Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

@nichris

Βλεπω συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο.

Στο ειχε πει μερικες μερες πριν ο navi55 αλλα δεν εδωσες σημασια βλεπω.

"Ολη αυτη η ξαφνικη επιθεση προσ το 950 με τα γενικευμενα σχολια...κατι αλλο κρυβει απο πισω".

Αναρωτιεμαι κι εγω το ιδιο

Τωρα οσον αφορα το Nexus

Θελεις να δεις ποσο καλο φακο εχει? και τι παπαδες κανει το hdr+ ?

Οριστε ...παρομοιο σκηνικο με Nexus 5x και hdr +. η δευτερη ειναι crop

26520104202_d34b9e8a81_c.jpgIMG_20160423_221610 by Thanos Kag, on Flickr

31206285326_ce365214e9_c.jpgnexcrop by foxy4270, on Flickr

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@nichris

Βλεπω συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο.

Στο ειχε πει μερικες μερες πριν ο navi55 αλλα δεν εδωσες σημασια βλεπω.

"Ολη αυτη η ξαφνικη επιθεση προσ το 950 με τα γενικευμενα σχολια...κατι αλλο κρυβει απο πισω".

Αναρωτιεμαι κι εγω το ιδιο

Εσυ εκανες επιθεση στο s7 και εκθειασες το 950, εγω εκανα επιθεση στο 950.

Η διαφορα μας ειναι οτι εγω το στηριξα με επιχειρηματα, εσυ λες "το hdr του 950 σπερνει" "Το ταδε κινητο ειναι υποδεεστερο"

Μετα τη φωτογραφια στην κουζινα, που εχει βγαλει τα πλακακια πρασινα αντι για μπεζ, εσυ εισαι αυτος που "κρυβεις κατι αλλο απο πισω"

Edited by nikchris

Ναι.. βγήκε πολύ καλή!

Έτσι πιστεύω και εγώ για το ζουμ που έκανα αλλά δε σχολίασε κανείς και νόμιζα πως είναι η ιδέα μου μόνο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν θα διαφωνήσω ως προς το ότι χρειάστηκα manual για να πετύχω το αποτέλεσμα που θα είχα με HDR+ με ένα Nexus 5X, αλλά:

1. Με οποιοδήποτε τηλέφωνο είχα, χρειαζόμουν Manual για να πετύχω παρόμοια αποτελέσματα με το τόσο καλής ποιότητας HDR+.

2. Ο χρόνος που χάνεται στο shutter lag στο 5X με τρέλαινε. Και στο 950xl με Rich και απανωτές φωτογραφίες συμβαίνει, αλλά μόνο μετά την 10η φωτογραφία στο καπάκι...

3. Όσο καλό και να ειναι το HDR+ (που είναι, μην παρεξηγηθώ), τα 16mp του 950xl μου πιάνουν πολλή περισσότερη λεπτομέρεια σε σχέση με το Nexus 5X που είχα.

4. Το ότι πόσταρα μια βραδυνή manual με 950xl δεν σημαίνει πως χρειάζομαι manual για όλες τις λήψεις. Οι περισσότερες λήψεις μου είναι σε Auto.

5. Οι βραδυνές μου επιλέγω να βγουν σε manual, α) γιατί πειραματίζομαι επειδή γι' αυτό το πήρα το τηλέφωνο, β) γιατί απορώ γιατί να μην το εκμεταλλευτώ αφού το έχω.

Αν είχα HDR+ και Manual, στάνταρ θα προτιμούσα HDR+ για απλές και αυθόρμητες λήψεις. Αλλά για τοπία και απαιτητικές "προσχεδιασμένες" λήψεις, όλοι μας (έστω οι περισσότεροι) θα προτιμούσαμε να γυρίσουμε σε manual. Το ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία Manual settings το Nexus 5X, καθιστά το HDR+ μοναδική διέξοδο σε απαιτητικές φωτογραφίες, κάτι που βγάζει απροπρόσωπους τους χρήστες (δεν αντιλέγω).

Ακόμη και χωρίς HDR+, το 950xl όσο και το S7, οσο και το LG V10 που ήταν η τριάδα των καλύτερων κινητών φωτογραφικά που πέρασαν από τα χέρια μου, κατέληξα πως σε όλες πλην βραδυνών το auto με HDR έκανε ΤΕΛΕΙΑ δουλειά για απλές φωτογραφίες. Στις βραδυνές πάντα επιστράτευα το Manual, και μου την έσπαγε που δεν είχα αυτη τη δυαντοτητα στο Nexus 5X.

Στο manual του 950xl περισσότερο με ενδιαφέρει που στις βραδυνές μπορώ να ελέγξω τα πάντα. Στο Nexus 5X απλά τραβας και ότι βγει. Πιθανότατα θα ειναι καλό, αλλά σίγουρα δεν θα εχω επιλογές ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Για good enough φωτο σε οποιεσδήπτοε συνθήκες, το Nexus 5X με HDR+ είναι μια χαρά. Για αντίστοιχα και κατά περιπτώσεις καλύτερα αποτελέσματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, με περισσότερες επιλογές λόγω manual, τα 950xl/s7/v10 μου με άφησαν πιο ικανοποιημένο από το Nexus 5X. ΠΟΤέ όμως δεν πήρα καλύτερη Auto HDR+, απ' ότι auto HDR από κάποιο άλλο τηλέφωνο. Αντίστοιχες ναι. Καλύτερες όχι.

Edited by x_vagos_x

Η διαφορα μας ειναι οτι εγω το στηριξα με επιχειρηματα, εσυ λες "το hdr του 950 σπερνει" "Το ταδε κινητο ειναι υποδεεστερο"

Μετα τη φωτογραφια στην κουζινα, που εχει βγαλει τα πλακακια πρασινα αντι για μπεζ, εσυ εισαι αυτος που "κρυβεις κατι αλλο απο πισω"

Μπορούμε να δούμε την συγκεκριμένη φωτογραφια? Τι απέγινε?

Το nexus τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο πιο πολύ γιατί δεν έχει τόσο έντονη από θόρυβο ποίησή όπως το S7 που τα κάνει όπως λέει και ο παοκ ελαιογραφία. Σε ένα δύο που δοκιμασα μανουαλ με το S7 τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα σχεδόν ίδια.

Το z5 στις stage φωτογραφίες με εξέπληξε, δεν το περίμενα από αυτά που είχα διαβάσει μπράβο.

Οι φωτό του 950 απεχτες vasili_hd πάντα μου άρεσαν αλλά λόγο ελλείψεις εφαρμογών ebanking και ip καμερων δεν κάνει για μένα και το έδωσα.

Edited by Dreamw
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Δεν θα διαφωνήσω ως προς το ότι χρειάστηκα manual για να πετύχω το αποτέλεσμα που θα είχα με HDR+ με ένα Nexus 5X

Kαι τι manual, με 1.3 χρονο εκθεσης, δλδ τριποδο ή ακουμπημενο το κινητο καπου

1. Με οποιοδήποτε τηλέφωνο είχα, χρειαζόμουν Manual για να πετύχω παρόμοια αποτελέσματα με το τόσο καλής ποιότητας HDR+.

Σαφως :)

ΠΟΤέ όμως δεν πήρα καλύτερη Auto HDR+, απ' ότι auto HDR από κάποιο άλλο τηλέφωνο. Αντίστοιχες ναι. Καλύτερες όχι.

Σε πορτραιτα; :rolleyes:

λιγο απο stage photos με το Z5

30426964834_5454e29019_c.jpg

30880777080_48126e533b_c.jpg

31212381146_4d6235d0fe_c.jpg

Τα σπασες κυριολεκτικά! Στη δεύτερη μου κάνει εντύπωση στα πρόσωπο του τραγουδιστή πώς φαίνεται ο ιδρώτας κι στην τρίτη, οι λεπτομέρειες από το δικτυωτό καλτσόν της μαντάμ.....

Ατμόσφαιρα, χρώματα σούπερ, θόρυβος ανύπαρκτος!

Με τη στοκ κάμερα??? night mode?

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τα σπασες κυριολεκτικά! Στη δεύτερη μου κάνει εντύπωση στα πρόσωπο του τραγουδιστή πώς φαίνεται ο ιδρώτας κι στην τρίτη, οι λεπτομέρειες από το δικτυωτό καλτσόν της μαντάμ.....

Ατμόσφαιρα, χρώματα σούπερ, θόρυβος ανύπαρκτος!

Με τη στοκ κάμερα??? night mode?

Ναι στοκ με night mode, ακριβώς. Λίγο σταθερό χέρι δώσε στο Z5 και θα σε αποζημιώσει με το παραπανω! ;)

Ναι στοκ με night mode, ακριβώς. Λίγο σταθερό χέρι δώσε στο Z5 και θα σε αποζημιώσει με το παραπανω! ;)

Μη τα λες σε εμένα, εγώ τα ξέρω. :):)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εύγε για τις φωτογραφίες.

Είναι πολύ δύσκολο σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού, κάπνας, κίνησης, να πάρεις με κινητό ακόμη και υποδιαίστερα στιγμιότυπα...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Εύγε για τις φωτογραφίες.

Είναι πολύ δύσκολο σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού, κάπνας, κίνησης, να πάρεις με κινητό ακόμη και υποδιαίστερα στιγμιότυπα...

hehe οντως, αλλα μη ξεχνας και το πιο σημαντικο παραγοντα δυσκολιας!

41q2A6-2e7L.jpg

μιας και έχει περάσει απο την κατοχή μου το Z5 (το κομπακτ βασικά) συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλησαντες.. εχω τραβήξει πολύ αξιόλογα νυχτερινά πλάνα με τη συσκευή

24273551704_377fc2b893_c.jpg

24901684055_81a92cdbde_c.jpg

@sfortis απιθανες φιλε, πολυ δυσκολα εντυπωσιαζομαι αλλα αυτο πραγματικα με εντυπωσιασε και ειδικα απο μια συσκευη που δεν το περιμενα, οχι βεβαια γιατι η sony δεν μπορει αλλα για καποιο λογο διχνει να μην θελει :ninja: αν ηθελε θα ηταν πρωτη και με διαφορα

Μπράβο στον φωτογράφο και στο Z5. Είναι η ιδέα μου ή έχουμε ελάχιστα δείγματα iPhone 7?

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

hehe οντως, αλλα μη ξεχνας και το πιο σημαντικο παραγοντα δυσκολιας!

41q2A6-2e7L.jpg

:lol::p

Ναι παραλίγο να το συμπεριλάβω.....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Σχολιασε πιο πανω τη φωτο απο το Nexus μα το τρομερο hdr+...η οποια δε βλεπεται απο το θορυβο...και ασε τα 950

καλησπέρα, είπα να δοκιμάσω τις φωτογραφικές δυνατότητες του Nexus 5x σε σχέση Galaxy S7, οπότε πείρα ένα και τα πρώτα τεστ είναι αυτά, έπεται συνέχεια.....

Εδώ το album

Τι λέτε;

Όλες τραβηγμένες στο αυτόματο, το nexus με hdr+ ενεργοποιημένο

Γνωρίζοντας το nexus από πολλά νυχτερινά δείγματα, ξέρω ότι κάνει πολύ καλή διαχείριση στις φωτεινές πηγές.

Με αφορμή τη φωτό του super market υπάρχει ένα θέμα με τα φώτα. Ηταν καθαρός ο φακός? διότι λερωμένος φακός έχει τέτοια αποτελέσματα.

Απογοητευτικες οι φωτο απο το Nexus ...και ειναι και με Hdr+...στο αυτοματο τα αποτελεσματα θα ηταν τραγικα.

Το white balance Βγαζει μια κιτρινη χροια σαν ικτερο...ο δε θορυβος ειναι τοσο μεγαλος που καθιστα τη φωτο useless.

31138848041_3e10ff8a75_c.jpgnex2 by foxy4270, on Flickr

31253177735_b09e809c96_c.jpgnex1 by foxy4270, on Flickr

Και μερικες προσφατες απο Lumia 950...για να καταλαβετε το χασμα που υπαρχει αναμεσα στις 2 καμερες

30355867393_953b9001b7_c.jpg2016_11_21_22_42_21_OneShot by foxy4270, on Flickr

30358838153_9d74598ba3_c.jpg2016_11_21_22_40_50_OneShot by foxy4270, on Flickr

Δεν σου απεύθυνε κανείς το λόγο.

Εγώ ρώτησα τον χρήστη

Να απαντάς όταν σου σχολιάζουν τις δικές σου φωτογραφίες....

Galaxy S7 edge σε Β/W από το τηλέφωνο

29172924321_de061ec33d_c.jpg2016-08-27_12-19-45 by V M, on Flickr

Galaxy S7 edge σε B/W από το τηλέφωνο

28706882326_fcb1117efe_c.jpg2016-08-03_12-28-24 by V M, on Flickr

Έλειψε η πινελιά σου.

Aptaliko collection!

Welcome back!

Sent from my Galaxy Tab Pro

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν σου απεύθυνε κανείς το λόγο.

Εγώ ρώτησα τον χρήστη

Να απαντάς όταν σου σχολιάζουν τις δικές σου φωτογραφίες....

Σε ποιον αναφερεσαι @babil2004?

Αντι να γραφεις ανουσια σχολια, σχολιασε σε παρακαλω τισ φωτο του Nexus και 950

Edited by paok4270

Καθάρισα τους φακούς αλλά μέσα στο σκοτάδι δεν μπορούσα να είμαι 100% σίγουρος ότι είχαν καθαρίσει.

Ψάχνοντας πάω και γω να δω 2η μέρα το έχω θα δούμε. Δεν είπα ότι είναι καλύτερο από κάποιο άλλο κινητό ούτε έχω τέτοιο σκοπό αν είναι τα κρατάω για την πάρτη μου να ηρεμήσει λίγο το τοπικ.

Παοκ ωραίες φωτογραφίες το 950 για γράψε και πως τραβηχτηκαν ISO exposure time γιατί δεν φαίνεται τίποτα.

Edited by Dreamw
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...