Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

μεχρι 5 sec μου δουλευει κανονικα που εκανα δοκιμες, το sutter απο 1/5 και κατω παει 1/2, 1, 1.5, 2,3, 4, 5 sec και τραβαει και jpg και raw, ειναι buggy παντως, δεν εχει ομαλη λειτουργεια αλλα οκ εγω το δουλευω ειδικα για το raw που ειναι πολυ καλο και παιρνει αρκετο πειραγμα, στο view finder η προβολη ειναι κανονικη απλα η φωτο βγαινει αναποδα

Νομίζω ότι αν διορθώσουν λίγο το software, για το bugy, 5 δευτερόλεπτα είναι υπεραρκετά, για μια νυχτερινή πανοραμική σε ε΄να νησί για παράδειγμα. Δε χρειάζεται περισσότερο.

Ο περιορισμός όμως έχει να κάνει με δικαιώματα της google ή περιορισμούς στο hardware?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτην ειχα βαλει αλλα δεν ειχα καταφερει να την δουλεψω. Ειχε ελαχιστες επιλογες. Δεν εβγαζε ουτε shutter ουτε τιποτα. Ουτε καν επιλογη αν ηθελα jpeg ή raw. Οποτε ειτε υπαρχει παρομοια σε ονομα εφαρμογη και τις μπερδεψα ειτε κατι παιζει απο κινητο σε κινητο (πχ Rom). Βεβαια παιζει απλα να ειμαι αμπαλος :lol:

Αυτην ειχα βαλει αλλα δεν ειχα καταφερει να την δουλεψω. Ειχε ελαχιστες επιλογες. Δεν εβγαζε ουτε shutter ουτε τιποτα. Ουτε καν επιλογη αν ηθελα jpeg ή raw. Οποτε ειτε υπαρχει παρομοια σε ονομα εφαρμογη και τις μπερδεψα ειτε κατι παιζει απο κινητο σε κινητο (πχ Rom). Βεβαια παιζει απλα να ειμαι αμπαλος :lol:

παιζει να ειναι και θεμα ρομ, εγω οταν ξεκινησα να την δοκιμαζω νομιζω ειχα ηδη 7.1+, απο manual επιλογες εχει για focus, iso και shutter, default βγαζει μονο jpg αλλα εχει επιλογη save dng και εχει και ενα mode για burst, αυτα

P10 plus, από τον b/w σένσορα και όντας άσχετος με την φωτογραφία γενικα.

33428086663_86a9265cb4_c.jpgP10 plus by alex-mand, on Flickr

Και μία έγχωμη με ντάλα ήλιο.

33422182524_c923e645e0_c.jpg2017-04-25_05-56-30 by alex-mand, on Flickr

παιζει να ειναι και θεμα ρομ, εγω οταν ξεκινησα να την δοκιμαζω νομιζω ειχα ηδη 7.1+, απο manual επιλογες εχει για focus, iso και shutter, default βγαζει μονο jpg αλλα εχει επιλογη save dng και εχει και ενα mode για burst, αυτα

Μπα, την 7.1.1 ειχα. Δεν ξερω τι παιζει. Μηπως εχεις custom rom? Το χουν επιβεβαιωσει και αλλοι εδω στο forum οτι παιζει;

Νομιζω απο εσενα το χα διαβασει για την L camera στο thread του 5x αλλα δεν μου δουλεψε. Μαλιστα οταν το χα πρωτοδιαβασει δεν την ειχα τη συσκευη και το προτεινα στη κοπελα μου και μου κανε "με αυτο το διαβολικο πραγμα που τα δειχνε και αναποδα παραλιγο να μου κανε μπουμ το κινητο" :lol: Γυναικες... :D

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο p10 θα ηθελα λιγο καλυτερη jpeg engine για τον ουρανο. Ισως σε κανενα update.

Εγω σκεφτομουν να δωσω μια ευκαιρια στο mi5s.

Δώσε μεγάλε!!!! Δώσε!!!

Έρχομαι και εγώ άμα λάχει... :cool:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Pixel xl Auto

σορρυ για την σκόνη:p

34224279636_731986733f_z.jpgIMG_20170425_183448 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr

Από τη φωτογραφία προκύπτει:

Οτι το μόνιτορ είναι LG.

Οτι στην Ανω Κυψέλη, Κυριάκου Μάτση, έχει σκόνη.

Και ότι δε θα φαινόταν η σκόνη αν δεν ήταν τόσο καλό το Pixel... :p

Σοβαρά τώρα... έχει λίγο παραπάνω "θόρυβο" για τις συνθήκες φωτισμού ή μου φαίνεται?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Από τη φωτογραφία προκύπτει:

Οτι το μόνιτορ είναι LG.

Οτι στην Ανω Κυψέλη, Κυριάκου Μάτση, έχει σκόνη.

Και ότι δε θα φαινόταν η σκόνη αν δεν ήταν τόσο καλό το Pixel... :p

Σοβαρά τώρα... έχει λίγο παραπάνω "θόρυβο" για τις συνθήκες φωτισμού ή μου φαίνεται?

Όπως λες και στην υπογραφή σου : ο "θόρυβος" δεν αποδεικνύει τίποτα. :p:p

Όταν το iso ανεβαίνει στα 300+ λογικό να εμφανίζεται και λίγος θόρυβος, παρά τον καλό φωτισμό.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

http://www.androidpolice.com/2017/04/25/google-posts-truly-incredible-night-images-captured-pixel-nexus-6p/

Ένα ωραίο άρθρο από έναν μηχανικό της Google στο κομμάτι της κάμερας. Έχει αρκετά δείγματα με long exposure σε Nexus & Pixel. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυθεντικές και δεν εχουν υποστεί Photoshop.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

P10 plus, από τον b/w σένσορα και όντας άσχετος με την φωτογραφία γενικα.

Και μία έγχωμη με ντάλα ήλιο.

33422182524_c923e645e0_c.jpg2017-04-25_05-56-30 by alex-mand, on Flickr

καλοριζικο φιλε μου το p10!!(αν και κανανε και αυτοι με την εσωτερικη μνημη του μα@@@@ιες:rocket:)

δεν μου αρεσε η φωτογραφια γενικα ουτε ο ουρανος αλλα γενικα ολη η φωτο φαίνεται σαν να ειναι καμένη!!!

μερικες απο μενα απο σημερινή βολτα mi5s αυτοματο ολα και στα γρηγορα!! (εννοειται μανουαλ θα εβγαζε πολυ καλυτερα )

34110986732_f5fbe08eb3_c.jpgIMG_20170425_191438 by manthos kalaitzidis, on Flickr

34268155225_b44aa375c5_c.jpgIMG_20170425_205418_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr

34137401321_c615ffec99_c.jpgIMG_20170425_210132_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr

Αρκετά καλό το mi5s. Που να είχε και κανένα Software της προκοπής η xiaomi.

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

καλοριζικο φιλε μου το p10!!(αν και κανανε και αυτοι με την εσωτερικη μνημη του μα@@@@ιες:rocket:)

δεν μου αρεσε η φωτογραφια γενικα ουτε ο ουρανος αλλα γενικα ολη η φωτο φαίνεται σαν να ειναι καμένη!!!

μερικες απο μενα απο σημερινή βολτα mi5s αυτοματο ολα και στα γρηγορα!! (εννοειται μανουαλ θα εβγαζε πολυ καλυτερα )

34110986732_f5fbe08eb3_c.jpgIMG_20170425_191438 by manthos kalaitzidis, on Flickr

34268155225_b44aa375c5_c.jpgIMG_20170425_205418_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr

34137401321_c615ffec99_c.jpgIMG_20170425_210132_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr

Μάνθο θα διαφωνήσω για την φωτογραφία του p10, πιστεύω ότι έχει αποτυπώσει ακριβώς τις συνθήκες απλά σε κοροϊδεύει η έλλειψη χρώματος στη φωτογραφία, επίσης ο ουρανός μου αρέσει :p

Τώρα για τις δικές σου στην πρώτη βλέπω έλειψη dynamic range,στη δεύτερη και στην τρίτη δεν μου αρέσει η διαχείριση του φωτός που πάλι δείχνει αδυναμία στο dynamic range, γενικά από το tablet που τις είδα δεν μου άρεσαν :o

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lumia 950..

34119680941_592d227e89_b.jpgWP_20170423_23_58_00_Pro by James C, on Flickr

Νόμισα πως ήσουν στο Survivor και χάθηκες.....

Ανέβασε κάμποσες να γουστάρουμε. Μόνος πολεμάει ο Νικόλας.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

http://www.androidpolice.com/2017/04/25/google-posts-truly-incredible-night-images-captured-pixel-nexus-6p/

Ένα ωραίο άρθρο από έναν μηχανικό της Google στο κομμάτι της κάμερας. Έχει αρκετά δείγματα με long exposure σε Nexus & Pixel. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυθεντικές και δεν εχουν υποστεί Photoshop.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Σίγουρα θέλει Photoshop για να κάνεις το stacking. Σε μια φώτο λέει 64 λήψεις των 2 seconds exposure.

Η πρώτη φαίνεται σα να τραβήχτηκε με nd filter.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Φωτογραφικά και μόνο η δική μου σειρά προτίμησης είναι η εξής (τα ζευγάρια είναι ισοπαλία) || Μειονεκτήματα σαν φωτογραφική και μόνο. Όχι σαν overall συσκευή:

950(xl)-G5 || To μεν υστερεί στο βραδινό focus και στο ημερήσιο White Balance. Το δε υστερεί σαν ανάλυση σε wide-angle lens.

HTC10 || 12mpixels αντί για 16 ή 21 των παραπάνω. "Άτονα" χρώματα, ή έστω όχι τόσο έντονα όσο άλλων συσκευών.

S7(edge) || 12mpixels, υπερόξυνση και χαμηλή λεπτομέρεια στα μακρινά.

OnePlus 3(T) || Τίποτα εντυπωσιακό στα χαρακτηριστικά της κάμερας.

V10-G4 || Μέτρια ταχύτητα και αξιοπιστία focus και μικρό shutter lag.

Z5 (compact) || Απογοητευτικό auto mode και δύσχρηστο manual, παρά τον άριστο αισθητήρα και οπτικά μέρη.

Honor 8 || 12mpixels μόνο, απουσία OIS.

Είναι άποψή ΜΟΥ, και αφορά τις προτιμήσεις ΜΟΥ, και τις εμπειρίες ΜΟΥ με κάθε συσκευή. Κάποιες τις είχα (φαίνεται στην υπογραφή) και με τις άλλες έχω παίξει για να μπορώ να μιλήσω.

Δεν μιλάω για overall συσκευή ποια είναι καλύτερη, αλλά φωτογραφικά και μόνο.

Αν και με μπέρδεψες το G5 το έχω ψηλά αλλά δεν κοιτάζω μόνο φωτογραφικά τη συσκευή και διαβάζω όλο προβλήματα. Έφυγε και αυτός ο Erasmus ο φιλαρας με τις ωραίες φωτογραφίες. Αλλά τέλειο δεν υπάρχει τελικά και πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε ελαττώματα και προτερήματα τι σου ταιριάζει. Καλά κρασιά δηλαδή

Αν και με μπέρδεψες το G5 το έχω ψηλά αλλά δεν κοιτάζω μόνο φωτογραφικά τη συσκευή και διαβάζω όλο προβλήματα.

Καλημέρα :-)

Εαν δεν κοιτάζεις ΜΟΝΟ την φωτογραφική μηχανή αλλά σε ενδιαφέρουν και άλλα καλούδια (κάτι το οποίο ακούγεται απολύτως φυσιολογικό) τότε ο δρόμος είναι ΜΟΝΟ ένας και λέγεται S7.

@Μάνθο, έχουμε που έχουμε new-Love με την Xiaomi, βάλθηκες και εσύ να μας στείλεις για αλλαγή! Τρομερό το Mi5s...αναγέννηση Xiaomi θα έλεγα.

Δεν μου λές, στον ήχο κατά την λήψη video πώς τα πάει; Σε έντονα θορυβώδη περιβάλλοντα (σε εκδήλωση με έντονο ήχο από ηχεία ας πούμε) είναι καθαρός; Η ποιότητα εγγραφής ήχου του Mi5s είναι χαμηλή (με 96Kbps εάν δεν κάνω λάθος γράφει - έναντι 256 του S7) αλλά αυτό μπορεί να μην λέει και πολλά. Γενικά, έχεις καθαρό ήχο (πάντα για έντονη φασαρία μιλάμε..μία σχολική εκδήλωση σε κλειστό χώρο ας πούμε...)

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Κάντε το "τέστ" και δείτε ποιο βγάζει τις καλύτερες για εσάς.....

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Αν και με μπέρδεψες το G5 το έχω ψηλά αλλά δεν κοιτάζω μόνο φωτογραφικά τη συσκευή και διαβάζω όλο προβλήματα. Έφυγε και αυτός ο Erasmus ο φιλαρας με τις ωραίες φωτογραφίες. Αλλά τέλειο δεν υπάρχει τελικά και πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε ελαττώματα και προτερήματα τι σου ταιριάζει. Καλά κρασιά δηλαδή

Από ότι κατάλαβα σε μπέρδεψε εντελώς αυτό το θέμα αντί να σε διαφωτίσει.

Τώρα για τις δικές σου στην πρώτη βλέπω έλειψη dynamic range,στη δεύτερη και στην τρίτη δεν μου αρέσει η διαχείριση του φωτός που πάλι δείχνει αδυναμία στο dynamic range, γενικά από το tablet που τις είδα δεν μου άρεσαν :o

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλα για τις νυχτερινες με τετοιο iso τι dynamic range να χεις.

Παντως βλεπω τα παει εξαιρετικα. Θα λεγες οτι ειχε αρκετο φωτισμο οταν τις εβγαλες; Αν δεν ειναι κοπος βγαλε μερικες νυχτερινες ακομα.

Το ιδανικό τηλέφωνο για σένα είναι το S7:X

Είναι το καλύτερο για κάποιο που ξέρει λίγα ή δεν θέλει να κάνει τίποτα κατά

την φωτογράφιση.

Το ιδανικό τηλέφωνο για σένα είναι το S7:X

Είναι το καλύτερο για κάποιο που ξέρει λίγα ή δεν θέλει να κάνει τίποτα κατά

την φωτογράφιση.

άμα κάποιος ξέρει πολλά δηλαδή δεν του κάνει το σ7 θα το σκαρτάρει?

Και το s7 μια χαρα manual mode εχει. Απο εκει και περα ειναι αν σου αρεσει η jpeg engine που εχει ή οχι (υποκειμενικο σε μεγαλο βαθμο).

Και το s7 μια χαρα manual mode εχει. Απο εκει και περα ειναι αν σου αρεσει η jpeg engine που εχει ή οχι (υποκειμενικο σε μεγαλο βαθμο).

αυτο λεμε τοσο καιρο εδω, παρολαυτα καποια αγαπητά και ευγενικά μέλη συνεχίζουν να δημιουργουν λανθασμενες εντυπώσεις στον κόσμο και προκαταλήψεις.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...