Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Παιδια κουβεντα κανουμε δεν χρειάζονται ακρότητες και φωνες.Σιγα, το Hobby μας κανουμε ενα κινητο ειναι.

Στο θέμα μας σε πρόσωπα πως τα παει το s7?Δημιουργεί αυτο το παστέλ σε εσωτερικό χώρο για να εξάλειψή τον θόρυβο?

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ να πώ τη αμαρτία μου...μερικές αντιπαραθέσεις δεν τις καταλαβαίνω.

Και εξηγούμαι :

ΚΑΛΑ κάνετε και ψάχνετε και ξεσκονίζετε τα συν και τα πλην κάθε συσκευής. ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό ειδικά για εμάς που δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Και σας το λέω παίρνοντας παράδειγμα εμένα που είχα 4 μήνες το 640, τραβούσα στο αυτόματο, έβγαζα ΟΚ φωτογραφίες, και δεν είχα πάρει χαμπάρι ποτέ τις χειροκίνητες ρυθμίσεις του και την "ζημιά" που μπορεί να κάνουν! Πριν 10-15 ημέρες που ξαναέπεσε στα χέρια μου και...όντας υποψιασμένος πλέον...μπήκα στο χειροκίνητο μενού και έβγαλα φωτογραφίες 10 φορές καλύτερες απο αυτές που έβγαζα στο αυτόματο (όταν το είχα στην κατοχή μου). Πάρα πάρα πολλές οι ρυθμίσεις του 640 στο manual που για την κατηγορία τιμής του νομίζω είναι κορυφαίο! Όποιος λοιπόν πάρει το 640 και τραβάει στο αυτόματο παίρνει τις φωτογραφίες που παίρνει...όποιος σκαλίσει το manual παίρνει τρομερά καλύτερες φωτογραφίες.

Όλα αυτά τα αναφέρω για να επισημάνω πόσο σημαντικό είναι για τους "άσχετους" η δουλειά που γίνεται εδώ μέσα. Μαθαίνουμε πώς να βγάζουμε καλές φωτογραφίες ακόμα και με κινητά των 100 ευρώ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνετε και τα σκαλίζετε λοιπόν.

Όμως...

...είναι κινητά τηλέφωνα και απευθύνονται σε ερασιτέχνες έστω και αν αυτοί έχουν ανησυχίες επαγγελματικής φύσεως. Είναι τηλέφωνα με περιορισμένες δυνατότητες φακών. Καλές λοιπόν οι manual ρυθμίσεις, καλό το να ξέρεις τον τρόπο με τον οποίο θα τραβήξεις καλύτερα μία φωτογραφία, αλλά μέχρι εκεί. Το να τρώγεσαι με τις λεπτομέρειες των λεπτομερειών...Ω λεπτομέρεια...για μένα δέν έχει νόημα γιατί όποιος ήθελε τέτοια ποιότητα θα χρησιμοποιούσε φωτογραφική μηχανή. Είδατε κανέναν να τραβάει φωτογραφίες για το άλμπουμ του γάμου του ή για το άλμπουμ της βάφτισης του παιδιού του με SmartPhone; Όχι.

Τα κινητά δίνουν το πλεονέκτημα της άμεσης φωτογραφίας. Είδα τώρα κάτι και θέλω να απαθανατίσω την στιγμή...όσο πιο γρήγορα γίνεται και όσο πιο αυτόματα γίνεται (σας AppleFunBoy μιλάω τώρα...αλλά ΕΙΜΑΙ :p ). Αυτή η "τσάκ-μπάμ" φωτογραφία που λέω και γώ. Μία κι έξω. Θέλω για αρχή να είναι ΚΑΘΑΡΗ και μετά...όλα τα υπόλοιπα.

Εάν το έγκλημα είναι προμελετημένο, θα είσαι υποψιασμένος και θα πάρεις μαζί την φωτογραφική σου μηχανή.

ή μήπως θα πάς με το κινητό σου και με τον τρίποδα στον γάμο της αδερφής σου ας πούμε;;;;; Δεν νομίζω ε;

Καλή η ανάδειξη των συν και πλην λοιπόν, αλλά η τόσο μεγάλη ανάλυση και μάλιστα η έντονη αντιπαράθεση για κάτι που εκ των πραγμάτων μειονεκτεί δεν έχει νόημα.

Φιλικά ε.:)

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Φιλε Pavlidis, η αντιπαραθεση καλο ειναι να υπαρχει οταν δεν υπαρχουν εμμονες και ακροτητες, για τους λογους που ανεφερες ακριβως..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Συμφωνώ με το Νίκο, pavlidis... Δεν νομίζω πως είναι θέμα "αντιπαράθεσης" αυτής καθ' αυτής, όσο του τρόπου που γίνεται ο διάλογος. Ειρωνείες, σχόλια επί προσωπικού, και φανατικές κάθετες απόψεις απλά ξενερώνουν τους υπόλοιπους που θέλουμε αυτό ακριβώς που περιγράφεις: να μάθουμε ;)

Παιδια κουβεντα κανουμε δεν χρειάζονται ακρότητες και φωνες.Σιγα, το Hobby μας κανουμε ενα κινητο ειναι.

Στο θέμα μας σε πρόσωπα πως τα παει το s7?Δημιουργεί αυτο το παστέλ σε εσωτερικό χώρο για να εξάλειψή τον θόρυβο?

Στα πρόσωπα έχω δει καλή απόδοση. Ακριβώς λόγω υπερόξυνσης, τα πρόσωπα βγαίνουν με πολλή λεπτομέρεια (έστω φαινομενικά). Χρώματα σωστότερα από το V10 μου, γρήγορο fire up και focus (για μωρά και παιδιά, ή candid shots).

Όταν χαμηλώνει ο φωτισμός, συμπεριφέρεται το ίδιο σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με ή χωρίς πρόσωπα :P

Απλά όταν φωτογραφίζεις ένα πρόσωπο σε εσωτερικό χώρο λογικά φωτίζεται σωστά. Αν όχι, τότε υπάρχει "πρόβλημα".

Edited by x_vagos_x

Εγω για παραδειγμα εβγαλα αυτην την φωτο σε μαγαζι νυχτερινο με χειροκινητες ρυθμισεις..νομιζω το αποτελεσμα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο..

31438906361_95e0328684_c.jpg2016-12-10_07-41-44 by Παναγιώτης Καρανάτσιος, on Flickr

Ειρωνείες, σχόλια επί προσωπικού, και φανατικές κάθετες απόψεις απλά ξενερώνουν τους υπόλοιπους που θέλουμε αυτό ακριβώς που περιγράφεις: να μάθουμε ;)

Αυτό.

Εντάξει...έχουμε τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα, τα αφήνουμε πίσω και κάνουμε μία βόλτα από εδώ που είναι η G@βL@ μας, ε να μας βγαίνουν και εδώ τα συκώτια; Δεν λέει. :cool:

@panos_27.Είναι πράγματι πολύ ικανοποιητικό. Την έχω ξαναδεί. Αλλά είπαμε: Αυτόν μέσα στην μέση τί τον ήθελες!:lol:

Σε αυτόματες ας πούμε τί θα άλλαζε; Μάλλον μεγαλύτερο ISO ε;

Edited by pavlidisc

@aptalico...ανεβασες μια φωτο που το 99% των κινητων θα την βγαλει τελεια.

Σχολιασε σε μου σε παρακαλω την δικια σου φωτο που ανεβασα εγω...και πες μου εαν εχει θορυβο και παστελ

Δεν ισχυοθν τα επιχειρηματα σου περι ελλειψης φωτος.

Δες εδω τι γινεται στην δεξια πλευρα της φωτο...θορυβος και παλι θορυβος.

Λεπτομερειες ανυπαρκτες

32018031412_18a0cb6878_c.jpg20170107_123929-01 by No Feels, on Flickr

Κώστα μου ζήτησες να σχολιάσω την φωτογραφία μου (ήταν λάθος μου) και ενώ κάθομαι και γράφω ένα κατεβατό από ανάλυση και κριτική στο τέλος μου λες ξερά χωρίς επιχειρήματα ότι δεν ισχύει τίποτε αυτά :rolleyes: και με παραπέμπεις τώρα σε μία άλλη φωτογραφία. Καταλαβαίνεις ότι έτσι αποτέλεσμα δεν βγαίνει.

Υ.Γ. Αντί να "τσακώνεστε" για τα τηλέφωνα των εταιριών θεωρώ μεγαλύτερη μαγκιά να "τσακώνεστε" για τις ικανότητες του φωτογράφου. Στην 1η περίπτωση βελτιώνονται τα τηλέφωνα των εταιριών ενώ στη 2η περίπτωση βελτιώνεται ο ίδιος ο φωτογράφος. Ο καθένας αποφασίζει τι θέλει να βελτιώσει :rolleyes:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Υ.Γ. Αντί να "τσακώνεστε" για τα τηλέφωνα των εταιριών θεωρώ μεγαλύτερη μαγκιά να "τσακώνεστε" για τις ικανότητες του φωτογράφου. Στην 1η περίπτωση βελτιώνονται τα τηλέφωνα των εταιριών ενώ στη 2η περίπτωση βελτιώνεται ο ίδιος ο φωτογράφος. Ο καθένας αποφασίζει τι θέλει να βελτιώσει :rolleyes:.

game on. γουστάρω aptaliko πιο χύμα και με λιγότερο λογοτεχνικά άρτιο γραπτό ύφος. :lol:

Ε βρε γμτ...μήν τα λές έτσι απότομα...θα έχεις "θέματα" :p

Πλάκα κάνω...για να ΑλΑφρύνω λίγο το κλίμα. :rolleyes:

Τα Xiaomi μου έχουν ταιριάξει πολύ σαν τηλέφωνα. Μάλλον λόγω του ότι η MIUI είναι ένα copy paste του iOS (όσο μπορεί) το οποίο λάτρεψα για πολλά χρόνια.

Στα δικά μου μάτια, τα δείγματα που βλέπω στο διαδίκτυο είναι πολύ καλά. Δεν ξέρω όμως πόσες φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να βγεί αυτή η μία καλή. Στο Redmi Note 3 Pro ας πούμε για να πετύχω "καλή" βραδινή πρέπει να τραβήξω καμιά 10αριά μέσω Freedcam (η μαμά εφαρμογή δεν έχει δυνατότητες) και να διαλέξω την λιγότερο κακή. ΔΕΝ θέλω πάλι κάτι τέτοιο. Δεν λέω οτι γίνεται αυτό με το Mi5s, απλά αναρωτιέμαι τί κόπο θέλει για να τραβήξει μία καλή νυχτερινή.

Ένα ερώτημα λοιπόν το επάνω, και ένα το video (ΚΑΙ αυτό με ενδιαφέρει) το οποίο πιστεύω και βλέπω ότι χωρίς OIS δεν είναι σταθερό. Σύν οτι το S7 είναι σφεντόνα στην κυριολεξία στην εστίαση κατά την λήψη video...δεν καταλαβαίνεις πότε καθαρίζει την εικόνα...βασικά...δεν προλαβαίνεις να δείς θολούρα όσο και άν ψάξεις. Έχει φοβερά γρήγορη εστίαση.

Αυτά είναι τα δύο ερωτηματικά τα οποία με σπρώχνουν προς S7 αντί του mi5s. Η διαφορά στην τιμή δεν είναι και τόόόσο δραματική. Οπότε δεν θέλω να κάνω το λάθος να επιλέξω μία συσκευή που πάλι θα μου βγάζει την Παναγία στις φωτογραφίες (δεν ξέρω εάν είναι έτσι ... το υποθέτω γιατί η εμπειρία μου από τα Xiaomi δεν είναι καλή σε ότι αφορά την κάμερα).

Όταν πήρα το Rn3 Pro, διάβαζα κάτι συγκριτικά που έλεγαν οτι η κάμερα του είναι παρόμοια με του G4. Ε...είπα και εγώ να επιλέξω το Rn3 γιατί το G4 είχε και αυτά τα θέματα με το bootloop. Η διαφορά τους όμως είναι χαώδη! Για την ακρίβεια...είναι ιεροσυλία να τα βάλεις δίπλα δίπλα. Δεν συζητάμε για βιντεο σε "χαμηλό" φωτισμό...εκεί δεν κάνεις κάν τον κόπο να βγάλεις το Rn3 απο την τσέπη σου.

Σε αυτό το λάθος λοιπόν δεν θα ήθελα να ξαναπέσω.

Υ.Γ Όλα αυτά τα υποθέτω σύμφωνα με αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο. Δεν είχα ποτέ ούτε Mi5s ούτε S7.

Σχετικα με το Xiaomi mi5s...για περισσοτερες πληροφοριες θα ρωτησεις τον Μανθο.

Μου φαινεται μονο αυτος το εχει.Εμενα παντως μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η καμερα του και σκεφτομαι να το αγορασω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κώστα μου ζήτησες να σχολιάσω την φωτογραφία μου (ήταν λάθος μου) και ενώ κάθομαι και γράφω ένα κατεβατό από ανάλυση και κριτική στο τέλος μου λες ξερά χωρίς επιχειρήματα ότι δεν ισχύει τίποτε αυτά :rolleyes: και με παραπέμπεις τώρα σε μία άλλη φωτογραφία. Καταλαβαίνεις ότι έτσι αποτέλεσμα δεν βγαίνει.

Επειδη ισχυριζεσαι οτι η ελλειψη φωτος ηταν υπευθυνη για την δημιουργια θορυβου στη φωτο...σου ανεβαζω μια που ειναι τραβηγμενη μερα και εχει και αυτη θορυβο για να σου αποδειξω το αντιθετο.

Αυτό.

Εντάξει...έχουμε τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα, τα αφήνουμε πίσω και κάνουμε μία βόλτα από εδώ που είναι η G@βL@ μας, ε να μας βγαίνουν και εδώ τα συκώτια; Δεν λέει. :cool:

@panos_27.Είναι πράγματι πολύ ικανοποιητικό. Την έχω ξαναδεί. Αλλά είπαμε: Αυτόν μέσα στην μέση τί τον ήθελες!:lol:

Σε αυτόματες ας πούμε τί θα άλλαζε; Μάλλον μεγαλύτερο ISO ε;

Μεγαλύτερο iso ναι... Μα για το άτομο στη μέση το ανέβασα , και το πως γιαβρί φαίνεται πρόσωπο στην φωτογραφία

Sent from my Galaxy s7 gold

Επειδη ειμαι fan boy της xiaomi και αλλαζω συνεχεια κινητα το mi5s το ειχα και παρατηρησα αυτο που λετε,Ενω εχει πολυ καλο φακο δεν εχει ois και εκτος απο αυτο πιστευω για ολα ειναι υπευθυνο το λογισμικο της καμερας.Για να καταληξω γενικα ολα τα κινεζικα ναυαρχιδες υστερουν στην καμερα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Το xiaomi mi5s εχει την καλυτερη καμερα απο ολα τα xiaomi ειδικα σε low light.Kαι το λεω αυτο γιατι το συγκρινα με s7.Στο αυτοματο και γενικα σε νυχτερινες με φλας υπαρχει μεγαλη διαφορα υπερ του s7 δηλαδη δεν υπαρχει διαμαχη θελω να πω.Σε χαμηλο φωτισμο σε manual δεν εχει την τεραστια χαωδης διαφορα.Υπαρχει ομως ενα αλλα.Με το s7 εβγαλα μια φωτο με το mi5s χρειαστηκε να βγαλω 5 και παραπανω φωτο για να καταληξω στην καθαροτερη.Και ενα τελευταιο σχολιο επειδη περασαν αρκετα κινητα απο τα χερια μου και τα αλλαζω συνεχεια επειδη θελω το επομενο που θα παιρνω να εχει καλυτερη καμερα απο τα προηγουμενα αν και δεν ξερω πολλα απο φωτογραφιες δηλαδη να αναλυσω πια εχει σωστα χρωματα θορυβο κλπ μονο απο αυτα που διαβαζω εδω στο νημα και βρισκω ολες τις αποψεις ενδιαφερον, θα ηθελα να πω το δικο μου συμπερασμα.Απ ολα τα κινητα που ειχα το lg g4 με ενθουσιασε.Με ενα κλικ εβγαζες απιστευτη φωτο ειδικα οι νυχτερινες.Απο εκει και περα πιστευω οτι απο το s7 παιρνεις εντυπωσιακο αποτελεσμα σαν φωτο και πολυ εντυπωσιαζονται οπως και εγω λογω amoled οθονης γιατι αν την βαλεις το pc χωρις επεξεργασια εχει διαφορα στα χρωματα και απο τα lg g4 g5 παιρνεις την ευκρινεια. Eιναι χαρακτηριστικο στα lg οταν κανεις zoom ποσο λεπτομερεια εχεις σε.σχεση με το s7.Ευχαριστω αυτα απο εμενα

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Χείμαρρος!!! Ανάσα δεν πήρες...:eek:

Αυτό που λές, το οτι πρέπει να τραβήξεις 5 και παραπάνω φωτό για να πάρεις μία σωστή είναι που φοβάμαι και γώ στο Mi5s.:(

Edited by pavlidisc

Χείμαρρος!!! Ανάσα δεν πήρες...:eek:

Αυτό που λές, το οτι πρέπει να τραβήξεις 5 και παραπάνω φωτό για να πάρεις μία σωστή είναι που φοβάμαι και γώ στο Mi5s.:(

Να σε δωσω μια συντομη απαντηση αν και τα εγραψα πιο πανω.Εχω ενα κολλημα αν παρω κινητο και εχει χειροτερη καμερα απο αυτο που ειχα το πουλαω.Στην προκειμενη περιπτωση σε θεμα φωτογραφιας και οχι πιο κινητο εχει καλυτερο φακο αλλα το συνολικο αποτελεσμα πιστευω το s7 εναι 3 επιπεδα πιο πανω.Πιστευω ουτε το xiaomi mi6 ουτε το mi7 θα φτασει το s7 σε θεματα φωτογραφιας παντα η συγκριση γιατι απο τα αλλα το συζηταμε

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Και προβολέας στα νερά και πίσω σου κολώνα της ΔΕΗ...επόμενη...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πιστευω ουτε το xiaomi mi6 ουτε το mi7 θα φτασει το s7 σε θεματα φωτογραφιας παντα η συγκριση γιατι απο τα αλλα το συζηταμε

Είμαι 100% σίγουρος γι' αυτο...:rolleyes:

Είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος που σκέφτομαι να αφήσω την Xiaomi. Ο ΜΟΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Σε όλα παίρνουν άριστα οι συσκευές της (προσωπική άποψη) αλλά στην κάμερα είναι πολύ πίσω και φταίει καθαρά το software. Φαινότανε και αλλού, αλλά έκανε μπάμ με το Mi5s το οποίο έχει κορυφαίο σενσορα που όμως δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του :-(

Εάν δείς βίντεο απο το Rn3 pro που έχω θα βάλεις τα κλάματα. Δεν θα ξέρεις τί να πρωτοσιχτιρίσεις! Την ποιότητα, τα fpm, τον ήχο;;;; Σε χαμηλό φωτισμό (δεν μιλάω για νύχτα...μιλάω για οριακές συνθήκες χαμηλού φωτισμού...ΟΡΙΑΚΕΣ) είναι χειρότερο από το NOKIA 700 που έχω στο ντουλάπι μου.

Edited by pavlidisc

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA θεός.

[...] Απ ολα τα κινητα που ειχα το lg g4 με ενθουσιασε.Με ενα κλικ εβγαζες απιστευτη φωτο ειδικα οι νυχτερινες.Απο εκει και περα πιστευω οτι απο το s7 παιρνεις εντυπωσιακο αποτελεσμα σαν φωτο και πολυ εντυπωσιαζονται οπως και εγω λογω amoled οθονης γιατι αν την βαλεις το pc χωρις επεξεργασια εχει διαφορα στα χρωματα και απο τα lg g4 g5 παιρνεις την ευκρινεια. Eιναι χαρακτηριστικο στα lg οταν κανεις zoom ποσο λεπτομερεια εχεις σε.σχεση με το s7. [...]

Συμφωνώ 10000000%.

Όλες οι LG συσκευές μου είχαν τέλεια αποτελέσματα στο αυτόματο και απογειώνονταν στο manual. G3, G4, V10...

Απλά το S7 είναι το μόνο με μεγάλη οθόνη+μεγάλη μπαταρία+ναυαρχίδα+πολύ καλή κάμερα. Αλλιώς σιγά μην έδινα το V10. ^_^

Ουτε το ενα βρηκες ουτε το αλλο...Light paint Λεγεται αυτο

Ουτε το ενα βρηκες ουτε το αλλο...Light paint Λεγεται αυτο

απο ποτε λεγεται light paint το φως μιας λαμπας?

light paint ειναι κατι τετοιο:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f3/02/e4/f302e4b6833cf9dfc899d346610524aa.jpg

καμια σχεση με αυτο που ανεβασες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

απο ποτε λεγεται light paint το φως μιας λαμπας?

light paint ειναι κατι τετοιο:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f3/02/e4/f302e4b6833cf9dfc899d346610524aa.jpg

καμια σχεση με αυτο που ανεβασες.

Εγω εχω φωτισει επιλεκτικα σημεια της φωτογραφιας με ειδικο φακο.

Επειδη ειμαι fan boy της xiaomi και αλλαζω συνεχεια κινητα το mi5s το ειχα και παρατηρησα αυτο που λετε,Ενω εχει πολυ καλο φακο δεν εχει ois και εκτος απο αυτο πιστευω για ολα ειναι υπευθυνο το λογισμικο της καμερας.Για να καταληξω γενικα ολα τα κινεζικα ναυαρχιδες υστερουν στην καμερα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Το xiaomi mi5s εχει την καλυτερη καμερα απο ολα τα xiaomi ειδικα σε low light.Kαι το λεω αυτο γιατι το συγκρινα με s7.Στο αυτοματο και γενικα σε νυχτερινες με φλας υπαρχει μεγαλη διαφορα υπερ του s7 δηλαδη δεν υπαρχει διαμαχη θελω να πω.Σε χαμηλο φωτισμο σε manual δεν εχει την τεραστια χαωδης διαφορα.Υπαρχει ομως ενα αλλα.Με το s7 εβγαλα μια φωτο με το mi5s χρειαστηκε να βγαλω 5 και παραπανω φωτο για να καταληξω στην καθαροτερη.Και ενα τελευταιο σχολιο επειδη περασαν αρκετα κινητα απο τα χερια μου και τα αλλαζω συνεχεια επειδη θελω το επομενο που θα παιρνω να εχει καλυτερη καμερα απο τα προηγουμενα αν και δεν ξερω πολλα απο φωτογραφιες δηλαδη να αναλυσω πια εχει σωστα χρωματα θορυβο κλπ μονο απο αυτα που διαβαζω εδω στο νημα και βρισκω ολες τις αποψεις ενδιαφερον, θα ηθελα να πω το δικο μου συμπερασμα.Απ ολα τα κινητα που ειχα το lg g4 με ενθουσιασε.Με ενα κλικ εβγαζες απιστευτη φωτο ειδικα οι νυχτερινες.Απο εκει και περα πιστευω οτι απο το s7 παιρνεις εντυπωσιακο αποτελεσμα σαν φωτο και πολυ εντυπωσιαζονται οπως και εγω λογω amoled οθονης γιατι αν την βαλεις το pc χωρις επεξεργασια εχει διαφορα στα χρωματα και απο τα lg g4 g5 παιρνεις την ευκρινεια. Eιναι χαρακτηριστικο στα lg οταν κανεις zoom ποσο λεπτομερεια εχεις σε.σχεση με το s7.Ευχαριστω αυτα απο εμενα

Συμφωνώ με χίλια πέρασε για 3 μέρες από τα χέρια μου το mi5s και πραγματικά η σύγκριση με το s7 είναι ουτοπική ειδικά σε low light auto το αποτέλεσμα ήταν για μένα απογοητευτικό γι'αυτό έχω ξαναγράψει ότι το νήμα πρέπει να βοηθάει μελλοντικούς χρήστες και όχι να παραπληροφορεί φανταστείτε κάτοχος του s7 διαβάζοντας κάποια πράγματα που γράφονται εδώ μέσα να το δώσει και να πάρει το mi5s για καλύτερη κάμερα τι απογοήτευση θα πάρει

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω εχω φωτισει επιλεκτικα σημεια της φωτογραφιας με ειδικο φακο.

και παλι δεν ειναι light paint , ειναι φωτισμενο σημειο με φακο απλα. end of story.

και παλι δεν ειναι light paint , ειναι φωτισμενο σημειο με φακο απλα. end of story.

Light painting δεν ειναι 1 πραμα...υπαρχουν διαφορες μορφες.Μια απο αυτες ειναι και η δικια μου.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνώ με χίλια πέρασε για 3 μέρες από τα χέρια μου το mi5s και πραγματικά η σύγκριση με το s7 είναι ουτοπική ειδικά σε low light auto το αποτέλεσμα ήταν για μένα απογοητευτικό γι'αυτό έχω ξαναγράψει ότι το νήμα πρέπει να βοηθάει μελλοντικούς χρήστες και όχι να παραπληροφορεί φανταστείτε κάτοχος του s7 διαβάζοντας κάποια πράγματα που γράφονται εδώ μέσα να το δώσει και να πάρει το mi5s για καλύτερη κάμερα τι απογοήτευση θα πάρει

Τα δειγματα που εχουν ανεβει εδω απο xiaomi mi5s δειχνουν το αντιθετο απο αυτο που γραφεις.

Light painting δεν ειναι 1 πραμα...υπαρχουν διαφορες μορφες.Μια απο αυτες ειναι και η δικια μου.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα δειγματα που εχουν ανεβει εδω απο xiaomi mi5s δειχνουν το αντιθετο απο αυτο που γραφεις.

Φίλε μου πρέπει να προσέχεις τι γράφεις εδώ παραπληροφορεί τον κόσμο,τα δείγματα εδώ συμφωνούν 100% με αυτά που έγραψα

Φίλε μου πρέπει να προσέχεις τι γράφεις εδώ παραπληροφορεί τον κόσμο,τα δείγματα εδώ συμφωνούν 100% με αυτά που έγραψα

κατσε να βρω τα δειγματα και θα τα ανεβασω

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...