Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

[quote=pavlidisc;

Αυτό είναι επέμβαση στο auto όμως και αλλάζει την κατάσταση. Η ίδια φωτό που εσύ λόγω γνώσεων θα την βγάλεις καμπάνα, κάποιος άσχετος θα την βγάλει χειρότερη. Και θα λέει : Μα καλά...πώς;;; Μα αφού....Μα γιατί... ;-)

Επεμβαση στο αυτοματο μπορει να ειναι...αλα υπαρχει ενα αλλα.

Τραβας μια φωτο κοντρα σε ηλιο...αμα κανεις touch στον ηλιο η εκθεση θα αλλαξει και η φωτο θα σκοτεινιασει τελειως.

Δεν πρεπει να την διορθωσεις?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου σοβαρά τώρα έδωσες το κινητό σου, επειδή είδες ενός ατόμου τις φωτογραφίες, που όλοι ξέρουμε πως ότι κινητό έχει πάντα θα ανεβάζει τρελές φωτογραφίες που μπορεί να χει βγάλει άπειρες για να πετύχει τη μια και να την ανεβάσει εδώ; Προφανώς κανένα κινητό χωρίς manual και τρίποδο δεν βγάζει τις φωτογραφίες που έχουμε δει κατά καιρούς από το u11 στο και καλά αυτόματο. Ήμουν νιος και γέρασα εδώ μέσα. Κάποιοι δεν θα αλλάξουν ποτέ και πάντα θα πάρα πληροφορούν για να αποδείξουν πως πάντα έχουν την καλύτερη συσκευή και όλες οι άλλες βγάζουν λαδοπαστελ κλπ.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οτι φωτογραφια βλεπεις εδω περα απο το u11 ειναι τραβηγμενη με την πρωτη και παντα αυτοματο.

Εκτος απο καποια προσωπα ισως να χρειαστηκε και δευτερη ληψη...λογω blur

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου σοβαρά τώρα έδωσες το κινητό σου, επειδή είδες ενός ατόμου τις φωτογραφίες, που όλοι ξέρουμε πως ότι κινητό έχει πάντα θα ανεβάζει τρελές φωτογραφίες που μπορεί να χει βγάλει άπειρες για να πετύχει τη μια και να την ανεβάσει εδώ; Προφανώς κανένα κινητό χωρίς manual και τρίποδο δεν βγάζει τις φωτογραφίες που έχουμε δει κατά καιρούς από το u11 στο και καλά αυτόματο. Ήμουν νιος και γέρασα εδώ μέσα. Κάποιοι δεν θα αλλάξουν ποτέ και πάντα θα πάρα πληροφορούν για να αποδείξουν πως πάντα έχουν την καλύτερη συσκευή και όλες οι άλλες βγάζουν λαδοπαστελ κλπ.

Γενικά δε με άρεσε το S8, ήταν και μικρό τελικά και αβολο με μέτρια μπαταρία. Αλλά αν είχε κορυφαία κάμερα ίσως έμενα μαζί του λίγο ακόμα όμως βρήκα και το έδωσα καλή τιμή σε μια φίλη.

Το άτομο που λες δεν το ξέρω φίλε μου, ούτε ξέρω τι κάνει. Εγώ το 10αρι ήθελα αρχικά που μου έλεγε ο φίλος μου το theo legend τόσο καλά λόγια, αλλά χάθηκε μετά και ήταν και ακριβό. Βγήκαν τα φετινά αλλά τώρα με το 11 έπαθα κοκομπλοκο βασικά και ήθελα να μην ρισκάρω να χάσω λεφτά και έδωσα το S8. Βέβαια θα περιμένω να πέσει η τιμή του HTC αλλά το S8 έπεσε πολύ γρήγορα και φοβήθηκα να το κρατήσω.

Άρα δεν το έδωσα επειδή είδα ενός ατόμου τις φωτογραφίες που όλοι ξέρουμε γιατί δεν το ξέρω.

Γενικά δε με άρεσε το S8, ήταν και μικρό τελικά και αβολο με μέτρια μπαταρία. Αλλά αν είχε κορυφαία κάμερα ίσως έμενα μαζί του λίγο ακόμα όμως βρήκα και το έδωσα καλή τιμή σε μια φίλη.

Το άτομο που λες δεν το ξέρω φίλε μου, ούτε ξέρω τι κάνει. Εγώ το 10αρι ήθελα αρχικά που μου έλεγε ο φίλος μου το theo legend τόσο καλά λόγια, αλλά χάθηκε μετά και ήταν και ακριβό. Βγήκαν τα φετινά αλλά τώρα με το 11 έπαθα κοκομπλοκο βασικά και ήθελα να μην ρισκάρω να χάσω λεφτά και έδωσα το S8. Βέβαια θα περιμένω να πέσει η τιμή του HTC αλλά το S8 έπεσε πολύ γρήγορα και φοβήθηκα να το κρατήσω.

Άρα δεν το έδωσα επειδή είδα ενός ατόμου τις φωτογραφίες που όλοι ξέρουμε γιατί δεν το ξέρω.[/quote

Παιδια μια χαρα ειναι το κινητο ειναι γρηγορο ειναι ομωρφο μπανταρια παιδια πολι μετρια οταν ι φωτινοτητα της οθονης ειναι στο τερμα ι οταν το χρησημωπιοις την ημερα καμερα δε καλα επειπεδα μονο ι μπρωστινη ειναι καπος μετρια λογου τη εληψης ιος τα ηχεια απεχτα παντος ποιοτιτα κατασκευεις κορηφαια απλα κιταξτε το γενηκο συνολο και οχι μεμονομενα μονο την καμερα γιατι σας ειπα τα θετηκα και τα αρνητικα της σησκευεις και σε σχεσει με τον ανταγωνισμο...

Οπως ειπα βγαζει περησοτερο θορηβο στην πολι χαμιλες σινθηκες φωτος σε σχεσει με το s8 αλλα σε γενηκες γραμμες βγαζει καλες φωτο με φυσικα χρωματα πολι καλες σε πρωσοπα και αντικειμενα εμα πρωσοπικα μου αρεσουν περησοτερο ι φωτο του htc παρα του s8 το μονο που με χαλασε ειναι ο θορηβος που βγαζει σε παρα πολι χαμιλα επιπεδα φωτος αλλα σε αφτες της περηπτοσης κανενα δεν βγαζει σωστα ι εγς πρωσοπικα δεν βγαζω, ι βαζο φλας να βγαλο φωτο

.

Δαιν κατάλαβα Χριστό με ταιτηα ωρθογραφεια.

Htc u11 auto...https://flic.kr/p/WDeBTu

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Htc u11 auto....https://flic.kr/p/VqBGJG

μια χαρα ειναι οι φωτογραφιες ...ωραιοτατες.Δεν βλεπω καμια διαφορα με τις δικες μου.

Απορω που τις ειδατε χειροτερες.Σε 16¨9 τραβας?

μια χαρα ειναι οι φωτογραφιες ...ωραιοτατες.Δεν βλεπω καμια διαφορα με τις δικες μου.

Απορω που τις ειδατε χειροτερες.Σε 16¨9 τραβας?

Αυτή?

2017-07-14_01-44-48

Είναι λίγο αίσχος βασικά...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αυτή?

2017-07-14_01-44-48

Είναι λίγο αίσχος βασικά...

αυτη

1. ειναι κουνημενη

2.δεν ειναι στο αυτοματο

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ειναι ιδια η τοποθεσία το ξέρω σαν βόρειος.. η φωτο αυτη πάντως ειναι απαράδεκτη. Γύρω απο τον ήλιο ο ουρανός ειναι κατάμαυρος λες και πήρε φωτιά το δάσος, οι δε αντανακλάσεις που φαίνονται δείχνουν ποσο για τα πανηγύρια ειναι ο φακός της συσκευής. Επίσης ολα τα δέντρα κάτω απο τον ήλιο ειναι λαδοπαστελ

Βιαστηκες να βγαλεις αχρηστο τον φακο μου φαινεται...

Εδω γιατι δεν υπαρχει διαθλαση του φωτος απο τον ηλιο?

Προφανως κατι αλλο φταιει στην πρωτη φωτο...μαλλον η γωνια ληψης.

Ο φακος του htc u11 ειναι κορυφαιος...αυτο ειναι εμφανες αλλωστε απο τα δεκαδες δειγματα που εχω ανεβασει σε ολες τις συνθηκες.

35571378282_12e4195b20_c.jpgIMAG0177 by xristos zerzis, on Flickr

αυτη

1. ειναι κουνημενη

2.δεν ειναι στο αυτοματο

Ο φακος του htc u11 ειναι κορυφαιος...αυτο ειναι εμφανες αλλωστε απο τα δεκαδες δειγματα που εχω ανεβασει σε ολες τις συνθηκες.

Και ομως ειναι στο auto παιδια

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Htc u11 auto..https://flic.kr/p/WwqRQH

Εχει πολι ανεβασμενο το isohttps://flic.kr/p/VrTKTQ

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://flic.kr/p/VrTKTQ

αυτη

1. ειναι κουνημενη

2.δεν ειναι στο αυτοματο

Εννοείται πως φταίει η γωνία για τις διαθλάσεις κλπ.

Και σε αυτή τη φωτό, έχεις κάποια φαινόμενα.

Μέση/Κάτω αριστερά, η φωτεινή κουκίδα.

Πάνω/Δεξιά από τον ήλιο, η "αύρα" (αν είναι συννεφάκι, λάθος μου, αλλά δεν μου φαίνεται).

Η δεξιά πλευρά, προς το σπίτι, πιο θολή από την αριστερή αντίστοιχα στο κτίριο.

Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι λήψεις, όσο καλό και να είναι το κινητό στην επεξεργασία. Τα οπτικά, ίσως να είναι κορυφαία για κινητό, αλλά μέχρι εκεί.

Φιλε petsali οι φωτο σου ειναι μετριότατες, απίστευτος θόρυβος στις βραδινές.. ενω μέχρι τωρα βλέπαμε το αντίθετο. Τι συμβαίνει αραγε;

Λοιπόν μιας και εισαι απο Θεσσαλονίκη, στειλε μου σε pm το κινητο σου να κανονίσουμε αμεσα συγκριτικο με το S8

τις φωτο θα τις τραβάει τρίτο άτομο ουδέτερο (johnyman25 ακούς;:p) και αυτός θα τις ανεβάσει μετα στο flickr

αντε για να τελειώνουμε με τους γρίφους..

35787610701_808a30691f_c.jpg2017-07-14_06-36-56 by ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, on Flickr

@petsali Λοιπον η φωτο σου εχει υπερβολικο θορυβο που δεν δικαιολογειται

και δευτερον βλεπω το iso παρα πολυ ψηλα που παλι δεν δικαιολογειται.

Για πες μου ακριβως με τι ρυθμισεις την εβγαλες

Edited by gtf4270

Εννοείται πως φταίει η γωνία για τις διαθλάσεις κλπ.

Και σε αυτή τη φωτό, έχεις κάποια φαινόμενα.

Μέση/Κάτω αριστερά, η φωτεινή κουκίδα.

Πάνω/Δεξιά από τον ήλιο, η "αύρα" (αν είναι συννεφάκι, λάθος μου, αλλά δεν μου φαίνεται).

Η δεξιά πλευρά, προς το σπίτι, πιο θολή από την αριστερή αντίστοιχα στο κτίριο.

Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι λήψεις, όσο καλό και να είναι το κινητό στην επεξεργασία. Τα οπτικά, ίσως να είναι κορυφαία για κινητό, αλλά μέχρι εκεί.

Ε αυτο εννοει και το παιδι μαλλον. Δεν βλεπουμε φωτογραφια απο dslr...κινητο ειναι και το ζαλιζουμε ανουσια το θεμα απο ενα σημειο και μετα. Κατανταει γραφικο απο τη μια να λεμε οτι ειναι απο τα κορυφαια κινητα που ολοι θαυμαζουν και απο την αλλη να λεμε το φακο "για τα πανηγυρια" επειδη δεν φτανει επιπεδο slr. Αν εχετε κατι καλυτερο να παραθεσετε go for it, και οταν θα γινει μια συγκριση αμεση θα εχουμε πιο σωστα συμπερασματα, αλλα ως τοτε ξεφευγουμε νομιζω με τα ασχετα σχολια. Καλως η κακως εχουμε δει σχεδον σε ολες τις συνθηκες τι πουλια πιανει σε καλα χερια η καμερα του U11(πλην απο το απολυτο σκοταδι,χωρις να ειναι κοντα σε λαμπα πχ) και εχουμε μια αρχικη γνωμη. Αυτοι που λενε οτι αλλα κινητα ειναι καλυτερα σε αντιστοιχα ευκολες-δυσκολες συνθηκες και εχουν καλυτερους φακους, ας μας δειξουν για να μαθουμε και μεις.

ΥΓ. Δεν παιρνω το μερος του Παοκ για καποιο συγκεκριμενο λογο, αλλα υποβαθμιζεται το νημα οταν αντι να σχολιασετε αντικειμενικα τις φωτογραφιες, τις κρινετε λογω του οτι ειναι απο ενα συγκεκριμενο ατομο. Ευτυχως υπαρχει και το αλλο νημα "με τα φιλτρα" και χαζευουμε φωτογραφιες χωρις να υπαρχει μιζερια/γκρινια και εμμονες.

@bill_thes μακαρι να κατσει η συγκριση γιατι δεν βγαινει ακρη με τιποτα! Και φαντασου τι θα γινει οταν βγουνε και Pixel 2, Note 8, mate 10...Σφαγη

Edited by Abdalis_3k60

Φιλε petsali οι φωτο σου ειναι μετριότατες, απίστευτος θόρυβος στις βραδινές.. ενω μέχρι τωρα βλέπαμε το αντίθετο. Τι συμβαίνει αραγε;

Λοιπόν μιας και εισαι απο Θεσσαλονίκη, στειλε μου σε pm το κινητο σου να κανονίσουμε αμεσα συγκριτικο με το S8

τις φωτο θα τις τραβάει τρίτο άτομο ουδέτερο (johnyman25 ακούς;:p) και αυτός θα τις ανεβάσει μετα στο flickr

αντε για να τελειώνουμε με τους γρίφους..

Αντε κάνε τίποτα γιατί βαρεθήκαμε να συζητάμε γενικά και αόριστα. Όπως λέει από πάνω ο Abdalis_3k60 είδαμε τι παίζει με το u11 σε καλά χέρια, να δούμε και σε πιο άπειρα λοιπόν αλλά και σε άμεση σύγκριση με οποιοδήποτε κινητό αλλά και το s8 που ενδιαφέρει αρκετούς.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ε αυτο εννοει και το παιδι μαλλον. Δεν βλεπουμε φωτογραφια απο dslr...κινητο ειναι και το ζαλιζουμε ανουσια το θεμα απο ενα σημειο και μετα. Κατανταει γραφικο απο τη μια να λεμε οτι ειναι απο τα κορυφαια κινητα που ολοι θαυμαζουν και απο την αλλη να λεμε το φακο "για τα πανηγυρια" επειδη δεν φτανει επιπεδο slr. Αν εχετε κατι καλυτερο να παραθεσετε go for it, και οταν θα γινει μια συγκριση αμεση θα εχουμε πιο σωστα συμπερασματα, αλλα ως τοτε ξεφευγουμε νομιζω με τα ασχετα σχολια. Καλως η κακως εχουμε δει σχεδον σε ολες τις συνθηκες τι πουλια πιανει σε καλα χερια η καμερα του U11(πλην απο το απολυτο σκοταδι,χωρις να ειναι κοντα σε λαμπα πχ) και εχουμε μια αρχικη γνωμη. Αυτοι που λενε οτι αλλα κινητα ειναι καλυτερα σε αντιστοιχα ευκολες-δυσκολες συνθηκες και εχουν καλυτερους φακους, ας μας δειξουν για να μαθουμε και μεις.

ΥΓ. Δεν παιρνω το μερος του Παοκ για καποιο συγκεκριμενο λογο, αλλα υποβαθμιζεται το νημα οταν αντι να σχολιασετε αντικειμενικα τις φωτογραφιες, τις κρινετε λογω του οτι ειναι απο ενα συγκεκριμενο ατομο. Ευτυχως υπαρχει και το αλλο νημα "με τα φιλτρα" και χαζευουμε φωτογραφιες χωρις να υπαρχει μιζερια/γκρινια και εμμονες.

@bill_thes μακαρι να κατσει η συγκριση γιατι δεν βγαινει ακρη με τιποτα! Και φαντασου τι θα γινει οταν βγουνε και Pixel 2, Note 8, mate 10...Σφαγη

Τίποτα δεν κρίνουμε, δεν σχολιάζουμε, δεν έχουμε.

Έχω ελάχιστο καιρό στο νήμα, μόνο φωτό ανεβάζω χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία σχολίων (τα οποία τον τελευταίο καιρό είναι πολύ περισσότερα από τις φωτό) άσχετων με το θέμα (προσωπικά σχόλια, σχόλια για παλιά σχόλια, σχόλια για παλιούς λογαριασμούς κλπ).

Στην συγκεκριμένη απάντηση, απλά αναφέρω αυτό που βλέπουν τα μάτια μου και μέχρι εκεί.

Άσε που με πληγώσατε που δεν σχολιάσατε ούτε μία φωτό από το απέραντο γαλάζιο (πέρα από τις θολές...???). :lol::lol::p

Φιλαρακι τωρα μενο γιαννενα δεν εχω κανενα απολητος προβλημα και εγω φιλα φαν ειμουνα της samy και ο φιλος που ανεβαζε της καλοστημενες φωτο με εκανε να παρο και το htc εγω παντος ειπα και τα θετηκα και τα αρνητικα δεν εχω κοληματα εγω βγαζω φωτο απλες και στο auto kai ειπα οτι βγαζει ποιο πολι θορηβο το htc σε πολι χαμηλες συνθηκες φωτισμου ελατε γιαννενα να σας στο δωσο να το δητε και να κανεται οποια σιγκριση θελεται το htc μου αρεσει μονο το πωσο ομωρφα αποτηπονη τα πρωσοπα και εχει ποιο φυσικα χρωματα και λεπτομερια στα χωρτα και στο φιλλα

Δαιν κατάλαβα Χριστό με ταιτηα ωρθογραφεια.
+1

Δυστυχώς..... :/

@Petsali φτιάξε λίγο την ορθογραφία σου γιατί δεν γίνεται έτσι.... Φιλικά :) :)

Edited by lek88

Τίποτα δεν κρίνουμε, δεν σχολιάζουμε, δεν έχουμε.

Έχω ελάχιστο καιρό στο νήμα, μόνο φωτό ανεβάζω χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία σχολίων (τα οποία τον τελευταίο καιρό είναι πολύ περισσότερα από τις φωτό) άσχετων με το θέμα (προσωπικά σχόλια, σχόλια για παλιά σχόλια, σχόλια για παλιούς λογαριασμούς κλπ).

Στην συγκεκριμένη απάντηση, απλά αναφέρω αυτό που βλέπουν τα μάτια μου και μέχρι εκεί.

Άσε που με πληγώσατε που δεν σχολιάσατε ούτε μία φωτό από το απέραντο γαλάζιο (πέρα από τις θολές...???). :lol::lol::p

Και καλα κανεις. Αφορμη ηταν το σχολιο σου (που συμφωνω) για τα γενικοτερα σχολια.

Φιλαρακι τωρα μενο γιαννενα δεν εχω κανενα απολητος προβλημα και εγω φιλα φαν ειμουνα της samy και ο φιλος που ανεβαζε της καλοστημενες φωτο με εκανε να παρο και το htc εγω παντος ειπα και τα θετηκα και τα αρνητικα δεν εχω κοληματα εγω βγαζω φωτο απλες και στο auto kai ειπα οτι βγαζει ποιο πολι θορηβο το htc σε πολι χαμηλες συνθηκες φωτισμου ελατε γιαννενα να σας στο δωσο να το δητε και να κανεται οποια σιγκριση θελεται το htc μου αρεσει μονο το πωσο ομωρφα αποτηπονη τα πρωσοπα και εχει ποιο φυσικα χρωματα και λεπτομερια στα χωρτα και στο φιλλα

η φωτο που ανεβασες πιο πανω η βραδυνη δεν ειναι καλη

Με τι ρυθμισεις την εβγαλες? το Hdr που το ειχες? on. off, auto?

Παιδια προφανως ειναι πολυ σκοτεινες αυτες οι ληψεις τις οποιες απλα τις φωτισε το κινητο. Αλλα τι περιμενατε, το κινητο "τελικιασε". Ολες οι μηχανες οταν φτανουν το τερμα τους εχουν πολυ κακα αποτελεσματα...

Επισης εχετε υποψιν οτι πιθανοτατα κανει καποιο post processing στο auto το οποιο συνηθως δεν γινεται σε manual mode. Ισως 2 συγκριτικα να μας το ξεκαθαριζαν. Δηλαδη να τραβηξεις στα σκοταδια auto και μετα manual με ελαχιστη διαφορα στο shutter speed ωστε να δουμε αν ισχυει αυτο που λεω.

Κατα τα αλλα, αν δεν δεις συγκριτικο διπλα σε γνωστη καμερα δεν μπορεις να καταλαβεις τα ορια της μηχανης. Μπορει για παραδειγμα αλλο κινητο σε αυτες τις φωτογραφιες να εβγαζε μαυριλα.

Ε δεν γίνεται και οι δυο να τραβάτε αυτόματο και του ενος να βγαίνει καθαρή με 1000 iso και του άλλου τρισάθλια με iso στο Θεό.. κάπου βρωμάει το πράγμα

Παιδια προφανως ειναι πολυ σκοτεινες αυτες οι ληψεις τις οποιες απλα τις φωτισε το κινητο. Αλλα τι περιμενατε, το κινητο "τελικιασε". Ολες οι μηχανες οταν φτανουν το τερμα τους εχουν πολυ κακα αποτελεσματα...

Επισης εχετε υποψιν οτι πιθανοτατα κανει καποιο post processing στο auto το οποιο συνηθως δεν γινεται σε manual mode. Ισως 2 συγκριτικα να μας το ξεκαθαριζαν. Δηλαδη να τραβηξεις στα σκοταδια auto και μετα manual με ελαχιστη διαφορα στο shutter speed ωστε να δουμε αν ισχυει αυτο που λεω.

Κατα τα αλλα, αν δεν δεις συγκριτικο διπλα σε γνωστη καμερα δεν μπορεις να καταλαβεις τα ορια της μηχανης. Μπορει για παραδειγμα αλλο κινητο σε αυτες τις φωτογραφιες να εβγαζε μαυριλα.

ισχυει αυτο για το U11...στο manual δεν κανει επεξεργασια και οι βραδυνες εχουν θορυβο.

ακομα και με iso 200 .

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε δεν γίνεται και οι δυο να τραβάτε αυτόματο και του ενος να βγαίνει καθαρή με 1000 iso και του άλλου τρισάθλια με iso στο Θεό.. κάπου βρωμάει το πράγμα

προφανως ο φιλος @petsali δεν εχει μαθει ακομα καλα την καμερα...υπομονη και ολα θα γινουν

Ρε πετσαλι μήπως μπαίνεις στο manual και τραβάς χωρίς να πειράξεις ρυθμίσεις αφήνοντας το να επιλέξει μονο του;

Δεν εξηγείται αλλιώς

Ακριβως ετσι ειναι οπως τα ειπες. Αλλο ειναι να ξερουμε να βγαζουμε φωτογραφιες βγαζοντας και παραλληλα μερικες δεκαδες φωτογραφιες μεχρι να πετυχουμε αυτην που θελουμε και αλλο να βγαζουμε το τηλεφωνο απο την τσεπη και με ενα κλικ να συλλαμβανουμε το καρε. Ο τελικος θεατης πρεπει να ξερει τι βλεπει για να ξερει και αυτος τι θα μπορει να παρει απο το δικο του τηλεφωνο.

Μεγαλες προσδοκιες μπορει να οδηγησουν και σε μεγαλες απογοητευσεις.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...