Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου το lumia 950 xl, το s7 edge και το huawei mate 8. Αυτό μου με ευχαριστεί πιο πολύ στις φώτο (και που βγάζει πιο εύκολα-γρήγορα) είναι το s7 edge.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@achillesgk:

Σε γενικές γραμμές ποιό θεωρείς οτι βγάζει καλύτερες ποιοτικά φωτογραφίες;

Σαν συνολική εικόνα απο διάφορες σκηνές κλπ και κυρίως σε αυτόματο για γρήγορες και καθημερινές λήψεις

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου το lumia 950 xl, το s7 edge και το huawei mate 8. Αυτό μου με ευχαριστεί πιο πολύ στις φώτο (και που βγάζει πιο εύκολα-γρήγορα) είναι το s7 edge.

Αχιλλέα αν μπορείς να βγάλεις κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες θα είχε ενδιαφέρον ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

29323256561_aa160ebca8_k.jpg2016-09-02_02-19-24 by V.R, on Flickr

Παρακαλω την επιεικεια σας.

Μιας και κοιμήθηκε ο μικρός του πήρα ένα αυτοκινητακι που μου αρέσει για μια φώτο. Αλλιώς ούτε με δικαστική εντολή δεν τα ακουμπάω...!

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καθημερινά τραβάω και με το S6 (το έχω δώσει στη γυναίκα μου) αλλά και με το S7 και μάλιστα τις περισσότερες φωτογραφίες τις τραβάμε ταυτόχρονα με το ίδιο κάδρο και με τα 2 τηλέφωνα ως χαζογονείς λόγω του παιδιού. Το S7 είναι πολύ μα πολύ καλύτερο από το S6 όχι μόνο σε χαμηλό φωτισμό όπου εκεί υπερτερεί λόγω του φωτεινότερου φακού f/1.7 vs f/1.9 αλλά και στα μεγαλύτερα pixel 1.4µm vs 1.12μm του αισθητήρα εικόνας τα οποία διαθέτουν δύο φωτοδιόδους αντί μίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη συλλογή φωτός με λίγοτερο θόρυβο.

Οι εικόνες που παίρνω την ημέρα με το S7 είναι καθαρές με μεγάλη οξύτητα ακόμα και όταν κάνω crop για απομονώσω τις ανθρώπινες φιγούρες. Δεν ξέρω αν κάποια άλλα τηλέφωνα είναι καλύτερα -και εδώ μπορούν να καταθέσουν την άποψη τους κάποιοι που έχουν παράλληλα και άλλες συσκευές- αλλά το S7 το συστήνω ανεπιφύλακτα ειδικά σε γονείς όπου τα παιδιά και ειδικά τα πορτρέτα είναι και το πιο δύσκολο θέμα. Στα τοπία όλα είναι πάρα πολύ καλά.

Δεν ξέρεις εσύ, τι μας λες τώρα. Σιγά μην έχει καλή κάμερα το S7.

Φυσικά αστειεύομαι.

Βασίλη δοκίμασε πορτραίτο με την κάμερα της εφαρμογής Lightroom.

Απομονώνει όλα τα process της Samsung και τραβά dng απευθείας που το επεξεργάζεσαι όπως εσύ θέλεις στην ίδια την εφαρμογή.

Δυο πράγματα δεν μου αρέσουν.

Πρώτον ότι μόλις αντιλαμβάνεται πρόσωπο κάνει κατευθείαν επεξεργασία. Ακόμα και σε manual αλλά λιγότερο.

Δεύτερον η αυτόματη μετάβαση σε night mode όταν είναι πολύ σκοτεινό το πλάνο. Αναγκαστικά πρεπει να πας σε manual και φυσικά να ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις.

Πράγματι θα είχε ενδιαφέρον ενα συγκριτικό σε auto αλλά σε ημερήσιες δοκίμασε και με auto HDR.

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αρα όλοι σε καλύτερη κάμερα καταλήγετε στο καινούργιο S7?

Για το Meizu X5 σχόλια?

Oi καλυτερες καμερες αυτη τη στιγμη ειναι

1.HTC 10

2.Lumia 950/XL

3.LG G5

....η σειρα ειναι τυχαια.

Αρα όλοι σε καλύτερη κάμερα καταλήγετε στο καινούργιο S7?

Για το Meizu X5 σχόλια?

Μπορείς να ψάξεις στο Google reviews και να κρίνεις μόνος σου. Αν αποκλειστικό σου κριτήριο είναι η κάμερα κοίταξε καμία ψηφιακή ;)

Oi καλυτερες καμερες αυτη τη στιγμη ειναι

1.HTC 10

2.Lumia 950/XL

3.LG G5

....η σειρα ειναι τυχαια.

http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1404648/best-phone-camera-2016-lg-g5-vs-samsung-s7-vs-htc-10

καλό το HTC10 αλλα μονο σε outdoors. Tο G5 (μαζί με το S7 μαλλον) μοιράζονται την πρώτη θέση.

Μπορείς να ψάξεις στο Google reviews και να κρίνεις μόνος σου. Αν αποκλειστικό σου κριτήριο είναι η κάμερα κοίταξε καμία ψηφιακή ;)

Νομίζω οτι θα πρέπει να σταματήσουμε πια να το γράφουμε αυτό εδώ μέσα ειδικά. Είναι άτοπο κατά τη γνώμη μου.

Αρκετά χρόνια τώρα αγοράζω συσκευή με κριτήριο σχεδόν πάντα την κάμερα.

Έχω δώσει μάχες για κατά της ανωτέρω άποψης (πάρε μια ψηφιακή, το κινητό δεν είναι για φωτογραφίες, κλπ), ισχυριζόμενος οτι θέλουμε να τα έχουμε όλα σε μια συσκευή όσο καλύτερα γίνεται σαν μέσοι χρήστες. Και τελικά είχα δίκιο όταν έλεγα οτι οι χρήστες θέλουν καλή κάμερα και οτι προς τα εκεί θα πάει η ιστορία, διότι και οι εταιρείες όπως βλέπουμε τις εξελίσσουν πολύ, αλλά το βασικότερο, έχω βγάλει εκατοντάδες εξαιρετικές και μοναδικές φωτογραφίες με τα κινητά μου.

sakis88888 καλοπροαίρετα :) - απλά μου δόθηκε η ευκαιρία με το σχόλιό σου.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Νομίζω οτι θα πρέπει να σταματήσουμε πια να το γράφουμε αυτό εδώ μέσα ειδικά. Είναι άτοπο κατά τη γνώμη μου.

Έχω δώσει μάχες για κατά της ανωτέρω άποψης (πάρε μια ψηφιακή, το κινητό δεν είναι για φωτογραφίες, κλπ), ισχυριζόμενος οτι θέλουμε να τα έχουμε όλα σε μια συσκευή όσο καλύτερα γίνεται σαν μέσοι χρήστες. Και τελικά είχα δίκιο όταν έλεγα οτι οι χρήστες θέλουν καλή κάμερα και οτι προς τα εκεί θα πάει η ιστορία, διότι και οι εταιρείες όπως βλέπουμε τις εξελίσσουν πολύ, αλλά το βασικότερο, έχω βγάλει εκατοντάδες εξαιρετικές και μοναδικές φωτογραφίες με τα κινητά μου.

Είχε άλλο περιεχόμενο το σχόλιο μου :) δεν θέλω να επεκταθώ

Επειδή θα καταλάβεις θα σου πω μόνο αυτό. Με τα 600 που έδωσα για το s7 edge ποια πολύ καλή dslr θα μπορούσα να πάρω? 1 με 2 σίγουρα σου έρχονται στο μυαλό, αλλά δεν πήρα γιατί πήρα το συγκεκριμένο κινητό που με υπερκακυπτει στα πάντα.

Απλά βαρέθηκα προσωπικά κολλήματα να γίνονται θεσφατα και να ξεφεύγει το νημα

+950. Τα είπες όλα. Κι εγώ ενοχλούμε από παρόμοιες απαντήσεις.

@Σακη γενικά μιλάω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν ισχυει...και μενα αποκλειστικο κριτηριο ειναι η καμερα αλλα δεν αγοραζω ψηφιακη.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1404648/best-phone-camera-2016-lg-g5-vs-samsung-s7-vs-htc-10

καλό το HTC10 αλλα μονο σε outdoors. Tο G5 (μαζί με το S7 μαλλον) μοιράζονται την πρώτη θέση.

ναι ε...για δες κι αυτες εδω...που ειναι καλο μονο σε outdoors

29002442985_a0f7e6fd23_z.jpg2016-08-15_06-28-55 by Thanasis Liontiris, on Flickr

iso 100

28385344733_f05dcaa433_z.jpgIMAG0247 by Thanasis Liontiris, on Flickr

iso 200

28382875584_3ae1cce8cf_z.jpgIMAG0248 by Thanasis Liontiris, on Flickr

@paok

Μου αρέσει που του λες "κοίτα αυτές εδώ , που λες ότι είναι καλό μόνο σε outdoors" και του δείχνεις μόνο 3 φωτογραφίες outdoors. :lol::lol::lol::lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

@paok

Μου αρέσει που του λες "κοίτα αυτές εδώ , που λες ότι είναι καλό μόνο σε outdoors" και του δείχνεις μόνο 3 φωτογραφίες outdoors. :lol::lol::lol::lol:

Μιλάει για βραδινές απ' ότι κατάλαβα.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μιλάει για βραδινές απ' ότι κατάλαβα.....

και εγω προβληματίστικα...

Προσπάθησα να καταλάβω...

Αλλο οι βραδυνές άλλο το outdoor...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

@paok

Δεν καταλαβες...ο sfortis Ισχυριζεται μεσω του Link οτι το Htc 10 ειναι καλο σε ημερησια εξωτερικα πλανα.

Εγω αποδεικνυω το αντιθετο.

Δεν καταλαβες...ο sfortis Ισχυριζεται μεσω του Link οτι το Htc 10 ειναι καλο σε ημερησια εξωτερικα πλανα.

Εγω αποδεικνυω το αντιθετο.

Ε, μάλλον δεν κατάλαβα, γιατί είδα που γράφει outdoors, χωρίς να προσδιορίζει ημέρα ή νύχτα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχω δώσει μάχες για κατά της ανωτέρω άποψης (πάρε μια ψηφιακή, το κινητό δεν είναι για φωτογραφίες, κλπ), ισχυριζόμενος οτι θέλουμε να τα έχουμε όλα σε μια συσκευή όσο καλύτερα γίνεται σαν μέσοι χρήστες

μακαρι να εβγαινε ενα κινητο που να μην χρειαζεται να κουβαλας καμερες μαζι σου,αλλα δεν εχει συμβει αυτο..τα κινητα βγαζουν μοναδικες φωτογραφιες οπως λες,αλλα για κατηγορια κινητων παντα

Lumia 950

Α/Μ με Proshot

29297993572_238de35d49_c.jpg

28782070494_273e67f5be_c.jpg

Έγχρωμο με MS camera

29114451160_29df23fafb_c.jpg

Δεν το κάνει πάντα αλλά με το τελευταίο update στα κιτρινωπά ώρες ώρες παθαίνει κοκομπλόκο ο αλγόριθμος. :p

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

HTC 10

Manual ISO 100 0.3sec

29120259130_f24359a70a_z.jpg2016-09-02_08-17-22 by finn2k1, on Flickr

Auto

28786865453_64dfde0c2c_z.jpg2016-09-02_08-17-36 by finn2k1, on Flickr

Manual ISO 400 8sec

29328926811_ef27efdd48_z.jpg2016-09-02_08-18-27 by finn2k1, on Flickr

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Finn

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...