Jump to content

Web camera για παρακολούθηση

lek88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας! Ψάχνω για μια κάμερα web εσωτερικού χώρου για να την ανάβω όταν φεύγω από το σπίτι και να παρακολουθεί τον χώρο όταν λείπω! Θέλω να ανιχνεύει κίνηση κ όταν δει κάτι να με ενημερώνει στο κινητό είτε με κάποιο sms είτε με οποιονηποτε άλλο τρόπο (ίσως μέσα από κάποιο app) Για να μπω να δω η στέλνοντας μου εικόνα με βίντεο όταν ανιχνεύσει κίνηση σε πραγματικό χρονο. Την θέλω με κλιψακι για να μπορώ να την στερεωνω όπου θελω στο σπιτι. Αν είναι δυνατών χωρίς καλώδιο για να την βάζω ίσως κάπου ψηλά!!! Θέλω να λαμβάνει και ήχο αν γίνεται μαζί με την εικόνα. Επίσης θέλω ανά πάσα στιγμή όταν λείπω να συνδέομαι οπότε θέλω μέσω κινητού και να βλέπω εικόνα του σπιτιού μου σε πραγματικό χρόνο. Να τραβάει έγχρωμο βίντεο. Υπάρχει αυτό που ζηταω;;;; κ αν υπάρχει είναι ακριβή ;;; δεν έχω ιδέα από αυτα!!

A!Επίσης θέλω ότι καταγραφει από την στιγμή που θα δει κίνηση μέχρι που θα σταματήσει να κινητε να ΑΠΟΘΗΚΕΎΕΙ στην συσκευη μου το βίντεο και όχι απλά να μου το δείχνει και να το χάνει η να το σβήνει

Αν δεν υπάρχει κάποια κλασική web cam τότε θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος αν ξέρει κάποια κάμερα ασφαλείας-παρακολούθησης με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Αν γίνεται να είναι Κ εύκολη στην εγκατάσταση για να την βάλουμε μόνοι μας.

Edited by lek88

Κάτι σαν αυτό σου κάνει; http://m.gearbest.com/ip-cameras/pp_193393.html?wid=1

Μου κάνει νομιζω!! Ομως δεν λέει κάπου αν σε ενημερώνει με κάποιο sms ας πούμε όταν ανιχνεύσει κίνηση. Γιατί δεν θα μπορώ όταν λείπω να παρακολουθώ 24 ώρες το 24ωρο το βίντεο με την οθόνη του κινητού Ανοιχτή. Θα μπαίνω να κοιτάω βέβαια συχνά αλλά θα ήθελα να μου έρθει και κάποια ειδοποίηση αν ανιχνεύσει κίνηση. Την έψαξα λίγο στο ιντερνετ και μου άρεσε.

Αλλά..... το manual είναι μόνο στην κινεζική γλώσσα και το application που έχουν για την κάμερα δεν λειτουργεί καθολου αποτι διαβάζω στο play store. Ούτε μια θετική ψήφο δεν έχει. Οπότε.....

Edited by lek88

Την έχω εγώ την συγκεκριμένη.

Το πρόβλημα είναι με την εφαρμογή που είναι στα κινέζικα και δεν μπορείς να αλλαξεις τις ρυθμίσεις! Ή αγγλική εφαρμογή που υπάρχει στο play Store δεν λειτουργεί !

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μου κάνει νομιζω!! Ομως δεν λέει κάπου αν σε ενημερώνει με κάποιο sms ας πούμε όταν ανιχνεύσει κίνηση. Γιατί δεν θα μπορώ όταν λείπω να παρακολουθώ 24 ώρες το 24ωρο το βίντεο με την οθόνη του κινητού Ανοιχτή. Θα μπαίνω να κοιτάω βέβαια συχνά αλλά θα ήθελα να μου έρθει και κάποια ειδοποίηση αν ανιχνεύσει κίνηση. Την έψαξα λίγο στο ιντερνετ και μου άρεσε.

Αλλά..... το manual είναι μόνο στην κινεζική γλώσσα και το application που έχουν για την κάμερα δεν λειτουργεί καθολου αποτι διαβάζω στο play store. Ούτε μια θετική ψήφο δεν έχει. Οπότε.....

Την εχω εγω εδω και πολυ καιρο. Ειναι αψογη. Οταν καταγραφει κινηση σου στελνει notification στο κινητο και παραλληλα καταγραφει βιντεο, το οποιο το βλεπεις απο το κινητο σου οπου και να εισαι. Οσον αφορα την εφαρμογη, δεν θα βαλεις αυτη του play store, αλλα αυτη απο το market της xiaomi. Θα κανεις ενα scan σε barcode που εχει η καμερα και θα την κατεβασεις. Δουλευει αψογα η εφαρμογη αλλα ειναι στα αγγλικα. Υπαρχει βεβαια και μεταφρασμενη εφαρμογη στα ελληνικα οπου μπορεις να την κατεβασεις απο γειτονικο φορουμ.

The day is my enemy, the night my friend

Την έχω εγώ την συγκεκριμένη.

Το πρόβλημα είναι με την εφαρμογή που είναι στα κινέζικα και δεν μπορείς να αλλαξεις τις ρυθμίσεις! Ή αγγλική εφαρμογή που υπάρχει στο play Store δεν λειτουργεί !

Οποτε....... Κριμα! Την κινεζική εφαρμογή δεν θα την καταφέρω με τίποτα!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την εχω εγω εδω και πολυ καιρο. Ειναι αψογη. Οταν καταγραφει κινηση σου στελνει notification στο κινητο και παραλληλα καταγραφει βιντεο, το οποιο το βλεπεις απο το κινητο σου οπου και να εισαι. Οσον αφορα την εφαρμογη, δεν θα βαλεις αυτη του play store, αλλα αυτη απο το market της xiaomi. Θα κανεις ενα scan σε barcode που εχει η καμερα και θα την κατεβασεις. Δουλευει αψογα η εφαρμογη αλλα ειναι στα αγγλικα. Υπαρχει βεβαια και μεταφρασμενη εφαρμογη στα ελληνικα οπου μπορεις να την κατεβασεις απο γειτονικο φορουμ.

Αν είναι στα αγγλικά δεν υπάρχει πρόβλημα !! Αλλα δεν λειτουργεί....... Έχεις να δώσεις λινκ με το Φόρουμ που έχει την ελληνική εφαρμογή ?

Οποτε....... Κριμα! Την κινεζική εφαρμογή δεν θα την καταφέρω με τίποτα!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είναι στα αγγλικά δεν υπάρχει πρόβλημα !! Αλλα δεν λειτουργεί....... Έχεις να δώσεις λινκ με το Φόρουμ που έχει την ελληνική εφαρμογή ?

Ποιος σου ειπε οτι δεν λειτουργει, μια χαρα λειτουργει, τοσο καιρο τη χρησιμοποιω. Την ιδια εφαρμογη μεταφρασμενη στα ελληνικα θα τη βρεις εδω https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6047-XiaoYi-Camera-ver-2-10-0-6-GR-EN/

Ποιος σου ειπε οτι δεν λειτουργει, μια χαρα λειτουργει, τοσο καιρο τη χρησιμοποιω. Την ιδια εφαρμογη μεταφρασμενη στα ελληνικα θα τη βρεις εδω https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6047-XiaoYi-Camera-ver-2-10-0-6-GR-EN/

Την κατέβασα να την έχω!! Ευχαριστώ! Μετά για να την χρησιμοποιήσω πρέπει να κάνω λογαριασμό σε αυτούς?

Επίσης θέλω αν μπορείς να μου πεις από ποιο κατάστημα την αγόρασες και πόσο ! Το manual που είχε στο κουτί είχε αγγλικά μέσα τουλάχιστον Η μόνο κινέζικα ? Ο φορτιστής της ήταν ευρωπαϊκός ? Είδα βιντεάκια στο γιουτιουμπ και είδα ότι το καλώδιο φόρτισης είναι usb και το βάζεις στην αμερικανικού τύπου μπριζα (αν το λέω σωστά) οπότε μπορώ να βάλω το υsb σε έναν δικό μου φορτιστή να την φορτιζω! Είναι αποσπομενο! Επίσης βλέπει μόνο φωτεινούς χώρους η βλέπει και στο σκοτάδι? Αν κ αυτο δεν με απασχολεί κ Πολύ. Το πολύ πολύ θα αφήνω ένα φως αναμμένο στον χωρο. Ρωτάω πολλα γιατί είμαι στο τσακ να την πάρω και θέλω να ξέρω μερικά πραγματα!

Θα προτιμούσα να την παραγγείλω από κατάστημα εντός Ελλάδας αν υπάρχει Για να μη χρειαστεί να δώσω πιστωτική καρτα.

Προτιμώ την αντικαταβολή. Η έστω να μπορώ να την παραγγείλω με προπληρωμένη κάρτα από Τράπεζα που εχω

Edited by lek88

Την κατέβασα να την έχω!! Ευχαριστώ! Μετά για να την χρησιμοποιήσω πρέπει να κάνω λογαριασμό σε αυτούς?

Επίσης θέλω αν μπορείς να μου πεις από ποιο κατάστημα την αγόρασες και πόσο ! Το manual που είχε στο κουτί είχε αγγλικά μέσα τουλάχιστον Η μόνο κινέζικα ? Ο φορτιστής της ήταν ευρωπαϊκός ? Είδα βιντεάκια στο γιουτιουμπ και είδα ότι το καλώδιο φόρτισης είναι usb και το βάζεις στην αμερικανικού τύπου μπριζα (αν το λέω σωστά) οπότε μπορώ να βάλω το υsb σε έναν δικό μου φορτιστή να την φορτιζω! Είναι αποσπομενο! Επίσης βλέπει μόνο φωτεινούς χώρους η βλέπει και στο σκοτάδι? Αν κ αυτο δεν με απασχολεί κ Πολύ. Το πολύ πολύ θα αφήνω ένα φως αναμμένο στον χωρο. Ρωτάω πολλα γιατί είμαι στο τσακ να την πάρω και θέλω να ξέρω μερικά πραγματα!

Θα προτιμούσα να την παραγγείλω από κατάστημα εντός Ελλάδας αν υπάρχει Για να μη χρειαστεί να δώσω πιστωτική καρτα.

Προτιμώ την αντικαταβολή. Η έστω να μπορώ να την παραγγείλω με προπληρωμένη κάρτα από Τράπεζα που εχω

Δεν νομιζω να την βρεις ελλαδα. Για να τη χρησιμοποιησεις απλως κανεις ενα λογαριασμο στην xiaomi. Ειναι night vision που σημαινει οτι θα εχεις εικονα και σε απολυτο σκοταδι. Αν θες να παραγγειλεις απευθειας με προπληρωμενη καρτα παρτη απο το banggood http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Xiaoyi-Ants-Night-Vision-720P-Smart-Wireless-Webcam-Security-IP-Camera-p-983655.html εχει και κουπονι εκτπωσης 6%. Αν μπορεις με PayPal παρτη απο το gearbest, εχει την πιο φτηνη τιμη, στα 29 δολλαρια.

• 3 weeks later...

Ψάχνω κι εγώ για IP Camera και βρήκα αυτή τη Foscam. Είναι και με Leds και ΙR για 0 Lux.

Μπορείς να τη χειρίζεσαι κιόλας από το κινητό-pc απομακρυσμένα! Έχει πολλές εφαρμογές free, και βίντεο στο youtube (το οποία μου την ανέβασαν σαν πρώτη επιλογή)

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα χρειαστώ και ένα UPS για την περίπτωση διακοπής ρεύματος! (στο οποίο θα είναι συνδεδεμένο και το ρουτερ)

Θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει πόση ώρα μπορεί να δουλεύουν και τα δύο με UPS!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• 2 weeks later...
Ψάχνω κι εγώ για IP Camera και βρήκα αυτή τη Foscam. Είναι και με Leds και ΙR για 0 Lux.

Μπορείς να τη χειρίζεσαι κιόλας από το κινητό-pc απομακρυσμένα! Έχει πολλές εφαρμογές free, και βίντεο στο youtube (το οποία μου την ανέβασαν σαν πρώτη επιλογή)

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα χρειαστώ και ένα UPS για την περίπτωση διακοπής ρεύματος! (στο οποίο θα είναι συνδεδεμένο και το ρουτερ)

Θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει πόση ώρα μπορεί να δουλεύουν και τα δύο με UPS!

Το router και η camera που θα συνδέσεις στο ups δεν τραβάνε πολύ ρεύμα.

Όταν απαντηθεί και η απορία του ΚωνσταντίνουS7 από κάποιον που ίσως ξέρει κάτι παραπανω, μπορεί να διαγραφεί το θέμα γιατί βρήκα λύση!!!!!!!!!

Ευχαριστώ τα παιδιά που ασχολήθηκαν!!

Κάτι σαν αυτό σου κάνει; http://m.gearbest.com/ip-cameras/pp_193393.html?wid=1

την πήρα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα αλλά από bangood στα 33 δολάρια , ήδη μου έχει σταλεί και αναμένω

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 2 weeks later...

Μου ήρθε τελικά σήμερα, 12 ημέρες η αναμονή, αρκετά ενδιαφέρουσα, εικόνα πεντακάθαρη σε συνθήκες εσωτερικές , όταν νυχτώσει θα τσεκάρω και βραδυνή λήψη.

Σχετικά εύκολο το σετάρισμα, δεν ξέρω αν μπορώ και πως να αλλάξω τα κινέζικα που εκφωνεί κατά το set η κοπελιά :)

Πέρασα την τελευταία ΄΄ελληνική΄΄ έκδοση του apk που βρηκα στο site της miui

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μου ήρθε τελικά σήμερα, 12 ημέρες η αναμονή, αρκετά ενδιαφέρουσα, εικόνα πεντακάθαρη σε συνθήκες εσωτερικές , όταν νυχτώσει θα τσεκάρω και βραδυνή λήψη.

Σχετικά εύκολο το σετάρισμα, δεν ξέρω αν μπορώ και πως να αλλάξω τα κινέζικα που εκφωνεί κατά το set η κοπελιά :)

Πέρασα την τελευταία ΄΄ελληνική΄΄ έκδοση του apk που βρηκα στο site της miui

Μόνο στο set up ακούγεται η κινεζουλα, μετά δεν θα σε ξανά ενοχλήσει.

• 3 months later...

Ενδιαφερομαι για καμερουλα για εσωτερικο χωρο, για παρακολουθηση του σπιτιου οταν λειπω. Ειδα στα σχολια τα προηγουμενα να λετε για την καμερα της xiaomi και σκεφτομαι να την παραγγειλω αλλα εχω καποιες ερωτησεις.

1. Το καλωδιο του ρευματος ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να μπει σε ψηλο σημειο η καμερα?

2. Η καμερα πως στηριζεται, αν δεν θελεις να την βαλεις σε καποιο τραπεζι? Πχ, ας πουμε θελω να την βαλω σε τοιχο, εχει κανα αυτοκολλητο διπλης οψης η θελει βιδες στον τοιχο?

3. Η συνδεση με το ρουτερ γινεται ασυρματα να υποθεσω?

4. Η καμερα γραφει σε καρτα micro sd τα βιντεο ωστε να τα βλεπω απομακρυσμενα απο οπου βρισκομαι πχ? Το ρωταω αυτο γιατι θα το προτιμουσα, δεν θελω να μπλεκω με cloud και τετοιες ιστοριες.

1. Έχει καλώδιο γύρω στα 2 μέτρα.

2.Έχει βάση η οποία νομίζω ότι έχει ταινία διπλής όψεως (αν δεν έχει της κολλάς μια εσύ)

3.Ναι την συνδεεις ασύρματα.

4.Μπορείς να βάλεις sd και να γράψει εκεί

Sent from my 1+1

Ενδιαφερομαι για καμερουλα για εσωτερικο χωρο, για παρακολουθηση του σπιτιου οταν λειπω. Ειδα στα σχολια τα προηγουμενα να λετε για την καμερα της xiaomi και σκεφτομαι να την παραγγειλω αλλα εχω καποιες ερωτησεις.

1. Το καλωδιο του ρευματος ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να μπει σε ψηλο σημειο η καμερα?

2. Η καμερα πως στηριζεται, αν δεν θελεις να την βαλεις σε καποιο τραπεζι? Πχ, ας πουμε θελω να την βαλω σε τοιχο, εχει κανα αυτοκολλητο διπλης οψης η θελει βιδες στον τοιχο?

3. Η συνδεση με το ρουτερ γινεται ασυρματα να υποθεσω?

4. Η καμερα γραφει σε καρτα micro sd τα βιντεο ωστε να τα βλεπω απομακρυσμενα απο οπου βρισκομαι πχ? Το ρωταω αυτο γιατι θα το προτιμουσα, δεν θελω να μπλεκω με cloud και τετοιες ιστοριες.

Απλώς να έχεις υπόψη σου ότι αν πάρεις την κινεζική έκδοση και όχι την Ευρωπαϊκή, θα πρέπει να ασχοληθείς με αλλαγή firmware Γιατί κινέζικες από κάποια ημερομηνία παραγωγής και πέρα, νομίζω μετά το Δεκέμβρη, δεν παίζουν Ευρώπη με το firmware που έρχεται. Κατά τα άλλα η κάμερα είναι πολύ καλή. Θα σε βολέψει γι αυτά που ζητάς, μπορείς να βλέπεις live αλλά και τα βίντεο που κατέγραψε απομακρυσμένα και το σημαντικότερο είναι ότι όταν καταγράψει κίνηση σου στέλνει ειδοποίηση.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro

1. Έχει καλώδιο γύρω στα 2 μέτρα.

2.Έχει βάση η οποία νομίζω ότι έχει ταινία διπλής όψεως (αν δεν έχει της κολλάς μια εσύ)

3.Ναι την συνδεεις ασύρματα.

4.Μπορείς να βάλεις sd και να γράψει εκεί

Sent from my 1+1

Απλώς να έχεις υπόψη σου ότι αν πάρεις την κινεζική έκδοση και όχι την Ευρωπαϊκή, θα πρέπει να ασχοληθείς με αλλαγή firmware Γιατί κινέζικες από κάποια ημερομηνία παραγωγής και πέρα, νομίζω μετά το Δεκέμβρη, δεν παίζουν Ευρώπη με το firmware που έρχεται. Κατά τα άλλα η κάμερα είναι πολύ καλή. Θα σε βολέψει γι αυτά που ζητάς, μπορείς να βλέπεις live αλλά και τα βίντεο που κατέγραψε απομακρυσμένα και το σημαντικότερο είναι ότι όταν καταγράψει κίνηση σου στέλνει ειδοποίηση.

Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας. Πρεπει να κοιταξω για ευρωπαικη εκδοση τοτε. Στα κινεζικα μαγαζια υπαρχει η ευρωπαικη εκδοση? Η πρεπει να κοιταξω για αγορα απο ευρωπη?

Απο αναλυση το βραδυ τρωγεται η κατασταση?

Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας. Πρεπει να κοιταξω για ευρωπαικη εκδοση τοτε. Στα κινεζικα μαγαζια υπαρχει η ευρωπαικη εκδοση? Η πρεπει να κοιταξω για αγορα απο ευρωπη?

Απο αναλυση το βραδυ τρωγεται η κατασταση?

Ίσως καλύτερα την Ευρωπαϊκή έκδοση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είναι βέβαια λίγο πιο ακριβή από την κινεζική, την αγοράζεις κανονικά από τα κινεζομάγαζα πχ την έχω δει εδώ http://m.geekbuying.com/item/-Official-E-U--Edition--YI-Home-Camera-HD-720p-Smart-WiFi-IP-Camera-Night-Vision--Motion-Detection--Video-Monitor-IP--Network-Surveillance--Home-security---White-365045.html .

Τη νύχτα η εικόνα είναι αρκετά καλή δεδομένου ότι έχει night vision. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες μάρκες πιο φθηνές, αλλά δεν έχω υπόψη μου κάποια δοκιμασμένη να σου προτείνω.

Βρισκω στο alliexpress μια international εκδοση στα 46 € . Θα μου πεις σιγα την διαφορα. Αλλα στο alli ειμαι ηδη μελος, ενω στο geek δεν εχω αγορασει ποτε.

Η ευρωπαικη εκδοση εχει το συστημα PAL ? Ετσι γραφει αυτην που βρισκω στις λεπτομερειες.

Εν τω μεταξυ βλεπω οτι υπαρχει και νεοτερο μοντελο με καλυτερα χαρακτηρηστικα (πχ. Τα 1080p) αλλα ξεφευγει στην τιμη.

Αλλο προβλημα ειναι, μαυρο η ασπρο χρωμα? Την καμερα θα την χειριζομαι απο το κινητο με την αντιστοιχη εφαρμογη, σωστα?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160724/93383bf77f7a547197071cbdf9d6d57f.jpg

Εγώ θα σου έλεγα να την πάρεις από τον geek, στα ίδια χρήματα βγαίνει

Sent from my 1+1

• 4 weeks later...

Ηρθε αυτες τις μερες η καμερα. Πρωτες εντυπωσεις καλες. Πηρα την international εκδοση. Τωρα μενει να βρω αυτοκολλητο διπλης οψης γιατι απο οτι ειδα δεν εχει, κ να βρω κ το καταλληλο μερος να την βαλω!

Απο οτι ειδα απο την εφαρμογη που κατεβασα απο το play store μπορεις να καταχωρησεις και δευτερη καμερα. Αλλο κινητο, με αλλο account μπορει να καταχωρηστει στην ιδια καμερα? Τι θελω να πω.

Ας πουμε οτι για τον χ, ψ λογο δεν μου αρεσει η καμερα κ την χαριζω σε καποιον φιλο μου. Την σεταρει αυτος στο σπιτι του, φτιαχνει account στην xiaomi και ολα καλα, μπαινει στην εφαρμογη κ βλεπει την καμερα. Θα μπορω να μπαινω κ εγω να βλεπω, χωρις να εχει ιδεα αυτος?

Αλλο παραδειγμα ειναι, μπορει καποιος αλλος που εχει φυσικη προσβαση στην καμερα κ στο σπιτι μου, να την καταχωρησει στο account του κ να μπαινει κ αυτος να βλεπει την καμερα χωρις να το ξερω εγω? Παραδειγμα, ερχεται καποιος φιλος μου ας πουμε κ τον φιλοξενω για καποιες μερες. Ο οποιος εχει κ αυτος τετοια καμερα σπιτι του κ ξερει πως ρυθμιζεται. Μπορει να την καταχωρησει στο δικο του account και να μπαινει να βλεπει οποτε θελει την δικια μου καμερα, χωρις να το ξερω εγω?

Τα ρωταω αυτα μαγκες, γιατι οσο να'ναι τα ψιλοφοβαμαι ολα αυτα. Ειναι βεβαια και η αγνοια που εχω για το πως δουλευουν αυτα τα δικτυακα μαραφετια εξ'αποστασεως και μου προκαλουν καποιες "ανησυχιες" . Θα μου πειτε βεβαια, ας επαιρνες μια χωρις ιντερνετ να καταγραφει απλα σε ενα μηχανημα να μην ειχες τετοιες ανησυχιες.

Δικλειδες ασφαλειας για αυτα που ρωταω παραπανω υπαρχουν?

2 διαφορετικοί λογαριασμοί mi δεν μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στην ίδια κάμερα. Θα πρέπει να στείλεις Εσύ Πρόσκληση και να εγκρινεις να έχει πρόσβαση ο άλλος λογαριασμός. Με τον ίδιο λογαριασμό μπορείς να έχεις πρόσβαση από διαφορετικά κινητά. Οπότε αυτό που πρέπει κυρίως να προσέξεις είναι να μην έχει ο άλλος τα στοιχεία του λογαριασμού σου.

2 διαφορετικοί λογαριασμοί mi δεν μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στην ίδια κάμερα. Θα πρέπει να στείλεις Εσύ Πρόσκληση και να εγκρινεις να έχει πρόσβαση ο άλλος λογαριασμός. Με τον ίδιο λογαριασμαό μπορείς να έχεις πρόσβαση από διαφορετικά κινητά. Οπότε αυτό που πρέπει κυρίως να προσέξεις είναι να μην έχει ο άλλος τα στοιχεία του λογαριασμού σου.

^^ Αψογος! Σε ευχαριστω πολυ!

Οποτε, εν ολιγοις, για να εχει καποιος αλλος προσβαση στην καμερα, θα πρεπει να εχει τα στοιχεια του λογαριασμου μου.

Το barcode που βγαζει η εφαρμογη οταν σεταρεις την καμερα, ειναι κ αυτο μια εξτρα ασφαλεια? Θελω να πω, αν σου δωσω τα στοιχεια του λογαριασμου μου, ειναι αρκετα ωστε να βλεπεις την καμερα μου, η πρεπει να εχεις κ φυσικη προσβαση στην καμερα ωστε να σκαναρει το barcode?