Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

αυτο λεμε τοσο καιρο εδω, παρολαυτα καποια αγαπητά και ευγενικά μέλη συνεχίζουν να δημιουργουν λανθασμενες εντυπώσεις στον κόσμο και προκαταλήψεις.

Αν και με μπέρδεψες το G5 το έχω ψηλά αλλά δεν κοιτάζω μόνο φωτογραφικά τη συσκευή και διαβάζω όλο προβλήματα. Έφυγε και αυτός ο Erasmus ο φιλαρας με τις ωραίες φωτογραφίες. Αλλά τέλειο δεν υπάρχει τελικά και πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε ελαττώματα και προτερήματα τι σου ταιριάζει. Καλά κρασιά δηλαδή

:lol:

Το G5 για μένα είναι το τοπ Android καμεροτηλέφωνο. Αλλά είναι σε όλα τα υπόλοιπα κρίσιμα για εμένα... πατάτα. Μπαταρία, οθόνη, κατασκευή.

Το 950 είναι το top Windows Phone καμεροτηλέφωνο. Αλλά είναι εγκεφαλικά νεκρό λόγω OS.

Τώρα manual ξεmanual, όλες οι ναυαρχίδες είναι άψογες για το μέσο χρήστη. Αν θέλεις auto χωρίς πολλά πολλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες 95% των περιπτώσεων, S7(edge).

Αν θες πιστότητα χρωμάτων, λεπτομέρεια, και πολύ δυνατό manual σε Android, G5. Αν μπορείς να αντέξεις Windows Phone OS, 950(XL). Αυτή είναι η γνώμη μου.

Προσωπικά πλέον ανυπομονώ να δοκιμάσω τις νέες γενιές: G6, S8, P10 (του οποίου τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά :) )

Edited by x_vagos_x

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"Έφυγε και αυτός ο Erasmus ο φιλαρας με τις ωραίες φωτογραφίες." :p

Κρίμα το παιδί είχε πολλα να δώσει.

Αν και κατι μου λέει ότι θα τον δούμε σύντομα πάλι.

Αν και κατι μου λέει ότι θα τον δούμε σύντομα πάλι.

Τρέμω στην ιδέα, γιατί μας έχει σταμπάρει εμάς τους δυο και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί!!! :scared::scared:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και θα χει και τετοιο avatar

e0f15a674c1d5f596e284e80d21ffe5c_ill-be-back-arnold-ill-be-back-meme_400-400.jpeg

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατι που επεσε στην αντιληψη μου http://en.miui.com/thread-519415-1-1.html

Ισως για αυτο υπαρχουν τοσο διφορουμενες γνωμες για το note 4x. Προσωπικα ξενερωσα.

Τρέμω στην ιδέα, γιατί μας έχει σταμπάρει εμάς τους δυο και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί!!! :scared::scared:

Χαχααα, ακούς εκει να με σταμπάρει.

Υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον κάνω αναφορά τόσο ωραία που περνάμε εδώ μέσα;

Και επειδή ξέρω ότι ζει ανάμεσα μας, μας διαβάζει και ξανά προς την δόξα τραβά, του αφιερώνω αυτή την φώτο.

Νομίζω ότι πάσχει λίγο από λεπτομέρεια αλλά θα περιμένω να την αναλύσει ο ίδιος.

33439377594_94cff10f0a_o.jpgliako5 by marios86, on Flickr

Με τόσο λαδοπαστέλ και κιτρινωπό φως στα βραδινά, μόνο το μίασμα το S7 edge μπορεί να το 'χει τραβήξει...

Το 1020 θα ήταν ιδανική επιλογή με το Xenon flash του.

Edited by x_vagos_x

Με τόσο λαδοπαστέλ και κιτρινωπό φως στα βραδινά, μόνο το μίασμα το S7 edge μπορεί να το 'χει τραβήξει...

χαχαχχχα, αναφερε γρηγορα ποιος εισαι.....

Θα αφήσω την άποψή μου για το επιθετικό όταν με συμφέρει και πολύ ήπιο όταν δεν με συμφέρει HDR του G4 να μιλήσει για μένα. :lol:

άμα κάποιος ξέρει πολλά δηλαδή δεν του κάνει το σ7 θα το σκαρτάρει?

Άσε να πάρει ένα Μ10 το παιδι να σωθεί. Άντε ένα G5 αν θέλει μόνο κάμερα. Τα manual θα τα μάθει αλλιώς δε θα ήταν εδω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θα αφήσω την άποψή μου για το επιθετικό όταν με συμφέρει και πολύ ήπιο όταν δεν με συμφέρει HDR του G4 να μιλήσει για μένα. :lol:

Ετσι, έτσι αναλόγως το φεγγάρι..

Άσε να πάρει ένα Μ10 το παιδι να σωθεί. Άντε ένα G5 αν θέλει μόνο κάμερα. Τα manual θα τα μάθει αλλιώς δε θα ήταν εδω.

Μα βέβαια δεν χαλάμε χατήρια..

Και θα χει και τετοιο avatar

e0f15a674c1d5f596e284e80d21ffe5c_ill-be-back-arnold-ill-be-back-meme_400-400.jpeg

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατι που επεσε στην αντιληψη μου http://en.miui.com/thread-519415-1-1.html

Ισως για αυτο υπαρχουν τοσο διφορουμενες γνωμες για το note 4x. Προσωπικα ξενερωσα.

Χαχααα, ακούς εκει να με σταμπάρει.

Υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον κάνω αναφορά τόσο ωραία που περνάμε εδώ μέσα;

Και επειδή ξέρω ότι ζει ανάμεσα μας, μας διαβάζει και ξανά προς την δόξα τραβά, του αφιερώνω αυτή την φώτο.

Νομίζω ότι πάσχει λίγο από λεπτομέρεια αλλά θα περιμένω να την αναλύσει ο ίδιος.

33439377594_94cff10f0a_o.jpgliako5 by marios86, on Flickr

Η γραφικότητα και η ειρωνεία έχουν κάποια όρια, αλλιώς χάνεται το δίκιο. Το να ειρωνεύεστε κάποιον που εκτός του ότι δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει, ενω αντικειμενικά έχει προσφέρει με τις φώτο που έχει ανεβάσει όσο λίγοι στο νήμα, το μόνο που καταφέρνετε είναι να ρίχνετε το επίπεδο του νήματος και να διωχνετε κόσμο. Λίγο ωριμότητα δεν βλάπτει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ο κόσμος "διώχνεται" (ή έστω διώχτηκε) κυρίως από τον κάποιον που ειρωνευόμαστε.

Απλώς, θεωρώ πως και εσύ χάνεις το δίκιο σου προσπαθώντας να πείσεις πως η δική μας ειρωνεία είναι που διώχνει τον κόσμο.

Είναι θέμα οπτικής γωνίας.

edit: Η μη-δυνατότητά του να απαντήσει, επίσης, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αντικειμενικά λάθος στάση του, παρά την προσφορά του στο topic.

Ο λόγος που αυτού τους είδους η ειρωνεία είναι δεκτή, αλλά του "κάποιου" ήταν κατακριτέα έχει να κάνει με την κοινή λογική. Άλλο η πλάκα, άλλο το άλλο.

Edited by x_vagos_x

Η γραφικότητα και η ειρωνεία έχουν κάποια όρια, αλλιώς χάνεται το δίκιο. Το να ειρωνεύεστε κάποιον που εκτός του ότι δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει, ενω αντικειμενικά έχει προσφέρει με τις φώτο που έχει ανεβάσει όσο λίγοι στο νήμα, το μόνο που καταφέρνετε είναι να ρίχνετε το επίπεδο του νήματος και να διωχνετε κόσμο. Λίγο ωριμότητα δεν βλάπτει.

Φιλε μου μια χαρα ειναι μεσα και μας διαβαζει και απανταει κανονικοτατα. Μαλλον δεν εχεις συνειδητοποιησει ποσα προφιλ εχει εδω μεσα... Υπαρχει λογος που τρωνε ban τα πολλαπλα προφιλ του.

Οσον αφορα το αν προσφερουμε οι υπολοιποι ή οχι στο thread αυτο ας το κρινει ο κοσμος. Χωρια οτι οι λογοι που εφαγε ban δεν ειχε καμια σχεση με την προσφορα του ή οχι εδω μεσα. Ποσο μαλλον οταν ειχε ξεκινησει προσωπικες επιθεσεις. Τον αλλο παραλιγο να τον "στειλει" οφθαλμιατρο :lol:

Edited by Antretng

Προσπαθώντας να το παίξω Ελβετία θα έλεγα ότι μπορεί να έχετε κατά βάση δίκιο για αυτόν που απευθύνεστε αλλά δεν είχαν θέση τα σχόλια με το τρόπο που γράφονται. Αλλώστε μην ξεχνάτε πως έχω διαπληκτιστεί και γω στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές.

Προσωπικά, αν δεν μου έχει διαφύγει κάτι έχει κατεβάσει ρυθμούς και κυρίως παραθέτει (ωραίες) φωτογραφίες με το G5.

Αφού θεωρούμε ότι έβλαπτε/ψε το τόπικ, ας μην κάνουμε το ίδιο και ας μείνουμε στο να βλεπουμε αυτά τα καταπληκτικά δείγματα που παραθέτετε και στα 2 νήματα. Μακάρι να είχα και γω λίγο πιο καλλιτεχνικό μάτι και περισσότερο χρόνο, αλλά δεν.....

Keep the (very) good work.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

τα παιδια που βλεπω καθημερινα να συμμετεχουν στο νημα τον τελευταιο καιρο θεωρω οτι ειναι πιο νεα απο μενα στο νημα, το λεω αυτο γιατι πλεον δεν βλεπω παλια ατομα που ηξερα απο εδω μεσα κυριως απο το Νο2 του νηματος οπου και εγραφα και ασχολιομουν και εγω πιο πολυ, επειδη θυμαμαι, αποχωρησαν πολυ αξιολογα ατομα με γνωσεις και με μεγαλη προσφορα στο θεμα φωτογραφια με συγκριτικα αναλυσεις κλπ, ο λογος που αποχωρησαν ειναι γνωστος σε ολους :lol: τωρα για την "ειρωνια" στα τελευταια ποστ εγω το βλεπω καθαρα σαν χαβαλε, οπως ειπε και ο βαγγος ειναι θεμα οπτικης γωνιας

Μάνθο θα διαφωνήσω για την φωτογραφία του p10, πιστεύω ότι έχει αποτυπώσει ακριβώς τις συνθήκες απλά σε κοροϊδεύει η έλλειψη χρώματος στη φωτογραφία, επίσης ο ουρανός μου αρέσει :p

Τώρα για τις δικές σου στην πρώτη βλέπω έλειψη dynamic range,στη δεύτερη και στην τρίτη δεν μου αρέσει η διαχείριση του φωτός που πάλι δείχνει αδυναμία στο dynamic range, γενικά από το tablet που τις είδα δεν μου άρεσαν :o

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ελα βαγγελη δες εδω πιο εχει καλυτερο dynamic range !!και πιο απο τα δυο αυτα τηλεφωνα καιει τον ουρανό!!!! ;) μην το δεις παλι απο το tablet σου!!!:lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=a2pP7ovBF4g

παιδια θα ανεβασω και αλλα low light να δειτε !!!τωρα το βιντεο του ειναι παρα πολυ καλο και το eis του κανει απίστευτη δουλεια !!και ο ηχος γενικα καλος και δυνατος ειναι!!ανεβαζω ενα βιντεο που τραβηξα απο το youtube και ειχα ανεβάσει αρκετα την ενταση!!!(αλλα μεχρι να ανέβει!!ειναι 4k 30δευτερολεπτα και 150mb!!!)

Htc 10 Auto

33477937473_f34ac4236e_c.jpgIMAG1645 by Guardian, on Flickr

34247550906_231eaaf3ec_c.jpgIMAG1648 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

εδω σας εχω και το βιντεο!!!

https://www.flickr.com/photos/134779184@N04/shares/jXXmH5

Σε ευχαριστώ πολύ Μάνθο. Μια χαρά ακούγεται ο ήχος αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα έντονη η "ηχορύπανση".

Την είχα πατήσει άσχημα με το Rn3 pro (βέβαια ΚΑΜΙΑ σχέση με το Mi5s αλλά...) το οποίο (εκτός απο τα 9-10 καρέ/sec που έπιανε στις νυχτερινές)...είναι και άθλιο ήχο!

Δες π.χ παρακάτω διαφορά απο Mi4c σε RN3 pro.

Γενικά το Rn3 pro (και η πλειοψηφία της σειράς Redmi) έχει θέμα με τα fpm σε εσωτερικό χώρο που πέφτουν κάτω απο 20 (στα νυχτερινά είχα δεί και 7fpm) αλλά και με τον ήχο σε έντονα θορυβώδες περιβάλλον (χορευτικές εκδηλώσεις κλπ, συναυλίες κλπ...)

Κάηκα απο αυτό, οπότε φυσάω και το γιαούρτι.

Το S7...ανάμεσα σε 10 ηχεία να το βάλεις...βγάζει καμπάνα ήχο...και άμα μπείς και εσύ μέσα στα τσιριχτά ηχεία και αρθρώσεις λέξη...θα ακουστείς και εσύ πεντακάθαρα!!! Ο ήχος του στην λήψη βίντεο είναι άλλο πράμα....λές και έχει κάποιον μέσα και χωρίζει τους θορύβους απο τις ομιλίες!!! :shock:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

έλεγες κάτι φίλε..;

θα σου ****** το κωλο μαλακισμενο...θα σου κλεισω το σπιτι μπασταρδε ε μπασταρδε
Edited by bill_thes

@zananiro νομιζω τα σχολια των φιλων που περιγραφουν την κατασταση πως εχει, αλλα και απαντηση του επιτιμου μελους paok4270, με το 5 του nickname σε καλυπτει απολυτα. Αυτος ειναι, χαρειτε τον!!!

@antath ή αλλιως paok4270, κατι ειχα καταλαβει για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις - παρορμησεις αλλα θα στο χαλασω, γυρεψου αλλου

Σε ευχαριστώ πολύ Μάνθο. Μια χαρά ακούγεται ο ήχος αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα έντονη η "ηχορύπανση".

Την είχα πατήσει άσχημα με το Rn3 pro (βέβαια ΚΑΜΙΑ σχέση με το Mi5s αλλά...) το οποίο (εκτός απο τα 9-10 καρέ/sec που έπιανε στις νυχτερινές)...είναι και άθλιο ήχο!

Δες π.χ παρακάτω διαφορά απο Mi4c σε RN3 pro.

Γενικά το Rn3 pro (και η πλειοψηφία της σειράς Redmi) έχει θέμα με τα fpm σε εσωτερικό χώρο που πέφτουν κάτω απο 20 (στα νυχτερινά είχα δεί και 7fpm) αλλά και με τον ήχο σε έντονα θορυβώδες περιβάλλον (χορευτικές εκδηλώσεις κλπ, συναυλίες κλπ...)

Κάηκα απο αυτό, οπότε φυσάω και το γιαούρτι.

Το S7...ανάμεσα σε 10 ηχεία να το βάλεις...βγάζει καμπάνα ήχο...και άμα μπείς και εσύ μέσα στα τσιριχτά ηχεία και αρθρώσεις λέξη...θα ακουστείς και εσύ πεντακάθαρα!!! Ο ήχος του στην λήψη βίντεο είναι άλλο πράμα....λές και έχει κάποιον μέσα και χωρίζει τους θορύβους απο τις ομιλίες!!! :shock:

ειναι πολυ καλο το s7 σαν σύνολο!!καποια μείον για μενα στο s7 οταν το ειχα δεν ειναι δικαρτο !!(υπαρχει και δικαρτο αλλα πανακριβο!!)

2)το σημα wifi ηταν αδύναμο αρκετα σε συγκριση με αλλα και πολυ φθηνότερα μοντελα!!

3)δεν εχει και το καλυτερο σημα δυκτιου!!!(εχανα κλήσεις!!) αυτος ηταν και ο λογος που το πούλησα!!

τωρα το redmi note 3pro τουμπανο σαν τηλεφωνο αλλα σαν καμερα πατατα !!ουτε μια βδομαδα δεν μπορουσα να το κρατήσω πραγματικα !!!

θα σου ανεβασω και κανενα οταν παω σε κανενα κλαμπ!!!

τωρα εβγαλα μερικες low light ακομα!!!στο αυτοματο και μια hdr !!(απλα μου αρεσει το ποσο πολυ φωτίζει το περιβαλον και εχει περισσότερη λεπτομερια!!και ας εχει και θορυβο !!) το μονο φως ειναι στην αυλη το σπιτι δεν εχεικαθολου φως!!

33478742003_3ab66aa137_c.jpgIMG_20170426_231756_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr

33478748933_41f36524d5_c.jpgIMG_20170426_231740_HDR by manthos kalaitzidis, on Flickr

34288906605_cf34c6543a_c.jpgIMG_20170426_231616_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...