vamire666 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Αυτο το πούλα το σορρυ ρε παιδιά αλλα δεν είστε ηθικοί! Δηλαδή ας μεταφέρουμε τον πονοκέφαλο σε συμπολίτη μας και δεν βαριέσαι... έχει ο Θεός... Sent from my I1-TWB using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Εχεις δικιο φιλε vamire αλλα να σου πω κατι αν το πουλησω το πολυ να πιασει ενα200 αρι οπου αυτος που θα το παρει θα ειναι γνωστης της καταστασης και θα εχει εγγυηση 2 χρονων..κατα πασα πιθανοτητα ομως αν δε βρω ακρη με τους τσαρλατανουνς θα το κρατησω για δευτερο και για οσα χρονια μπορω θα τους το στελνω για αλλαγη πλακετας εφοσον καθε 4 μηνες χαλαει για να τους ζημιωσω οσο περισσοτερο μπορω.η πλακα ειναι οτι πηρα στο λαιμο μου 2 πολυ καλους φιλους και πηραν το ιδιο κινητο πριν φυσικα βγουν τα προβληματα με τα bootloop διαφημιζοντας το ως κινηταρα και value for money παναθεμα με.κ η αλλη πλακα ειναι οτι το αγορασα απο ηλεκτρονικη γιατι ειχα επιστρεψει ενα αλλο προιον και το πηρα απο εκει.σε τιμη κλαμα..ουτε να την αναφερω δε θελω.νιωθω βιασμενος οπως λεει κ ο φιλος πιο πανω απο lg και procordia.οσους μπορω πλεον θα τους αποτρεπω απο το να παρουν lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν ειναι κατασκευαστικό λαθος οποτε ολα καποια στιγμη θα το παρουσιασουν η αν συμβαινει σε καποια λογο αστοχίας υλικού...τελικα πια ειναι η αληθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν ειναι κατασκευαστικό λαθος οποτε ολα καποια στιγμη θα το παρουσιασουν η αν συμβαινει σε καποια λογο αστοχίας υλικού...τελικα πια ειναι η αληθεια; Μαλλον το 1ο, δυστυχως :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο το πούλα το σορρυ ρε παιδιά αλλα δεν είστε ηθικοί! Δηλαδή ας μεταφέρουμε τον πονοκέφαλο σε συμπολίτη μας και δεν βαριέσαι... έχει ο Θεός... Sent from my I1-TWB using Tapatalk +1, συμφωνώ... Απο την αλλη το δινεις σε τιμη χωμα & ο αγοραστης ξερει τι παιρνει. Στα 150 π.χ. & για 2ο, ισως το επαιρνα το ρισκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν φιλε μου.αν ηταν απλα αστοχια υλικου θα αλλαζαν την πλακετα κ ολα κομπλε.εδω μιλαμε οτι το κανει ασταματητα κ χωρις λογο.απλα ειναι αποτυχημενοι.ωραιο σαν κινητο.οθοναρα καμεραρα αλλα τι να το κανεις αν ειναι σαπιο και καθε λιγο κ λιγακι στο σερβις για 10+ μερες και κανε back up καθε 2 μερες και κανε restore οταν το παρεις.και εχε κ εφεδρικο κινητο αν σε αφησει πουθενα και εχε τους κωδικους σου(τραπεζες κ ιστοριες) και στο αλλο κινητο ..και....και.και..αστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterix22 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Σκατά σήμερα μου το έκανε και εμένα... παρατήρησα ότι σήμερα ήταν πολύ αργο σαν κινητό, και ξαφνικά πατάω να δώ τι ωρα είναι και κολλάει. βγάζω την μπαταρία την ξαναβ'αζω τίποτα.. την χειρότερη περίοδο βρήκε να χαλάσει που θα φύγω διακοπές... Ούτε hardreset γίνεται... μου ανοίγει το μενου αλλα δεν μου κάνει το reset.. Πόσες μέρες κάνει περίπου η επισκευή?? έχω το LG G4 dual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ειναι που δεν το εκανε στα dual...καλα..οπως λεγανε καποιο σοφοι οτι ειχαν προβλημα μονο οι πρωτες εκδοσεις..χαχαχαχα .... .εμενα φιλε μου το εκανε για δευτερη φορα αφου γυρισα απο διακοπες..φωτο γιοκ..συνηθως κανουν ενα δεκαημερο.την πρωτη φορα σε εμενα εκαναν 8 μερες τωρα 14.αν το πας εσυ εκει μπορει κ μια ωρα...οτι να ναι.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο το πούλα το σορρυ ρε παιδιά αλλα δεν είστε ηθικοί! Δηλαδή ας μεταφέρουμε τον πονοκέφαλο σε συμπολίτη μας και δεν βαριέσαι... έχει ο Θεός... Sent from my I1-TWB using Tapatalk Φιλε vamire αν πουλησεις κανα αμαξι κανα μηχανακι κανα κινητο κανα ταμπλετ να με ενημερωσεις γιατι προφανως οτι πουλας ειναι τεφαρικι.και τα προβληματικα τα πετας..εν μερη οπως ηδη σου απαντησα εχεις δικιο.αλλα δεν νομιζω εσυ αν το ειχες απλα να το πεταγες*για το ηθικο της υποθεσης...φιλικα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 ριξτε μια ματια στο νομο του μερφυ.......παντα συμβαινει πριν απο διακοπες η μετα απο διακοπες η την ποιο ακατάλληλη στιγμή αυτα δεν γινονται......για αυτο μαγκιες στους αλλους που δεν το επαθαν αποθήκευση ολα απευθείας στην καρτα!!!για τις τυψεις και τις ενοχες του επομενου δεν ειμαστε παρταλια θα του πουμε εχει αλλαχτει πλακετα και εχεις 2 χρονια εγγύηση αν θες παρτο αν οχι αστο!!!αν και εγω ειμαι αισιοδοξος και αναμενω απο αυτα τα καρταλια της lg λυση!!!ρομαντικος μεν αλλα απεγνωσμενος δε...γιατι εδωσα 400 ευρα και να το δωσω 200 ειναι φυλακη η φαση και θα πονεσω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 καλημερα.εχω σταματησει να επισκεπτομαι το forum εδω και 5 μηνες.εχω το g4 Παρτιδα 509.μετα απο 9,5 μηνες παρουσιασε και μενα το προβλημα σημερα.το πηγα στην procordia μου ειπαν για αλλαγη μητρικης σε 2 με 3 εργασιμες μερες.το προβλημα δεν λυνεται ουτε με αλλαγη μητρικης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 δύσκολο το κόβω...λογικά όχι! :mad: Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Από όσα γράφτηκαν εδώ....Όχι δεν λύνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Παιδια μην ρωτατε συνεχεια για λυση.δεν υπαρχει λυση.εχει κανει μεγαλη πατατα η lg.η λυση ειναι μονο παρωδικη.αλλαγη πλακετας.μετα την αλλαγη πλακετας θα το ξαναπαθει.ε σε 2 μερες ε σε 5 μηνες θα το ξαναπαθει.σε εμενα εχει συμβει 2 φορες σε αλλους και 3 και 4.επρεπε η lg ελλας να αντικαθιστα τις συσκευες εφοσον προκειται για κατασκευαστικο λαθος και οχι να μας ταλαιπωρει κ να μενουμε χωρις αυτο που χρυσοπληρωσαμε τοσα απλα.απλά προφανως τους συμφερει να επισκευαζουν κ να ανακυκλωνουν τις πλακετες μας.ποιος ξερει τωρα που εχουν μπει οι 2 πλακετες μου και ποιανου πλακετες εχουν μπει στο δικο μου τηλεφωνο....σιγα μην πληρωνουν για να αγοραζουν καινουριες και να εχουν μιση αποθηκη απο δαυτες για να προλαβαινουν τις αλλαγες κατα εκατονταδες...η λυση ειναι μια ΠΟΤΕ ξανα lg(τουλαχιστον στα τηλεφωνα)για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο.ουτε η χαμηλοτερη τιμη αγορας τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο και που δεν κρατανε την τιμη τους κ πεφτει συνεχως κ φυσικα η μεταπωλητικη τους αξια...μακρια απο lg απο lg ελλας και φυσικα απο procordia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Και εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει λύση και τζάμπα περιμένουμε να δώσει την καινούρια έκδοση αντροιντ.Αν είχαν έτοιμη τη λύση θα την είχαν δώσει με ενημέρωση.Μετά λοιπόν άπο το κάζο που έπαθα (άλλοι το πήραν το κινητό τρία κατοστάρικα, άλλοι τέσσερα, εγώ έδωσα πέντε), θα κάνω πάρα πολλά χρόνια να ξαναπάω σε κινητό LG , μπορεί και πότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Φιλε vamire αν πουλησεις κανα αμαξι κανα μηχανακι κανα κινητο κανα ταμπλετ να με ενημερωσεις γιατι προφανως οτι πουλας ειναι τεφαρικι.και τα προβληματικα τα πετας..εν μερη οπως ηδη σου απαντησα εχεις δικιο.αλλα δεν νομιζω εσυ αν το ειχες απλα να το πεταγες*για το ηθικο της υποθεσης...φιλικα παντα. Μου αρέσει που το γυρνάς σε προσωπικό επίπεδο για κάτι πολύ γενικό.. Aν είναι να πουλήσω κάτι θα σε έχω στο μυαλούδι μου. Μέχρι τότε να σου εγγυηθώ πως οτι έχω δώσει εχει και τον ανάλογο τίτλο-τιμή δίχως ψιλά γράμματα ή αγράμματα. Δεν κάνουμε δικαστήριο, απόψεις ανταλλάζουμε και το να προτρέπουμε τα μέλη να πουλήσουν τα lg τους (για να γλυτώσουν και να πάρουν κάτι άλλο) σε καμία περιπτωση δεν μας κάνει ηθικούς αλλά ανήθικους!Το τι κάνει ο καθείς σε προσωπικό επίπεδο με αφήνει παντελώς αδιάφορο μιας και ο δικαστής του καθενός είναι πάνω απ'ολα ο εαυτός του. Καλησπέρα. Edited August 3, 2016 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μου αρέσει που το γυρνάς σε προσωπικό επίπεδο για κάτι πολύ γενικό.. Aν είναι να πουλήσω κάτι θα σε έχω στο μυαλούδι μου. Μέχρι τότε να σου εγγυηθώ πως οτι έχω δώσει εχει και τον ανάλογο τίτλο-τιμή δίχως ψιλά γράμματα ή αγράμματα. Δεν κάνουμε δικαστήριο, απόψεις ανταλλάζουμε και το να προτρέπουμε τα μέλη να πουλήσουν τα lg τους (για να γλυτώσουν και να πάρουν κάτι άλλο) σε καμία περιπτωση δεν μας κάνει ηθικούς αλλά ανήθικους!Το τι κάνει ο καθείς σε προσωπικό επίπεδο με αφήνει παντελώς αδιάφορο μιας και ο δικαστής του καθενός είναι πάνω απ'ολα ο εαυτός του. Καλησπέρα. Δεν προετρεψα κανεναν να παρει αυτη την μπακατελα.το αντιθετο μαλιστα.εγραψα ακριβως τι συμβαινει με αυτο το ρημαδι και αν διαβασεις τα μηνυματα μου και εδω κ σε αλλο φορουμ κ στο youtube και στο σκρουτζ θα καταλαβεις οτι προσπαθω να αποτρεψω τον καθε υποψηφιο αγοραστη απο το να προβει στην αγορα του.επισης καθε φορα που αλλαζει η πλακετα στο σερβις αλλαζει και το s/n οποτε και να θες να κρυφτεις δεν γινεται..αν εχεις κανα μεταχειρισμενο ενημερωσε με.φιλικα παντα.καλησπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Τι να πω...λες και έφτιαξαν το πρωτο κινητ του αιώνα,ποιοτικος έλεγχος δεν υπαρχει σε αυτην την εταιρεία ουτε σουβλατζίδικο να ηταν..βρες το προβλημα και φτιαξτο δεν ειναι και πυρηνική φυσικη και απέλυσε ολους τους γατζους που ηταν υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό του.αν και το πιστεύω οτι παίζει να βαζουν παλι ελλατωματικες μεσα η ισως και να τις ξανακολλανε στο Σημείο που εχει ξεκολλήσει και να τις πλασαρουν παλι ξερω γω τι να πω απαράδεκτα πράγματα.Επίσης ρε παιδιά καθε φορα που αλλάζει η πλακετα η εγγύηση ανανεώνεται για αυτο το κομματι; αν ειναι ετσι θα εχεις για παντα εγγυηση αχχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 μολις παρελαβα απο procordia.πως μπορω να δω τι παρτιδα μου εβαλαν;;στο χαρτι επισκευης ελεγε no power on και αντικατασταση μητρικης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Διαβάζεις το χαρτί από πίσω εκεί που μπαίνει η μπαταρία. Το imei τα πρώτα 3 είναι η πλακέτα λογικά 607 θα είναι. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Διαβάζεις το χαρτί από πίσω εκεί που μπαίνει η μπαταρία. Το imei τα πρώτα 3 είναι η πλακέτα λογικά 607 θα είναι. Sent from my LG-H815 using Tapatalk εχεις δικιο φιλε...απο 505 σε 607... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolicious Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 ΕΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ lollipop (η procordia ζητά 18 ευρώ έξτρα χρέωση), θα λειτουργεί σωστά η συσκευή? Ξέρει κανείς από το φόρουμ αν στην περίπτωση αυτή της υποβάθμισης θα δουλέψει χωρίς bootloop? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Σημερά πρωί παρέλαβα και εγώ, όσο το δούλεψα μια χαρά όλα. Το κινητό ταξιδεύει για τον ιδιοκτήτη του. Offtopic: Μόνο κοπέλες δουλεύουν στη procordia ?? Περνάνε απο casting ?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 ΕΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ lollipop (η procordia ζητά 18 ευρώ έξτρα χρέωση), θα λειτουργεί σωστά η συσκευή? Ξέρει κανείς από το φόρουμ αν στην περίπτωση αυτή της υποβάθμισης θα δουλέψει χωρίς bootloop? Ευχαριστώ! Τι εννοείς σωστά; Αν εννοείς ότι δεν θα εμφανίσει το πρόβλημα τότε όχι και εκεί το εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Δεν προετρεψα κανεναν να παρει αυτη την μπακατελα.το αντιθετο μαλιστα.εγραψα ακριβως τι συμβαινει με αυτο το ρημαδι και αν διαβασεις τα μηνυματα μου και εδω κ σε αλλο φορουμ κ στο youtube και στο σκρουτζ θα καταλαβεις οτι προσπαθω να αποτρεψω τον καθε υποψηφιο αγοραστη απο το να προβει στην αγορα του.επισης καθε φορα που αλλαζει η πλακετα στο σερβις αλλαζει και το s/n οποτε και να θες να κρυφτεις δεν γινεται..αν εχεις κανα μεταχειρισμενο ενημερωσε με.φιλικα παντα.καλησπερα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένεις να αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Δεν χαρακτήρισα κανέναν. Το άφησα ως γενικό σχόλιο μιας και εχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές το "πούλα το και πάρε κανένα άλλο". Δεν μας τιμαει ως σύνολο και ως κοινότητα. Ακόμα και σε bootloop να μην εχει πέσει μιλάμε για ένα κινητό τουλάχιστον κακοφημισμένο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε ,ιδια γλώσσα μιλάμε αν ηταν να αναφερθώ εκ του προσωπικού θα μπορούσα να κάνω και με την ανάλογη παράθεση. Λύση δεν ειναι να πουλήσει κανείς την συσκευή του. Λύση είναι να κουνηθείτε νομικά όσοι έχετε το πρόβλημα και να βάλετε την κάθε LG στην θέση της. Γιαυτό το λόγο υπάρχουν και οι εταιρίες.. Για να μπορουμε οχι μόνο να αναγνωρίζουμε τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους αλλά και για να προσφύγουμε εμείς οι καταναλωτές στην δικαιοσύνη. Απο το να χάσει ο κάθε ένας σας 40-50-100 ευρώ σκοτώνοντας το lg του θα ήταν πολύ καλύτερο να βάλει 40-50 ευρώ και να κινηθεί ενα groupάκι προς την νομική οδό. Η lg οφείλει να κανει ανάκληση γιατί λύση στο πρόβλημα δεν έχει δώσει. ""Κουράστηκα"" να βλέπω συνφορουμήτες να γκρινιάζουν για bootloop και επισκευές. Η γκρίνια δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα θα φέρει όταν θα πράξει αυτο που πρέπει να πράξει η LG και η καθε LG...είτε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Μαζική προσφυγή προς την δικαιοσύνη θέλει η κατάσταση αν δεν συμβεί αυτο τοτε απλά καθε lg συσκευή στο μέλλον μπορεί να έχει την ίδια ταλαιπωρία και πολυ πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες γνωστές εταιρίες την παραβίαση του Ευρωπαικού νόμου. Ουτε να προτρέπουμε προς πώληση ουτε τίποτα. Αν θέλουμε να είμαστε πολιτισμένοι είμαστε και νόμιμοι αλλα και ηθικοί πάνω απολα! Ανταλλάξτε σε πμ οσοι έχετε πρόβλημα με 2 & 3ης φορές αλλαγής motheboard. Βάλτε και εναν δικηγόρο και προχωρήστε το. Στο τέλος θα δικαιωθείτε και εσείς αλλά και όλοι οι καταναλωτές.Και η καθε lg θα μάθει να είναι νόμιμη και να αναλαμβάνει τις ευθύνες της!! Edited August 3, 2016 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosg7 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Τελικα το κινητο υστερα απο μια περιπετεια εφτασε στα χερια μου χθες το απογευμα(το πρωι με ειδοποιησαν τηλεφωνικως οτι εχουν το κινητο μου ετοιμο , τους ενημερωσα οτι θα περασω απο εκει να το παρω, μου ειπαν ενταξει οτι θα το κρατησουν και θα ειναι ανοιχτα μεχρι της 5, φτανω 1 η ωρα κανωντας δρομο με το αμαξι 45 λεπτα(κορυδαλλος-κατεχακη) για να μου πουν οτι τελικα το στειλανε με κουριερ (τραγικοι τελειως τσαμπα βενζινη ) . τελος παντνων στο θεμα μου , το κινητο μεχρι στιγμης ολα καλα , απλα θα ηθελα να μαθω αν ανανεωθηκε η εγγυηση για +2 χρονια η οχι. υ.γ ενας λογος που δε παμε μπροστα ως χωρα-κρατος ειναι αυτος, ολοι στο κοσμο τους και κανεις δεν αναλαμβανει ευθυνη λαθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Τελικα το κινητο υστερα απο μια περιπετεια εφτασε στα χερια μου χθες το απογευμα(το πρωι με ειδοποιησαν τηλεφωνικως οτι εχουν το κινητο μου ετοιμο , τους ενημερωσα οτι θα περασω απο εκει να το παρω, μου ειπαν ενταξει οτι θα το κρατησουν και θα ειναι ανοιχτα μεχρι της 5, φτανω 1 η ωρα κανωντας δρομο με το αμαξι 45 λεπτα(κορυδαλλος-κατεχακη) για να μου πουν οτι τελικα το στειλανε με κουριερ (τραγικοι τελειως τσαμπα βενζινη ) . τελος παντνων στο θεμα μου , το κινητο μεχρι στιγμης ολα καλα , απλα θα ηθελα να μαθω αν ανανεωθηκε η εγγυηση για +2 χρονια η οχι. υ.γ ενας λογος που δε παμε μπροστα ως χωρα-κρατος ειναι αυτος, ολοι στο κοσμο τους και κανεις δεν αναλαμβανει ευθυνη λαθους. η εγγύηση ανανεώθηκε για την πλακετα οχι για ολη την συσκευη!και ναι για 2 χρονια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts