Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Ας ριξω και γω ενα post, μονο θα χαζέυω ;

iPhone 5 - Panorama

27747939141_a4e38375f0_z.jpg

IMG_0686 by Ioannis Koskinas, on Flickr

Σαν σκηνή απο τον άρχοντα των Δακτυλιδιών! Θα ζουμαρει και θα δουμε τον Γκάνταλφ με την παρέα του!

Μ' αρέσει!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ειδα τις φωτος οποτε δεν ξερω σε τι αναφερεσαι, αλλα θεωρητικα τα 12μπχ σε συναρτηση με το φ1.7 δεν επιδρα καπου θετικα η αρνητικα στις συγκεκριμενες φωτο..(με εξαιρεση σε πολυ συγκεκριμενα σημεια που δεν ειναι ομως σχετιζομενο με τις εικονες που ανεβηκαν).

Το δε φ/1.7 εναντι του f/1.8 ειναι καθαρα αστειο θεμα προς συζητηση σε τετοια εστιακα μηκη.

Το πραγματικο διαφραγμα του g4 ειναι 2.444mm ενω για το s7 ειναι 2.47

Χωρια του οτι σαν φακος..το s7 ειναι καλυτερος απο οσα g4 εχω δει. (τωρα δεν αναφερομαι στο διαφραγμα).

Και τελειωνω ξαναγραφοντας οτι δεν ειδα καμμια φωτο απο το συγκεκριμενο συγκριτικο ..Απο δευτερα και βλέπουμε.

Σε σχέση με το G4 τα 4 mp ίσως κάνουν την διαφορά στα μακρινά.

Όμως έχω την εντυπωςη ότι το 1.7 δίνει λιγότερη λεπτομέρεια σε σχέση με άλλες κάμερες με μικρότερο διάφραγμα. Γι αυτό και το έξτρα sharpening της Samsung.

Οι ημερήσιες του iPhone 6s Plus σε κάπως μακρινά πλάνα είναι καλύτερες από του S7.

Βέβαια υπάρχει και το manual συν ότι ο φακός του S7 δεν κάνει τόσο έντονη παραμόρφωση στα άκρα, δεν κάνει τα κτήρια να μοιάζουν με τον Πύργο της Πίζας ούτε τα κεφάλια αυτών που βρίσκονται στις άκρες να δείχνουν Αλιεν.

Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων το χρησιμοποιώ μόνο manual.

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

HTC 10

27814763671_2d0afffc0b_c.jpg2016-06-25_10-14-52 by finn2k1, on Flickr

27790371212_41c4da6467_c.jpg2016-06-25_10-15-27 by finn2k1, on Flickr

Edited by Finn

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Lumia 950

Όλη η δεξιά μεριά είναι θολή. Γενικά νομίζω ότι στο 950 δεν πάει καλά στους μεγάλους χρόνους κλείστρου. Χαλάνε τα χρώματα.

Πολύ καλές! Ωστόσο γράφε στο post από ποια συσκευή είναι.

HTC 10 pro mode η πρώτη auto η δεύτερη

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τωρα ειλικρινά στο S7 δεν γινεται να μειώσεις το sharpness? Ειναι απαράδεκτα πολύ για οτιδήποτε αλλο εκτός του να βλέπεις στην οθόνη του κινητού. Ακουμπάς την οθόνη και κοβεις το δάχτυλο σου!

εβλέπα αυτή του φίλου πιο πανω ( 20160516_133809 ) και ειναι πραγματικά κρίμα γιατί σε χρώμα-αντίθεση τα πάει πολύ καλα!

Τωρα ειλικρινά στο S7 δεν γινεται να μειώσεις το sharpness? Ειναι απαράδεκτα πολύ για οτιδήποτε αλλο εκτός του να βλέπεις στην οθόνη του κινητού. Ακουμπάς την οθόνη και κοβεις το δάχτυλο σου!

εβλέπα αυτή του φίλου πιο πανω ( 20160516_133809 ) και ειναι πραγματικά κρίμα γιατί σε χρώμα-αντίθεση τα πάει πολύ καλα!

Σε raw λογικά θα γινεται, λεω να το κοιτάξω μες τις μέρες.

Τα άσχημα της ημέρας. Φωτιά στον Νέο Μαρμαρά

27281775533_c266001c7e_c.jpg2016-06-25_01-41-29 by finn2k1, on Flickr

Μέχρι την προσαρμογή σε οθόνη τα πάει καλά ακόμα και στην 4Κ TV που έχω. Αν κάνω ζουμ εμφανίζονται όλα αυτά. Σε πρόσωπα τα πράγματα είναι χειρότερα όταν βρίσκονται σε κάποια απόσταση. Και φυσικά το βράδυ επιδεινώνεται η κατάσταση παρόλο ότι παίρνει αρκετό φως ο αισθητήρας.

Νομίζω το Note 5 στις ημερήσιες τα πήγαινε καλύτερα.

Με manual και ειδικά στα raw βελτιώνεται η κατάσταση, καθώς δεν υπάρχει παρέμβαση.

Οι ημερήσιες εδώ είναι πολύ καλές και εύκολες με σωστά χρώματα, χωρίς καμμενους ουρανούς κλπ.

Οι βραδινές σαφώς καλύτερες από το auto και τα πρόσωπα ικανοποιητικά αν πρόκειται για πορτραίτα στο ενα μέτρο.

Γενικά η Samsung τα έχει κάνει θάλασσα με το software της κάμερας. Το έχει προσαρμόσει για τα social και στα πρόσωπα κάνει χωρίς να σε ρωτήσει ρετούς σαν αυτό που κάνουν κάποιες εφαρμογές του google play.

Με επεξεργασία σε desktop Lightroom γίνεται μέχρι ενός σημείου μείωση στο sharpening αλλά δεν μπορείς να το εξαφανίσεις γιατί έχει γράψει πλέον.

Για απαιτητικούς δεν κάνει το auto.

Τραβαω στο αυτόματο μόνο για κάτι ξαφνικό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

More HTC 10

27286642533_0a3882f3f6_c.jpg2016-06-25_07-11-27 by finn2k1, on Flickr

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονται παιδιά

Finn like σε όλες! Φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά ή htc φέτος στη κάμερα

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Νόμιζα πως αυτά Ματαλα συχνάζουν Γερμανοί, όχι Κινέζοι.....:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

More HTC 10

27286642533_0a3882f3f6_c.jpg2016-06-25_07-11-27 by finn2k1, on Flickr

Πολυ δυνατο το HTC 10, οτι καλυτερο εχω δει για φετος..απιστευτα χρωματα και πολυ καλη λεπτομερεια με σωστο sharpening.

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Απ'οτι μπορω να διακρίνω τα Samsung και microsoft δεν απεικονίζεται αυτό που βλέπουμε ακριβώς στα χρώματα!! Πάντως είναι εκπληκτικά καθαρές!!

Στα Sony ,HTC και Lg απεικονίζεται ακριβώς αυτό που βλέπουμε εκείνη τη στιγμή με πάρα πολύ πιστότητα..Που ωφείλεται αυτό?

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Απ'οτι μπορω να διακρίνω τα Samsung και microsoft δεν απεικονίζεται αυτό που βλέπουμε ακριβώς στα χρώματα!! Πάντως είναι εκπληκτικά καθαρές!!

Στα Sony ,HTC και Lg απεικονίζεται ακριβώς αυτό που βλέπουμε εκείνη τη στιγμή με πάρα πολύ πιστότητα..Που ωφείλεται αυτό?

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό. Στο HTC M8 που έχω τα χρώματα είναι αλλού γι αλλού.

Αντιθέτως στο S7 τα βλέπω πολύ κοντά στην Olympus.

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό. Στο HTC M8 που έχω τα χρώματα είναι αλλού γι αλλού.

Αντιθέτως στο S7 τα βλέπω πολύ κοντά στην Olympus.

Να το εξηγησω καπως αλλιώς...Στα samsung και microsoft είναι σαν να βλέπω ενα πινακα ζωγραφικής κάθε φορα... Πολύ καθαρές...Αλλά στη πραγματικότητα δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα!! Το S7 έτυχε και το έιχα μια βδομάδα στα χέρια μου και το διέκρινα αυτο...Δε λέω οτι δε βγάζει καλά προς θεού..Είναι καταπληκτικο cameraphone...

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Έτσι ειναι,εχει να κανει με τον αλγοριθμο επεξεργασίας της καθε εταιρίας και που δινει έμφαση η καθε εταιρια.

Τα samsung πχ εχουν ωραιοποιημενες φωτο για κανα social media το πολυ

Τα sony htc εχουν πιο ρεαλιστικες φωτο

Διαλεγεις τι θες κ παιρνεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Έτσι ειναι,εχει να κανει με τον αλγοριθμο επεξεργασίας της καθε εταιρίας και που δινει έμφαση η καθε εταιρια.

Τα samsung πχ εχουν ωραιοποιημενες φωτο για κανα social media το πολυ

Τα sony htc εχουν πιο ρεαλιστικες φωτο

Διαλεγεις τι θες κ παιρνεις..

Αν σου αρέσει η φωτογραφία παίρνεις mirrorless.

Όλες οι ναυαρχιδες δίνουν με μικρές διαφορές αυτό που μπορείς να πάρεις από την κάμερα ενός κινητού.

Δηλαδή πόσο καλύτερα θα τα πάει κάποια άλλη ναυαρχίδα από το S7 ωστε να με κάνει να την προτιμήσω, ενω δεν με καλύπτει σε άλλους τομείς?

https://flic.kr/s/aHskyT3asC Οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη μέρα που πήρα το S7.

Η HTC φέτος τα πήγε καλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Sony δεν θέλει.

Η LG τα πάει καλύτερα απ όλους.

Η Google με το HDR + έδωσε αυτό που χρειάζεται κάθε smartphone για εύκολες καλές φωτογραφίες είτε πρόκειται για πορτραίτο όπου χωλαίνουν όλα, είτε για landscape φωτο.

Σοβαρή κάμερα έχει μόνο το Panasonic αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να δεσμευτείς μόνο και μόνο για την κάμερα.

Edited by Te_salat

Όλη η δεξιά μεριά είναι θολή. Γενικά νομίζω ότι στο 950 δεν πάει καλά στους μεγάλους χρόνους κλείστρου..

Δικο μου το λαθος. Εχεις δικιο εχασα το φοκους. Για τους μεγαλους χρονους δε νομιζω οτι εχεις δικιο.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Να το εξηγησω καπως αλλιώς...Στα samsung και microsoft είναι σαν να βλέπω ενα πινακα ζωγραφικής κάθε φορα... Πολύ καθαρές...Αλλά στη πραγματικότητα δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα!! Το S7 έτυχε και το έιχα μια βδομάδα στα χέρια μου και το διέκρινα αυτο...Δε λέω οτι δε βγάζει καλά προς θεού..Είναι καταπληκτικο cameraphone...

Τις φωτογραφίες θα τις κρίνεις από την οθόνη ενός υπολογιστή.

Ακόμα και την ίδια; φωτογραφία να βάλεις, στο s7 θα φαίνονται αλλιώς λόγω amoled.

Αν σου αρέσει η φωτογραφία παίρνεις mirrorless.

Όλες οι ναυαρχιδες δίνουν με μικρές διαφορές αυτό που μπορείς να πάρεις από την κάμερα ενός κινητού.

Δηλαδή πόσο καλύτερα θα τα πάει κάποια άλλη ναυαρχίδα από το S7 ωστε να με κάνει να την προτιμήσω, ενω δεν με καλύπτει σε άλλους τομείς?

https://flic.kr/s/aHskyT3asC Οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη μέρα που πήρα το S7.

Η HTC φέτος τα πήγε καλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Sony δεν θέλει.

Η LG τα πάει καλύτερα απ όλους.

Η Google με το HDR + έδωσε αυτό που χρειάζεται κάθε smartphone για εύκολες καλές φωτογραφίες είτε πρόκειται για πορτραίτο όπου χωλαίνουν όλα, είτε για landscape φωτο.

Σοβαρή κάμερα έχει μόνο το Panasonic αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να δεσμευτείς μόνο και μόνο για την κάμερα.

Συμφωνω,εκτος απο το lg που λες,μας τα χαλαει με τις ελαιογραφιες.

αν και το ερωτημα που θετεις ειναι πολυ γενικο κ αόριστο και θέλει πολυ κουβέντα,γι αυτό κ ειπα τι θελει ο καθενας παίρνει.

Απο τη στιγμη που δινουν raw τα κινητα για καποιον που ασχολείται, ναι δεν εχει νοημα αν κ ειναι ελαχιστοι αυτοι που ασχολουνται.

Προσωπικά έχοντας περασει απο τα Samsung πολλα χρονια μέχρι το S6 ειχα φτασει σε σημειο να κανω εικονα στο μυαλο μου πως θα τη βγαλει το κινητο πριν το βγαλω απο την τσεπη,ηξερα πως θα κιτρινισει τα φυλλωματα των δεντρων πως θα αυξησει το sharpening με δημιουργια φωτοστεφανων κτλ οταν πηγα σε z5 πχ ηταν σα μα ανακαλυψα ξανα τη φωτογραφια με τοσο μεγαλο ευρος χρωματων.

Καθε εταιρία πλεον εχει την ταυτοτητα της στις φωτογραφιες,ξερουμε λίγο πολύ σε τι δίνει εμφαση η καθε εταιρια. Για μενα η samsung δεν μ αρεσει πλεον σε αυτον τον τομεα,ίσως γιατι την εχω φαει χρονια στη μαπα κ θελω μια διαφορετική προσέγγιση στην φωτογραφια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Τα άσχημα της ημέρας. Φωτιά στον Νέο Μαρμαρά

27281775533_c266001c7e_c.jpg2016-06-25_01-41-29 by finn2k1, on Flickr

Ναι, όντως φωτιά στον Ν. Μαρμαρά. Και απέχω μόλις 2 χιλιόμετρα από εκεί. Αλλα οι φωτογραφίες σου ωραίες είναι.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...