spirtos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ξέρουμε αν είναι αδιάβροχο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Τόσα σχόλια και δεν έχει έρθει κάνει η συσκευή. Ε αυτή είναι η μαγεία :p Ξέρουμε αν είναι αδιάβροχο? Όχι αδιάβροχο, μάλλον spray-proof υπό συγκεκριμένη γωνία http://www.androidcentral.com/htc-10-water-resistant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Διαθέσιμο προς προ παραγγελία στο αγγλικό Amazon. http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/b01do2nkpc/geizhals07-21/ref=nosim?m=A3P5ROKL5A1OLE http://www.amazon.co.uk/HTC-10-Sim-Free-Smartphone-Glacier-Silver/dp/B01DO2NGI8/ref=pd_sim_sbs_107_1/277-3624698-5827160?ie=UTF8&dpID=41s63AzdBZL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR84%2C160_&refRID=1J65BCFJYJ6K7FWBKDQX Το πρώτο 1 Μαΐου το δεύτερο 6 Μαΐου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την ανάλυση και τον τυπο της οθονης μια χαρά τα παει. Απο ολα με lcd 2k ειναι πρωτο στη κατηγορία με βαση το τεστ.(οσον αφορα τα android) Παντως η sammy με τις οθοναρες της εχει ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο. Και οπως αναφερει ο αλεξ η διαφορα με τον exynos είναι ακομα μεγαλύτερη. Εχω δει βιντεο με 2 ωρες sot διαφορα σε youtube playback battery test αναμεσα σε exynos και Qualcomm μοντελο! Ναι σωστά σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις σε 2k lcd η HTC τα πηγαίνει καλύτερα. Το χειρότερο παράδειγμα προ αποφυγήν(deal breaker)ειναι η lg με G3/4/5 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Σε αυτό το review λέει για την μπαταρία ότι δεν είναι σταθερή δηλ. ενώ έπαιζε παιχνίδι και περίμενε κατανάλωση αυτό δεν είχε Και για email και για απλές εργασίες είχε κατανάλωση πιστεύω ότι είναι θέμα software όπως και η κάμερα . Αυτό το μαύρο είναι πανέμορφο !!!! iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Διαθέσιμο προς προ παραγγελία στο αγγλικό Amazon. http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/b01do2nkpc/geizhals07-21/ref=nosim?m=A3P5ROKL5A1OLE http://www.amazon.co.uk/HTC-10-Sim-Free-Smartphone-Glacier-Silver/dp/B01DO2NGI8/ref=pd_sim_sbs_107_1/277-3624698-5827160?ie=UTF8&dpID=41s63AzdBZL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR84%2C160_&refRID=1J65BCFJYJ6K7FWBKDQX Το πρώτο 1 Μαΐου το δεύτερο 6 Μαΐου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι σωστά σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις σε 2k lcd η HTC τα πηγαίνει καλύτερα. Το χειρότερο παράδειγμα προ αποφυγήν(deal breaker)ειναι η lg με G3/4/5 Άρα από 1η Μαΐου και μετά οριστικά η διάθεση του m10 Nikos from s7 edge Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 επισημα απο αμαζον ναι. εκει ειμαστε. Θα το παρεις απο αυτους Νικ; Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 επισημα απο αμαζον ναι. εκει ειμαστε. Θα το παρεις απο αυτους Νικ; Hantec η expansys θα ειναι η επομενη αγορα μου για το m10... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Επισημα απο ελλαδα εχουμε ημερομηνια? Μπα ....... Ονειρα γλυκα htc,ασε να περασει το πασχα και μετα θα δουμε ποτε θα ερθει εδω στην μπανανια!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ονειρα γλυκα htc,ασε να περασει το πασχα και μετα θα δουμε ποτε θα ερθει εδω στην μπανανια!!!! Στην ποια; Για να καταλάβω... στην παραπάνω πρόταση σου φταίει η Ελλάδα ή η HTC; ή όλα; Υπομονή, ας κυκλοφορήσει με το καλό και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Και βεβαια η htc ελλαδος, Σε αλλες χωρες υπαρχει εστω μια ημερομηνια εδω απλως δεν ασχολειται καθολου η αντιπροσωπεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Στην ποια; Για να καταλάβω... στην παραπάνω πρόταση σου φταίει η Ελλάδα ή η HTC; ή όλα; Υπομονή, ας κυκλοφορήσει με το καλό και βλέπουμε. Tι θα κανεις θα το παρεις καποια στιγμη ? να σε εχουμε πισω στην παρεα :);) Να τολμησω να ρωτησω πως σου φανηκε? απο αυτα που εχουμε δει. Την καλησπερα μου:) hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τι λέει ρε ο τραγικός; https://mobile.twitter.com/urbanstrata/status/722103945015877632 Με το ζόρι να μας πείσει ότι είναι ωραίο το άσπρο... Δεν ξέρω από τις εικόνες αυτός ο συνδυασμός δεν με ενθουσίασε όσο το black silver. Θα έχει πλάκα να καταφέρει πάλι η htc να μην το πάρω...θα το τσεκάρω βέβαια και από κοντά αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι με τίποτα :( Φοβάμαι ότι το μαύρο μπορεί και να ξεβαφει... Απογοητευτικα τώρα :( Το μόνο που με κάνει να έχω μια κάποια αισιοδοξία είναι αυτό που αναφέρει λίγο αργότερα " @iPaul I'm referring to what's currently announced. " ελπίζω αυτό το currentlY να κρίνει μια αλλαγή σε κανένα 2μηνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τι λέει ρε ο τραγικός; https://mobile.twitter.com/urbanstrata/status/722103945015877632 Με το ζόρι να μας πείσει ότι είναι ωραίο το άσπρο... Δεν ξέρω από τις εικόνες αυτός ο συνδυασμός δεν με ενθουσίασε όσο το black silver. Θα έχει πλάκα να καταφέρει πάλι η htc να μην το πάρω...θα το τσεκάρω βέβαια και από κοντά αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι με τίποτα :( Φοβάμαι ότι το μαύρο μπορεί και να ξεβαφει... Απογοητευτικα τώρα :( Το μόνο που με κάνει να έχω μια κάποια αισιοδοξία είναι αυτό που αναφέρει λίγο αργότερα " @iPaul I'm referring to what's currently announced. " ελπίζω αυτό το currentlY να κρίνει μια αλλαγή σε κανένα 2μηνο Την ίδια άποψη για το λευκό ειχα με εσένα μέχρι που είδα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=gMS0aUlmxEg Εχω σε λευκο το note 3 οποτε θα πάω σε μαύρο μια λύση που έχω βρει για τα δύσκολα είναι αυτή https://dbrand.com/shop/htc-10-skins iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Tι θα κανεις θα το παρεις καποια στιγμη ? να σε εχουμε πισω στην παρεα :);) Να τολμησω να ρωτησω πως σου φανηκε? απο αυτα που εχουμε δει. Την καλησπερα μου:) Κάποια στιγμή θα το πάρω ναι, δεν θέλω να πω πολλά πριν το πιάσω στα χέρια μου. Όπως έκανα και με το S7 Edge το οποίο πρώτα δούλεψα και μετά απογοητεύτηκα, μη με ρωτήσετε τους λόγους, δεν είναι της παρούσης. Αν δεν υπάρξουν κατασκευαστικές αστοχίες, θέλω να πιστεύω ότι στο 10άρι θα δούμε μια ολοκληρωμένη συσκευή. Ίδωμεν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Την ίδια άποψη για το λευκό ειχα με εσένα μέχρι που είδα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=gMS0aUlmxEg Εχω σε λευκο το note 3 οποτε θα πάω σε μαύρο μια λύση που έχω βρει για τα δύσκολα είναι αυτή https://dbrand.com/shop/htc-10-skins Δεν έχω κανένα θέμα με το λευκό σαν χρώμα στο κινητό. Είχα για 4 χρόνια άσπρο κινητό :cool: απλά ξέρεις είναι πως θα σου κάτσει στου καθένα το μάτι κάτι :rolleyes: γούστα είναι αυτά... Δεν μου αρέσει βασικά γιατί στο συγκεκριμένο νομίζω πως τονίζει τα bezzels, μένει βέβαια να το δούμε και από κοντά.. Για το μαύρο φοβάμαι μόνο μην χάνει το χρώμα του με χτυπηματακια στον χρόνο... Αλλιώς την θεωρώ εξίσου όμορφη επιλογή με το black silver :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Το λευκό είναι όντως μέτριο καθώς με χαλάει το κάτω bezel πολύ,στο μαύρο σαφώς και είναι πολύ πιο ωραίο. Οσο για το αν θα ξεβάφει,δε νομίζω,τα λάθη με το black one s με την και καλά κεραμική επίστρωση,δε νομίζω να επαναληφθούν. Νομίζω ότι φέτος η htc επανήλθε για τα καλά,ετσι κι αλλιώς πέρσι,δεν υπήρχε ανταγωνισμός,ο exynos τα σάρωσε όταν οι άλλες εταιρείες είχαν ως επιλογές,τον ελαττωματικό 810 και τον μέτριο για ναυαρχίδα,808. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματά,όμως και πάλι,η εταιρεία με τον exynos φρόντισε να κάνει το καλό πολύ καλύτερό,οπότε δύσκολα τα πράγματά και πάλι. Οπως και να χει,αυτό δε θα με εμποδίσει στο να δοκιμάσω κι αυτή την συσκευή πού όπως ολα δείχνουν,αξίζει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πάντως το μαύρο Μ7 που είχα για κάνα 6μηνο (και με θήκη και χωρίς), δεν παρουσίασε ξεβαματα όπως το One S για παράδειγμα. Προσωπικά έχω βάλει στο μάτι το μαύρο και θα το πάρω όπως και να χει. Απλά θα μπει σε θήκη. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Expansys το δινει αναμενομενο 14/5 το λευκο και 7/5 το μαυρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πάντως το μαύρο Μ7 που είχα για κάνα 6μηνο (και με θήκη και χωρίς), δεν παρουσίασε ξεβαματα όπως το One S για παράδειγμα. Προσωπικά έχω βάλει στο μάτι το μαύρο και θα το πάρω όπως και να χει. Απλά θα μπει σε θήκη. To Μ7 το έχω 2 χρονια και δεν έχει ξεβάψει μονο σε 1-2 σημεία σε μία γωνία που έχει τριφτεί/χτυπηθεί (στην πάνω και την κάτω μεριά). Θυμάμαι είχε κάτι προβλήματα στις πρώτες παρτίδες αλλά διορθώθηκαν. Το 10 δεν είναι τόσο μαύρο όσο το Μ7 (που ήταν deep black) οπότε μου φαίνεται οτι θα είναι ακόμα πιο ανθεκτικό. Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Θήκη ούτε μια στο εκατομμύριο ειδικότερα τώρα που ειναι και υπερβολικά σε πάχος. Με την θήκη θα ειναι σαν να γυρίζω σε προ 10ετιας συσκευή.:X Αν ειναι να παίρνω μια ποιοτική συσκευή και να την κρύβω ας πάρω μια πλαστικούρα των 100 ευρώ καλύτερα. Και στο αγγλικό Amazon πήγε και το μαύρο στις 6 Μαιου από 1 που ηταν αρχικά. Λογικά εως τέλη του μηνός θα βγει και στο γερμανικο στη λίστα των προϊόντων προς παραγγελία. Sent from my iPad Air 2 Edited April 19, 2016 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλημερα alex :) και αν σου πεσει και γινει σμπαραλια η οθονη τι κανεις χωρις θηκη?? φανταζομαι ξερεις ποσο εχει η αντικατασταση οθονης . Δεν εχουμε ολοι τα μαγικα χερια του finn που τα φιτιλιαζει για πλακα :lol: Και εγω που ειμαι καμενος θηκη και παλι θηκη;) hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αν κάποιος αγοράσει μια συσκευή για να την κρατήσει, τότε ναι μπορεί και να την έχει χωρίς θήκη. Αν όμως κάποιος δοκιμάζει διάφορες συσκευές τότε η θήκη (και το tempered glass) είναι μονόδρομος για να κρατηθεί η αξία μεταπώλησης σε υψηλά επίπεδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αν κάποιος αγοράσει μια συσκευή για να την κρατήσει, τότε ναι μπορεί και να την έχει χωρίς θήκη. Αν όμως κάποιος δοκιμάζει διάφορες συσκευές τότε η θήκη (και το tempered glass) είναι μονόδρομος για να κρατηθεί η αξία μεταπώλησης σε υψηλά επίπεδα. ακριβως. αλλιως μακροπροθεσμα καλυτερα ενα απλο pouch Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Διαβάζω αριστερά δεξιά αλλά κυρίως εδώ μέσα ότι είναι πολύ παχύ το κινητό εν έτει 2016 και λέω πόσο παχύ το κάνανε ρε ****το. Τελικά το πάχος του είναι 9 χιλιοστά, πιο λεπτό απ το Μ8 το οποίο το θεωρώ λεπτό. Ώρες ώρες είναι να αναρωτιέσαι... Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Θήκη ούτε μια στο εκατομμύριο ειδικότερα τώρα που ειναι και υπερβολικά σε πάχος. Με την θήκη θα ειναι σαν να γυρίζω σε προ 10ετιας συσκευή.:X Αν ειναι να παίρνω μια ποιοτική συσκευή και να την κρύβω ας πάρω μια πλαστικούρα των 100 ευρώ καλύτερα. επειδή λέτε για το πάχος htc one x =8.9 mm m7=9.3 mm m8=9.4 mm m9=9.6 mm m10=9 mm μην παω και στα πιο παλια που ηταν 11mm. Μια χαρά είναι το κινητό Edited April 19, 2016 by teosard http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts