vag74 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 H HTC είναι σα το γκουρμέ μπακάλικο που το ξέρουν όσοι θα ήθελαν να το ξέρουν και η Samsung σα το Super market που βάζει διαφημίσεις στη τηλεόραση. Επίσης το γκουρμέ κατάστημα πουλάει και πιο ακριβά. Καλημέρα Χριστός Ανέστη,καλό Πάσχα σε όλους :o Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Αυτές τις μαμακιες κάνει η HTC Alex και δυστυχώς θα επιβεβαιώσει με στομφο αυτο που έγραψα πριν ένα μήνα. Πωλήσεις s7/edge - HTC 10 - lg g5: 7-2-1 Φυσικα οι πωλήσεις με αφήνουν παγερα αδιάφορο για την επιλογή συσκευής, αλλά αν δεν πάει καλά σε πωλήσεις πως θα μεγαλώσει, ωστε να ρίξει ακόμα περισσότερο χρήμα την επόμενη φορά.... Με νύχια και με δόντια κρατάνε το οχυρό οι Ταϊβανέζοι αλλα ο κινέζος δράκος αργά η γρήγορα θα τους καταπιεί.:lol: OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 οσοι εχουν περασει απο htc για καποιον λογο ειναι πιστοι.εγω προσωπικα οσες συσκευες κρατησαεμεινα υπερευχαριστημενος τωρα για τις τιμες κανεισ δεν μπορει να μιλα γιατι ολοι εχουν ξεφυγει και απο αμερικη και απο κορεα μερια "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 οσοι εχουν περασει απο htc για καποιον λογο ειναι πιστοι.εγω προσωπικα οσες συσκευες κρατησαεμεινα υπερευχαριστημενος τωρα για τις τιμες κανεισ δεν μπορει να μιλα γιατι ολοι εχουν ξεφυγει και απο αμερικη και απο κορεα μερια Όταν εχεις και το μαχαίρι και την πίτα καθαρίζεις και τις τιμές όπως θέλεις. Επειδή όμως αυτό δεν ισχύει για την htc, εκτιμώ πως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για να καταφέρει να κάνει τη διαφορά φέτος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Όταν εχεις και το μαχαίρι και την πίτα καθαρίζεις και τις τιμές όπως θέλεις. Επειδή όμως αυτό δεν ισχύει για την htc, εκτιμώ πως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για να καταφέρει να κάνει τη διαφορά φέτος. Ναι αλλά δεν μπορεί μια συσκευή η οποία κακά τα ψέμματα ειναι κορυφαία να την υποτιμήσει μόνο και μόνο για να πουλήσει και να προσελκύσει τον καταναλωτή μόνο και μόνο για την τιμή.απλα μπορεί να την κρατήσει σε λογικά επίπεδα για ναυαρχίδα. "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Και τα λογικά επίπεδα είναι τα 800€; Η εταιρία πρέπει να πουλήσει αλλιώς δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Και τα λογικά επίπεδα είναι τα 800€; Η εταιρία πρέπει να πουλήσει αλλιώς δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει. σε καμια περιπτωση τα 800.ειναι κατακριτεα:) "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ασχετο αλλα εχει αρχισει να μου αρεσει και το λευκο-ασημι χρωμα. Μου φαινεται χτυπαει λιγο η διχρωμια μαυρου ασημι. Κυκλοφορία δεν εχουμε μαθει τπτ ακομα ε? [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ασχετο αλλα εχει αρχισει να μου αρεσει και το λευκο-ασημι χρωμα. Μου φαινεται χτυπαει λιγο η διχρωμια μαυρου ασημι. Κυκλοφορία δεν εχουμε μαθει τπτ ακομα ε? Στο λευκό χτυπανε πολύ τα bezels δυστυχώς τουλάχιστον στο δικό μου μάτι. Μαύρο-ασημί πρωτίστως ή ολομαυρο δεύτερη επιλογή για μένα. HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μαύρο ασημί μόνο από us προς το παρόν. Εγώ θα περιμένω να το πάρω στα 550. 700 είναι πολλά Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μαύρο ασημί μόνο από us προς το παρόν. Εγώ θα περιμένω να το πάρω στα 550. 700 είναι πολλά Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μακάρι να πεσει σε ενα μηνα σε αυτη την τιμη οπως οι υπολοιπες ναυαρχιδες..αν και δεν το συνηθίζει η htc [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μακάρι να πεσει σε ενα μηνα σε αυτη την τιμη οπως οι υπολοιπες ναυαρχιδες..αν και δεν το συνηθίζει η htc 3 μηνο μινιμουμ άνετα για τα 550... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) 3 μηνο μινιμουμ άνετα για τα 550... Σε 3 μήνες θα έχει ξεχαστεί Βαγγέλη. Τα φώτα της δημοσιότητας θα έχουν το Note 6 και νέο iPhone. Και έως τότε τα φώτα θα έχουν οι ανταγωνιστές με τις πιο προσιτές τιμές τους. Με αυτήν την τιμολογιακή πολιτική συν την καθυστέρηση κυκλοφορίας το μόνο που καταφέρνουν είναι αυτογκόλ από τα αποδυτήρια οι διοικούντες. Και από την άλλη κάνουν σφάλμα με τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων. Όταν είσαι από κάτω και προσπαθείς από ένα κλαδι να στηριχθείς ΔΕΝ κάνεις τέτοια πράγματα. Το να ξεζουμίζεις τους υπάρχοντες fan σου δεν είναι συνταγή επιτυχίας αλλά το αντίθετο. Πρέπει να βρεις νέο αίμα,νεα πελατεία, να δώσεις κινητρο στον άλλον. Άμα νομίζουν ότι μπορούν να τιμολογουν όσο η Apple και Samsung είναι γελασμένοι. Και όταν μάλιστα οι κινεζοι από την άλλη πλευρά την στριμωχνουν άγρια εξίσου. Edited May 2, 2016 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 και S7 Edge Plus Alex!! I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Σε 3 μήνες θα έχει ξεχαστεί Βαγγέλη. Τα φώτα της δημοσιότητας θα έχουν το Note 6 και νέο iPhone. Και έως τότε τα φώτα θα έχουν οι ανταγωνιστές με τις πιο προσιτές τιμές τους. Με αυτήν την τιμολογιακή πολιτική συν την καθυστέρηση κυκλοφορίας το μόνο που καταφέρνουν είναι αυτογκόλ από τα αποδυτήρια οι διοικούντες. Και από την άλλη κάνουν σφάλμα με τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων. Όταν είσαι από κάτω και προσπαθείς από ένα κλαδι να στηριχθείς ΔΕΝ κάνεις τέτοια πράγματα. Το να ξεζουμίζεις τους υπάρχοντες fan σου δεν είναι συνταγή επιτυχίας αλλά το αντίθετο. Πρέπει να βρεις νέο αίμα,νεα πελατεία, να δώσεις κινητρο στον άλλον. Άμα νομίζουν ότι μπορούν να τιμολογουν όσο η Apple και Samsung είναι γελασμένοι. Και όταν μάλιστα οι κινεζοι από την άλλη πλευρά την στριμωχνουν άγρια εξίσου. Μα αλεξ , το γνωρίζω καλά. Η μετριοτατη εμπορική του πορεία είναι δεδομένη , δεν το εχει η htc. Κρίμα, το 10 είναι συσκευαρα... Ας είναι, θα το χαρούν λίγοι και καλοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 ... Ας είναι, θα το χαρούν λίγοι και καλοί... Και αυτή είναι ουσία. Κρίμα μεν για την HTC που αδίκως δεν θα πωλήσει αυτά που θα της αναλογούσαν, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο. Τρόπο που δυστυχώς η HTC δεν τον έχει. Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Είπαμε , από Νοέμβρη με τα νέα Nexus :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Είπαμε , από Νοέμβρη με τα νέα Nexus :p Αρκεί μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το αποκαρδιωτικό Nexus 9 by HTC. Και μια βελτίωση στο ντιζάιν θα έλεγα διότι το παρόν αδιάφορο στην καλύτερη. Ελπίζω η Google να δώσει πιο όμορφη πινελιά. Οπως καλύτερη αυτονομία και AMOLED θα προτιμούσα η μια καλύτερη LCD-IPS μιας και πάσχει σε φωτεινότητα βλέποντας video και διαβάζοντας reviews.:p Edited May 3, 2016 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το έχει κάνει κανείς προπαραγγελια από το expansys παιδιά? Αν ναι πότε με το καλό παραλαμβάνει? Βλέπω ότι το μαύρο κοντεύει να έρθει. Nikos from s7 edge Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Αλλο ενα αναλυτικό review. http://www.gsmarena.com/htc_10-review-1434.php Δυστυχώς επιβεβαιώνεται και εδω η απλός μέτρια απόδοση μπαταρίας,η αναγνωσιμότητα και ευκρίνεια στον ήλιο και εξωτερικές συνθήκες πάσχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό,επίσης η πιστότητα των χρωμάτων ειναι off και οχι αυτο που θα άρμοζε για flagship ναυαρχίδα η κάμερα βελτιωμένη πολυ σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν,αλλα εξακολουθεί σε κάποιες συνθήκες να αποδίδει χειρότερα του ανταγωνισμού. Βεβαια αρνητική εντύπωση προκαλεί ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που ανοίγει πολλές φορές απο μόνος του χωρίς απαραίτητα να εχεις ακουμπήσει το δάχτυλο στο button οπως εξίσου αρνητικό οτι απο lock screen δεν μπορείς απευθείας να ανοίξεις μια οποιαδήποτε εφαρμογη η την κάμερα απευθείας. Ο διαθέσιμος χώρος ειναι στα 23.17gb περίπου 1.5 gb λιγότερο απο οτι σε Samsung ενώ θα θεωρούσα οτι το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει. "We found the HTC 10 waking up many times unintentionally. The display fires up even when just brushing a part of your body on the fingerprint scanner, such as your palm or your arm. When taking the HTC 10 for a jog, we found the screen turning on all by itself for no reason. Just holding a finger over the screen activated the double-tap to wake feature incessantly. Thankfully, you can disable both of these features from waking the phone up." Δηλαδή η λύση το να απενεργοποιήσουμε ενα χρήσιμο feature οπως το double tap για να μην εχεις αυτο το θεμα ειναι απογοητευτικό. Θα περίμενα πολυ καλύτερη υλοποίηση στο software απο την εταιρία που φημίζοταν ιδιαίτερα σε αυτο το τομέα. "One more thing worth noting, the lock screen notifications behave differently than what we're used to. Usually, with a Nexus or Samsung device running Marshmallow, for instance, you can tap the notification once to select it, and then you can unlock your device by either swipe or fingerprint, then you'll be taken to the app immediately. The problem is, the HTC 10's lock screen notifications don't behave this same way. Even though the first tap highlights the notification, unlocking the device right after this won't pop you into the app. Instead, you'll need to double tap before unlocking in order to see the app. This isn't a huge deal, but it's not consistent with how Android is supposed to behave." Sent from my iPad Air 2 Edited May 3, 2016 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 αυριο μου φτανει. Πρωι πρωι και ανοιγω το επισημο προς το μεσημερι. αν ημουν Ιταλια θα το ειχα σημερα,ομως λογω αργιας θα φτασει αυριο στην Κερκυρα. κριμα ισα ισα που μου αρεσε το Α9 που εχω,θα το κρατησω και αυτο! Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 αυριο μου φτανει. Πρωι πρωι και ανοιγω το επισημο προς το μεσημερι. αν ημουν Ιταλια θα το ειχα σημερα,ομως λογω αργιας θα φτασει αυριο στην Κερκυρα. κριμα ισα ισα που μου αρεσε το Α9 που εχω,θα το κρατησω και αυτο! Με το καλο δημητρη να το παραλαβεις...αναμενουμε review!!! Ααααααα κραταμε κ το a9 στην οικογενεια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Με το καλο δημητρη να το παραλαβεις...αναμενουμε review!!! Ααααααα κραταμε κ το a9 στην οικογενεια.. εννοειται το κραταμε!!!Το Α9 ειναι πανεμορφο. θα ανοιξω το επισημο αυριο με εντυπωσεις σε ακουστικο,feeling στο χερι,καμερα,ποιοτητα και οθονη. μπαταρια θα θελω 5 μερες για να καταλαβω. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 εννοειται το κραταμε!!!Το Α9 ειναι πανεμορφο. θα ανοιξω το επισημο αυριο με εντυπωσεις σε ακουστικο,feeling στο χερι,καμερα,ποιοτητα και οθονη. μπαταρια θα θελω 5 μερες για να καταλαβω. Ακουστικο θελω (αν παιζουν τριξιματα κλπ , η HTC είναι lucky cup σε αυτά, ειτε θα είναι τελειο η σκουπιδι) και μπαταρια. Τιποτα άλλο, τα αλλα είναι τελεια... Με το καλο να παραλαβεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ακουστικό, μπαταρία, κάμερα για εμένα... Δημήτρη καλορίζικο... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts