Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά κάθεστε και σκοτονεστε γιατί κάνει bl, έχει σημασία πραγματικά? Και στης δύο περιπτώσεις η συσκευή κρεμαει και μένεις χωρίς την συσκευή συνήθως μια ακατάλληλη στιγμή και χάνεις και τα αρχεία σου, από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία, και στης δύο περιπτώσεις η αξιοπιστία είναι στα ταρταρα

+1

Πραγματικα δεν εχει σημασια ο λογος αλλα οτι μένουμε χωρίς κινητό

Ακόμα χειρότερα είναι οτι ναι να το επισκευασουν το προβλημα δεν λυνεται και η ταλαιπωρια συνεχίζεται. ..

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

+1

Ακόμα χειρότερα είναι οτι ναι να το επισκευασουν το προβλημα δεν λυνεται και η ταλαιπωρια συνεχίζεται. ..

Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ. Αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις (στα μάτια των πελατών) με τις συνεχόμενες αλλαγές πλακετων χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα, κάνουν την χειρότερη ζημιά.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σημερινό ειδοποιητήριο από LG CLOUD σταλμένο στο mail μου:

Dear valued LG Cloud clients,

To our valued customers who are currently subscribed to the “LG Cloud as storage space” function on LG Backup.

Due to the changes with the LG Backup service policy, the LG Cloud service that you have been using on LG Backup will be discontinued.

After the service is discontinued, your personal information and uploaded files on LG Cloud will be permanently deleted. Therefore, please back up your data in storage other than LG Cloud after receiving the notice.

Please restore the backup files on LG Cloud within the period or back up your data in storage other than LG Cloud.

■ Date of Effect

September 1st, 2016 00:00 (GMT +0)

■ Affected Service

The 'LG Cloud as storage space' function on LG Backup

(※ The changes will not affect other storage service on LG Backup)

■ Note on Personal Information Destruction

After August 31st, 2016, all your files uploaded to LG Cloud will be deleted progressively and your LG Cloud membership will be cancelled.

We sincerely thank you for your patronage to LG Cloud until now and will do our best to provide the best service we can during the remaining life of LG Cloud.

Respectfully,

LG Cloud

Λογικά είναι αυτό που είχε γράψει κι ένας στο Σκρουτζ για ακριβώς αυτή την περίπτωση...λέτε τελικά να είναι αυτή η αιτία του bootloop?? :o

Εγώ πάντως ούτε την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ....

Konakis.

Λογικά είναι αυτό που είχε γράψει κι ένας στο Σκρουτζ για ακριβώς αυτή την περίπτωση...λέτε τελικά να είναι αυτή η αιτία του bootloop?? :o

δεν ειναι αυτο και γω ποτε και εχω παθει μπουτλουπ....μαλιστα το εχω ενετελως απενεργοποιημενο στο τηλ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

είναι και αυτή σίγουρα αλλα σίγουρα είναι και hardware καθώς lg cloud backup δεν είχα ποτέ... και στο τέλος με την τελευταια πλακέτα

το μόνο που είχα περάσει στο κινητό ήταν επαφές μου από vcf αρχείο και πάλι την έπαθα όταν τραβούσα video (φαντάσου ούτε καν google account είχα περάσει)

ενώ τραβούσα video πάγωσε έκανε restart και έμεινε στο Lg logo

Γεια σας, το g4 φίλου τα έφτυσε ξαφνικά και κολλάει στην εκκίνηση.

Πήρα τηλέφωνο στην Arvato και μου είπαν να το στείλω με δικά μου έξοδα αθήνα και θα με ενημερώσουν για το τι έχει και αν το αλλάξουν αν το καλύπτει η εγγύηση και τέτοια.

Έτσι γίνετε γενικά εγώ πληρώνω τα έξοδα? επίσης πόσο καιρό κάνει να έρθει. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω όλο το θέμα.

Γεια σας, το g4 φίλου τα έφτυσε ξαφνικά και κολλάει στην εκκίνηση.

Πήρα τηλέφωνο στην Arvato και μου είπαν να το στείλω με δικά μου έξοδα αθήνα και θα με ενημερώσουν για το τι έχει και αν το αλλάξουν αν το καλύπτει η εγγύηση και τέτοια.

Έτσι γίνετε γενικά εγώ πληρώνω τα έξοδα? επίσης πόσο καιρό κάνει να έρθει. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω όλο το θέμα.

Οχιιιιιιιιιιθ αρβατο!!!!!! Στην procordia στείλε

Arvato έχει αποκλειστικά huawei, htc, Sony (ουσιαστικά όταν αγοράζεις αυτά τα κινητά δεν έχεις εγγύηση στην πράξη λόγο arvato) και μερικος έχει το service της lg, Samsung, Apple (εκεί τουλάχιστον έχεις επιλογές, και αλλού)

Πάρε στην lg τηλέφωνο να στείλουν κουριερ να παει procordia. Μην το στείλεις arvato...

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια συλλογική κίνηση.... Κάποια καταγγελία.. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε ποτε θα μας μείνει στο χέρι... Αν δε βρίσκουν λύση να πάρουμε τα χρήματα μας πίσω. Μου έκανε μια αναβάθμιση σήμερα δεν ξέρω τι ακριβώς. Έλεγε βελτίωση απόδοσης και εφαρμογών

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά εγώ G3 έχω αλλά μην νομίζετε ότι δεν υπάρχει το ίδιο θέμα και εκεί... 5 φορές το έχω στείλει για επισκευή λόγω boot loop. Οφείλει η εταιρεία είτε να μας δώσει ένα μοντέλο που δουλεύει ή να μας αποζημιώσει με το ποσό της αγοράς.. Ποτέ ξανά lg

μόλις μπήκε σε bootloop.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ερωτήσεις:

1) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω έστω και σε safe mode για να σώσω φωτογραφίες και βίντεο?

2) Να προσπαθήσω για hard reset ή να το στείλω για αλλαγή πλακέτας? (505 έχει πάνω)

3) πως κάνεις reset?

4) μιας και είναι αγορασμένο από Γερμανό.... παίζει να μου κάνουν αντικατάσταση αν δεν έχουν πλακέτα ή να πάρω G5 με διαφορά χρημάτων.???

5) είμαι εκτός Αθηνών...που το στέλνω με courier και πως? παίρνω κάπου τηλέφωνο?

έχω ξενερώσει απίστευτα......

Κρίμα...δύο ποστ πιο πάνω ίδια απάντηση ;)

Πάρε στην lg τηλέφωνο να στείλουν κουριερ να παει procordia. Πες τους (lg) πως γνωρίζεις το θέμα με το bl και θα ήθελες αντικατάσταση με g5 μιας και είναι αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα.Θα πρέπει βέβαια να πάρει πρώτα την επιβεβαίωση της βλάβης από το σερβις ;)

Konakis.

Παιδιά εγώ G3 έχω αλλά μην νομίζετε ότι δεν υπάρχει το ίδιο θέμα και εκεί... 5 φορές το έχω στείλει για επισκευή λόγω boot loop. Οφείλει η εταιρεία είτε να μας δώσει ένα μοντέλο που δουλεύει ή να μας αποζημιώσει με το ποσό της αγοράς.. Ποτέ ξανά lg

Σίγουρα υπάρχει το έχω συναντήσει, αλλά λιγότερο από το g4, (δλδ ζεις με αυτό δεν έχεις μόνιμο άγχος ότι θα τα φτισει)

μόλις μπήκε σε bootloop.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ερωτήσεις:

1) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω έστω και σε safe mode για να σώσω φωτογραφίες και βίντεο?

2) Να προσπαθήσω για hard reset ή να το στείλω για αλλαγή πλακέτας? (505 έχει πάνω)

3) πως κάνεις reset?

4) μιας και είναι αγορασμένο από Γερμανό.... παίζει να μου κάνουν αντικατάσταση αν δεν έχουν πλακέτα ή να πάρω G5 με διαφορά χρημάτων.???

5) είμαι εκτός Αθηνών...που το στέλνω με courier και πως? παίρνω κάπου τηλέφωνο?

έχω ξενερώσει απίστευτα......

Αν είναι hardware bootloop μπορείς να πάρεις τα αρχεία (έχουν περιγράψει ποιο πάνω πως, απλα χάνεις την εγγύηση), αν είναι software bootloop και δεν έχεις custum recovery δεν μπορείς να κάνεις τπτ

Εντάξει, έχει γίνει τέτοιος χαμός και ακόμη κάποιοι σώνουν στην εσωτερική μνήμη.

Τίποτα λιγότερο από το "πάνε γυρεύοντας"!

Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

λίγα πράγματα είχα σε εσωτερική μνήμη.

έχεις την καλοσύνη να μου πεις με πιο πρόγραμμα μπορώ να τραβώ backup από συγκεκριμένα folders?

με το http://www.fjsoft.at/en/ έχω βρει αρκετές λύσεις και για να τραβώ αρχεία και για να περνάω επαφές από outlook

αν έχεις κάποιο καλύτερο πες μου...ειδικά αν συνδέεται και με wifi.

Εντάξει, έχει γίνει τέτοιος χαμός και ακόμη κάποιοι σώνουν στην εσωτερική μνήμη.

Τίποτα λιγότερο από το "πάνε γυρεύοντας"!

Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν υπαρχει ακομα καποιος που θελει να αγορασει το συγκεκριμενο κινητο και διαβαζει το φορουμ η πρωτη του κινηση με το που το παρει ειναι να του βαλει sd. Η δευτερη κινηση ειναι να σημειωσει το τηλεφωνο της procordia και να το εχει παντα μαζι του.

Mπορουν αυτοι στο service στα κινητα που χρειαζονται μονο hard reset να εχουν προσβαση με καποιο τροπο στα προσωπικα στοιχεια πριν γινει το reset? Φωτογραφιες εγγραφα κλπ?

Το lg g4 σε ολους μας, ειχε δωρο 100 gb αποθηκευτικο χωρο στο google photos δωρεαν για δυο χρονια απο τη στιγμη που θα ενεργοποιησεις το google photos.

Και με την ρυθμιση στο google photos να παιρνει αυτοματα backup κατα τη διαρκεια της φορτισης, ειναι πολυ βολικο το βραδυ που κοιμασαι να εχεις ανοιχτο το wifi και να ανεβαζει τις φωτο/βιντεο αυτοματα.

Απο τοτε που το ενεργοποιησα ουδεποτε ξανα ασχοληθηκα με backup. Ειναι ευκολο, βολικο και δωρεαν ο αποθηκευτικος χωρος για 2 χρονια. Στην δικη μας περιπτωση με τα bootloop, απορω κι εγω πως δεν το χρησιμοποιουν. (Εκτος κι αν καποιοι δεν εμπιστευονται το cloud)

Αντικατάσταση με διαφορά για το g5 εμένα δεν μου έκαναν.... Το ρώτησα και μου παν δε γίνεται.. Απλά οτι θα μου αλλάζουν πλακέτες όσες φορές και να το πάθει... Είναι τρελή αυτή η λογική πραγματικά....

Το lg g4 σε ολους μας, ειχε δωρο 100 gb αποθηκευτικο χωρο στο google photos δωρεαν για δυο χρονια απο τη στιγμη που θα ενεργοποιησεις το google photos.

Και με την ρυθμιση στο google photos να παιρνει αυτοματα backup κατα τη διαρκεια της φορτισης, ειναι πολυ βολικο το βραδυ που κοιμασαι να εχεις ανοιχτο το wifi και να ανεβαζει τις φωτο/βιντεο αυτοματα.

Απο τοτε που το ενεργοποιησα ουδεποτε ξανα ασχοληθηκα με backup. Ειναι ευκολο, βολικο και δωρεαν ο αποθηκευτικος χωρος για 2 χρονια. Στην δικη μας περιπτωση με τα bootloop, απορω κι εγω πως δεν το χρησιμοποιουν. (Εκτος κι αν καποιοι δεν εμπιστευονται το cloud)

Δεν έχουν όλοι την όρεξη να δίνουν της φώτο τους στην cia... Εε στην Google ήθελα να πω

Το Google photos δεν είναι που κατεβάζει την ανάλυση των φώτο που ανεβάζει κάνεις;

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Google photos δεν είναι που κατεβάζει την ανάλυση των φώτο που ανεβάζει κάνεις;

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεις να επιλεξεις να ανεβαινουν ασυμπιεστες χωρις καμια αλλαγη σε αναλυση και ποιοτητα. Σε αυτη την περιπτωση θα γεμιζει ο χωρος των 100GB μεχρι να εξαντληθει.

(τα 100 GB παρεχονται δωρεαν μεχρι δυο χρονια. Μετα το περας αυτων, δεν θα μπορεις να κανεις αλλο upload, αλλα δεν θα χανεις και το αποθηκευμενο υλικο)

Η αλλη λυση ειναι να εχεις δωρεαν απεριοριστο χρονο για παντα, με την προυποθεση πως οι φωτο δεν θα ξεπερνουν τα 16 Μp και τα βιντεο το 1080p. Σε παραπανω αναλυση θα σου γινεται resize, εκτος κι αν επιλεξεις να ΜΗΝ εχεις δωρεαν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ χωρο, αλλα μονο 15 GB χωρητικοτητα cloud.

Επιλεγει ο καθενας λοιπον τι του ταιριαζει.

Σε εμας, η LG μας εχει κανει δωρο τα 2 χρονια 100 GB χωρου δωρεαν. Οποτε επιλεγεις στις ρυθμισεις του google photos να ΜΗΝ γινεται resize.

Edited by nemaki

δεν το ήξερα καν.

παίζει ακόμη?

αλλά μετά τα 2 χρόνια τι κάνεις?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το είχες αγορασμένο από επίσημο ελληνικό πωλητή?

αν όχι για G5 να σου κάνουν αντικατάσταση με άλλο και όχι απλά με αντικατάσταση πλακέτας!

Αντικατάσταση με διαφορά για το g5 εμένα δεν μου έκαναν.... Το ρώτησα και μου παν δε γίνεται.. Απλά οτι θα μου αλλάζουν πλακέτες όσες φορές και να το πάθει... Είναι τρελή αυτή η λογική πραγματικά....

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να έρθω στην παρέα σας αλλά και το δικό μου g4 είχε άλλη άποψη.

Σήμερα μετά την αναβάθμιση είμαι και εγώ στην παρέα.

Αγορά 10-15 σειρά 509 από citishop.

Δεν ανοίγει καν...... ούτε για αστείο ευτυχώς είχα πάρει back up και όλες η φωτο στην sd

Practice what you preach

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!