hall2001 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η πλακέτα να είναι από ανακατασκευή από προηγούμενο χρήστη που ήταν root και να μη το πήραν χαμπάρι η το κατάλαβαν αργότερα, έπρεπε λοιπόν να το φορτώσουν σε κάποιον άλλο. Εικασίες κάνω δεν ξέρω αν πράγματι μπορεί να γίνει αυτό, λέμε τώρα. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Υποτιθεται με διαβεβαιωσαν οτι ερχεται απο την επισημη LG η πλακετα για αυτο ειχε καθυστερησει τοσο. Ολα αυτα που αναφερατε για bootloader δεν εχω ιδεα πως γινεται και τι , αλλα και να ειχα δεν θα το εκανα απο τι στιγμη που το κινητο πηγαινε μια χαρα με νεα πλακετα... Παντως να ειστε σιγουροι οτι αυτο σκεφτομαι περισσοτερο οτι το εκαναν οι ιδιοι και θελουν να ριξουν ευθυνες. Επισης οτι μπορει να με κοροιδεψαν και να μη μου εβαλαν οπως ειπαν απο την επισημη αντιπροσωπεια αλλα απο τα λιντλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Κ σε εμένα σημερα έπαθε bootloop σειρα 602. Επανηλθε με hard reset κ έκανα restore απο gmail κανονικά. επισης επικοινωνησα με την lg μεσω του chat και μου ειπαν οτι δεν μπορεουν να μου εγγυηθουν τη σωστη λειτουργεια καθως δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσπωπειας. να εχω κλειστο το αυτοματο update λογισμικου και να σεταρω ως νεα συσκευη... ολα τα περιεργα με την lg θα τα δω... επισης οταν ρωτησα εαν γνωριζουν που οφειλετε το προβλημα αυτο σε αρκετες συσκευες μου ειπε οτι ειναι θεμα λογισμικου και αν το ξανα παθω να ξανα κανω hard reset... Edited April 21, 2016 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 @panthiras_mes Εχουμε καποιο νεο φιλε μου? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ευχομαι να μην ερθει η στιγμη που θα αρχισουν να τα μασανε οσον αφορα την καλυψη εγγυησης για το θεμα του bootloop....Γιατι οσο να ναι το κοστος ανεβαινει με την αλλαγη πλακετας για την εταιρεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ευχομαι να μην ερθει η στιγμη που θα αρχισουν να τα μασανε οσον αφορα την καλυψη εγγυησης για το θεμα του bootloop....Γιατι οσο να ναι το κοστος ανεβαινει με την αλλαγη πλακετας για την εταιρεια... Αν κρίνω από την υπόθεση του @panthiras_mes, έρχεται και αυτή η ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ευχομαι να μην ερθει η στιγμη που θα αρχισουν να τα μασανε οσον αφορα την καλυψη εγγυησης για το θεμα του bootloop....Γιατι οσο να ναι το κοστος ανεβαινει με την αλλαγη πλακετας για την εταιρεια... Δεν νομιζω να της πετανε της ξανα βαζουν μετα απο επισκευη! Και η περιπτωση του φιλου ισως ειναι τετοια δηλαδη να ειχαν κανει ρουτ παλαιοτερα και να το τσεκαραν τωρα με το imei αν εχει ξεκλειδωσει ποτε ο bootloader! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 @panthiras_mes Εχουμε καποιο νεο φιλε μου? Αν οχι αυριο μεσημερι απο Δευτερα θα εχω να σας πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Αντε να δουμε τι θα δουμε.αναμενουμε. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontioskon Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπέρα σας σημερα πηρα την κινηταρα ελπιζω να μην πάθω και εγω το προβλημα αυτο στο καταστημα που ρωτησα μου ειπαν οτι συμβαιβει σε ελάχιστα κομμάτια. Πηρα σειρα 603 με αρχική γλωσσα τα αγγλικά. Ελπιζω να μην κολλήσει για καλο και για κακο κραταω ακομα το s3 που ειναι σκυλί Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinmara Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Διαβάζετε και υπογράψετε και εσείς: Hey, I just signed the petition "LG Mobile: Launch a replacement program for defective LG G4s" and wanted to see if you could help by adding your name. Our goal is to reach 5,000 signatures and we need more support. You can read more and sign the petition here: https://www.change.org/p/lg-mobile-launch-a-replacement-program-for-defective-lg-g4s?recruiter=530730296&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=share_email_responsive Thanks! ANTHIMOS Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση LG G3 D855 32GB Titanium Black Marshmallow 6.0 v30c, παρτίδα 501 LG G4 H815 32GB Grey Marshmallow 6.0 v20g, παρτίδα 603 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 done!!!!!! Διαβάζετε και υπογράψετε και εσείς: Hey, I just signed the petition "LG Mobile: Launch a replacement program for defective LG G4s" and wanted to see if you could help by adding your name. Our goal is to reach 5,000 signatures and we need more support. You can read more and sign the petition here: https://www.change.org/p/lg-mobile-launch-a-replacement-program-for-defective-lg-g4s?recruiter=530730296&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=share_email_responsive Thanks! ANTHIMOS Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Κ σε εμένα σημερα έπαθε bootloop σειρα 602. Επανηλθε με hard reset κ έκανα restore απο gmail κανονικά. επισης επικοινωνησα με την lg μεσω του chat και μου ειπαν οτι δεν μπορεουν να μου εγγυηθουν τη σωστη λειτουργεια καθως δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσπωπειας. να εχω κλειστο το αυτοματο update λογισμικου και να σεταρω ως νεα συσκευη... ολα τα περιεργα με την lg θα τα δω... επισης οταν ρωτησα εαν γνωριζουν που οφειλετε το προβλημα αυτο σε αρκετες συσκευες μου ειπε οτι ειναι θεμα λογισμικου και αν το ξανα παθω να ξανα κανω hard reset... Ειλικρινά αν η LG Ελλάδος έχει δώσει εντολή στα call center τους να δίνει αυτή την απαράδεκτη και καθόλα ανώριμη απάντηση, θα ήθελα πραγματικά κάποιος να κάνει τον κόπο και να στείλει τη συνομιλία στα κεντρικά της LG. Δεν είναι δυνατόν να πετάγεται τέτοια βλακεία λες και η LG κάθε χώρας είναι ανώνυμο franchise κάποιου που απλά κουβαλάει το όνομα της μαμάς εταιρίας! Αν είναι δυνατόν. Υπερμέγιστη βλαχιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπέρα σας σημερα πηρα την κινηταρα ελπιζω να μην πάθω και εγω το προβλημα αυτο στο καταστημα που ρωτησα μου ειπαν οτι συμβαιβει σε ελάχιστα κομμάτια. Πηρα σειρα 603 με αρχική γλωσσα τα αγγλικά. Ελπιζω να μην κολλήσει για καλο και για κακο κραταω ακομα το s3 που ειναι σκυλί Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΔΕΝ πρόκειται να πάθει τίποτα η κινηταρα σου φίλε μου !!! Οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες (πολύ χαμός για το τίποτα) και φυσικά ΔΕΝ ειναι πρόβλημα hardware. Απλα, μην ξαναδιαβάσεις το συγκεκριμένο νήμα και κοίτα να χαρείς το κινητό σου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontioskon Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Σε αυτό ελπιζω να μην πάθει τιποτα. Και εγω πιστευω οτι συμβαινει σε λιγα κομμάτια απλος όσοι την παθαίνουν τα γραφουν οι υπόλοιποι δεν μπαίνουν στον κοπο να ασχοληθούν ίδωμεν λοιπον. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ετσι ελεγα και εγω οτι δεν θα συμβεί σε εμένα και ουτε μηνα προλαβε να κλείσει στα χερια μου. επισης αν δεν διαβαζα το νημα εδω δεν θα ηξερα τι ειχε συμβεί κ ετσι το επανεφερα αμεσα..(η lg αργουσε στο chat να γραψει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ΔΕΝ πρόκειται να πάθει τίποτα η κινηταρα σου φίλε μου !!! Οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες (πολύ χαμός για το τίποτα) και φυσικά ΔΕΝ ειναι πρόβλημα hardware. Καλά, μην είσαι κ σίγουρος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εμένα άρχισε να μου τη δίνει το γεγονός ότι η LG δίνει απαντήσεις Δημοτικού τύπου " κυρια, ο Γιαννάκης φταίει ". Προτείνω να χαρείς το κινητό σου και ελπίζω να είναι απροβλημάτιστο. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά και γω χθές με παρτίδα 507 στα ξαφνικά επανεκινεί και κολλάει σε bootloop ούτε hard reset ούτε τίποτα...Πάω άμεσα Procordia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ειλικρινά αν η LG Ελλάδος έχει δώσει εντολή στα call center τους να δίνει αυτή την απαράδεκτη και καθόλα ανώριμη απάντηση, θα ήθελα πραγματικά κάποιος να κάνει τον κόπο και να στείλει τη συνομιλία στα κεντρικά της LG. Δεν είναι δυνατόν να πετάγεται τέτοια βλακεία λες και η LG κάθε χώρας είναι ανώνυμο franchise κάποιου που απλά κουβαλάει το όνομα της μαμάς εταιρίας! Αν είναι δυνατόν. Υπερμέγιστη βλαχιά. Κι ομως αγαπητοι μου την ιδια ακριβως απαντηση πηρα και εγω τη πρωτη φορα και οταν τους ρωτησα "Που θελετε να καταλαβω εγω αν ειναι ελληνικης ή οχι μου ειπε οφειλατε να το ξερατε"!!! Και οταν μετα ρωτησα πως το καταλαβαινω για να ξερω μου ειπαν απο το gsm ου αναφερει στο κουτι ή το σήμα της cosmote αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο. Δηλαδη αγοραζεις κατι και πρεπει να ξερεις απο που ειναι. Βεβαια μετα συνηδειτοποιησα το λογο που το πουλαγε το πλαισιο 750 και εγω το πηρα 400..... Λοιπον οσο αφορα το δικο μου με ενημερωσαν οτι πρωτοκοληθηκε πηρα τον αριθμο, μου ειπαν οτι εχουν αρκετες περιπτωσεις με την LG και απο δω και περα θα το αναλαβει ο νομικος. Απλα λογω γιορτων θα παει μετα το Πασχα. Οτιδηποτε λοιπον θα εχω θα σας ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOStradame Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά σας χαιρετώ. Μετά απο 3 επισκέψεις στο service, αλλαγή πλακέτας με 603 και τέλος και πιο σημαντικό μετά απο 15 στησίματα κινητού απλά δεν μπορώ άλλο. Ζω όλη μέρα μέσα στο άγχος γιατί λόγο δουλειάς το κινητό είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την εργασία μου. Ακόμα και μετά την 603 πλακέτα και στήσιμο like new έχω αντιμετωπίσει bootloop δύο φορές. Θα δώσω 300 ευρώ λοιπόν και πάω σε Α5 2016. Μέτρια specs το γνωρίζω αλλά τουλάχιστον ελπίζω να μην αντιμετωπίσω προβλήματα και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Κι ομως αγαπητοι μου την ιδια ακριβως απαντηση πηρα και εγω τη πρωτη φορα και οταν τους ρωτησα "Που θελετε να καταλαβω εγω αν ειναι ελληνικης ή οχι μου ειπε οφειλατε να το ξερατε"!!! Και οταν μετα ρωτησα πως το καταλαβαινω για να ξερω μου ειπαν απο το gsm ου αναφερει στο κουτι ή το σήμα της cosmote αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο. Δηλαδη αγοραζεις κατι και πρεπει να ξερεις απο που ειναι. Βεβαια μετα συνηδειτοποιησα το λογο που το πουλαγε το πλαισιο 750 και εγω το πηρα 400..... Λοιπον οσο αφορα το δικο μου με ενημερωσαν οτι πρωτοκοληθηκε πηρα τον αριθμο, μου ειπαν οτι εχουν αρκετες περιπτωσεις με την LG και απο δω και περα θα το αναλαβει ο νομικος. Απλα λογω γιορτων θα παει μετα το Πασχα. Οτιδηποτε λοιπον θα εχω θα σας ενημερωσω. Μακαρι να βγαλεις κατι..στον συνηγορο του πολιτη εκανες καταγγελια? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Σε αυτό ελπιζω να μην πάθει τιποτα. Και εγω πιστευω οτι συμβαινει σε λιγα κομμάτια απλος όσοι την παθαίνουν τα γραφουν οι υπόλοιποι δεν μπαίνουν στον κοπο να ασχοληθούν ίδωμεν λοιπον. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει και η αντιθετη ερμηνεια ομως.Οτι δεν γραφουν οσοι την παθαινουν αλλα υπαρχουν και πολλοι αλλοι που την επαθαν αλλλα δε συμμετεχουν σε τεχνολογικα φορουμ οπως κανουμε εμεις.Τεσπα την αναλογια δε θα τη μαθουμε ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μακαρι να βγαλεις κατι..στον συνηγορο του πολιτη εκανες καταγγελια? Οχι, στο συνηγορο του καταναλωτη! Και γω το ιδιο ελπιζω...παντως οσο μπορω θα το τραβηξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Όπως ξαναεγραψα σε προηγούμενες σελίδες σε σχετικό poll στο XDA που ψάχνει ποσοστό χρηστών που αντιμετώπισαν προβλήματα υλικού με το g4, ήταν αρχικά κάνα 25% και πάει σταδιακά προς το 30%, τραγικά μεγάλο νούμερο, παρά το μικρό δείγμα ψήφων (500;) Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts