Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Lumia 950.. Ένα τζάμι από το θάνατο.. γατάκια..

29798941035_0c0bbc694a_k.jpgWP_20160809_18_12_10_Rich by James C, on Flickr

Ποιον είπες γατάκι ρε???

29733670471_f58d097bfc_b.jpg[/url] by Kostasff - Montoya_42, on Flickr

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια και μιλάμε για γατάκια...

(LG G4)

29190664303_b9922b4439_c.jpgKitty - LG G4 by Konstantine K., on Flickr

Υποκλίνομαι στην έμπνευσή σου....

Καβάλα χθές

.........

Λίγα λεπτά αργότερα και με καλύτερο κάδρο τράβηξα για δοκιμή με το Nexus 5X ενός φίλου

29761918526_6cac5b87a5_c.jpg

Οι σκηνές δεν είναι πανομοιότυπες, το κάδρο άλλο, ο ουρανός ήταν πολύ πιο δραματικός αργότερα, οπότε μην μπαίνετε σε 1 προς 1 σύγκριση των 2 κινητών. Δεν έχει και πολύ νόημα

Δηλώνω πραγματικά fan του Nexus 5x με το HDR+ κυρίως σε νυχτερινά πορτραίτα και τοπία. Η εστίαση του είναι αβίαστη (3 φορές καλύτερη από του 950), η φωτομέτρηση πολύ καλή, τα χρώματα σούπερ και ο θόρυβος χαμηλός. Παρόλα αυτά τα τεχνουργήματα jpeg από την επεξεργασία είναι εμφανή σε προσεκτικότερη θέαση και στο 100%. Ακόμα και την ημέρα.

Νομίζω όμως ότι είναι η καλύτερη υλοποίηση κάμερας από πλευράς LG γενικώς ( και στο αυτόματο).

Εντυπωσιακή!!!

Δεν κάνω καμιά σύγκριση, απλά είναι πολύ εντυπωσιακός ο τρόπος που αποτύπωσε (και απεικόνισε) τον ουρανό.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τι γατοκατασταση είναι αύτη?

Βέβαια ο James έχει μεγαλύτερη γατούλα......

Απιστευτα ευκολο στις βραδυνες και τελειως στο αυτοματο, εχετε ξαναδει αλλο τηλεφωνο να βγαζει τετοιες φωτογραφιες με τετοιο iso?

Νομίζω αστειεύεσαι! :rolleyes:

Δεν ξέρω αν την είδες σε πλήρη ανάλυση.. Η φωτογραφία είναι μέσα στον χρωματικό θόρυβο και την επεξεργασία. Iso 800 δεν το λες και τεράστιο.

Lumia 950 | ProShot...ο ορισμος του HDR

Κάνε ένα κόπο και βγάλε και με την εφαρμογή της microsoft μία hdr να δούμε πόσο διαφορά έχει με την proshot.

Lg g5 Wide camera μεσα απο τζαμι

29526306230_9aedfa7ff5_c.jpg20160920_190141_HDR by Guardian, on Flickr

Εδω με την κανονικη

29736478341_7b4a9646f2_c.jpg20160920_190445 by Guardian, on Flickr

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Νομίζω αστειεύεσαι! :rolleyes:

Δεν ξέρω αν την είδες σε πλήρη ανάλυση.. Η φωτογραφία είναι μέσα στον χρωματικό θόρυβο και την επεξεργασία. Iso 800 δεν το λες και τεράστιο.

Eεεμ εσυ τι λες? Για ανεβασε μου χερατη στο αυτοματο μεσα στα σκοταδια (και κιτρινες λαμπες γυρω γυρω) απο τοσο μακρια καδρο με παρομοιο iso δειγματα απο αλλα τηλεφωνα να δουμε σε πληρη αναλυση τι ψαρια πιανουνε?

Εδω βαζετε τριποδα -τετραποδα νταλα ηλιος και ψαχνουμε να δουμε τι χρωμα ειναι το πρασινο....:lol:

Για να μην πω για βαδυνες με χαμηλο iso μεγαλο κλειστρο και παλι ψαχνουμε να βρουμε κατι που να ξεχωριζει ανμεσα στα σκοταδια και την μαυριλα:O

Τουλαχιστον το Leeco σε κανονικη αναλυση βλεπεις αυτα που βλεπεις με γυμνο ματι χωρις να θες μικροσκοπιο, και μιλαμε για τουλαχιστον τα μισα λεφτα απο ολα τα παραπανω που το συγκρινουμε.....

Δεν μεταδιδω αλλο:p

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Eεεμ εσυ τι λες? Για ανεβασε μου χερατη στο αυτοματο μεσα στα σκοταδια (και κιτρινες λαμπες γυρω γυρω) απο τοσο μακρια καδρο με παρομοιο iso δειγματα απο αλλα τηλεφωνα να δουμε σε πληρη αναλυση τι ψαρια πιανουνε?

Εδω βαζετε τριποδα -τετραποδα νταλα ηλιος και ψαχνουμε να δουμε τι χρωμα ειναι το πρασινο....:lol:

Για να μην πω για βαδυνες με χαμηλο iso μεγαλο κλειστρο και παλι ψαχνουμε να βρουμε κατι που να ξεχωριζει ανμεσα στα σκοταδια και την μαυριλα:O

Τουλαχιστον το Leeco σε κανονικη αναλυση βλεπεις αυτα που βλεπεις με γυμνο ματι χωρις να θες μικροσκοπιο, και μιλαμε για τουλαχιστον τα μισα λεφτα απο ολα τα παραπανω που το συγκρινουμε.....

για ποια φωτο μιλαμε?

Lg g5 Wide camera μεσα απο τζαμι

29526306230_9aedfa7ff5_c.jpg20160920_190141_HDR by Guardian, on Flickr

Εδω με την κανονικη

29736478341_7b4a9646f2_c.jpg20160920_190445 by Guardian, on Flickr

Πολυ καλο το G5... Νομιζω με τα δικα μου ματια ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη!!

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

οχι...θα συμφωνησωμε τον Navi55...τραγικη επεξργασια, τραγικα χρωματα.Γενικα η φωτο ειναι απαραδεκτη.

@Mivas πάλι σε έξοδα σε βλέπω.....

http://techblog.gr/gadgets/canon-eos-5d-iv-official-3883/

Πολύ ενδιαφέρουσα κάμερα φαίνεται! Αλλά με ξέρεις η αδυναμία μου είναι τα υβρίδια, τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα από Νόκια 808 μέχρι το CM1! :) Περιμένω να δω πότε θα βγει το επόμενο ;)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Τα χρωματα ειναι πολυ καλα αλλα το HDR δε κανει τιποτα...το μονο που κανει ειναι να ανοιγει ενα 10% τα shadows..........

Το hdr του G4 είναι σχετικά ηπιο, έχει άλλη λογική από το 950 πχ που Είναι συζητησιμο για το πόσο αλλάζει τη φυσικότητα της φωτογραφίας.

Παράδειγμα:

Hdr off:

29827004025_0f802b5b76_c.jpgLG G4 auto by Konstantine K., on Flickr

Hdr on:

29713998702_1a54d39fe9_c.jpgLG G4 hdr by Konstantine K., on Flickr

Έχει αλλάξει σκιές και χρωματα, απλά όχι έντονα. :)

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το hdr του G4 είναι σχετικά ηπιο, έχει άλλη λογική από το 950 πχ που Είναι συζητησιμο για το πόσο αλλάζει τη φυσικότητα της φωτογραφίας.

Παράδειγμα:

Hdr off:

Hdr on:

Κωνσταντίνε αυτό μπορείς να το κάνεις εύκολα και μόνος σου δίνοντας μερικά κλικ στις σκιές.

Το χρώμα του ουρανού δεν έχει αλλάξει. Το βλέπω να παραμένει αυτό το αφυσικο τιρκουαζ που είχε η χωρίς HDR.

Δεν μ ενοχλεί συνεπώς εδώ το HDR αλλά η αρχική φώτο.

Γενικά αυτό που ζητάμε από το HDR είναι ισορροπία μεταξύ των φωτεινών και σκιερών σημείων χωρίς να χάνουν την φυσικότητα τα χρώματα και σωστή απόδοση του μπλε στον ουρανό

Πχ να βλέπουμε το πράσινο να γίνεται πρασινο-κιτρινο κλπ.

Προτιμώ το ήπιο hdr.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν προσέξεις Κώστα τις φωτογραφίες στο Flickr θα δεις οτι τα χρώματα στην Hdr έχουν βελτιωθεί προς το πιο πραγματικό, όπως και έχουν έρθει και οι σκιές σε καλύτερη ισορροπία. Αυτόματα το ενεργοποιούσε το hdr η συσκευή, οπότε αυτόματα βελτιώνει τη φωτο. Προσωπικά αυτό με ενδιαφέρει και οχι τι μπορώ να κάνω μετά μόνος μου ως επεξεργασία, διότι προσωρινά δεν ασχολούμαι και μπορεί να μην το κάνω ποτέ. Θα το ήθελα λίγο πιο "επιθετικό" αλλά και αυτό μου κάνει αφού δεν χαλάει η φωτογραφία με οποιονδήποτε τρόπο (υπερφωτισμός, θολούρες, διπλές άκρες, κλπ).
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Να μπω λιγο σφηνα και να πω πως το hdr του lg g5 ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με του lg g4. Οταν μιλαμε για τη σωστη αποτυπωση χρωματων. Αν ψαξετε στο youtube για lg g4 vs lg g5 θα βρειτε αρκετα παραδειγματα.

Συγνωμη για το offtopic.

Παράδειγμα:

Hdr off:

Hdr on:

H συγκεκριμμενη σκηνη δεν ενδεικνυται για HDR...γιατι δεν υπαρχει εντονο φως να χτυπαει το φακο.

οχι...θα συμφωνησωμε τον Navi55...τραγικη επεξργασια, τραγικα χρωματα.Γενικα η φωτο ειναι απαραδεκτη.

βρε Βασιλη κατεβασε το ISO στα 100-200 και τραβα την φωτο παλι. Τι το hθελες το.....800? (σας το ειπε ο ανθρωπος :D )

να απιτελους μια ....lumia photo, χωρις πορτοκαλιπρασινοκιτρινο :D

Καλη φωτο!

Με Proshot εναι...γι αυτο βλεπεις φυσιολογικες αποχρωσεις

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...