Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε γινεται...αυτη ειναι hdr+.Που να το βαλεις το 950? στο αυτοματο?

Γιατί δεν γίνεται?

Καθένα παλεύει με τα όπλα που διαθέτει.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και manual αρκεί να είναι στο χέρι.

Απλά να δούμε τι μπορεί να κάνει κάθε συσκευή σε παρόμοια σκηνή.

Και λέω χωρίς τρίποδο για να έχουμε ένα πιθανό σενάριο που συμβαίνει συχνά.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δε γινεται...αυτη ειναι hdr+.Που να το βαλεις το 950? στο αυτοματο?

Αυτή πάντως καλή αλλά πολύ θόρυβο. Τράβα και με τα δύο manual που το κατέχεις καλά..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Άντε βρε paok4270 ακόμα μαθαίνεις την συσκευή! :p

Κάνε κανένα συγκριτικό βάζοντας τις καλύτερες ρυθμίσεις που μπορείς να έχεις σε κάθε συσκευή. Απλά όπως αναφέρθηκε καλό είναι να είναι στο χέρι οι φωτογραφίες και όχι να απαιτούν τρίποδο.

Την πιο κάτω φωτογραφία την τράβηξε ένας φίλος, πριν το Πάσχα.

Δεν θα την εμφάνιζα, αλλά είναι ουσιαστικά ο λόγος που βεβαιώθηκα ότι το 5Χ (στη συγκεκριμένη περίπτωση) είναι 2 και 3 βήματα πιο πέρα από όλα τα λοιπά στο auto, portrait.

Ξεχνάω το αντικείμενο της φωτογράφισης σαν εμφάνιση (ξέρω θα φταρνίζομαι για μέρες :lol::p) και μένω στο πως αποτύπωσε, με το συγκεκριμένο φωτισμό το πρόσωπο.

26765041524_19736ca36e_h.jpgNEXUS 5X by P. V., on Flickr

Δεν νομίζω κάποιο άλλο να μπορεί καλύτερα.. Καλύτερα να μην έβγαινα βέβαια φωτό γενικά, αυτό είναι αλήθεια......:lol::lol::lol:

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

@Babill

Μόνο dslr - mirroless θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα και πάντα με φακό μεγάλου διαφράγματος.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όντως πολύ καλή φωτογραφία και σίγουρα κάποια συγκριτικά με τέτοια θέματα και συνθήκες, θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα απο συγκριτικά με τοπία.
- There is no place like 127.0.0.1 -

@babill2004:

Σσσσσσσσωραίος! :p

Για αυτό αλλάζεις κινητά συνέχεια.... δε βλέπεις καλά... Πάρε ένα 7ιντσο.... :p

Edit:

LG G4, GOOGLE CAMERA, AUTO

27376244625_fdd1390457_h.jpgIMG_20160531_161108 by P. V., on Flickr

27100580170_9952f8dd9b_h.jpgFord (GOOGLE CAMERA by P. V., on Flickr

Έχει πάνω σήμα Rolls Royce αλλά πρέπει να είναι λογικά Ford....

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Την πιο κάτω φωτογραφία την τράβηξε ένας φίλος, πριν το Πάσχα.

Δεν θα την εμφάνιζα, αλλά είναι ουσιαστικά ο λόγος που βεβαιώθηκα ότι το 5Χ (στη συγκεκριμένη περίπτωση) είναι 2 και 3 βήματα πιο πέρα από όλα τα λοιπά στο auto, portrait.

Ξεχνάω το αντικείμενο της φωτογράφισης σαν εμφάνιση (ξέρω θα φταρνίζομαι για μέρες :lol::p) και μένω στο πως αποτύπωσε, με το συγκεκριμένο φωτισμό το πρόσωπο.

26765041524_19736ca36e_h.jpgNEXUS 5X by P. V., on Flickr

Δεν νομίζω κάποιο άλλο να μπορεί καλύτερα.. Καλύτερα να μην έβγαινα βέβαια φωτό γενικά, αυτό είναι αλήθεια......:lol::lol::lol:

Εκπληκτική

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αυτό αλλάζεις κινητά συνέχεια.... δε βλέπεις καλά... Πάρε ένα 7ιντσο.... :p

Edit:

LG G4, GOOGLE CAMERA, AUTO

27376244625_fdd1390457_h.jpgIMG_20160531_161108 by P. V., on Flickr

27100580170_9952f8dd9b_h.jpgFord (GOOGLE CAMERA by P. V., on Flickr

Έχει πάνω σήμα Rolls Royce αλλά πρέπει να είναι λογικά Ford....

Αν ηταν rolls, θα ειχε και τον <<παρθενωνα>> μπροστα, εννοω τις γρυλιες της μασκας.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν ηταν rolls, θα ειχε και τον <<παρθενωνα>> μπροστα, εννοω τις γρυλιες της μασκας.:)

Το κυριότερο είναι ότι η rolls δεν υπήρχε όταν βγήκε αυτό το αμάξι. Ο σχεδιασμός του παραπέμπει σε αμάξια από το '30-40 όταν η rr είναι μεταγενεστερη.

Το κυριότερο είναι ότι η rolls δεν υπήρχε όταν βγήκε αυτό το αμάξι. Ο σχεδιασμός του παραπέμπει σε αμάξια από το '30-40 όταν η rr είναι μεταγενεστερη.

Σορρυ για το εντελως εκτος θεματος.

https://www.rolls-roycemotorcars.com/en-GB/the-rolls-royce-story.html

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλημερα καλο μηνα,εγω θα υποστηριξω την δικη μου συσκευη που ειναι το Vodafone Smart Ultra 6 της ΖΤΕ.Παροτι διαβαζω οτι η συσκευη δεν βγαζει καλες φωτο εγω δεν συμφωνω γιατι εχει καταπληκτικα χρωματα και πολυ καλη αναλυση,οσες φωτο εχω τραβηξει εχουν βγει πολυ καλες.Δυστυχως ακομη δεν εχω μαθει πως να ανεβασω φωτο στο forum καθε βοηθεια δεκτη!!!:)
Despina!

Καλημερα καλο μηνα,εγω θα υποστηριξω την δικη μου συσκευη που ειναι το Vodafone Smart Ultra 6 της ΖΤΕ.Παροτι διαβαζω οτι η συσκευη δεν βγαζει καλες φωτο εγω δεν συμφωνω γιατι εχει καταπληκτικα χρωματα και πολυ καλη αναλυση,οσες φωτο εχω τραβηξει εχουν βγει πολυ καλες.Δυστυχως ακομη δεν εχω μαθει πως να ανεβασω φωτο στο forum καθε βοηθεια δεκτη!!!:)

Πιο εύκολο και αποδοτικό, λογαριασμός στο flickr, και μετά δημοσίευση μέσω bbcode.

HTC One A9

2sec exposure 100ISO

Original

27358877426_39b9a9afce_z.jpg2016-06-01_12-25-25 by finn2k1, on Flickr

RAW enhanced

27358875746_92604314c5_z.jpg2016-06-01_12-25-10 by finn2k1, on Flickr

Γνώμες ;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

θέλω μια βοηθεια,αν κάποιος θέλει να πάρει τώρα ένα κινητό (android/iPhone) με την καλύτερη κάμερα που υπάρχει ποιο θα προτείνατε;

θέλω μια βοηθεια,αν κάποιος θέλει να πάρει τώρα ένα κινητό (android/iPhone) με την καλύτερη κάμερα που υπάρχει ποιο θα προτείνατε;

Επειδη δε σε κοβω να θες το panasonic cm1 μαλλον πας για galaxy s7 (edge or not).

Aν δεν εχεις τη παραμικρη ιδεα γυρω απο τη φωτογραφια θα σε καλυψει και τo nexus 5x. (auto only)

(δεν βαζω το 6p μιας και προσωπικα σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινα σε s7).

Πλακα πλακα ενα συγκριτικο s7 με 6π/5χ δεν θα με χαλαγε @full auto. Ποιοι τα εχουν και ειναι κοντα μεταξυ τους?: p

Αν θέλεις την καλύτερη κάμερα που υπάρχει πας σε NEXUS 5X/6P

Αν θες σε συνδυασμό με καλύτερο κινητό γενικά (δεν υπάρχουν σε απόδοση ουσιαστικές διαφορές) και "λίγα" χρήματα πας σε LG G4.

Αν θες και το πιο σύγχρονο (για θέμα ψυχολογίας και μόνο) πας σε edge s7 ή περιμένεις να δεις το htc 10

HTC One A9

2sec exposure 100ISO

Original

27358877426_39b9a9afce_z.jpg2016-06-01_12-25-25 by finn2k1, on Flickr

RAW enhanced

27358875746_92604314c5_z.jpg2016-06-01_12-25-10 by finn2k1, on Flickr

Γνώμες ;

Εχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το raw. Χωρίς να έχει εμφανίσει θόρυβο άλλαξε η φωτογραφία. (Ερασιτεχνικά ερασιτεχνική γνώμη)

Edited by babill2004

Από ότι έχω δει σε όλες τις συνθήκες και όχι μεμονωμένα σε hdr, πορτρέτα, τοπία κλπ πας σε G5;)

Επειδη δε σε κοβω να θες το panasonic cm1 μαλλον πας για galaxy s7 (edge or not).

Aν δεν εχεις τη παραμικρη ιδεα γυρω απο τη φωτογραφια θα σε καλυψει και τo nexus 5x. (auto only)

(δεν βαζω το 6p μιας και προσωπικα σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινα σε s7).

καλά το κατάλαβες για το Panasonic. κατα τα άλλα νομίζω ότι κάτι ξέρω από φωτογραφίες γιαυτο θέλω μια συσκευή να παίζω manual σε συνθηκες low light. το G5 με της 2 κάμερες το δοκίμασε κάνεις;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...