Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα το κινητο καθημερινα κανει change δικτυο 10 φορες τουλαχιστον. Αν ηταν ετσι θα ειχα ηδη boot loop. (λογω του οτι παω απο τον ενα οροφο στον αλλον , οπου μενουν τα πεθερικα, και εχουν ξεχωριστο ιντερνετ).

Επισης πως θα ψαχνει για αρκετη ωρα WiFi, οταν το αφηνεις εννοεις ανοιχτο το WiFi οταν βγαινεις εξω;

Edited by tommybertsen

Καλησπέρα και από μένα. Το δικό μου είναι σειρά 511 και έχει το πρόβλημα. Αγορασμένο Δεκέμβριο 2015.

Να βοηθήσω λίγο με πληροφορίες λόγο ιδιωτητας της δουλειάς μου. Όλες η παρτίδες έχουν πρόβλημα. Είναι να μην σου τύχει. Το κινητό το παθαίνει όταν ψάχνει για αρκετή ώρα Wi-Fi δίκτυο. Πρέπει να έχεις έκδοση Android 6 επάνω. Ή LG θα το αποσύρει το κινητό. Θα θαφτεί απλά.

τι εννοεις ρε αδερφε θα αποσυρει το κιν??δεν θα το κατασκευαζει πλεον???

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Τι φταιει δηλαδη;

Αν το παρεις να ξερεις προκαλείς την τυχη σου. Και γω φαγωθηκα να ψάχνω στα φορουμ πριν το πάρω και τελικα είπα να το τολμήσω. Το εχω καμια βδομαδα σε 602 MM και με εχει εκνευρισει απιστευτα με τα κολληματα του. Η καμερα κρασαρει με λιγη χρηση, μου κολλαει στην κεντρική καμια φορα και θελει reboot, λαγκαρει παρα πολυ άσχημα στην αγαπημενη μου εφαρμογή με night sky, αλλες φορες όταν παιζω ποκερ υπερθερμεται κ κανει reboot μονο του. Το σιχάθηκα, μακαρι να μου τυχαινε κανα bootloop να ημουν σιγουρος οτι θα μου το εφτιαχναν. Τωρα που θα το στειλω στην lg, αμφιβάλλω αν θα μου βρουν πρόβλημα επειδή τα σημαντικα προβλήματα που ανεφερα τυχαινουν που κ που, οχι πάντα.

Unrooted :mad:

Ακριβώς όταν ειναι το Wi-Fi ανοιχτό. Αστοχία υλικού. Ιδιαίτερα όταν ψάχνει να συνδεθεί. Βάλτε το Wi-Fi Map-passwords από το store. Αυτό το φτάνει στα όρια .. Θα το αποσύρει με έννοια ότι θα φύγει νωρίτερα από την αγορά απο ότι προβλέπεται Edited by ambos

Και δεν διορθωνεται αυτο οπως λενε; Εσυ πως εφτασες σε αυτο στο συμπερασμα;

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Wi-Fi Map-passwords παιδια ολοι να δουμε αν μπορουμε να προκαλεσουμε bootloop :lol:

Παμε ενα ομαδικο bootloop ολοι να τους τρελανουμε.. Χαχαχα :) Νομιζω το χουμε κανει θεμα χωρις λογο
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Παιδιά έβαλα την εφαρμογή αυτή και μου κάηκε ο θερμοσιφωνας , τι παίζει ; :-D :-D :-D :-D :-D
All it takes is a swipe...

Αν το παρεις να ξερεις προκαλείς την τυχη σου. Και γω φαγωθηκα να ψάχνω στα φορουμ πριν το πάρω και τελικα είπα να το τολμήσω. Το εχω καμια βδομαδα σε 602 MM και με εχει εκνευρισει απιστευτα με τα κολληματα του. Η καμερα κρασαρει με λιγη χρηση, μου κολλαει στην κεντρική καμια φορα και θελει reboot, λαγκαρει παρα πολυ άσχημα στην αγαπημενη μου εφαρμογή με night sky, αλλες φορες όταν παιζω ποκερ υπερθερμεται κ κανει reboot μονο του. Το σιχάθηκα, μακαρι να μου τυχαινε κανα bootloop να ημουν σιγουρος οτι θα μου το εφτιαχναν. Τωρα που θα το στειλω στην lg, αμφιβάλλω αν θα μου βρουν πρόβλημα επειδή τα σημαντικα προβλήματα που ανεφερα τυχαινουν που κ που, οχι πάντα.

Εμενα η καμερα δε κρασαρε ποτε, η κεντρικη δε κολλησε ποτε (εχω και αλλο launcher), reboot απο μονο του ποτε, και μια φορα εφαγε ενα σκαλωμα και χρειαστηκε restart, παει σε ολα μα ολα σφαιρα. Οταν παιζω θερμαινεται στα ορια του νορμαλ και δε λαγκαρει ποτέ μετα. 601 ΜΜ.

Οπως λεει ο φιλος παραπανω , αγχωνομαστε τσαμπα και βερεσε. Βαλε και εσυ λοιπον το προγραμμα το παραπανω να κανει ενα bootloop να τελειωνεις :p

Παιδιά έβαλα την εφαρμογή αυτή και μου κάηκε ο θερμοσιφωνας , τι παίζει ; :-D :-D :-D :-D :-D

DFI μητρικη εχει το κινητο σου; :lol: :lol: :lol:

Φίλε αυτή η ατάκα είναι πολύ παλιά , από εκεί ορμώμενος την πέταξα. Έχω ακόμα μια dfi για σοκετ Χ58 , θεϊκές....
All it takes is a swipe...

Φίλε αυτή η ατάκα είναι πολύ παλιά , από εκεί ορμώμενος την πέταξα. Έχω ακόμα μια dfi για σοκετ Χ58 , θεϊκές....

Φυσικα και το ξερω οτι ειναι πολυ παλια, υπηρξα και εγω κατοχος οταν ασχολιομουν με το αθλημα :p Τωρα με ενα 2 φτωχα 1150 ειμαι :p . (χ58= 1366 σοκετ νομιζω :) )

Το θεμα ειναι οτι πλεον αγχωθηκαμε πολυ παραπανω απ'οσο πρεπει νομιζω. Ας το απολαυσουμε. Οσοι εχουν προβληματα οπως ο φιλος παραπανω, να το στειλουν να δουν τι παιζει (ξερω οτι ειναι χρονοβορα διαδικασια και σπαστικο, αλλα.... )

Μόλις ανέφερε κάποιος στο αντίστοιχο θέμα στο reddit για bootloop σε 603 παρτίδα (αλλαγμένη πλακέτα απο 505 πριν 1 εβδομάδα) :cry:

Στάνταρ είναι κυρίως software θέμα δεν παίζει ολα τα 505+ μέχρι τέλος του 2015 να δούλευαν ρολοι και απο κει και πέρα όλες οι παρτίδες ακόμα και ολοκαίνουριες να τα παίζουν άμεσα.

Edited by bad_freddy

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Για μενα ειναι εξτρα καλο, Με ανανεωμενη εγγυηση, θα το πουλησω και θα παρω το V10 :lol:

Του εχω ακομη τη μαμα ζελατινα ετσι κ αλλιως, και προβλεπω τελικα τις θηκες που σκεφτομουν να μη τις ακουμπησω, αν ειναι να γινει κατι θα γινει , παιζει και να ειναι οντως software και να βρεθει το προβλημα , ειναι αστειο απο την LG να το παρατανε ετσι.

Μόλις ανέφερε κάποιος στο αντίστοιχο θέμα στο reddit για bootloop σε 603 παρτίδα (αλλαγμένη πλακέτα απο 505 πριν 1 εβδομάδα) :cry:

Στάνταρ είναι κυρίως software θέμα δεν παίζει ολα τα 505+ μέχρι τέλος του 2015 να δούλευαν ρολοι και απο κει και πέρα όλες οι παρτίδες ακόμα και ολοκαίνουριες να τα παίζουν άμεσα.

και γω ετσι πιστευω....γιατι εχω 512 και οταν εψαχνα τα φορουμ στα πρωτα της 6 δεν ειχε γινει ουτε μια αναφορα ξαφνικα εγινε το μπαμ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν κανουμε καμια ψηφοφορια πουθενα και καταγραφη του ποτε εγινε το bootloop μπας και βρουμε καποιο pattern;

Στο φορουμ γενικα τι ποσοστο εχει αντιμετωπισει bootloop; 15-20% ;

Δεν κανουμε καμια ψηφοφορια πουθενα και καταγραφη του ποτε εγινε το bootloop μπας και βρουμε καποιο pattern;

Στο φορουμ γενικα τι ποσοστο εχει αντιμετωπισει bootloop; 15-20% ;

δεν κανουμε καμια αιτηση διαμαρτυρίας σε κανενα site δεν τα ξερω κιολας αυτα μπας και την δουν οι σχιστοματιδες και κανουν καμια κινηση της προκοπής!εσυ βασικα γιατι σκας???αφου δν εχεις καν το τηλ....μπελαδες στο κεφαλι σου θες??!!!αχααχαχαχ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχουν κανει petition στο change.org με 2.000 υπογραφες περιπου.. Ε εγω δεν το εχω αλλα στο τσακ ειμαι να το παρω.. Ειναι το καλυτερο κινητο στα 300 ευρω κατα τη γνωμη μου.. Αλλιως θελω +150 ευρω για V10 ή Nexus 6p.. Πολλα τα λεφτα ομως..

• Administrators
Ενημέρωση: Επειδή το παρόν θέμα το έχετε κάνει... στην κυριολεξία καφενείο, αν δεν επανέλθετε στα του θέματος και μόνο το παρόν thread θα κλειδωθεί και θα γίνει μαζική μεταφορά μηνυμάτων στον κάδο.

Modpic.gif

Μόνιμα να μας έχει σε ένα άγχος αυτή η LG...... Στο g2 με τις κίτρινες οθόνες, στο g4 με τα boot....

Φοβάμαι μη μου μείνει το κινητό στα χέρια καμία μερα. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι αυτά γίνονται επίτηδες από την εταιρία. Είναι βλάβες σχεδόν προγραμματισμενες (όχι σε όλες τις συσκευές!!)

Σου λέει γιατί να αγοράσει ο χρήστης το g4 και να μείνει με αυτό 1-2-3 + χρόνια? Θα το κάνουμε να πάθει βλάβη μέσα σε λίγους μήνες για να αναγκαστει ο χρήστης με τα πολλά να αλλάξει συσκευή και να αγοράσει ίσως κάποιο άλλο lg για να γλυτώσει απο τα προβλήματα του g4 να κινηθεί και λίγο η αγορά!!!!

Edited by lek88

• Administrators
Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι αυτά γίνονται επίτηδες από την εταιρία. Είναι βλάβες σχεδόν προγραμματισμενες (όχι σε όλες τις συσκευές!!)

Σου λέει γιατί να αγοράσει ο χρήστης το g4 και να μείνει με αυτό 1-2-3 + χρόνια? Θα το κάνουμε να πάθει βλάβη μέσα σε λίγους μήνες για να αναγκαστει ο χρήστης με τα πολλά να αλλάξει συσκευή και να αγοράσει ίσως κάποιο άλλο lg για να γλυτώσει απο τα προβλήματα του g4 να κινηθεί και λίγο η αγορά!!!!

Το πιστεύεις αλήθεια αυτό; Δηλαδή αν όλοι οι κάτοχοι LG G4 βρεθούν με χαλασμένες συσκευές η επόμενη τους συσκευη θα είναι πάλι LG; :wacko:

Πραγματικά σε αυτό το θέμα έχω διαβάσει τα απίστευτα με όλων των ειδών τις θεωρίες συνομωσίας!

Πριν απαντήσετε διαβάστε το προηγούμενο post μου.

Modpic.gif

• Administrators
5-6 ατομα να εχουν πεσει εδω μεσα σε bootloop και πολλα λεω κατα τα αλλα αγχος και κακο.

Δυστυχώς αν ανατρέξεις στις πίσω σελιδες θα διαπιστώσεις ότι είναι αρκετά παραπάνω τα άτομα, όχι όμως φυσικά στο βαθμό της τρομοκρατίας που διατηρούν κάποια άτομα χωρίς να έχουν καν τη συσκευή. Γιαυτό και πρέπει να μπει μια τάξη πλέον.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Στο παρον θέμα υπάρχει ένα κλίμα τρομοκρατίας και κινδυνολογίας χωρίς βάση κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Η συσκευή είναι μια χαρά και το έχει αποδείξει!!

Πάνω από 10 άτομα δεν είναι και οι μισοί από αυτούς είχαν θέμα software

Δυστυχώς αν ανατρέξεις στις πίσω σελιδες θα διαπιστώσεις ότι είναι αρκετά παραπάνω τα άτομα, όχι όμως φυσικά στο βαθμό της τρομοκρατίας που διατηρούν κάποια άτομα χωρίς να έχουν καν τη συσκευή. Γιαυτό και πρέπει να μπει μια τάξη πλέον.

Εσύ την έχεις τη συσκευή? Τι παρτίδα και πόσο καιρό? Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα? Τι χρήση του κάνεις?

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

• Administrators

Έχω ναι, παρτίδα 505 black leather ελληνικό από cosmote αγορασμένο τον περασμένο Νοέμβρη και με κανονική χρήση δεν έχει κάνει το παραμικρό.

Αυτό όμως δεν λέει κάτι, κάποια βγάζουν και κάποια όχι, τα περισσότερα εννοείται οτι δεν έχουν εμφανίσει πρόβλημα αλλά η συσκευή εχει πουλήσει αρκετά και λογικό είναι να έχουμε αξιοσημείωτο αριθμό προβλημάτων ακόμα και αν το ποσοστό θεωρητικά είναι μικρό.

Ας γράφουν εδω λοιπόν μόνο αυτοί που έχουν πρόβλημα, τι παρτίδα έχουν, ποτέ το αγόρασαν και πως αντιμετώπισαν το πρόβλημα τους.

Modpic.gif

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!