Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

LG V10 - Stock Camera Auto

29576634556_01355b2609_c.jpgOn Deck by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Για να επανέλθουμε στην κανονική ροή του προγράμματος μας μετά τη διακοπή για διαφημίσεις, ωραία φωτο με πολύ καλή λεπτομέρεια, ειδικά έτσι που εχεις βγάλει τα ταξί :)

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιτρέψτε μου λίγο μια παρέμβαση για μια ενημέρωση. Εδώ και κάποιο διάστημα η Ο.Δ. έχει αποφασίσει να μην επιτρέπεται να δημοσιεύονται φωτογραφίες στις οποίες θα εμφανίζονται παιδιά. Η απόφαση αυτή είναι άσχετη με το αν υπάρχει κάποιος νόμος ο οποίος δεν επιτρέπει ανάλογες δημοσιεύσεις. Υπάρχουν βέβαια οδηγίες της ομάδας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για το τι θα πρέπει να προσέχουν οι γονείς. Οι οποίες οδηγίες βασίζονται σε γεγονότα που έχουν συμβεί και συμβαίνουν κάθε μέρα. Όποιος θέλει τις λαμβάνει υπόψιν του.

Όσον αφορά την κοινότητα μας, η απόφαση που έχει πάρει η Ο.Δ. είναι δεδομένη. Υλικό το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για παράνομο σκοπό δεν γίνεται δεκτό. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Αν κάποιος παρόλα αυτά θεωρεί ότι λάθος έχει παρθεί αυτή η απόφαση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω π.μ. Δημόσια ανάλογη συζήτηση δεν θα γίνει δεκτή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σημερινή φωτογραφία, απογευματάκι με redmi note 4

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160911/9dd7e217f0d4ca6d6bd4bf4686b36460.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Υπάρχει μήπως η δυνατότητα να την ανεβάσεις στο Flickr και full size;

Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, οπότε αν μπορούσες να ανεβάσεις μερικές ακόμη, θα το εκτιμούσα. ;)

------------------------------------

Μερικές φωτο από παλιότερα κινητά μου (όλες χεράτες, Stock και Auto):

Nexus 6:

29322135550_2a0fb9ee0b.jpgWalk the line by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

29322133770_ec54a3801f.jpgCrystal by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

28988688453_065c867f8e.jpgDusk by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

29577933616_a212d7dab9.jpgPaleochora by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

29577930996_77ba8cae9d.jpgAghios Georgios by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

28986593614_8260e278a1.jpgCretan Bali by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

LG G4

29577955606_981d71241e.jpgHello Kitty by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Samsung J5 (2015)

29577949896_0397e1c44d.jpgFoggy by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

LG G3

29577945926_3ab0fe590d.jpgMisty by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Microsoft Lumia 640XL

29577925946_4c50288f82.jpgMy kind of west coast by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Samsung S7 Edge

28986587434_17cf0909ce.jpgDawn by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Έβαλα όσο μικρότερα preview μπορούσα, χωρίς να χάνεται πολλή λεπτομέρεια. Σορρυ για το σπαμ. :rolleyes:

Edited by x_vagos_x

Επιστρέφω στο θέμα μας:

LG V10 - Manual stock camera - το αμέσως αργότερο κλείστρο ήθελε τρίποδο

Πολύ καλή λεπτομέρεια. Όντως ίσως ήθελε λίγο πιο αργό κλείστρο, ωστόσο έτσι τουλάχιστον δεν έχει κάψει σημεία.

Lumia 950 με πολύ χαμηλό φωτισμό

Και οι 2 με λίγο κατεβασμένη την έκθεση. Τα υπόλοιπα auto.

28986938814_d87a2bcfbf_b.jpgWP_20160910_23_04_50_Pro by Angel Os, on Flickr

Νυχτερινή και.. βροχερή

29502408752_e7f6670916_b.jpgWP_20160910_21_45_15_Pro by Angel Os, on Flickr

Σημερινή φωτογραφία, απογευματάκι με redmi note 4

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160911/9dd7e217f0d4ca6d6bd4bf4686b36460.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Φαντάζομαι την είδες ότι είναι χάλια η φωτογραφία; Χαντάκωσες τη συσκευή :)

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ευχαριστώ navi55

Νομίζω και εσένα όμως και του bill_thes, οι βραδινές σε auto έχουν αρκετό θόρυβο (ή αυτό το περίεργο σκούρο μπλε-μωβ αντί για μαύρο) και "εφέ λαδομπογιάς" :P

Νομίζω το δυνατό χαρτί [όπως σε όλες τις βραδυνές] είναι το manual.

Μια ακόμη που ξέθαψα, Nexus 5X Auto Stock Camera

29503075782_f6f2dcd206.jpgBasket by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Edited by x_vagos_x

Samsung J5 (2015)

μου αρέσει πολύ.. τρανή απόδειξη οτι δεν παίζουν ρόλο μονο τα μεγκαπιξελ και οι φακοί

αν ήταν και σε ασπρόμαυρη θα ήταν αριστούργημα

Ευχαριστώ navi55

Νομίζω και εσένα όμως και του bill_thes, οι βραδινές σε auto έχουν αρκετό θόρυβο (ή αυτό το περίεργο σκούρο μπλε-μωβ αντί για μαύρο) και "εφέ λαδομπογιάς" :P

Νομίζω το δυνατό χαρτί [όπως σε όλες τις βραδυνές] είναι το manual.

Μέσα σε τόσο κόσμο και με απίστευτα χαμηλό φωτισμό δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις manual. Η φωτογραφία με τον κόσμο μέχρι και 80% zoom είναι μια χαρά. Στο 100% είναι που βλέπεις ότι η επεξεργασία έχει ρίξει λίγο την λεπτομέρεια για να μην υπάρχει θόρυβος. Ουσιαστικά δεν υπάρχει πουθενά θόρυβος λόγω της επεξεργασίας που γίνεται.

Μάλιστα αναλόγως την περίσταση επιλέγει σωστή ταχύτητα κλείστρου η συσκευή. Εδώ με τόσο κόσμο επέλεξε 1/24 και τόσα κεφάλια κανένα δεν βγήκε ιδιαίτερα κουνημένο.

Αυτό με το μαύρο που λες συμβαίνει σε λήψεις υπερβολικά χαμηλού φωτισμού. Έχουμε δει νυχτερινό συγκριτικό του paok με το 950 και το g4 όπου στο g4 δεν φαινόταν τίποτα. Στο 950 έβλεπες τα πάντα αλλά υπήρχε λίγο περίεργη απόχρωση. Οπότε από την καθαρή μαυρίλα καλύτερα να υπάρχει μία ελαφριά περίεργη απόχρωση. ;)

μου αρέσει πολύ.. τρανή απόδειξη οτι δεν παίζουν ρόλο μονο τα μεγκαπιξελ και οι φακοί

αν ήταν και σε ασπρόμαυρη θα ήταν αριστούργημα

Ευχαριστώωω :O

29503541782_cdfa1d226e.jpg2015-11-19 08.16.56 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Αυτό για την ασπρόμαυρη που λες, το είχα σκεφτεί κι εγώ (και έχω δει τα αριστουργήματα του aptaliko), όπως επίσης είχα σκεφτεί αυτή με τα ταξί πιο πίσω, να την επεξεργαστώ με tilt-shift effect:

29533033091_29dd5e7ff4.jpgTilt-shoft edit by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Το θέμα είναι ακριβώς αυτό που έλεγα πιο πριν. Δεν ξέρω σαν νέος στο topic τι επιτρέπεται και τι όχι, σαν επεξεργασία. Το Black and white (σαν λιγότερο aggressive) επιτρέπεται (και χωρίς να δείχουμε το πρωτότυπο) αλλά το tilt-shift όχι; [καταλαβαίνεις, το "επιτρέπεται" το χρησιμοποιώ με την ελαφρά έννοια]

Μέσα σε τόσο κόσμο και με απίστευτα χαμηλό φωτισμό δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις manual. Η φωτογραφία με τον κόσμο μέχρι και 80% zoom είναι μια χαρά. Στο 100% είναι που βλέπεις ότι η επεξεργασία έχει ρίξει λίγο την λεπτομέρεια για να μην υπάρχει θόρυβος. Ουσιαστικά δεν υπάρχει πουθενά θόρυβος λόγω της επεξεργασίας που γίνεται.

Μάλιστα αναλόγως την περίσταση επιλέγει σωστή ταχύτητα κλείστρου η συσκευή. Εδώ με τόσο κόσμο επέλεξε 1/24 και τόσα κεφάλια κανένα δεν βγήκε ιδιαίτερα κουνημένο.

Αυτό με το μαύρο που λες συμβαίνει σε λήψεις υπερβολικά χαμηλού φωτισμού. Έχουμε δει νυχτερινό συγκριτικό του paok με το 950 και το g4 όπου στο g4 δεν φαινόταν τίποτα. Στο 950 έβλεπες τα πάντα αλλά υπήρχε λίγο περίεργη απόχρωση. Οπότε από την καθαρή μαυρίλα καλύτερα να υπάρχει μία ελαφριά περίεργη απόχρωση. ;)

Χμμμ, κατάλαβα.

Από το συγκριτικό του paok και μετά ξεκίνησα να παρακολουθώ το thread γιατί ψαχνόμουν τότε για αλλαγή από το Nexus 6. :P

Όντως αν και τα 950/950XL έχουν την καλύτερη ποιότητα σε βραδινές, πάντα μου φαίνεται πως έχουν αυτό το μωβ tint στις βραδινές (είτε σε auto είτε σε manual).

Edited by x_vagos_x

Υπάρχει μήπως η δυνατότητα να την ανεβάσεις στο Flickr και full size;

Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, οπότε αν μπορούσες να ανεβάσεις μερικές ακόμη, θα το εκτιμούσα. ;)

------------------------------------

Μερικές φωτο από παλιότερα κινητά μου (όλες χεράτες, Stock και Auto):

Samsung J5 (2015)

Έβαλα όσο μικρότερα preview μπορούσα, χωρίς να χάνεται πολλή λεπτομέρεια. Σορρυ για το σπαμ. :rolleyes:

Ατμοσφαιρική, πολύ όμορφη! Ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες!

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

lumia 640 xl αυτόματο η πρώτη,χειροκίνητα η δεύτερη.

29613380175_3a9598e1b6_c.jpgWP_20160905_22_06_02_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

29613324755_9b6bf1dd5d_c.jpgWP_20160909_21_58_01_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

@x_vagos_x ανέφερα και σε προηγούμενο post ότι γενικά επιτρέπονται οι επεξεργασμένες φωτογραφίες ωστόσο καλό είναι να βλέπουμε και την αρχική μορφή της φωτογραφίας. Θεωρώ πως όταν μία φωτογραφία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πρέπει να βλέπουμε και την αρχική της μορφή. Δεν θα θεωρηθεί off topic αν η μία στις δέκα φωτογραφίες σου είναι επεξεργασμένη χωρίς να βλέπουμε την αρχική της μορφή. Βέβαια αν αυτή η μία έχει ενδιαφέρον να ξέρεις θα σου ζητηθεί και η αρχική μορφή όπως η φωτογραφία του konakis που ακόμα περιμένουμε την αρχική. ;) Πρόβλημα θα ήταν αν βλέπαμε μόνο επεξεργασμένες.

Ο βασικός σκοπός του θέματος είναι το τι μπορεί να κάνει από μόνο του το κινητό με ότι μπορεί να προηγηθεί πριν το κουμπί της λήψης. Καλοδεχούμενα και τα υπόλοιπα αλλά με λιγότερη βαρύτητα.

Νομίζω είναι λίγο κουνημένη.

Ειπαμε χερατη και ακουνητη.....ουτε ο Αρης Βελουχιωτης που ειναι το αγαλμα μπροστα στην φωτο δεν θα τα καταφερνε:lol:

υγ εβρεχε κιολας

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Νομίζω ότι τα Huawei δεν έχει και ois συνεπώς πολύ καλή η προσπάθεια του Βασίλη. Οι γνώστες του Huawei ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος.

Βασίλη δεν πιστεύω να έδωσες το g4?? :)

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο p9 plus αναφέρομαι για την απουσία του ois.

Konakis.

Νομίζω ότι τα Huawei δεν έχει και ois συνεπώς πολύ καλή η προσπάθεια του Βασίλη. Οι γνώστες του Huawei ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος.

Βασίλη δεν πιστεύω να έδωσες το g4?? :)

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο p9 plus αναφέρομαι για την απουσία του ois.

Όντως λόγω των διπλών καμερών δεν υπάρχει ois. Ωραία φώτο Βασίλη,ειδικά για χερατη και βρεγμένη..

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Και η δική μου νυχτερινή είναι με ακριβώς το ίδιο ISO και κλείστρο, χεράτη, αλλά χωρίς κούνημα. Γι' αυτό και το σχόλιο. ;)

Όντως το OIS λείπει από τα Huawei, αν αυτό ευθύνεται...

@x_vagos_x ανέφερα και σε προηγούμενο post ότι γενικά επιτρέπονται οι επεξεργασμένες φωτογραφίες ωστόσο καλό είναι να βλέπουμε και την αρχική μορφή της φωτογραφίας. Θεωρώ πως όταν μία φωτογραφία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πρέπει να βλέπουμε και την αρχική της μορφή. Δεν θα θεωρηθεί off topic αν η μία στις δέκα φωτογραφίες σου είναι επεξεργασμένη χωρίς να βλέπουμε την αρχική της μορφή. Βέβαια αν αυτή η μία έχει ενδιαφέρον να ξέρεις θα σου ζητηθεί και η αρχική μορφή όπως η φωτογραφία του konakis που ακόμα περιμένουμε την αρχική. ;) Πρόβλημα θα ήταν αν βλέπαμε μόνο επεξεργασμένες.

Ο βασικός σκοπός του θέματος είναι το τι μπορεί να κάνει από μόνο του το κινητό με ότι μπορεί να προηγηθεί πριν το κουμπί της λήψης. Καλοδεχούμενα και τα υπόλοιπα αλλά με λιγότερη βαρύτητα.

Νομίζω πως σε περίπτωση επεξεργασμενης, η ύπαρξη της αρχικής θα έπρεπε να ήταν επιβεβλημένη.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

... στην τελικη που τις βλεπουμε αυτες τις πραγματικες φωτογραφιες; Μηπως στα περιοδικα; την τηλεοραση; σε κανα site; η μηπως στα οικογενειακα μας album; Μεγαλη ιστορια και κουβεντα, αντε να πας να βγαλεις τη νυφη οπως ειναι ή το σοι, θα σου ερθει η πεθερα να της εξαφανισεις απο ρυτιδα μεχρι σπυρακι, θα σου ζητησουν να εξαφανισεις καποιον που περναγε ξαφνικα απο πισω η να τους κανεις νεοτερους και πιο χαμογελαστους!!!

Φωτογραφιες και τεχνικες υπαρχουν για ολα τα γουστα, ο καθενας ακολουθει αυτο που τον εκφραζει. Διαφορετικες επιλογες π.χ. ενος φαγητου που ολοι ομως καθομαστε στο ιδιο τραπεζι για να το απολαυσουμε. Δεν υπαρχει πιανου ειναι το καλυτερο. Η φωτογραφια ικανοποιει και αυτη και αλλες αναγκες περα απο τις βασικες.

Υ.Γ.Εγω παντως το συγκεκριμενο DJI OSMO ψηνομαι να το παρω ...

Εγω συμφωνώ μαζί σου αλλα ο τίτλος είναι δεσμευτικός. Στο παράδειγμα του φαγητού που ανέφερες, ψάχνω πχ τον καλύτερο μάγειρα για να τον βάλω στο μαγαζί μου. Τρώω από το Α και όταν πάω να δοκιμάσω από τον Β, έχει περάσει ο Μποτρινι και έχει "επέμβει" στο πιάτο. Επιλέγω τον Β και απορώ γιατί δεν μου δίνει το ίδιο πιάτο......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τις τελευταιες 2 ωρες υπαρχουν τοσα posts οσα υπηρχαν ολη την προηγουμενη εβδομαδα μαζι.

Πως γινεται αυτο ρε παιδια?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Lumia 950

αυτόματο very low light

29502460162_b1fbf25aff_c.jpg

Υπερβολικο processing, ανυπαρκτη λεπτομερεια.Ο τροπος ομως που εχει πιασει τους φωτισμους ειναι συγλονιστικος.

Η τηλεοραση, το λαμπατερ και το υπολοιπο δωματιο...για σεμιναριο απλα.

Lumia 950 edit B&W

Πατώντας τα βελάκια αριστερά δεξιά υπάρχουν και οι αρχικές.

28991898143_2a6bb994db_b.jpgWP_20160911_18_39_43_Pro b&g by Angel Os, on Flickr

28990083564_31c1844b0b_b.jpgWP_20160911_18_49_49_Pro b&g by Angel Os, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...