Gran Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Εγώ την κατέβασα πάντως πριν λίγο δωρεάν. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Για πόσο λίγο? Μόλις τσέκαρα το link και είναι επί πληρωμή Κρίμα δεν πρόλαβες. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ την κατέβασα πάντως πριν λίγο δωρεάν. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσύ πρόλαβες,φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Πως γίνεται να μην προλάβει ο προηγούμενος και να προλάβει ο επόμενος; :confused: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Πως γίνεται να μην προλάβει ο προηγούμενος και να προλάβει ο επόμενος; :confused: Πρόλαβε γιατί την κατέβασε πριν τον άλλο,απλά έκανε αργότερα ποστ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Τελικά ποιος είναι ο καλύτερος παροχος και ποιο αξιόπιστος? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Τελικά ποιος είναι ο καλύτερος παροχος και ποιο αξιόπιστος? Εδώ και χρόνια foreca weather σχεδόν ποτέ δεν έχει πέσει έξω , ο καλύτερος καιρός για εμένα . Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Εδώ και χρόνια foreca weather σχεδόν ποτέ δεν έχει πέσει έξω , ο καλύτερος καιρός για εμένα . Καλημέρα Καλημέρα, ναι δεν ήμουν σαφής, για το wow έλεγα, έχει διάφορους παροχους. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλημέρα, ναι δεν ήμουν σαφής, για το wow έλεγα, έχει διάφορους παροχους. Είχα το κάτω ,αλλά το Dark Sky νομίζω είναι πιο σωστό. Με αυτήν αλλάζεις και weather provider δωρεάν. http://i65.tinypic.com/o5rgad.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Πρόλαβε γιατί την κατέβασε πριν τον άλλο,απλά έκανε αργότερα ποστ. :rolleyes: Προφανώς χρειαζόταν να το πει γιατί έτσι όπως το έγραψε δεν είχε νόημα. Δεν καταλαβαίνω το roll eyes ομως. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Δεν καταλαβαίνω το roll eyes ομως. Αρχηγέ κούρασες,μην το συνεχίζεις. Εγώ ανέβασα μια δωρεάν - για λίγο - εφαρμογή και ήταν η απάντηση στο "confused". Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Ούτε αρχηγός είμαι και αν σε κούρασα μην μπαίνεις στον κόπο να απαντησεις. Το confused δεν πηγαινε σε σένα, αλλά εσύ τσίμπησες. Προφανώς και μας ενδιέφερε η εφαρμογή... και το λίγο όταν είναι κάτω από 1 ώρα και 20 λεπτά είναι αστείο. Επίσης στο υφάκι σου πάντα ανάλογη απάντηση θα έχεις. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 (edited) Ούτε αρχηγός είμαι και αν σε κούρασα μην μπαίνεις στον κόπο να απαντησεις. Το confused δεν πηγαινε σε σένα, αλλά εσύ τσίμπησες. Προφανώς και μας ενδιέφερε η εφαρμογή... και το λίγο όταν είναι κάτω από 1 ώρα και 20 λεπτά είναι αστείο. Επίσης στο υφάκι σου πάντα ανάλογη απάντηση θα έχεις. Μην ασχολείσαι ξα. Edited August 10, 2019 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 το τραβάτε χωρίς λόγο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Εγώ πιστεύω ότι το bluemeteo είναι ακριβέστερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 έχω λίγες ημέρες δοκιμάζω το YoWindow με foreca και είναι πολύ σωστό προς το παρών ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosoupia Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο widget εφαρμογής καιρού που όταν πατάς πάνω στην ημερομηνία να ανοίγει την εφαρμογή ημερολογίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο widget εφαρμογής καιρού που όταν πατάς πάνω στην ημερομηνία να ανοίγει την εφαρμογή ημερολογίου; Το Τoday weather κάνει αυτό ακριβώς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosoupia Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Οκ. Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Είναι αξιόπιστο το today weather σαν προγνωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Οκ. Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Είναι αξιόπιστο το today weather σαν προγνωση; Ναι, καλό είναι. Και μπορείς να επιλέξεις από διάφορους παροχους καιρού. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Ποιον θεωρείτε σαν πιο αξιόπιστο παροχέα παιδια? Δεν θελω να το πω αλλα το meteo ειναι για τον.........:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Weather pro χρησιμοποιώ εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 www.windy.com η καλύτερη απ όσες έχω δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock Το χρησιμοποιώ χρόνια. Πολύ σπάνια έχει πέσει έξω. Συνήθως είναι σωστό και στην ώρα πού θα ξεκινήσει βροχή. Όχι πάντα, αλλά συχνά. Έχει και σεισμούς! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 δεν μου το βρισκει We're sorry, the requested URL was not found on this server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 δεν μου το βρισκει We're sorry, the requested URL was not found on this server. Αν γράφεις σε εμένα.... Είναι το eWeather HD. Εμένα δουλεύει κανονικά το link. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts