμανό επίσης κατέβηκε η δώρο επιταγή...Όποιος πρόλαβε πρόλαβε

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτήν ακριβώς περιμένω κι εγώ από Τρίτη..Την δοκίμασες; Εντυπώσεις; Καμιά καλή προστασία οθόνης βρήκες;

Δεν έχω παραλάβει το κινητό ακόμα. Ίσως την επόμενη εβδομάδα.

Λοιπόν σε εμένα ακριβώς το αντίθετο!!! Δηλαδή σε πλαίσιο στην Αθηνα δεν το είχαν διαθέσιμο (το edge), είχαν όμως το απλό και τα 100 ευρώ τα αφαιρούσε και από την τιμή, πήγαινε δηλαδή στα 629 ευρώ και 10% επιστροφή με κάρτα eurobank. :wacko:

Τωρα βλέπω αφαιρέσανε την δωροεπιταγή:mad:

Εμένα στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι το κατοστάρικα της επιταγής ειναι για επόμενη αγορά. Εχω κάνει προπαραγγελια για το s7 edge με το vr δώρο.

Αξίζει να δώσω το lg G4 και να το πάρω?

Εμένα στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι το κατοστάρικα της επιταγής ειναι για επόμενη αγορά. Εχω κάνει προπαραγγελια για το s7 edge με το vr δώρο.

Ναι φίλε μου αξίζει, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Είναι η απόλυτη συσκευή για φέτος.

Αν παραγγείλουμε απο κώτσο θα παραλάβουμε με δωροεπιταγή και ασφάλεια η θα μας πουν οταν έρθει δεν ισχύει πλέον; δε με χαλάει καθολου η ασφάλεια συσκευης

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Mua... :) το πήρα σήμερα από κωτσοβολο Ηράκλειο

δεν μπορείς να το γυρίσεις κ πίσω....:mad::mad:

IPhone 15 Pro 

Καλα αυτοι μας δουλέυουν τωρα εξαφανίστηκαν απο κώτσο οι "προσφορες". Μου τι δινουν τα καρτελ.Βλεπω να το περνω απο κανένα handtec να τελειώνουμε Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγώ παιδιά πρόλαβα και έκλεισα, τηλεφωνικά όμως από Πλαίσιο με την δωροεπιταγή και την επιστρφή 10% από Eurobank. Συμφωνήσαμε να παραλάβω από Τρίτη, διότι έφευγα σήμερα και θα το έφερνε μου είπε τότε. Λέτε να μου κάνουν το παγώνι λόγω του ότι έγινε τηλεφωνικά η συνεννόηση; Βέβαια έχω κρατήσει ονόματα και έχω εκτυπώσει τους όρους της προσφοράς.

Λέτε να μου αρχίσουν τα παραμύθια;

Για θήκη έγινε παραγγελία και αποστολή άμεσα η ακόλουθη η οποία είναι από χειροποίητο δέρμα. Είχα πάρει από τον ίδιο και για το S6 και αποδείχθηκε άριστη. Όποιος ψάχνει σε πουγκί την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

http://www.ebay.com/itm/Cognac-Vintage-Case-Sony-Xperia-Z3-Handmade-Holder-Leather-Cover-Sleeve-Pouch-/121361779789?hash=item1c41b9cc4d:g:luEAAOSwewJTmBwD

(Το Link αφορά άλλο τηλέφώνο γιατί ο τύπος δεν είχε προλάβει να ετοιμάσει σχετική ανάρτηση για το S7/S7 edge.)

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ενα αρθρο που αντικαποτριζει πληρως την αληθεια, απο εναν pure android fan.

Ετσι, γιατι η καραμελα με τις εκφράσεις τύπου "lagwiz" κτλπ εχει παραγινει ακομα και απο κάποιους που δεν εχουν ιδεα.

http://www.androidauthority.com/from-stock-android-to-touchwiz-impressions-679348/

Εγώ το εχω παραγγείλει από πλαίσιό.

Αν δε μου βάλουν την δωροεπιταγη στην αξία του κινητού,πολύ απλά δε θα το πάρω.

Κορόιδο δε θα με πιάσουν,μάιο θα χει κάτω από 700ευρώ ετσι κι αλλιώς.

δεν ψωνίζω πλέον από τέτοια καταστήματά προϊόντα οπότε και δε πρόκειται να την χρησιμοποιήσω την επιταγή μελλοντικά.

Και φυσικά το παράγγειλα σε χρυσό.το λευκό αποκλείστηκε,μαύρο θα το σκεφτόμουν αλλά τελικά επέλεξα χρυσό.

Νομίζω οτι είναι πιο έντονο χρυσό σε σχέση με το χρώμα πού είχε το gold platinum s6,πού προσωπικά το θεωρούσα άθλιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τελικά για 1η φόρτιση το αφήνουμε να αδειάσει και μετά το φορτίζουμε σβηστό ή το βάζουμε στην πρίζα όπως το πήραμε;

Καλό είναι γενικά αυτού του τύπου τις μπαταρίες ναην τις αφήνεις να πέφτουν κάτω από το 30%. Εκεί αν την βάζεις για φόρτιση ,θα σου κρατήσει παραπάνω ή καλή ποιότητα της μπαταρίας. Και φυσικά με ανοιχτή συσκευή ,μην ακουω τέτοια εν έτη 2016, αυτό αφορούσε άλλου τύπου μπαταρίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εχει μέσα στο πακετο usb OTG ανταπτορακι; Μπορει να φορτισει αλλες συσκευες;

δεν ψωνίζω πλέον από τέτοια καταστήματά προϊόντα οπότε και δε πρόκειται να την χρησιμοποιήσω την επιταγή μελλοντικά.

Και φυσικά το παράγγειλα σε χρυσό.το λευκό αποκλείστηκε,μαύρο θα το σκεφτόμουν αλλά τελικά επέλεξα χρυσό.

Νομίζω οτι είναι πιο έντονο χρυσό σε σχέση με το χρώμα πού είχε το gold platinum s6,πού προσωπικά το θεωρούσα άθλιο.

Έχεις δίκιο το χρυσό του S7 είναι αρκετά πιο έντονο από του S6.Όμως θεωρώ ότι το Black Sapphire του S6 είναι πολύ πιο όμορφο από το Black onyx του S7...Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Έχεις δίκιο το χρυσό του S7 είναι αρκετά πιο έντονο από του S6.Όμως θεωρώ ότι το Black Sapphire του S6 είναι πολύ πιο όμορφο από το Black onyx του S7...Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Περί ορεξεως, εμένα δεν μου αρεσε καθόλου το μαύρο του S6 ,ενώ του S7 μόλις το είδα ξετρελαθηκα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν υπάρχει πια η δωροεπιταγή. Όσο υπήρχε ήταν για επόμενη αγορά Τα ίδια και ο κοτσο,, αλήθεια αυτό το παληκαρι που έστελνε το μαιλ από το πλαίσιο θα βγει τωρα να μας πει τι έγινε; Θέλουν κράξιμο άγριο αυτά τα μαγαζιά δημόσια στις σελίδες τους στο φ.β. Χθες στην εκδήλωση στο περιστέρι ήμουν εκεί. Έβγαλαν νικητή που δεν φάνηκε να πάρει το τηλ. Σήμερα βλέπω άλλο όνομα :lol:

Έχεις δίκιο, θα πάω απο εκεί και αν δεν αφαιρέσουν το κατοστάρικα θα το πάρω και εγώ το Πάσχα, που θα εχει πάλι καμμία προσφορα.

Έχεις δίκιο, θα πάω απο εκεί και αν δεν αφαιρέσουν το κατοστάρικα θα το πάρω και εγώ το Πάσχα, που θα εχει πάλι καμμία προσφορα.

Μη περιμένεις πήγα χθες δεν το αφαιρούσαν. Σήμερα δεν υπάρχει πια στη σελίδα τους.

Μυνημα απο κωτσοβολο μολις: H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ THΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH MAΣ. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME AMEΣA. KΩTΣOBOΛOΣ

Ειναι η δευτερη φορα που μου το στελνουν.

Για λευκό, 22/2 προπαραγγελια... Σκεφτομαι να τους ακυρώσω

Μυνημα απο κωτσοβολο μολις: H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ THΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH MAΣ. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME AMEΣA. KΩTΣOBOΛOΣ

Ειναι η δευτερη φορα που μου το στελνουν.

Για λευκό, 22/2 προπαραγγελια... Σκεφτομαι να τους ακυρώσω

Αν ακυρώσεις θα χάσεις το vr. Πάρε τηλ και άλλαξε το χρωμα

Καλημέρα! Πρώτη φόρτιση .... στο 90% διακοπή ρεύματος!!! Φτουυυυ

Καλημέρα, δεν πειράζει!!

Για την μπαταρια επειδή αρκετοί βλέπω να ρωτούν, δεν αφήνουμε να πέσει πολύ η μπαταρια στις πρώτες φορτίσεις, καλύτερα αν μπορεί κάποιος να το βάλει στο 15-25% και να το αφήσει να φορτίσει πλήρως.. Επίσης πάντα αποφεύγουμε φόρτιση όταν είναι ψηλά πχ 60-80% (καλύτερα να περιμένουμε να πέσει). Διαβάζω μονο θετικά και δεν με βλέπω να κρατιέμαι μου φαίνεται, μεγεια σε όλους

Μη περιμένεις πήγα χθες δεν το αφαιρούσαν. Σήμερα δεν υπάρχει πια στη σελίδα τους.

Σημερα όλες οι μεγάλες αλυσίδες αφαίρεσαν τα δώρα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned