Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα δίνατε το note 4 για G4 λόγω φωτογραφιών; ειδικά με το θέμα του bootloop?

Εγω ουτε για πλακα.Εχει πολυ καλη καμερα το G4 αλλα εχει και σοβαρα θεματα σαν τηλεφωνο.

Off topic, αλλα προσωπικα σαφως θα το εκανα, οτι και να προκυψει για το g4 εχει πολυ σοβαρη και καλη κάλυψη απο το service.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

πως την πετυχες? στηθηκες οση ωρα εριχνε ή τυχαια? ή το εβαζες καθε 30" να παιρνει και οπου το πιασεις?

το εβαζα καθε 30 sec και την επιασε...επιασε κι αλλες αλλα μικροτερης εντασης.

το εβαζα καθε 30 sec και την επιασε...επιασε κι αλλες αλλα μικροτερης εντασης.

Παθαίνει τίποτα η κάμερα αν βγάζεις συνεχόμενα πολλές φώτο με μεγάλη διάρκεια έκθεσης;;;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παθαίνει τίποτα η κάμερα αν βγάζεις συνεχόμενα πολλές φώτο με μεγάλη διάρκεια έκθεσης;;;

Δε νομιζω...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θεμα του bootloop Υπαρχει σε συγκεκριμμενες παρτιδες.Στις καινουριες δεν υφισταται.

εγω πιστευω οτι αν το παρακανεις κατι μπορει να συμβει , καθως ο φακος κινδυνευει να καει. με τοσο φως που βαζει συνεχομενα, παρολα αυτα θα το δοκιμαζα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγω πιστευω οτι αν το παρακανεις κατι μπορει να συμβει , καθως ο φακος κινδυνευει να καει. με τοσο φως που βαζει συνεχομενα, παρολα αυτα θα το δοκιμαζα.

Και εγώ νομίζω ότι η διαδικασία αυτή φθείρει τους φακούς. Έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον.

Φυσικά, μιλάμε πάντα για την υπερβολή, όχι μια νορμάλ χρήση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και εγώ νομίζω ότι η διαδικασία αυτή φθείρει τους φακούς. Έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον.

Φυσικά, μιλάμε πάντα για την υπερβολή, όχι μια νορμάλ χρήση.

αυτο ακριβως, μια φορα θα το εκανα και εγω, συνεχεια οχι. Επισης αν το κανεις συνεχεια και πιανεις πολυ φως ειναι χειροτερο απο το να το κανεις και να μην εχεις καμμενες φωτο, σημαινει οτι εχει ταλαιπωρηθει λιγοτερο. Δεν ξερω τι αντοχες εχουν οι φακοι αυτοι σε σχεση με τη διαρκεια ζωης μιας συσκευης, καθως ολοι μας μεχρι 3 χρονια κραταμε το πολυ τετοια κινητα (εννοω οι γυρω μας, εμεις κανα 6μηνο :lol::lol: ) αλλα και παλι δε θα το παρακανα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πρέπει να εννοείτε τον αισθητήρα και όχι τους φακούς...

Ναι, τον αισθητήρα εννοούμε. :) Απλά λέγοντας φακό, εννοούμε όλο το σύστημα της κάμερας ενός κινητού.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

για να βαλουμε λιγο τα πράγματα στη σειρα!

1. Οι φακοι και ο αισθητήρας δεχονται συνέχεια φως (δεν υπάρχει κλείστρο οπως στις dslr πχ) οπότε το φως απο μόνο του δεν προκαλεί κανένα μα κανένα πρόβλημα. (προσοχή ομως, η απευθειας έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει βλάβη!)

2. Ο αισθητήρας ειναι στην ουσία ενα chip. Οσο δουλευει, ζεσταίνεται. Ομως αποκλείεται να υπερθερμανθεί τραβώντας απλά φωτογραφίες. Ακόμα και σε video στις περισσότερες high-end συσκευές θα πρέπει να περάσει πανω απο μισάωρο για να βγει κάποια ένδειξη υπερθέρμανσης, και οχι τοσο απο το CCD αλλα απο τον επεξεργαστή ο οποίος αναλαμβάνει την επεξεργασία του video (compression, enhancements, gamma-color correction, κτλ)

3. στο απίθανο σενάριο που κάποιος καταφέρει να προκαλέσει υπερθερμανση απο συνεχη λήψη φωτογραφιών, η συσκευη θα φροντίσει να απενεργοποιήσει την κάμερα πριν γίνει κάποια ζημιά.

τραβάτε άφοβα.

Δε νομιζω...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θεμα του bootloop Υπαρχει σε συγκεκριμμενες παρτιδες.Στις καινουριες δεν υφισταται.

ολες παθαινουν, και με 603 αλλαγμενη το επαθε και αυτη. μην σου κατσει ειναι.

Προτίμησε ν10. Αυτό είναι στα κιβικά του note.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Συναυλία στις γιορτές παλιάς πόλης της Ξάνθης, με τον Δάντη..

Στην αρχή τραβούσα στο αυτόματο, έπειτα απλά μείωσα λίγο την έκθεση για να υπάρχει καλύτερη ισορροπία στα πρόσωπα.

Εδώ το υπόλοιπο άλμπουμ.

Συναυλία

29545246395_3339144115_b.jpgWP_20160907_21_55_59_Pro by Angel Os, on Flickr

29255335060_d3138839d3_b.jpgWP_20160907_22_01_51_Pro by Angel Os, on Flickr

Με zoom

29435915112_22385a25aa_b.jpgWP_20160907_22_20_36_Pro by Angel Os, on Flickr

και ένα μικρό βίντεο:

[ame]

[/ame] Edited by navi55

Ωραίος Κώστα (Montoya).

iPhone 5s... :)

29076160320_aa23264021_b.jpgVacation freedom - Kalafatis Mykonos Greece - iPhone 5s by , on Flickr

ax ...κριμα για τη σκια σου κατω//

Μα κοφτην την φωτο...αμεσως κατω απο τη σκια της κοπελας. εκει που ο βραχος ενωνεται με την αμμο. ;)

.................

νταξει..τοχουμε εμπεδωσει ..Η lumia 640 xl σε αυτόματο, ειναι ...κουραστικη πλεον :) νa βγαζει πεντακαθαρα στιλ λαιφ, χωρις κοπο και επισης και χωρις ιχνος φωτογραφικιυ ταλεντου - το κανει ολο απο μονη της. Και στα γρηγορα μαλιστα..

(Προσωπικα με ενδιαφερει μια καποια καλλιτεχνικη παρεμβαση του φωτογραφου, εστω και με καμερα κατωτερων δυνατοτητων.. )

Edited by Michael22

Huawei P9

29551721965_6d9e50dd88_c.jpgIMG_20160909_014225 by foxy4270, on Flickr

Έτσι όπως σκαλίζεις το παρελθόν στο τέλος θα μας βάλεις καμία από το Ν95........

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν προκειται να παθει το παραμικρο η καμερα του κινητου απο την υπερεκθεση.

Ουσιαστικα παραμενει το κλειστρο πιο πολυ ωρα ανοιχτο και ο αισθητηρας συλλεγει φως. Ωστοσο αυτο ακριβως συμβαινει και οταν ειναι απλα ανοιχτη η καμερα και στοχευουμε καποιο αντικειμενο/θεμα. Ο αισθητηρας παραμενει ενεργος συνεχως.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Δεν εχει κλείστρο το κινητο. Η μόνη διαφορά μεταξύ κλειστής καμεράς και ανοικτής ειναι οτι το ccd λαμβάνει ρεύμα και αρχίζει να στέλει data στα αντιστοιχα dsp του κινητου.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...