Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ω ποσο ανθρωπινος! θενξ :D

Οπως θα εχεις παρατηρησει δεν εχω σχολιασει ουτε μια απο τις φωτογραφιες σου γιατι απλα δεν με .."τραβανε" ιδιαιτερα (για να το πω απλα) :)

Ενω ειναι αναμφισβητητο οτι απο τεχνικης πλευρας και εμπειριας, πιστευω, εισαι οτι το καλυτερο κυκλοφορει εδω μεσα (δεν κρυβεται αυτο) , απο καλλιτεχνικης δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαζομαι , αντιθετως (ειτε τραβαγες με το oh-my-God, Lumia, :rolleyes: ειτε με ενα κινητακι των 25 ευρω). Δεν μου λεει τιποτα πχ αν τα χερακια ενος μωρου ειναι πιο αληθοφανως ..ροδαλα, ειτε οχι.

Επομενως .. I rest my case... Kαι εσυ, προς Θεου, εννοειται στα δικα σου :)

Εγω μπαινω εδω και ποσταρω που και που καμια φωτο και κοιταζω και καποιες αλλες αλλων χρηστων, ειδάλλως θα ανεβαζα μονο στο τοπικ της Panasonic Lumix...

Υγ by the way.. εγω προσωπικα και σορρυ που μιλαω για μενα, λατρευω το blurring, καποιες αλλες φορες τα fauve χρωματα (οπως η απο πανω φωτο) ΚΑΙ που το Lumia AΘΕΛΑ του πιανει ως επι το πλειστον, τον espessionismo κλπ.

Εξαλλου το ειχα δηλωσει απο την πρωτη στιγμη εδω μεσα... (ειχα κανει και καποιο διευκρινιστικο ποστ νομιζω)

Στη συγκεκριμενη φωτο οπως κ σε αλλες ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ εχω .."σπρωξει" την καμερα να βγαλει αυτα τα χρωματα, γιατι μου αρεσει ετσι -το ιδιο επισης κ σε πολλους αλλους. Σε σενα οχι. Δεν μπορω κ δεν θελω να κανω τιποτα γι αυτο. Μου αρεσει οπως ειναι ☺

YΓ2 α και by the way δεν υπαρχει καποιο ιδαιτερο προβλημα, αν θεωρηθει αναγκαιο, να μην ξαναποσταρω εδω τις ..ανορθοδοξες φωτο.

Ι think i cοuld live even without it ;)

συγνωμη που επεμβαίνω και χωρις να θελω να "μειώσω" κάποιο smartphone αλλα εισαι σε μια πίστα με ferrari,lamborghini κλπ για αντιπάλους και εσυ εισαι με ενα απλο toyota yaris :p

θελω να πω οτι ολοι ανεβαζουν φωτο απο ναυαρχίδες σχεδον, κινητα με πολυ δυνατες καμερες η εστω "τα κινητα που βγαζουν τις καλυτερες φωτογραφιες"

παλικάρια θα μπορούσατε οι γνώστες να δωσετε μερικα tips για manual photos να μπορουμε να πετύχουμε το δυνατοτερο καλο αποτέλεσμα?

Τωρα καποιος που κανει τετοια εισαγωγη..... :lol:

Επι πλεον βλεπω πας και για Xiaomi Redmi , απο το οποιο το... "Yaris" :lol: ειναι ανωτερο...

Αστο καλυτερα :)

Τεσπα για να τελειωνουμε, ξεκαθαριζω για μια ακομη φορα οτι δεν σκιζομαι για τα κινητα γενικα.

Ναι θελω ενα καλο κινητο για web surfing, socιal media , ολα, οπωσδηποτε - και αντε και καμια φωτογραφια! ( Και ποτε δεν θα δωσω για κινητο 700 η 1000 ευρω :X:shock: δεν τα προσεχω , τα σπαω πολυ ευκολα οπως τα ρολογια χεριου. Μονο το S7 αααααν λεμε τωρα επαιρνα)

Δεν θα χρησιμοποιησω ποτε το κινητο για να τυπωσω καποια φωτο. Γι αυτο εχω την φωτογραφικη μου/// Επομενως το κινητο, ναι για μια "καλη" φωτο, αλλα για σοσιαλ μιντια μου ειναι υπεραρκετο.

Εκανα καποια .."πειραματακια" εδω και αυτο ηταν ολο

Αυτα.. Ευχαριστω .. Και καλη συνεχεια σε ολους απο εμενα :D

Μιχάλη,

Απλά σου λένε ότι βγάζεις ωραίες φωτογραφίες, αλλά δεν αποδίδει το κινητό. Μην το παίρνεις έτσι συνέχισε να ανεβάζεις και περιμένουμε καλύτερη κάμερα κάποια στιγμή ;)

Άντε πάρτε και μια. (Καλή μου φαίνεται τι λέτε)

IMG_20161212_165828

Edited by giannis1_

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/d9fb76a42195d7f42198f3e30adde7ce.jpg

2016-12-14_10-26-39

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/df2262869bca70eb84ad768f945fe397.jpg

2016-12-14_10-26-21

auto s7 μετά από λίγες μπυριτσες! η δεύτερη είναι με το φίλτρο noir του fkickr.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

ddr αυτο που φαινεται βουνο,

ειναι ενας βραχος που χωριζει το σπιτι απο ττην μερια της δυσης,δηλαδη οι πανω απο τον βραχο εχουν φωτισμο ενω εμεις οχι

natna μου αρεσαν τα κλαδια και γι αυτο δεν πηγα ψηλοτερα,οποτε εαν εχεις κλιση εκει που στεκεσαι μοιραια κατι θα βγει λοξο

Και φυσικα στο ποδι..

Καποιο θα πετυχω καλυτερο..

Ο Ολυμπος δινει τρελα ηλιοβασιλεματα!

Lumia640 DS..WM10:D

FLICKR jon jon (mobile pics)..BUSY

GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos

εχει την πλακα του...

Τωρα καποιος που κανει τετοια εισαγωγη..... :lol:

Επι πλεον βλεπω πας και για Xiaomi Redmi , απο το οποιο το... "Yaris" :lol: ειναι ανωτερο...

Αστο καλυτερα :)

Τεσπα για να τελειωνουμε, ξεκαθαριζω για μια ακομη φορα οτι δεν σκιζομαι για τα κινητα γενικα.

Ναι θελω ενα καλο κινητο για web surfing, socιal media , ολα, οπωσδηποτε - και αντε και καμια φωτογραφια! ( Και ποτε δεν θα δωσω για κινητο 700 η 1000 ευρω :X:shock: δεν τα προσεχω , τα σπαω πολυ ευκολα οπως τα ρολογια χεριου. Μονο το S7 αααααν λεμε τωρα επαιρνα)

Δεν θα χρησιμοποιησω ποτε το κινητο για να τυπωσω καποια φωτο. Γι αυτο εχω την φωτογραφικη μου/// Επομενως το κινητο, ναι για μια "καλη" φωτο, αλλα για σοσιαλ μιντια μου ειναι υπεραρκετο.

Εκανα καποια .."πειραματακια" εδω και αυτο ηταν ολο

Αυτα.. Ευχαριστω .. Και καλη συνεχεια σε ολους απο εμενα :D

Εγω δεν σου ειπα κατι για τις ικανοτητες σου στις φωτογραφιες, για το κινητο σου μιλησα και απλα ειπα οτι στο topic αυτο μας δειχνουν φωτο απο σχεδον μονο ναυαρχίδες με λιγα λογια δεν μπορει να συγκριθεί η καμερα τον ναυαρχίδων με του κινητου σου.

Τωρα εσυ γιατι το παιρνεις προσωπικα και ποσταρεις κατι που ειχα ποσταρει πιο πριν δεν καταλαβαίνω.

Οσο για την ειρωνεία σου, απο ποτε η leeco έβγαλε κινητο που να συγκρίνεται με τις xiaomi... :lol:

Εγω δεν σου ειπα κατι για τις ικανοτητες σου στις φωτογραφιες, για το κινητο σου μιλησα και απλα ειπα οτι στο topic αυτο μας δειχνουν φωτο απο σχεδον μονο ναυαρχίδες με λιγα λογια δεν μπορει να συγκριθεί η καμερα τον ναυαρχίδων με του κινητου σου.

Τωρα εσυ γιατι το παιρνεις προσωπικα και ποσταρεις κατι που ειχα ποσταρει πιο πριν δεν καταλαβαίνω.

Οσο για την ειρωνεία σου, απο ποτε η leeco έβγαλε κινητο που να συγκρίνεται με τις xiaomi... :lol:

Και επειδή εγω το ξεκινησα και επειδη ειμαι και παθον όντως και στο δικό μου post δε λέγαμε για το αν βγαζει ο φιλος καλα πλάνα... Απλά εδώ μέσα δεν ειναι χώρος για όμορφες φωτογραφίες!!! Είναι χώρος που τσεκάρουμε τις δυνατότητες των ναυαρχίδων κινητών...Και όχι το Lecco δεν είναι σοβαρό κινητό....Είναι ένα φθηνό κινητό που κάνεις τη δουλειά σου απλά...

Τσέκαρα στο fliclr οτι με μια panasonic miroless που έχει βγάζει εξαιριτικές αισθητικά φωτο...

Αλλά το Lecco δυστυχώς δεν ειναι κινητό που θα ανταγωνιστεί σε ποιότητα κάμερας τα κινητά που κυκλοφορούν εδώ μεσα!!

Ο Σκοπός του νήματος δεν είναι ποιος βγάζει καλύτερες φωτογραφίες αλλά μεχρι που φτανουν οι δυνατότητες των δυνατων σε κάμερα κινητών....

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Άντε πάρτε και μια. (Καλή μου φαίνεται τι λέτε)

IMG_20161212_165828

Απο Mi 4c αυτή;;;;;;;;;

Πολύ δυνατή!!! :up:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Z5 compact 4:3 με μονο Hdr..

31659822365_dafa3f30a7_c.jpg2016-12-15_02-37-26 by l200kerasia, on Flickr

31287302620_c7fce68f04_c.jpg2016-12-15_02-37-16 by l200kerasia, on Flickr

30818478624_7114d8da02_c.jpg2016-12-15_02-19-16 by l200kerasia, on Flickr

Kia sportage ex full

Μπράβο mak. Από το κινητό φενονται υπέροχες!

Send from my awesome LG G5 leather black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Redmi note 3 pro

31530778451_ac1753ebc0_z.jpg

Πάρα πολύ καλή για το note 3 pro. Λίγο που το είχα τσεκάρει δεν είχα καταφέρει να βγάλω τόσο καλή με την μαμά κάμερα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161215/e37ff7ac28bd1256febf6fdf1f7de5e5.jpg

Με iPhone 7 Plus, χωρίς εννοείται καμμία επεξεργασία !

Πολύ ωραία !

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και μου έσπασε λίγο τα νεύρα γιατί άλλαζει συνέχεια χρώμα το λαμπάκι :D

31551246261_c7b047f9c7_z.jpg20161215_055809 by Adversus, on Flickr

.Και όχι το Lecco δεν είναι σοβαρό κινητό....Είναι ένα φθηνό κινητό που κάνεις τη δουλειά σου απλά...

Τσέκαρα στο fliclr οτι με μια panasonic miroless που έχει βγάζει εξαιριτικές αισθητικά φωτο...

Μπαινω γιατι πηρε το ματι μου το ποστ σου. ;)

Και για του λογου το αληθες..

Λοιπον το Leeco Cool ειναι ενα αρκετα καλο κινητο. Απο ολες τις αποψεις.

Ακομα και η καμερα του δεν ειναι καθολου ασχημη. Απλα δεν ειναι στα επιπεδα των ναυαρχιδων οσο αφορα το AUTO k αλγοριθμο.

Αλλο θεμα αν εγω εκανα πειραματακια να το σπρωχνω στα πιο δυσκολα και στις πιο δυσκολες συνθηκες, πανω απο τις δυνατοτητες στης καμερας και δεν εμενα στα ..ησυχα.

Παντως over all ειναι εξαιρετικο VFM. Iδιαιτερα τωρα που κατεβηκε κι αλλο η τιμη του στο εξωτερικο!

Απο εκει και περα, για τα στατιστικα χωρις μα θελω να κανω συγκριση, αν δεις τα σκορ Antutu -

77.000 Cool1 - 74.488 Sony Xperia Z5 Compact

To Antutu το λεει οχι εγω :p:D (Δεν ειναι και τοσο για πεταμα ;))

[*με 4.5'' οθονη ομως, δυσκολα και να σερφαρεις ανετα΄. ]

Kαι εννοειται ΔΕΝ συγκρινω τις καμερες , οπου το Ζ5 εχει ανωτερη και λογω σενσορα..

Το συγκεκριμενο φοραει σενσορα Sony IMX258 που φορανε επισης τα:

Sony Xperia XA

Meizu M3E

Xiaomi Mi 4c (RGB only)

Xiaomi Redmi Pro[ (main rear camera, RGB only)

Xiaomi Mi 5s Plus (dual camera, RGB and Monochrome)

Αυτα και τελος.-

Yγ ευχαριστω για το σχολιο για καποιες απο τις φωτο.

Και εσυ κιολας βελτιωνεσαι συνεχεια! :)

Υγ2 Βασιλη ομορφη!

........

Καλες Γιορτες σε ολους.

Φωτια στα κοκκινα! :lol:

30802428944_d3af489423_b.jpgRed by Mick XD, on Flickr

Edited by Michael22

Μπαινω γιατι πηρε το ματι μου το ποστ σου. ;)

Και για του λογου το αληθες..

Λοιπον το Leeco Cool ειναι ενα αρκετα καλο κινητο. Απο ολες τις αποψεις.

Ακομα και η καμερα του δεν ειναι καθολου ασχημη. Απλα δεν ειναι στα επιπεδα των ναυαρχιδων οσο αφορα το AUTO k αλγοριθμο.

Αλλο θεμα αν εγω εκανα πειραματακια να το σπρωχνω στα πιο δυσκολα και στις πιο δυσκολες συνθηκες, πανω απο τις δυνατοτητες στης καμερας και δεν εμενα στα ..ησυχα.

Παντως over all ειναι εξαιρετικο VFM. Iδιαιτερα τωρα που κατεβηκε κι αλλο η τιμη του στο εξωτερικο!

Απο εκει και περα, για τα στατιστικα χωρις μα θελω να κανω συγκριση, αν δεις τα σκορ Antutu -

77.000 Cool1 - 74.488 Sony Xperia Z5 Compact

To Antutu το λεει οχι εγω :p:D (Δεν ειναι και τοσο για πεταμα ;))

[*με 4.5'' οθονη ομως, δυσκολα και να σερφαρεις ανετα΄. ]

Eπι πλεον φοραει σενσορα Sony IMX258 που φορανε επισης τα:

Sony Xperia XA

Meizu M3E

Xiaomi Mi 4c (RGB only)

Xiaomi Redmi Pro[ (main rear camera, RGB only)

Xiaomi Mi 5s Plus (dual camera, RGB and Monochrome)

Yγ ευχαριστω για το σχολιο για καποιες απο τις φωτο.

Και εσυ κιολας βελτιωνεσαι συνεχεια! :)

Υγ2 Βασιλη ομορφη!

........

Καλες Γιορτες σε ολους.

Φωτια στα κοκκινα! :lol:

30802428944_d3af489423_b.jpgRed by Mick XD, on Flickr

Πιστεψε με το συγκεκριμενο κινητο το ζω απο κοντα διοτι το εχει ο κουμπαρος μου... Δεν τιθεται θεμα συγκρισης πραγματικα. Δε ξερω τι λενε στα antutu.. Εγω μετά απο ενα χρόνο σκληρης χρήσης δε μου εχει λοξιγκιασει ποτέ για κανένα λόγο οτι μα οτι και να του κανα...Στο λέω με μεγαλη ειλικρίνια... Το 4,6 είναι επιλογη μου γιατι δε θελω 5αρια κινητα..Με χαλανε!! Θελω να τα χρησιμοποιω με το ενα χερι..

Τέλος το off topic...Συγγνώμη Mods!!

Kia sportage ex full

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...