Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Αν νομίζεις ότι είναι ειρωνικό πάτησε το κουμπάκι που γράφει αναφορά, μην κάνεις σαν μικρό παιδάκι.

Σαν ουδέτερος μπαίνω μέσα να δω ωραίες φωτογραφίες ( που όντως έχετε μερικές κορυφαίες) και τις πιο πολλές φορές βλέπουμε τσακωμούς κτλ...

Ηρεμήστε, κινητά είναι...κάνετε τον χαβαλέ σας απλά...:D

Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε,ψοφάνε για ίντριγκα οι περισσότεροι :p:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Nα ανεβάσω και εδώ μια HDR που ανέβασα στο άλλο νήμα

35094141335_1df4751969_c.jpgLumia 950XL HDR by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

Και μια βραδινή που είχα τραβήξει πέρσι με την πρώτη συσκευή

35157997295_de93c979f0_c.jpgWP_20161011_22_42_34_Pro by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά, το S8 εκτός από πανέμορφο :love: όλα δέιχνουν οτι έχει και κάτσε καλά κάμερα. :cool:

Ιδια με του s7 ειναι η καμερα, σε πολυ ορισμενες συνθηκες εχει καλυτερο white balance.

Μεγαλο foul της samsung.

Εσύ ότι πεις. Κρεμόμαστε από το στόμα σου.

Νομίζω ότι αυτό που γράφω είναι ξεκάθαρο.Είπα ότι δεν ξέρω πόσο αντικειμενικός είναι

αλλά σίγουρα κάποια συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε. Τόσο απλά...

Kανενα συμπερασμα δεν μπορεις να βγαλεις απο 5 φωτογραφιες απο ενα site που ασχολειται με windows phone.

Ξαναλεω, μπορω να τραβηξω 100 φωτο απο 2 κινητα.Οσο καλυτερο και να ειναι το ενα, παντα θα υπαρχουν 5 φωτος που δειχνουν τα πραγματα αλλιως.

Αυτο κανει 100% το allaboutwindowsphone. Το εχω ξαναδει.

ενα review της καμερας του htc11 εδω, που αναφερει μεταξυ αλλων θεματα κυριως με την φωτομετρηση και υπερφωτισμενες φωτο, ειναι κατι που εχω δει σε αρκετα review

Να πως γινονται τα σωστα συγκριτικα απο αντικειμενικα site.

To Μονο που στα κινητα ψαχνει για ελαττωματα και οχι προτερηματα και κανει τιμια review και δεν χαιδευει αυτακια.

ενα review της καμερας του htc11 εδω, που αναφερει μεταξυ αλλων θεματα κυριως με την φωτομετρηση και υπερφωτισμενες φωτο, ειναι κατι που εχω δει σε αρκετα review

Εμενα αυτο το review δεν μου λεει τιποτα...εγω κοιταζω το Dxo Mark που κατατασει το htc 11 στην πρωτη θεση με σκορ 90 !!!

κανενα αλλο κινητο δεν εχει πιασει τετοιο σκορ ποτε !!!

Πολυ λιγο το s8 φωτογραφικα, απορω τι εκαναν εκει στη samsung 1 χρονο. :blink:

Ακριβως ιδιο με το s7, λιγο καλυτερα ρυθμισμενο white balance σε καποιες συνθηκες και ......αυτο.

Λογικο, αφου εχει τον ιδιο φακο.

Ιδια με του s7 ειναι η καμερα, σε πολυ ορισμενες συνθηκες εχει καλυτερο white balance.

Μεγαλο foul της samsung.

Για σοβαρο κινητο με εξαιρετικη καμερα παιρνεις s8 ή g6.

Ολα τα άλλα ειναι υποδεεστερα.

Αποφάσισε αν θέλεις σιγά σιγά τι πιστεύεις για το S8 και μετά θα μπορούσες να προσπαθήσεις να επιχειρηματολογήσεις για την άποψή σου όπως κάνουν και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα. Με δεδομένο ότι μιλάμε για ένα κινητό, μπορείς να αναφέρεις τι δεν σου αρέσει προσωπικά στο αποτέλεσμα που βλέπεις, όπως έκανε ο Antretng με το καρτουνίστικο αποτέλεσμα, και μη γενικεύεις ειδικά όταν δεν έχεις καν διαμορφωμένη άποψη ακόμα.

Εμενα αυτο το review δεν μου λεει τιποτα...εγω κοιταζω το Dxo Mark που κατατασει το htc 11 στην πρωτη θεση με σκορ 90 !!!

κανενα αλλο κινητο δεν εχει πιασει τετοιο σκορ ποτε !!!

:lol::lol::lol:

Αποφάσισε αν θέλεις σιγά σιγά τι πιστεύεις για το S8 και μετά θα μπορούσες να προσπαθήσεις να επιχειρηματολογήσεις για την άποψή σου όπως κάνουν και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα. Με δεδομένο ότι μιλάμε για ένα κινητό, μπορείς να αναφέρεις τι δεν σου αρέσει προσωπικά στο αποτέλεσμα που βλέπεις, όπως έκανε ο Antretng με το καρτουνίστικο αποτέλεσμα, και μη γενικεύεις ειδικά όταν δεν έχεις καν διαμορφωμένη άποψη ακόμα.

Απο τα μηνυματα που παρεθεσες φαινεται πολυ ξεκαθαρα η αποψη μου.

Πολυ καλη κ καμερα του s8, πολυ λιγο ομως το upgrade απο το 7.

Ιδια καμερα.

Απλα υπαρχει ενα καποιο μομεντουμ απο μερικους οτι εχει γινει καποια αναβαθμιση στην καμερα και οτι υπαρχει καποια σημαντικη διαφορά απο το 7.

Το παιδι που ανεβαζει φωτογραφιες s7 + s8 ανεβαζει ολες το ιδιο στυλ, στο ιδιο στυλ φωτισμου που πετυχαινει καλυτερο white balance το s8 και καποιοι κανουν λες και εχει 55 mpixel παραπανω η καμερα. 98% ιδιες φωτο!!

Να πχ το συγκριτικο απο το gsmarena

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8_vs_galaxy_s7_edge_quick_camera_comparison-news-25408.php

Τι λετε και εσεις;

;

γιατι γελας nikchris? μιλαμε για το πιο εγκυρο site που υπαρχει στο internet, το οποιο δεν αξιολογει μονο κινητα αλλα και τις κορυφαιες SLR στο κοσμο.

γιατι γελας nikchris? μιλαμε για το πιο εγκυρο site που υπαρχει στο internet, το οποιο δεν αξιολογει μονο κινητα αλλα και τις κορυφαιες SLR στο κοσμο.

:lol::lol:

Απο τα μηνυματα που παρεθεσες φαινεται πολυ ξεκαθαρα η αποψη μου.

Πολυ καλη κ καμερα του s8, πολυ λιγο ομως το upgrade απο το 7.

Ιδια καμερα.

Απλα υπαρχει ενα καποιο μομεντουμ απο μερικους οτι εχει γινει καποια αναβαθμιση στην καμερα και οτι υπαρχει καποια σημαντικη διαφορά απο το 7.

Το παιδι που ανεβαζει φωτογραφιες s7 + s8 ανεβαζει ολες το ιδιο στυλ, στο ιδιο στυλ φωτισμου που πετυχαινει καλυτερο white balance το s8 και καποιοι κανουν λες και εχει 55 mpixel παραπανω η καμερα. 98% ιδιες φωτο!!

Να πχ το συγκριτικο απο το gsmarena

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8_vs_galaxy_s7_edge_quick_camera_comparison-news-25408.php

Τι λετε και εσεις;

Από το "πολύ λίγο φωτογραφικά" μέχρι το "εξαιρετική κάμερα" απέχει πολύ. Μιλάμε για ένα από τα πληρέστερα καμεροτηλέφωνα του 2016, που όπως λες (και αναφέρει και το gsmarena που παρέθεσες) αναβαθμίστηκε έστω και λίγο.

Ούτε fanboy είμαι ούτε με ενδιέφερε ποτέ η Samsung. Αρνητικά θα βρεις προφανώς, αλλά μιλάμε για σένσορα κινητού. Μιας και έδωσες λινκ απο το gsmarena, σίγουρα θα έχεις στο νου σου και αυτό τότε: http://www.gsmarena.com/blind_shootout_lg_g6_samsung_galaxy_s8_sony_xperia-review-1611.php

όπου κέρδισε άνετα το S8 μέρος του ανταγωνισμού.

Και στα αναφέρω αυτά για έναν απλό λόγο. Εκτός του ότι λες 2 τελείως διαφορετικά πράγματα όπως σου παρέθεσα, αν έχεις άλλη άποψη στήριξέ την με επιχειρήματα. Γιατί το να κράζεις από τη μία ένα κινητό, αλλά να το λες αναβαθμισμένο σε σχέση με το περσινό μοντέλο, ότι το προτιμάς από το U11, να βγαίνει σε ορισμένα comparisons καλύτερο από το G6/XZP, δε στέκει. Και προφανώς αν γνωρίζεις κάποια πράγματα από φωτογραφία θα βοηθούσε όλους όσους διαβάζουν αυτό το νήμα.

Και όντως συμφωνώ για το μομέντουμ που ανέφερες.

Και όντως συμφωνώ για το μομέντουμ που ανέφερες.

Αυτο ειναι και το ζουμι, οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση απο το s7, μιλαμε για 100% το ιδιο hardware!!

Αν η samsung εδινε update στο 7, θα ειχαμε τις ιδιες φωτο.

Το "λιγο φωτογραφικα" το εξεφρασα λαθος, το θεωρω "ατιμο" να δωσει ιδιο σενσορα μετα απο 1 χρονο.

Αυτο ειναι και το ζουμι, οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση απο το s7, μιλαμε για 100% το ιδιο hardware!!

Το "λιγο φωτογραφικα" το εξεφρασα λαθος, το θεωρω "ατιμο" να δωσει ιδιο σενσορα μετα απο 1 χρονο.

καμια σχεση ...μιλαμε για μια βελτιωση της ταξης του 30-40%.Ειδικα στις βραδυνες η ψαλιδα ανοιγει πολυ υπερ του S8.

καμια σχεση ...μιλαμε για μια βελτιωση της ταξης του 30-40%.Ειδικα στις βραδυνες η ψαλιδα ανοιγει πολυ υπερ του S8.

Α καλα.

Ναι οχι, 80% ειναι η βελτιωση

Α καλα.

Ναι οχι, 80% ειναι η βελτιωση

ρωτα τον aptalico ποσο τοις εκατο ειναι η βελτιωση που τα χει και τα δυο...την ημερα δεν εχουν πολλες διαφορες.

ρωτα τον aptalico ποσο τοις εκατο ειναι η βελτιωση που τα χει και τα δυο...την ημερα δεν εχουν πολλες διαφορες.

Γιατί δεν έχω ματιά; δεν βλέπω τις φωτο που έχει ανεβάσει; Δεν βλέπω online συγκριτικά από site που εμπιστεύομαι;

5-10% είναι η διαφορά, αν μπορούμε να το απλουστευσουμε ετσι. Κάτι 30-40% ειναι αστεία νούμερα.

αυτο το " μιλαμε για 100% το ιδιο hardware!!" αληθεια που το στηρίζεις αυτο που λες??

γιατι εγω απο οτι ξερω οτι το s7 εχει imx260 και το s8 εχει imx333 !!!! οποτε πραγματικα δεν καταλαβαινω τι λες !!!!!!

Δεν ισχύει αυτό, το ένα έχει επεξεργαστή τον 835 ενώ το προηγούμενο τον 820. Το ένα έχει τον σενσορα της Sony IMX330 ενώ το προηγούμενο τον IMX260. Αν βάλεις δίπλα σε αυτά τα 2 και ένα πολυ ώριμο λογισμικό της Σάμυ τότε το γλυκο έδεσε ;)

Γιατί δεν έχω ματιά; δεν βλέπω τις φωτο που έχει ανεβάσει; Δεν βλέπω online συγκριτικά από site που εμπιστεύομαι;

5-10% είναι η διαφορά, αν μπορούμε να το απλουστευσουμε ετσι. Κάτι 30-40% ειναι αστεία νούμερα.

Ακόμα και 5% να είναι η διαφορά είναι σημαντικό ποσοστό στη φωτογραφία, είναι αυτό που μπορεί να μετατρέψει μία καλή φωτογραφία σε ... καταπληκτική.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

αυτο το " μιλαμε για 100% το ιδιο hardware!!" αληθεια που το στηρίζεις αυτο που λες??

γιατι εγω απο οτι ξερω οτι το s7 εχει imx260 και το s8 εχει imx333 !!!! οποτε πραγματικα δεν καταλαβαινω τι λες !!!!!!

Ήθελα να το γράψω από χθες....

Sent from my C103 using Tapatalk

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι κανα 2 μερες δεν εβλεπα ειδοποιησεις γιατι προφανως κατα λαθος πατησα ληξη παρακολουθησης και βρηκα την υγεια μου :lol:

Ακομα τους παλιους σας διαπληκτισμους για το s7 ξεθαβετε; :p

Πάρτε ένα γατάκι ήρθε την ώρα της δουλειάς να με ενοχλήσει!!!!!

34792244190_a61e69890d_z.jpgIMG_20170608_142854 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Μάνθο τηλεφωναρα το 6P ε ;

Μιλάω σαν σύνολο πρεπει να ειναι εξαιρετικο.

950 xl Δεν πιστεύω να την βρίσκετε πολυ κίτρινη! :lol:

35162217945_25e23afb46_c.jpgWP_20170607_15_01_48_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Edited by xostel77

Ωραια τα δεντρακια και τα ποταμακια, δε λεω...αλλα η καμερα φαινεται σε προσωπα σε χαμηλο φωτισμο.

Εκει θα φανει ποσα απιδια πιανει σακος!

Μάνθο τηλεφωναρα το 6P ε ;

Μιλάω σαν σύνολο πρεπει να ειναι εξαιρετικο.

950 xl Δεν πιστεύω να την βρίσκετε πολυ κίτρινη!

Νίκο σαν τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό και γενικά σαν σύνολο!! Υστερεί λίγο στην μπαταρία Αλλά από ότι λένε στο Android 8 τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα!! Δεν με ενδιαφέρει και πολύ αυτό Μιας και μένα την ημέρα μου τη βγάζει!!!

Τώρα από κει και πέρα στα πρόσωπα το τηλέφωνο απλά δεν παίζεται!!! Το hdr Plus κάνει τρομερή δουλειά!! Και βασικά Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω!!

Κάποια καλούδια από το miui Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν αλλά δεν είναι ότι δεν μπορώ και χωρίς αυτά!!

Γενικά είναι πιο αργό από το μι5ς κάτι λογικό αλλά δεν φαίνεται στην καθημερινή χρήση Μιας και όλα δουλεύουν τέλεια στο Nexus 6π!!

Κάτι ακόμα που μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση είναι ότι έχει φοβερό σήμα εκεί που έπιανα μόνο g Τώρα πιάνω 4g!! Και φυσικά απολαμβάνω την οθόνη στο ίντερνετ

Θα σας ανεβάσω και ένα συγκριτικό οταν μπορέσω με το μι5!!!(Όχι πρόσωπα εννοείται)

Edited by manthosffvll

Κάτι ακόμα που μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση είναι ότι έχει φοβερό σήμα εκεί που έπιανα μόνο g Τώρα πιάνω 4g!!

Έλλειψη Β20 στο Mi5s...may be? :confused:

Υ.Γ και η γατούλα "πρόσωπο" είναι. Και βρήκα ΚΑΜΠΑΝΑ! :cool:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...