Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε μαν , αυτο καταλαβες απο οσα λεγονται; :p Δεν εχει διαφορά η πλακετα, εχουν πουληθει λιγοτερες συσκευες και δε παρατηρειται ( επισης Vamire, τοσο καιρο δηλαδη που σε ενα καρο προιοντα δεν εχει αξιολογησεις στο skroutz σημαινει οτι δε πουλησανε ουτε ενα προιον; τι αλλο θα διαβασω... )

Διαβασε οτι θελεις εσυ,διαβασε τα και κινεζικα.

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβασε οτι θελεις εσυ,διαβασε τα και κινεζικα.

Μας αποστομωσες ρε μαν. Πραγματικα. :lol::lol: Μας παραθετεις με κυκλακια το ποσοι συζητουν, θελοντας να μας δειξεις οτι πουλησε λιγοτερα. Χαιρω πολυ... Τι σχεση εχει ποσοι συζητουν στο σκρουτζοπαζαρο; 50 μηνυματα δικα μου μονο εχει στη συζητηση του G4, σημαινει οτι αγορασα 50 φορες το κινητο; :wacko:

Θα συμφωνήσω απλά στο ότι πέφτουν όλα σε bootloop. Λογικό είναι να πουλήσει λιγότερα το δικαρτο. Αυτο που δείχνεις πάντως δεν είναι απόδειξη

Edited by tommybertsen

Μας αποστομωσες ρε μαν. Πραγματικα. :lol::lol: Μας παραθετεις με κυκλακια το ποσοι συζητουν, θελοντας να μας δειξεις οτι πουλησε λιγοτερα. Χαιρω πολυ... Τι σχεση εχει ποσοι συζητουν στο σκρουτζοπαζαρο; 50 μηνυματα δικα μου μονο εχει στη συζητηση του G4, σημαινει οτι αγορασα 50 φορες το κινητο; :wacko:

Μου θυμιζεις τον Αδωνη. Μονο αυτος τρολλαρει ετσι μια συζητηση.

Συνεχισε το ετσι αλλα μονος σου :)

Που ακριβώς βλέπεις να τρολλαρω και κάνεις την ατυχεστατη σύγκριση με τον γλοιώδη τύπο; :p

Μπορείς να συνεχίσεις να έχεις την εντύπωση ότι τα ξέρεις όλα , no problem, τουλάχιστον αν θες να πεις κάτι , πες το με σωστό τροπο και μην επιτίθεσαι.

Παραπάνω έγραψες για 5 συσκευές και ο άνθρωπος σε είπε υπερβολικο Και ότι δε δείχνει τις αγορές ο αριθμός που λες(κοινώς δε δείχνουν τιποτα οι συζητήσεις εκει).Και του λες ότι διαβάζει ότι θελει και πηδάει λέξεις. Οπότε μη περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά με αυτά που λες σε ένα thread που καίει κυριολεκτικά τον κόσμο.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ειναι στατιστικη αναλυση δικη μου αλλα του σκρουτζ και ειναι ο μονος επισιμος τροπος του ΣΚΡΟΥΤΖ για να καταλαβεις αν κατι πουλαει αν εχει ζητηση κλπ

Αν ειναι ανυπαρκτη λοιπον η αναλογια του σκρουτζ οχι δεν ειναι.Αν ειναι εκτος τις πραγματικοτητας το ποσες συσκευες εχουν πωληθει στην Ελλαδα και μονο ναι ειναι εκτος μιας και μιλαμε για συμπερασμα απο μια σελιδα και μονο αλλα αυτη φιλοξενει μεγαλη γκαμα καταστηματων!!

Δεν πηρα τα στατιστικα πχ απο κανενα plaisio ή κανενα eshop θα ηταν ακομα πιο πολυ εκτος πραγματικοτητας τα ποσοστα!

Μετρο συγκρισης ψαχνουμε και ο καλυτερος τροπος για να το κανουμε ειναι το σκρουτζ για τα Ελληνικα δεδομενα παντα!

Ουτε ψαχνουμε ποιος και γιατι δεν εχει κανει review ουτε ποιος το πηρε αν ηταν ψαγμενος ή οχι , μαυρος ή λευκος, φαλακρας ή μαλλιας!

Ουτε συγκρινουμε δυο ανομιες συσκευες ουτε ειμαστε σε κανενα vs android/iphone για να πουμε αα οι iphonακιδες ειναι πιο φανμποιζ και κανουνε περισσοτερα reviews στο σκρουτζ κλπ...

Οποτε μια χαρα μετρο συγκρισης εφερα στο τραπεζι ως στατιστικη το ποσο πουλαει το ενα με το αλλο.

Θα ηταν πολυ πιο ευκολο να παρω στατιστικα απο το ιδιο το myphone αλλα θα ηταν παντελως αδικο!

Και επειδη ζουμε εποχουλες δυσκολες ολοι αγοραζουν απο σκρουτζ σχεδον! Τουλαχιστον εμεις οι ψαγμενοι καταναλωτες!

Τωρα αν κανουν ολοι reviews το ξανα ειπα οχι δεν κανουν ολοι λογικο ειναι αλλα δεν βλεπω το λογο που προσπαθεις να διαχωρισεις το ποιος κανει review ή οχι στο σκρουτζ επιλεγοντας και την αναλογη συσκευη απλα δεν στεκει.

Μιας και αποτι βλεπω συμφωνεις στο αν εχει πουλησει λιγα ή πολλα κομματια μαζι μου αλλα δεν μας λες και ποιες ειναι οι πηγες σου για να βγαλεις συμπερασμα για τα ελληνικα δρωμενα θες να μας πεις τις πηγες σου;;.

Άδικά το κουράζω, αν εσύ το πόσοι έκαναν review μια συσκευή & το πόσοι ρώτησαν γι'αυτή, το βλέπεις σαν στατιστική ανάλυση των πωλήσεων, πάω πάσο.

Το μόνο που δίνει το skroutz είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει για μια συσκευή, (ούτε καν πωλήσεις) & το όποιο κατ'επέκταση μπορεί να προσφέρει μια αδρή απεικόνιση της πορείας μιας συσκευής. Από αυτό το σημείο, μέχρι εκεί που έφτασες εσύ παίρνοντας ως θέσφατο κάποια δεδομένα και κάνοντας αναλύσεις επι αναλύσεων, μεσολαβούν κάποια χιλιόμετρα. :)

Δεν έχω καμία πηγή, διαβαζώ από εδώ και από κει και παίρνω μία αίσθηση για το πως κινείται μια συσκευή, εγώ δεν μίλησα με φανταστικά νούμερα, απλά λέω το απολύτως λογικό: Το dual έχει πουλήσει ελάχιστα σε σχέση με το απλό, άρα είναι λογικό να μην έχουμε ακούσει κάτι και κυρίως να μην μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα, τίποτα περισσοτερο, τίποτα λιγότερο, πιστεύω γίνομαι κατανοητός.

Σε δίκη σου συσκευη; Το είχες αναφέρει όταν συνέβη;

Σε φίλο μου συνέβη, δεν ήταν για εμένα το κινητό. Όχι δεν το είχα αναφέρει καθώς δεν παρακολουθούσα το θέμα έως τότε, κι επειδή το πήραν άλλοι δύο φίλοι τώρα (το απλό μονοκαρτο), μπήκα να ενημερωθώ για τις εξελίξεις. Το dual sim g4 δεν ήταν ελληνικό (δεν ξέρω αν εισάγεται κιόλας επίσημα).

Δεν έχω καμία πηγή, διαβαζώ από εδώ και από κει και παίρνω μία αίσθηση για το πως κινείται μια συσκευή, εγώ δεν μίλησα με φανταστικά νούμερα, απλά λέω το απολύτως λογικό: Το dual έχει πουλήσει ελάχιστα σε σχέση με το απλό, άρα είναι λογικό να μην έχουμε ακούσει κάτι και κυρίως να μην μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα, τίποτα περισσοτερο, τίποτα λιγότερο, πιστεύω γίνομαι κατανοητός.

Αρα το συμπερασμα σου ειναι πιο ασφαλες διαβαζοντας απο δω και απο κει αποτι στο σκρουτζ.

Ειναι φανταστικο νουμερο τα reviews που θα πρεπει να το εχεις αγορασει για να αφησεις review στο σκρουζ;

Ειναι σαν να μου λες οτι περισσοτερες πιθανοτητες εχει να πουλησει πραγματικα cd σε παγκοσμια κλιμακα ο "Χ" καλλιτεχνης οταν στο google music εχει μονο 5-6 αγορες, απο τον "Ψ" καλλιτεχνη που εχει 147 αγορες..

Ωραια αψηφουμε και τα νουμερα την σημερων ημερα.

παντως παιδες καταλαβαινω τι τραβανε καποιοι φιλοι απο την βλακεια αυτη αλλα και παλι το κινητο ειναι στα λεφτα του απλα κατι ετη φωτος απο τα υπολοιπα, ελπιζω να μην εχουν οι νεες παρτιδες τα ιδια θεματα, τουλαχιστον οχι στο βαθμο που ειχαν οι παλιες.
All it takes is a swipe...

παντως παιδες καταλαβαινω τι τραβανε καποιοι φιλοι απο την βλακεια αυτη αλλα και παλι το κινητο ειναι στα λεφτα του απλα κατι ετη φωτος απο τα υπολοιπα, ελπιζω να μην εχουν οι νεες παρτιδες τα ιδια θεματα, τουλαχιστον οχι στο βαθμο που ειχαν οι παλιες.

Ίσως γι'αυτόν ακριβώς το λόγο να παίζει σ'αυτά τα χρήματα ;)

απο τις μεγαλύτερες βουτιές στην τιμή ναυαρχίδας που εχει γίνει στην ιστορία, απο 400+ εχει πέσει στα 294 σε ελαχιστο διαστημα. Κατι ξερουν (και θέλουν να ξεφορτωθούν) :rolleyes:

δεν αντιλεγω, ισως ναι. ΑΛλα και παλι ειναι εκπληκτικο στα λεφτα του. Δειτε το αντιστοιχο του ειναι το Α5 2016 το οποιο καλο μεν αλλα υπολείπεται αρκετα

All it takes is a swipe...

Θα συμφωνήσω στα χρήματα του το g4 δεν έχει ανταγωνιστή ειδικά για την καταπληκτική του κάμερα

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το φεβρουαριο ειχα παρει το κορεατικο. Οταν μετα απο κατι μερες το αναβαθμισα με bridge σε mm εμεινε σε bootloop. Καποιες φορες δουλεψε για λιγο αφου το παλευα βγαζοντας τη μπαταρια. Προλαβα και του εκανα επαναφορα αλλά το προβλημα παρεμεινε. Το εκανα επιστροφη και απριλιο πηρα ευρωπαικο 601. Μεχρι στιγμης ολα OK. Βλεποντας ομως τωρα την εκταση του προβληματος σε συνδυασμο με την κατασταση στην procordia δε θα επελεγα g4 για αγορα.

Θα γράψω κάτι off topic.

Ύστερα από όλα αυτά που έκατσα και διάβασα στις τελευταίες (αρκετές) σελίδες, θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση.

Αν μπει εδώ κάποιος για πρώτη φορά και κάνει οποιαδήποτε ερώτηση για το θέμα που γράφει ο τίτλος του τοπικ, δεν έχει κανένας μας το δικαίωμα να του πει ότι η ερώτησή του έχει απαντηθεί και ότι πρέπει να διαβάσει πρώτα τα προηγούμενα και μετά να ρωτήσει. Καλύτερα να του πούμε να κάνει 100 πους απ και 5 γύρους το τετράγωνο.

Δεν λέω, ωραίο το chatting, αλλά είναι τελείως άχρηστο.

• Administrators

Επειδή μάλλον έχετε ξεχάσει για τι συζητάμε στο παρόν θέμα, προτείνω να επανέλθετε άμεσα για να μην υπάρξουν μαζικές διαγραφές.

Edit: Επειδή κάποιοι δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν, έγιναν και οι σχετικές διαγραφές. Ας συνεχίσουμε στα του θέματος λοιπόν για να μην υπάρξουν και οι ανάλογες κυρώσεις. Ενημερώνω εδω για να μην πείτε μετά οτι δεν σας προειδοποίησα. ;)

Edited by athanaso77

Modpic.gif

καλημερα παιδες κ χρονια πολλα..το δικο μου εχθες εκανε restart μονο του κ δεν ξανανοιξε ποτε...κολλησε στο σημα της lg...μου γραφει καποια στιγμη οι εφαρμογες ξεκινουν,αλλα οσο το ειδατε εσεις να ανοιγει αλλο τοσο το ειδα κι εγω.. :-( να φανταστω ειναι για επιστροφη κ αλλαγη πλακετας εε??

καλημερα παιδες κ χρονια πολλα..το δικο μου εχθες εκανε restart μονο του κ δεν ξανανοιξε ποτε...κολλησε στο σημα της lg...μου γραφει καποια στιγμη οι εφαρμογες ξεκινουν,αλλα οσο το ειδατε εσεις να ανοιγει αλλο τοσο το ειδα κι εγω.. :-( να φανταστω ειναι για επιστροφη κ αλλαγη πλακετας εε??

Κανε αυτο , και δες αν μπαινει στο κινητο. Αν μπει κανε σεταρισμα σα νεο κινητο , χωρις να συνδεσεις τους λογαριασμους σου στην αρχη, αλλα στη συνεχεια (αφου μπεις στις κεντρικες οθονες και μετα). ΑΝ και νομιζω καποιος το εκανε και ξαναμπηκε σε boot loop μετα απο καποιο διαστημα.

• Administrators
Δεν κανει ουτε αυτο παιδες... :-( παλευω 10 λεπτα...δε κανει hard reset..συνεχιζει κ δειχνει το σημα της lg..

Επικοινώνησε αύριο με procodia και θα σου πουν αυτοί τι θα κάνεις σχετικά με τις διαδικασίες.

Modpic.gif

Ή εναλλακτικά μπορείς να στείλεις στο live chat της LG Hellas, και να κανονίσουν αυτοί το τι θα κάνεις (στέλνουν κουριερ αν εισαι απο αλλη πολη εκτος αθηνας).

Σε καθε περιπτωση απαιτειται αλλαγη πλακετας οπως καταλαβαινω.

λοιπον,μολις εκανε hard reset..μπαινει μεσα κ εκει που ζηταει εναν λογαριασμο google που ειχε χρησιμοποιηθει πριν την επαναφορα,δεν μου αναγνωριζει τον δικο μου...βαζω κανονικα το gmail μου,αλλα με ξαναγυριζει στην αρχη...θα το σπασω...:mad:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βαζω το mail κανονικα μετα ζηταει κωδικο του Mail...βαζω κ τον κωδικο κ με ξαναγυριζει για να ξαναβαλω το mail..εκανα κ επαναφορα κωδικου μηηηηπως κ βαζω λαθος...αλλα τιποτα..με ξαναγυριζει στο να βαλω παλι το mail...κ δε μπορω φυσικα να προσπερασω αυτο το βημα...πρεπει οπωσδηποτε να βαλω mail..

Edited by nickgiat

Φίλε, απλά ηρέμησε, τώρα πια έγινε και έχει γίνει το ίδιο σε αρκετά άτομα. Κανονίζεις αύριο να έρθουν για παραλαβή και θα περιμένεις μερικές μέρες μέχρι την επιστροφή.

Ανέφερε αν θέλεις, ποιά παρτίδα είναι το κινητό κι από που το πήρες. Η παρτίδα - αν δεν το γνωρίζεις ήδη - είναι τα τρία πρώτα νούμερα του s/n.

Kαλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!!! Ενδιαφέρομαι και έγώ να αγοράσω το κινητό και θέλω να πάρω αυτή την έκδοση:

http://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-lg-g4-32gb-leather-black-%281%29

Πιστεύετε ότι θα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με bootloop; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!