Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Samsung

mixalis0mcp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Samsung τα τελευταία χρόνια τα πάει πολύ καλά αλλά οπως λέτε και εσεις η υποστήριξη εδώ στην Ελλάδα είναι 0. Πάντως ο ανταγωνισμός καλά κρατάει και μακαρι να συνεχίσει ετσι γιατί Νοκια και SE τα ιδια και τα ιδια βγάζουν συνέχεια...
Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά το φιάσκο των i550 και i7110 που δεν ήρθαν ως τώρα (και μάλλον ποτέ..) επίσημα στην χώρα μας αναρωτιέμαι αν έχει σημασία να ασχοληθώ με τα 13 νέα τηλέφωνα της Samsung; Σάμπως ξέρω ποία θα φτάσουν εδώ; ...

Η Samsung στην Ελλάδα πάσχει --- ανακοινώνει τηλέφωνα, σου αρέσει κάποιο από αυτά, το περιμένεις σαν "να μην πω" και τελικά δεν έρχεται ποτέ στην χώρα μας (ούτε καν ελληνική υποστήριξη στο firmware του δεν έχει ώστε να το πάρεις παρά εισαγωγή) οπότε ματαιοπονία.

Έτσι...Είχα το Ε590 και ούτε καν στο site το είχε...Σαν να μην υπήρχε...

Να μη μιλήσω για Firmware update....

Φανταζεστε να κυκλοφορησουν και τα 13 μοντελα (τετοιου επιπεδου) στην ελλαδα ?

Εδω μονο του κυκλοφορησε το ομνια και η υποστηριξη ηταν τραγελαφικη. Δεν ξερω πλεον ποια ειναι η κατασταση στην omnitec η τη samsung hellas, αλλα μεχρι τελος 2008 ηταν για γελια και για κλαματα.

Φανταζεστε να κυκλοφορησουν και τα 13 μοντελα (τετοιου επιπεδου) στην ελλαδα ?

Εδω μονο του κυκλοφορησε το ομνια και η υποστηριξη ηταν τραγελαφικη. Δεν ξερω πλεον ποια ειναι η κατασταση στην omnitec η τη samsung hellas, αλλα μεχρι τελος 2008 ηταν για γελια και για κλαματα.

η omnitec απο σερβις ειναι χαλι μαυρο, αστα.

• 2 weeks later...

Καημέρα σε όλουσ.Έχει κανείς ιδέα για το πιο είναι το τελευταιο firmware για samsung sgh f480?

Έχω βάλει το F480XXHJ4 στα ελληνικά.

Υπάρχει και πιο καινούργιο?

Καημέρα σε όλουσ.Έχει κανείς ιδέα για το πιο είναι το τελευταιο firmware για samsung sgh f480?

Έχω βάλει το F480XXHJ4 στα ελληνικά.

Υπάρχει και πιο καινούργιο?

Δες εδώ. ;)

http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/04/louvre.jpg

This may seem out of the blue but that’s the way most cell phones get leaked, isn’t it? Touted to be a successor to the F700, a new smartphone has popped up on ThePhoneHouse (Dutch subsidiary of Carphone Warehouse) called the Samsung B7610 Louvre. Details are sparse as of now but from the picture, we can assume that the device will be running Windows Mobile 6.1 and has a full QWERTY keypad. We will have to wait for Samsung to open up for other details and with a release date of July according to the website, they better make it official real soon, before blurry pictures or detailed spec sheets start emerging.

http://www.mobilewhack.com/samsung-b7610-louvre-surfaces/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ μπορείς να βρεις το Z720BDGC1.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω το original fw για το Z720v;

Θέλω το ελληνικό fw για VF Live. Παρουσίασε ένα προβληματάκι, και δεν μου το καλύπτει η εγγύηση, και θέλω να αλλάξω πάλι το fw σε VF Live.

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις το Z720BUFK9.

Σ' ευχαριστώ. Μπορείς να μου θυμίσεις και με ποιο πρόγραμμα το flash-άρω, γιατί πάει καιρός από τότε;

• 3 weeks later...
Τελικά αγόρασα αυτό το καλώδιο

http://i83.photobucket.com/albums/j313/mpampis81/samsungflashcable.jpg

Samsung E210 / G600 / L760 USB Flash Cable

από εδώ http://www.fonefunshop.co.uk/datacables/samsung.htm και σε 3 μέρες το είχα σπίτι μου :!::!::!:

Ξεκίνησα με το OneNAND Downloader v1[1].5 Lite να περνάω το ελληνικό μενού ακολούθησα τις οδηγίες όpως περίπου φαίνεται εδώ,μην ξεχάσετε να κλικάρετε το Don't AUTO Nand Format αλλιώς το IMEI γινεται 000000000000 http://i83.photobucket.com/albums/j313/mpampis81/full_flash.png

Έχει ασχοληθεί κανείς με flasharisma G600?

Μπαμπη τελικα του περασες το νεο firmware? G600XEGL1

Διαβασα οτι διωρθωνει καποια προβληματα

• 1 month later...

Με τα windows mobile έχεις σίγουρα πολύ μεγαλύτερη ευχέρεια παραμετροποίησης του κινητού σου. Αρκεί φυσικά να έχεις και τις απαραίτητες γνώσεις. Αλλιώς καλύτερα διάλεξε κάποιο symbian για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Προσωπική κρίση, πάντα...

Εντάξει, αλλά το θέμα είναι πόσο θα επηρρεαστεί η τιμή από όλα αυτά. Το χαμηλό κόστος είναι το βασικό προσόν του ΟΜΝΙΑ, αλλιώς όλος ο κόσμος θα έπαιρνε το HTC HD...

Εάν η Samsung βγάλει τελικά ένα κινητό αντίστοιχο με το HTC HD σε αντίστοιχη τιμή, δεν ξέρω πόση από την αγορά θα κερδίσει, δεδομένης της ιστορίας και της αξιοπιστίας της HTC στο χώρο των WinMo συσκευών...

• Administrators

Το πρώτο Omnia δεν πήγε και τόσο άσχημα στην εμφάνισή του σε μια αγορά που η HTC είχε (και έχει) την κυριαρχία. Συνεπώς και ο αντικαταστάτης του θα πάει εξίσου καλά αλλά και καλύτερα εάν έχει ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ο αντικαταστάτης του όμως δεν θα είναι το Omnia HD μιας και αυτό έχει symbian λειτουργικό αλλά το Omnia Pro για το οποίο όμως γίνεται αλλού συζήτηση.

Για το λόγο αυτό κρίνω σκόπιμο να κλειδωθεί το συγκεκριμένο thread.

Modpic.gif

Αραγε θα ανακοινωθει ενα απο αyτα στις 15 ιουνιου στο samsungunpacked?

ειναι το παρακατω?

12 megapixel Samsung M8920 with 3x optical zoom on the way

04 June, 2009

http://img2.imageshack.us/img2/1754/2hwcgw1.jpg

Yet another proof has come that Samsung are going to stop at nothing until they achieve market domination. Only a couple of days after they announced the 12 megapixel Samsung Pixon12 an image of a better equipped cameraphone surfaced. An anonymous tipster just sent us this photos of what he says is Samsung M8920.

The new handset will obviously come with a 12 megapixel camera, complemented by both LED and xenon flash units. The really hot part about the Samsung M8920 is that it also supports 3x OPTICAL zoom, so if they get the image quality right it might easily rival low-end and mid-range point-and-shoot cameras. To make the device even sweeter there go built-in GPS and Wi-Fi with DLNA support.

Samsung M8920

We are yet to see if Samsung M8920 will be one of the devices to be announced at the three simultaneous Samsung events in London, Dubai and Singapore next week. If that turns out to be true then we are looking at least two major announcements, since this isn’t the same handset whose X-ray photo is published as a teaser for the Samsung Unpack event.

Things start to get pretty hot at the multimedia top with the Korean company throwing everything but the kitchen sink in the battle. Fine with us, since the end-users are usually the ones who benefit the most on such occasions.

http://www.gsmarena.com/12_megapixel_samsung_m8920_with_3x_optical_zoom_on_the_way-news-953.php

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

o Χριστος και η μανα του...ιντα ναι τουτο το θεριο... :drool:

λενε ομως οτι δεν θα ναι smartphone... ιδωμεν...

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να αγορασω το SAMSUNG OMNIA..και εχω καποιες αποριες!

1) Να διαλεξω το i910 γιατι εχει windows mobile,αν ναι ποσο ευχρηστα ειναι?

2) Να διαλεξω το i8910 γιατι εχει symbian και θα ειναι καλυτερο χωρις τα windows?

3) Μηπως απλα η διαφορα που κανει καλυτερο το i8910 απο το i910 ειναι η καλυτερη εγγραφη video?

εχω μπερδευτει....plz HELP

Εγώ θα πάρω το i8910.Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα wm.Τώρα τελευταία τα symbian επεκτείνονται και μπορείς να βρεις πολλές διαθέσιμες δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια στα symbian.Τώρα όσον αφορά το μοντέλο και στο τομέα hardware είναι πολύ καλύτερο.1)Μεγαλύτερη,πιο ευκρινής,amoled οθόνη με εντυπωσιακά χρώματα και καλύτερη ανταπόκριση στο δάχτυλο(δεν χρειάζεται stylus όπως το απλό omnia).2)Δυνατότητα καταγραφής και αναπαραγωγής HD video στα 720p Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις ταινίες και βίντεο σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας.3)Αναπαραγωγή ταινιών σε DivX,XDiv κάτι που κάνει πολύ εύκολο το να βάλεις μια ταινία μέσα,χωρίς ιδιαίτερες μετατροπές.Πιστεύω ότι είναι καταπληκτικό τηλέφωνο με εντυπωσιακή οθόνη,νέο λειτουργικό που εξελίσσεται και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.Κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει τέλη ιουλίου οπότε υπομονή.Το samsung omnia hd είναι μια multimedia συσκευή με πολλές δυνατότητες και προσωπικά ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου:D

• 1 month later...

το topic αφορά τα κινητά Samsung με το λειτουργικό της Samsung (όχι WM-SYB-κοκ)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

αγόρασα ενα samsung κινητό

και θέλησα να βάλω ενα παιχνίδι java.

Μέσο USB ένωσα το κινητό μου με τον υπολογιστή

και έκανα την μεταφορά του παιχνιδιού java μαζί με το

αρχείο του ίδιου ονόματος jad. όταν πήγα να το ανοίξω από

το κινητό έλεγε ότι δεν υποστηρίζει τέτοιου είδους αρχεία. το κουφό

είναι ότι η συσκευή υποστηρίζει αρχεία Java και έχει και έτοιμα παιχνίδια.

καμιά λύση??? Σας ευχαριστώ.

Υπάρχει ήδη το θέμα Εγκατάσταση Java σε συσκευές Samsung. Καλό είναι να μην ανοίγουμε νέα θέματα όταν η συζήτηση μπορεί να φιλοξενηθεί σε ένα ήδη υπάρχον θέμα. Οπότε, συνεχίζουμε εκεί.

Samsung Confirms It’s Working on NVIDIA Tegra Phone

http://blog.laptopmag.com/samsung-confirms-its-working-on-nvidia-tegra-phone

Οι νέες ανακοινώσεις συσκευών, αναμένεται να πραγματοποιηθούν 14 και 28 Αυγούστου.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Samsung
  • The topic was pinned