Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για πιο ελεύθερο και καλλιτεχνικό περιεχόμενο, μπορείς να ποστάρεις στο "άλλο thread"

Φίλε Νικο νομιζα οτι εινα απο το S7! Ειχα κανει edit αλλα λογικα αρχισες να γράφεις πριν το Edit.Οταν γυρίσω σπιτι και ειμαι σε Pc θα δω τις φώτο που μου λες.

καλως, τωρα ειδα και εγω οτι το εσβησες γιατι ειχα κανει την παραθεση αλλα την εγγραψα πιο αργα.

Δες απο s7 που ειχα ριξει μερικες. Δυστυχως δεν προλαβαινω να ασχοληθω παραπανω με το κινητο για να βγαζω ωραια τοπια κτλ.

3f846242c0d049cb47ea5e3b9d4b84fb.jpg S7 auto και επεξεργασμένη με snapseed

Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium

Φιλε μου μαρεσει πολυ η φωτογραφια σου. Ισως να μην ειναι για αυτο το thread γιατι ειναι καλλιτεχνικη και αρκετα επεξεργασμενη, αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο οπως την εκανες..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

φιλε μου οτι φωτογραφια εχω βγαλει τα βγάζω της περισσότερες φορες στα γρηγορα μιας με προβλιματιζει αρκετα ο γυρο κοσμος που κοιτανε περιεργα!!!:p

οπως λεει ο βαγγελης ναι τα ειχα και τα δυο τα τηλεφωνα(mi5s τωρα) το s7 edge ειναι τρομερο τηλεφωνο και σιγουρα στο αυτοματο πυροβολάει σφαιρα με καλο αποτελεσμα!!

παρολα αυτα οταν ήμουν διακοπες το καλοκαίρι παρα πολες φωτογραφιες ειδικα σε low light(κυριως πρόσωπα !!) της ειχα πεταξει μολις της ειχα δει στο pc μου γιατι δεν ειχαν καμια λεπτομερια κατι το οποιο δεν φαινοταν στην οθονη του κινητου!!!

το mi5s εχει προβλημα στο αυτοματο ανεβασει iso πολυ ψιλά μεχρι και 6400 :X παρολα αυτα ο θορυθος ειναι σε ανεκτα επιπεδα κατι το οποιο ειναι πολυ καλο !!στης νυχτερινες το s7 σιγουρα θα παρει πιο πολυ φως αν τα βαλεις στην ιδια ταχυτητα αλλα αν τα βαλεις π.χ 2000 iso το mi5s θα εχει λιγοτερο θορυθο!!!στα προσωπα δεν ειμαι ευχαριστημενος ουτε με το s7 αλλα ουτε και με το mi5s (αυτο ειναι το κυριο που με ενδιαφερει!!!)ειχα δει κατι φωτογραφιες στα προσωπα απο το nexus 6p και ειχα μενει μ@@@ς για το τι λεπτομερια ειχε και σε low light!!:X

κατα τα αλλα τι mi5s ειναι ενα αξιοπρεπεστατο σε φωτογραφιες οπως και το mi5!! s7 ,g4 ειναι καλυτερα στο αυτοματο !!!(αν μπορέσω και δανειστώ το s7 απο εναν φιλο μου θα κανω ενα σιγκριτικο μεταξει τους!!

αν ειχα περισια λεφτα σιγουρα θα επαιρνα το pixel xl!!!:lol:

η χαρακτηρισμοι τυπου τα xiaomi και ολα τα κινεζικα ειναι μαπα απλα δεν το δέχομαι!!!εχω πολλες φωτογραφιες στο φλικρ μπειτε και δειτε και κρίνεται μόνοι σας!!

να μια τωρα hdr!!

32530572631_344a32582c_c.jpgIMG_20170201_221331_HDR by manthos kalaitzidis, on Flickr

Επιβεβαιωνεις αυτα που εγραψα κι εγω.

Οτι η καμερα του S7 ειναι χειροτερη και απο του Xiaomi mi5s.

Το xiaomi εχει πολυ δυνατη καμερα.Καταρχην φοραει τον καλυτερο σενσορα στον κοσμο μαζι με τα Pixels.

Εντυπωσιακα χρωματα, πολλες λεπτομερεις και καλη διαχειριση θορυβου το βραδυ

Και μια Manual ,Xiaomi Mi5s

Για 12Mp καμερα, το αποτελεσμα ειναι κατι παραπανω απο εντυπωσιακο

30903100766_dfe0391d79_c.jpgIMG_20161112_194236 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Καλησπερα, ερωτηση. Διαβασα πολλα συγκριτικα, το πιο εκτενες που βρηκα ειναι αυτο εδω (14 σελιδες lol!) οπου δοκιμαζουν τις καμερες σε ολες τις συνθηκες...

http://www.techradar.com/news/best-camera-phone

πρωτη φορα ειδα σε συγκριτικο το G5 τοσο "πισω" και το S7 πανω απο το Pixel...

Η απορια μου ειναι ποσο μπορει κανεις να βασιστει σε αυτα...

Επισης, το παρον νημα ειδα απο πολλα τηλεφωνα σουπερ βραδυνες φωτο (και εχω μπερδευτει παραπανω... :rolleyes: )

Ημουν ετοιμος για LG G5 SE (για point and shoot) μετα απο προταση ενος μελους εδω για τα φραγκα που διαθετω (310 κανει),

αλλα μετα τον διαξιφισμο εδω αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερα να περιμενω και να παρω το S7...

Διαβασα λιγο περι iso και s.speed και απο οτι καταλαβα βραδυνη καλη φωτο χωρις manual controls δεν πολυπαιζει (κανω λαθος?)

Τα φωτα σας please, καθε αποψη ευπροσδεκτη.

Pffff...

HTC 10 AUTO

1η μερα με το τηλεφωνο και τραβωντας τελειως στα βιαστικα με την 1η οτι τραβηξα και οχι στησιμο και καμια 10αρια προσπαθειες....

100% ικανοποιημενος με το αποτελεσμα!

32621662326_79636c95b2_z.jpgIMAG0003 by Vasileios Kallioras, on Flickr

32631662706_40863f6b6d_z.jpgIMAG0010 by Vasileios Kallioras, on Flickr

32550125451_04a9c14972_z.jpgIMAG0004 by Vasileios Kallioras, on Flickr

31829396354_223433bd14_z.jpgIMAG0011 by Vasileios Kallioras, on Flickr

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Καλησπερα, ερωτηση. Διαβασα πολλα συγκριτικα, το πιο εκτενες που βρηκα ειναι αυτο εδω (14 σελιδες lol!) οπου δοκιμαζουν τις καμερες σε ολες τις συνθηκες...

Επισης, το παρον νημα ειδα απο πολλα τηλεφωνα σουπερ βραδυνες φωτο (και εχω μπερδευτει παραπανω... :rolleyes: )

Ημουν ετοιμος για LG G5 SE (για point and shoot) μετα απο προταση ενος μελους εδω για τα φραγκα που διαθετω (310 κανει),

αλλα μετα τον διαξιφισμο εδω αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερα να περιμενω και να παρω το S7...

Διαβασα λιγο περι iso και s.speed και απο οτι καταλαβα βραδυνη καλη φωτο χωρις manual controls δεν πολυπαιζει (κανω λαθος?)

Φιλε μου, υπαρχουν πολλα δειγματα εδω περα τοσο απο G5 οσο και απο S7.

εσυ θα τα δεις και θα αποφασισεις.

Τωρα εαν θελεις την προσωπικη μου αποψη...θεωρω το G5 μεσα στις 3 κορυφαιες καμερες στον κοσμο αυτη τη στιγμη.

Μαζι με Lumia 950 Και Htc10...το S7 υπολειπεται κατα πολυ.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

HTC 10 AUTO

1η μερα με το τηλεφωνο και τραβωντας τελειως στα βιαστικα με την 1η οτι τραβηξα και οχι στησιμο και καμια 10αρια προσπαθειες....

100% ικανοποιημενος με το αποτελεσμα!

, on Flickr

παπαδες...ανεβασε λιγο το saturation γιατι τα χρωματα ειναι ατονα.

To g5 se εχει ιδια καμερα με το g5; Αν ναι η τιμη ειναι πολυ καλη.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll never walk alone.

κανενα προβλημα φιλε μου. Εγω διαλογο κανω και θελω να σχολιαζω και να μου σχολιαζουν..

Απο εκει και περα, αυτη η φωτο ειναι του 2015 απο Ζ3c, δεν ξερω αν συζηταμε για αυτο το κινητο αλλα δεν ειπα ποτε οτι εχει την κορυφαια καμερα. Ομως ειναι στο χερι, αναποδα το κινητο με ο,τι αυτο σημαινει σε σταθεροτητα, που παντα τρεμει το χερι για να πατησεις το κουμπι της καμερας, ειδικα ετσι οπως εχω στηθει, και αυτο δε βοηθουσε, επισης δεν εβλεπα τι τραβουσε και τελος ειναι στο αυτοματο. Ισως στο Μ να επαιζε λιγο καλυτερα.

Τελος, αν θες, σχολιασε μου και αυτες που ανεβασα του s7 edge μιας και για αυτο μιλαμε αυτες τις μερες, και κανεις δεν τις σχολιαζει. Πχ ο Παοκ του ανεβαζουμε μια φωτο και απανταει με αλλες ασχετες. Αυτες εδω λοιπον που τις εβγαλα στο χερι για δοκιμες χωρις να ασχοληθω ιδιαιτερα στο να πιασω την τελεια, απλα επαιζα με τις ρυθμισεις μαθαινοντας τη συσκευη..:

Κοιτα για μενα αυτη με τις βαρκες ειναι κακη.Ισως δεν φταει S7,και ολες οι ναυαρχιδες να την εβγαζαν καπως ετσι (κακη +1 ) αλλα και παλι κακη προς το μετρια θα εμενε.Δεν ειναι για εκτυπωση.Οι αλλες οκ ειναι αλλα δεν με τρελαίνουν κιολας.Ο τοιχος στο βαθος αριστερα σε αυτην με το τραπεζι ειναι ελαιογραφια .Οκ ας βαλουμε σε δευτερη μοίρα το θορυβο που ειναι λογικος αλλα δεν εχει και ευκρινεια η φωτογραφια Ομως και παλι αν δεν εχεις 2 τηλεφωνα διπλα διπλα ωστε να δεις με τις ιδιες ακριβως συνθηκες πως θα τραβαγε το αλλο τσαμπα μιλαμε.

Για τα προσωπα που λεμε πχ βρηκα 2 τις γυναικας μου προχειρες και νομιζω οτι το G4 σε αυτον τον τομεα κανει καλη δουλεια .

31822079004_d608f77711_z.jpg20161028_131214 by kkk1881, on Flickr

31822095744_7c55f8d0f1_z.jpg20160925_204811 by kkk1881, on Flickr

Καπου εχω και τα raw αρχεια αλλα δεν τα βρίσκω τωρα που εχουν ακομη λιγοτερη επεξεργασία και περισσοτερη λεπτομερεια.

Η μια ειναι σε εσωτερικο χωρο που αν και φενεται ευκολη η αντηλιά απο το παραθυρο ηταν μεγαλη και η αλλη βράδυ στο γήπεδο.

To g5 se εχει ιδια καμερα με το g5; Αν ναι η τιμη ειναι πολυ καλη.

Yep. μονο ο επεξεργαστης αλλαζει και η μνημη ειναι 3 GB, κατα τα αλλα ιδιο.

Pffff...

Κοιτα για μενα αυτη με τις βαρκες ειναι κακη.Ισως δεν φταει S7,και ολες οι ναυαρχιδες να την εβγαζαν καπως ετσι (κακη +1 ) αλλα και παλι κακη προς το μετρια θα εμενε.Δεν ειναι για εκτυπωση.Οι αλλες οκ ειναι αλλα δεν με τρελαίνουν κιολας.Ο τοιχος στο βαθος αριστερα σε αυτην με το τραπεζι ειναι ελαιογραφια .Οκ ας βαλουμε σε δευτερη μοίρα το θορυβο που ειναι λογικος αλλα δεν εχει και ευκρινεια η φωτογραφια Ομως και παλι αν δεν εχεις 2 τηλεφωνα διπλα διπλα ωστε να δεις με τις ιδιες ακριβως συνθηκες πως θα τραβαγε το αλλο τσαμπα μιλαμε.

Για τα προσωπα που λεμε πχ βρηκα 2 τις γυναικας μου προχειρες και νομιζω οτι το G4 σε αυτον τον τομεα κανει καλη δουλεια .

31822079004_d608f77711_z.jpg20161028_131214 by kkk1881, on Flickr

31822095744_7c55f8d0f1_z.jpg20160925_204811 by kkk1881, on Flickr

Καπου εχω και τα raw αρχεια αλλα δεν τα βρίσκω τωρα που εχουν ακομη λιγοτερη επεξεργασία και περισσοτερη λεπτομερεια.

Η μια ειναι σε εσωτερικο χωρο που αν και φενεται ευκολη η αντηλιά απο το παραθυρο ηταν μεγαλη και η αλλη βράδυ στο γήπεδο.

ενταξει τι να λεμε τωρα...η καμερα τα σπαει.

Μ' αρεσει που το συγκρινετε και με το S7...η καμερα ειναι 5 επιπεδα πιο πανω.

Ειλικρινα δεν εχω ξαναδει τετοιες φωτογραφιες.

Η δευτερη αδυνατω να πιστεψω οτι ειναι απο κινητο τελεφωνο...

Edited by paok4270

ενταξει τι να λεμε τωρα...η καμερα τα σπαει.

Μ' αρεσει που το συγκρινετε και με το S7...η καμερα ειναι 5 επιπεδα πιο πανω.

Ειλικρινα δεν εχω ξαναδει τετοιες φωτογραφιες.

Η δευτερη αδυνατω να πιστεψω οτι ειναι απο κινητο τελεφωνο...

Kοιτα αν και εισαι λιγο υπερβολικος εχουν κανει οντως πολυ καλη δουλεια.

Αν βρω την δευτερη το raw αρχειο και πως το ειχα επεξεργαστει και το ειχα κανει resize ειναι 2 κλασεις πανω απο αυτην ,μιλαμε για απιστευτη λεπτομέρεια.

Kοιτα αν και εισαι λιγο υπερβολικος εχουν κανει οντως πολυ καλη δουλεια.

Αν βρω την δευτερη το raw αρχειο και πως το ειχα επεξεργαστει και το ειχα κανει resize ειναι 2 κλασεις πανω απο αυτην ,μιλαμε για απιστευτη λεπτομέρεια.

Η δευτερη ειναι ασυλληπτη...εκτος του οτι ειναι βραδυνη, το χρωμα του δερματος, οι λεπτομερειες και η φυσικοτητα του προσωπου ειναι εντυπωσιακα.Πολυ καθαρη φωτο με απουσια θορυβου 10/10...λογικα πρεπει να ειναι Manual?

Φιλε μου αν εχεις κριτηριο μονο την καμερα, οποιο και να παρεις θα μεινεις ικανποιημενος. Εγω ειχα το G5 μαζι με το S7 και οι διαφορες ηταν ελαχιστες..Απο εκει και περα, σαν κινητα το s7 ειναι κλασεις ανωτερο σε ολα, και αν θες το συζηταμε σε αλλο θεμα, δεν ειναι εδω το σωστο για VS γενικο.

Οριστε και μερικες φωτο και απο τα 2 στο χερι..μαζι! γιατι σωστες συγκρισεις γινονται μονο στο ιδιο σημειο με τον ιδιο τροπο..

Προσωπικα στις περισσοτερες προτιμω του s7 τοσο στα χρωματα οσο και συνολικα.

30597017262_9d13d4ccfd_z.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

30597069352_1bb95b4f89_z.jpgLG G5 by Nikos Bletas, on Flickr

30201337013_5f6e6a8028_z.jpgLg g5 by Nikos Bletas, on Flickr

30837548465_15e188fa2a_z.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

30537176040_e726696ec6_z.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

30202919193_4a0499c57b_z.jpgG5 by Nikos Bletas, on Flickr

30454623844_a25ed8a6b6_z.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

30455302334_6b21abaf71_z.jpgG5 by Nikos Bletas, on Flickr

31133017082_b21dbce208_z.jpgG5 by Nikos Bletas, on Flickr

30910758830_74fb4e9b31_z.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

Φιλε μου εχεις δικιο οτι η συγκριση πρεπει να γινεται σε ιδιες φωτο.Και οντως ειναι δυσκολες φωτο και πανω κατω ετσι θα εβγαιναν απο αλλες συσκευες.

Αυτες που ανεβασες εσυ εχουν πολυ περισσοτερο φως καταρχας. Πχ στις δικες μου αυτη στο μπαλκονι που ειναι τοσο φωτισμενος ο τοιχος, δες πως ειναι κανονικα:

28824478070_2f5a177308_z.jpgFull moon

Θελω να πω οτι κατι φωτο που ανεβαινουν εδω βραδυ με 10" χρονο, και φαινονται τελειες, ναι χαιρω πολυ, ειναι τρομερα στημενες ομως.. Στο χερι οταν θες, τοτε το s7 σε βοηθαει εστω και αν δεν θα βγει τελεια..

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φιλε μου αν εχεις κριτηριο μονο την καμερα, οποιο και να παρεις θα μεινεις ικανποιημενος. Εγω ειχα το G5 μαζι με το S7 και οι διαφορες ηταν ελαχιστες..Απο εκει και περα, σαν κινητα το s7 ειναι κλασεις ανωτερο σε ολα, και αν θες το συζηταμε σε αλλο θεμα, δεν ειναι εδω το σωστο για VS γενικο.

Οριστε και μερικες φωτο και απο τα 2 στο χερι..μαζι! γιατι σωστες συγκρισεις γινονται μονο στο ιδιο σημειο με τον ιδιο τροπο..

Προσωπικα στις περισσοτερες προτιμω του s7 τοσο στα χρωματα οσο και συνολικα.

......

Φιλε μου εχεις δικιο οτι η συγκριση πρεπει να γινεται σε ιδιες φωτο.Και οντως ειναι δυσκολες φωτο και πανω κατω ετσι θα εβγαιναν απο αλλες συσκευες.

......

Θελω να πω οτι κατι φωτο που ανεβαινουν εδω βραδυ με 10" χρονο, και φαινονται τελειες, ναι χαιρω πολυ, ειναι τρομερα στημενες ομως.. Στο χερι οταν θες, τοτε το s7 σε βοηθαει εστω και αν δεν θα βγει τελεια..

Αψογος! Σε ευχαριστω για την απαντηση και τα δειγματα.

και sorry για το off topic :rolleyes:

Pffff...

Αψογος! Σε ευχαριστω για την απαντηση και τα δειγματα.

και sorry για το off topic :rolleyes:

Νασαι καλα φιλε μου. Μακαρι να μπορουσα να εχω πολυ περισσοτερα αλλα πλεον εχω βαρεθει να παιζω με το κινητο οταν ειμαι εξω, και απολαμβανω τις βολτες, τις παρεες κτλ.

Απο εκει και περα, αν θες να δεις για s7 μπες στο flickr μου, εχω και αλλες.. και να ξερεις οτι καμια δεν ειναι στημενη τρομερα, ακομα και αυτες με 10" χρονο κλειστρου, ειναι στηριγμενες προχειρα αναμεσα σε τασακια κτλ. Δεν κυνηγαω να αποδειξω κατι, μου αρκει να βγαλω αυτο που θελω και τελος, για παραπανω θα επαιρνα dslr ψηφιακη που ειναι πιο φθηνες απο ενα s7 edge.

Ξεχασα να σου πω οτι το s7 edge για μενα ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο, μπορει να μην εχει την καλυτερη καμερα, αλλα κανενα δεν εχει την καλυτερη καμερα.

Απλα αλλο υπερτερει το βραδυ, αλλο τη μερα, αλλο στα προσωπα, αλλο στα τοπια, αλλο στο αυτοματο, αλλο στο χειροκινητο, οποτε αν θες να παρεις το καλυτερο, παρε 5-6 κινητα να εισαι μεσα.

Επειδη αυτη η συζητηση λοιπον γινεται ανουσια απο ενα σημειο και μετα, παρε αυτο που σαρεσει και σαν καμερα και σαν συσκευη, και αν θες τοσο πολυ το τελειο αποτελεσμα, δες για καλη ψηφιακη ,τα κινητα ειναι κινητα ο,τι και να λεμε.

Αυτες που ανεβασες εσυ εχουν πολυ περισσοτερο φως καταρχας. Πχ στις δικες μου αυτη στο μπαλκονι που ειναι τοσο φωτισμενος ο τοιχος, δες πως ειναι κανονικα:

Καλημερα να εχουμε!

Βασικα ελεγα για την αλλη την φωτογραφια και οχι σε αυτη με το φεγγαρι.

Αυτες που ανεβασα δεν τις ανεβασα για το σκοτεινο του θεματος αλλα για να δειξω παραδειγμα του G4 στα προσωπα που λεγαμε.

Η δευτερη ειναι ασυλληπτη...εκτος του οτι ειναι βραδυνη, το χρωμα του δερματος, οι λεπτομερειες και η φυσικοτητα του προσωπου ειναι εντυπωσιακα.Πολυ καθαρη φωτο με απουσια θορυβου 10/10...λογικα πρεπει να ειναι Manual?

.Σιγουρα αυτη στο μαγαζι ειναι manual γιατι λογω αντιλιας με αναγκασε να ανεβασω πολυ το shutter speed.

Βασικα και η αλλη manual ειναι ναι αφου καπου εχω και raw αρχειο manual και raw στο g4 πανε μαζι.

Edited by Fredometrios

Καλημερα να εχουμε!

Βασικα ελεγα για την αλλη την φωτογραφια και οχι σε αυτη με το φεγγαρι.

Αυτες που ανεβασα δεν τις ανεβασα για το σκοτεινο του θεματος αλλα για να δειξω παραδειγμα του G4 στα προσωπα που λεγαμε.

.Σιγουρα αυτη στο μαγαζι ειναι manual γιατι λογω αντιλιας με αναγκασε να ανεβασω πολυ το shutter speed.

Βασικα και η αλλη manual ειναι ναι αφου καπου εχω και raw αρχειο manual και raw στο g4 πανε μαζι.

εχεις δικιο, απλα στην ανεφερα την αλλη γιατι σε αυτη που λες εσυ, δεν εχει εστιασει στον τοιχο και δεν ειναι καν καθαρη η φωτο εκει. Για μενα ειναι δυσκολη φωτο, μιας και ειναι στο χερι και χωρις raw

δες ποσο σκοτεινα ηταν αλλα με iso 50, τερμα κατω:

29151056572_97f2e0f78b_z.jpgS7 edge isocell sensor by Nikos Bletas, on Flickr

και ποσο φωτισε αλλα στο χερι παλι..και ανεβαζοντας iso Μονο χωρις να χαλαει το αποτελεσμα τρομερα. Θα μπορουσα να το παω καπου ενδιαμεσα αλλα ηθελα να δω πως βγαινει με τερμα χαμηλο Iso Και με υψηλο ωστε να φωτισει αρκετα.

29151101512_8c2b78cb4c_z.jpgS7 edge isocell sensor by Nikos Bletas, on Flickr

...και εδώ είναι όλο το ρεζουμέ της κάμερες του S7. :rolleyes:

Y.Γ έτσι κι αλλιώς συμφωνώ οτι σαν overall συσκευή είναι πάνω απο τις υπόλοιπες (προσωπική άποψη) αλλά όπως είπες δεν είναι εδώ αυτό το θέμα μας.

Edited by pavlidisc

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

εχεις δικιο, απλα στην ανεφερα την αλλη γιατι σε αυτη που λες εσυ, δεν εχει εστιασει στον τοιχο και δεν ειναι καν καθαρη η φωτο εκει. Για μενα ειναι δυσκολη φωτο, μιας και ειναι στο χερι και χωρις raw

δες ποσο σκοτεινα ηταν αλλα με iso 50, τερμα κατω:

29151056572_97f2e0f78b_z.jpgS7 edge isocell sensor by Nikos Bletas, on Flickr

και ποσο φωτισε αλλα στο χερι παλι..και ανεβαζοντας iso Μονο χωρις να χαλαει το αποτελεσμα τρομερα. Θα μπορουσα να το παω καπου ενδιαμεσα αλλα ηθελα να δω πως βγαινει με τερμα χαμηλο Iso Και με υψηλο ωστε να φωτισει αρκετα.

29151101512_8c2b78cb4c_z.jpgS7 edge isocell sensor by Nikos Bletas, on Flickr

H πρωτη φωτο για iso 50 ειναι κατω του μετριου.

Ελαιογραφια παντου, ανυπαρκτες λεπτομερειες.

Η συγκριση με την καμερα του G5 ειναι πουλαχιστον ατυχης.

H πρωτη φωτο για iso 50 ειναι κατω του μετριου.

Ελαιογραφια παντου, ανυπαρκτες λεπτομερειες.

Η συγκριση με την καμερα του G5 ειναι πουλαχιστον ατυχης.

Φίλε, έχω ανεβάσει φώτο με s7 και g5 μαζί. Σχολίασε εκεί.

Edited by impreza_sti

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...