miltiadesxri Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 το χiaοmi mi3 το έχει 110 λέτε να ρισκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εμενα παντως αυτες οι τιμες μου φενονται εξωπραγματικες Και το μαγαζι δεν υπαρχει και στο kimovil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Προσθήκη προστατευτικού υλικού στο κινητό δεν κάνουν εκτός από την συσκευασία του δέματος που προσέχουν να είναι προστατευτική, εγώ είπα για έλεγχο συσκευής πριν την αποστολή που και το vickmall το κάνει απλά μπορείς να τους πει ότι δεν θες και το σέβονται. Κατάλαβα τι είπες :D το γράφω γιατί σε σχόλιο τους έγραψαν ότι το ανοίγουν για να βάλουν το προστατευτικο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εμενα παντως αυτες οι τιμες μου φενονται εξωπραγματικες Και το μαγαζι δεν υπαρχει και στο kimovil Ούτε το e-shop υπάρχει στο Σκρουτζ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μόλις τώρα έριξα την παραγγελία για το g2https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=15268. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Βέβαια από Ελλάδα με 97€ παίρνεις το Lumia 530, ξεφτίλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλή τύχη :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε το e-shop υπάρχει στο Σκρουτζ...:p Ζωγραφιζεις λέμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εγω πάντως παρέλαβα ταμπλετακι αυτή τη βδομάδα από το εν λόγω μαγαζι και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Μόλις τώρα έριξα την παραγγελία για το g2https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=15268. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Βέβαια από Ελλάδα με 97€ παίρνεις το Lumia 530, ξεφτίλα... Μήπως να έπαιρνα το d800 και όχι το f320? Όσοι έχετε πάρει το LG g2 f320 πείτε γνώμες. Ποιες η διάφορες με το d800. Edited January 29, 2016 by miltiadesxri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εγω πάντως παρέλαβα ταμπλετακι αυτή τη βδομάδα από το εν λόγω μαγαζι και είμαι ευχαριστημένος. ποιό μοντέλο? έχει αμέτρητα κομμάτια, σου γυρίζει το μάτι...τι dual boot windows 10 + android 5, τι επεξεργαστές κορυφή, τι οθόνες φοβερές.....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Εμενα παντως αυτες οι τιμες μου φενονται εξωπραγματικες Και το μαγαζι δεν υπαρχει και στο kimovil Ούτε το πιο αξιόπιστο δεν υπάρχει ( vickmall ) Επιτέλους το έστειλαν και το νοτέλι μου. Edited January 29, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παντως ενας φιλος μου εχει κανενα εξαμηνο παρηγγειλε samsung galaxy s4 και το στειλανε samsung galaxy s5 οτι να ναι δηλαδη.Το θεμα ειναι οτι επειδη βρισκεται μακρια εκανα τα τεστ εγω μεσω teamvierer δηλαδη αν το κινητο αναγνωριζεται στο odin και κατεληξα οτι ειναι αυθεντικο.Το μονο που με ειπε ο φιλος μου επειδη δεν μπορω να δω το κινητο ισως να εχει αλλαγμενη οθονη να μην εχει amoled τα χρωματα ειναι καπως Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Επιτέλους το έστειλαν και το νοτέλι μου. Ετσι και ειναι να την φαμε τελικα την παπαρα, παρακαλάω να παραλάβεις πρώτος για να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους...θα το αντιμετωπισω διαφορετικά το......εγκεφαλικο, αν το γνωριζω από πριν...:dash: Να φροντίσω να βγάλω κ εισητήρια για ν ανηφορισω στη Στερεά Ελλάδα....Εχω μια δουλιτσα να τακτοποιησω Λαμία μεριά...:shoot::chair::rocket: Παντως ενας φιλος μου εχει κανενα εξαμηνο παρηγγειλε samsung galaxy s4 και το στειλανε samsung galaxy s5, οτι να ναι δηλαδη και κατεληξα οτι ειναι αυθεντικο.Το μονο που ειπε ο φιλος μου επειδη δεν μπορω να δω το κινητο ισως να εχει αλλαγμενη οθονη να μην εχει amoled τα χρωματα ειναι καπως Αντί δηλαδή να στέλνουν κλώνους στέλνουν το επόμενο μοντέλο..και το αυθεντικό! ("οτι να ναι δηλαδη" λεει, σύνελθε! :blink: ) Δεν το λες να πέσεις και να πεθάνεις!!! Για τα χρώματα που λες τώρα, το ενδεχόμενο αχρωματοψιας το χουμε αποκλείσει, ή λεμε για να λέμε? :lol: Του αλλουνου του έστειλαν και το κινητό, του επέστρεψαν και τα χρήματα γιατί είχε προλαβει και ειχε κάνει claim στο paypal σε κρίσιμη χρονικά στιγμή, ο απατεώνας... Εκτος αυτου δικαιουται να πάρει και βραβείο που κατάφερε να την φέρει σε Κινέζο!:clap: Και μετά από όλα αυτά, ύπαρχουν κάποιοι που συνεχίζουν κ κραζουν το Άγιο αυτό site.... Ελεος ρε παιδιά...Εδώ μιλάνε τα ντοκουμέντα! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Να φροντίσω να βγάλω κ εισητήρια για ν ανηφορισω στη Στερεά Ελλάδα....Εχω μια δουλιτσα να τακτοποιησω Λαμία μεριά...:shoot::chair::rocket: Χαχαχα κάτι μου λέει ότι είναι ο Βασίλης :lol::lol: Όσο για το άλλο με τα λεφτά, δεν φταίω εγώ :cool: :ninja: Παντως ενας φιλος μου εχει κανενα εξαμηνο παρηγγειλε samsung galaxy s4 και το στειλανε samsung galaxy s5 οτι να ναι δηλαδη.Το θεμα ειναι οτι επειδη βρισκεται μακρια εκανα τα τεστ εγω μεσω teamvierer δηλαδη αν το κινητο αναγνωριζεται στο odin και κατεληξα οτι ειναι αυθεντικο.Το μονο που με ειπε ο φιλος μου επειδη δεν μπορω να δω το κινητο ισως να εχει αλλαγμενη οθονη να μην εχει amoled τα χρωματα ειναι καπως Διευκρίνησε το κάπως, γιατί αν του φαίνονται ψιλοψεύτικα τα χρώματα, δεν φταίει το site αλλά ότι έτσι είναι τα χρώματα των amoled στα μάτια πολλών ( μεταξύ αυτών κι εμένα ) Edited January 29, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Έχω αγχωθεί διαβάζοντας γνώμες για αυτό το καταστημα, ελπίζω το g2 να μην έχει κάνα προβλημα, γιατί απο τι ακούω δεν έχει και το καλύτερο aftersales το fct. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ετσι και ειναι να την φαμε τελικα την παπαρα, παρακαλάω να παραλάβεις πρώτος για να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους...θα το αντιμετωπισω διαφορετικά το......εγκεφαλικο, αν το γνωριζω από πριν...:dash: Να φροντίσω να βγάλω κ εισητήρια για ν ανηφορισω στη Στερεά Ελλάδα....Εχω μια δουλιτσα να τακτοποιησω Λαμία μεριά...:shoot::chair::rocket: Αντί δηλαδή να στέλνουν κλώνους στέλνουν το επόμενο μοντέλο..και το αυθεντικό! ("οτι να ναι δηλαδη" λεει, σύνελθε! :blink: ) Δεν το λες να πέσεις και να πεθάνεις!!! Για τα χρώματα που λες τώρα, το ενδεχόμενο αχρωματοψιας το χουμε αποκλείσει, ή λεμε για να λέμε? :lol: Του αλλουνου του έστειλαν και το κινητό, του επέστρεψαν και τα χρήματα γιατί είχε προλαβει και ειχε κάνει claim στο paypal σε κρίσιμη χρονικά στιγμή, ο απατεώνας... Εκτος αυτου δικαιουται να πάρει και βραβείο που κατάφερε να την φέρει σε Κινέζο!:clap: Και μετά από όλα αυτά, ύπαρχουν κάποιοι που συνεχίζουν κ κραζουν το Άγιο αυτό site.... Ελεος ρε παιδιά...Εδώ μιλάνε τα ντοκουμέντα! :lol: :lol: :lol: Καλα ενταξει τα κινητα ειναι super απο αυτο site ετσι να νομιζεις.Ναι μεν αυθεντικα αλλα δεν ξερεις τι εχουν αλλαγμενο πανω.Διαβασε αμα θες και λιγο xda και αλλα site να καταλαβεις τι παιζει.Αλλο imei στο κουτι αλλο στην συσκευη.Πας να κανεις αναβαθμιση και καταληγεις οτι ειναι διαφορετικο μοντελο χωρις να το ξερεις.Και εγω θα παρω απο fastcardtech καποια στιγμη κινητο αλλα θα το παρω με μιση καρδια .Ο καθενας μπορει να κρινει. Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 χαβαλέ κάνω, μην τρελαίνεσαι...;) γλεντάω και γω με τον πόνο μου...:lol: Πάντως αυτό που πραγματικά δεν εχω καταλάβει, με αυτά που υποστηρίζετε ότι πιο πιθανό είναι να πετύχεις μαιμού ή ανακατασκευασμένο από το συγκεκριμένο site, είναι το εξής: που στο καλο βρίσκουν τόσες χιλιάδες συσκευές χαλασμένες και τους αλλάζουν οθόνη ή άλλα εξαρτήματα και τις ξανα-πουλάνε σαν καινούριες???? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδια να σας πω εγω πως το σκεφτομαι.Ξερω με το που θα παραγγειλω κινητο δεν θα εχω aftersales υποστηριξη.Σε αυτο το κομματι οι ανθρωποι δεν παιζονται ουτε email απαντανε ουτε τιποτα.Απο εκει και περα θα αγοραζα συσκευη που ξερω οτι δεν εχει βγαλει προβληματα γιατι ξερω οτι μετα δεν με σωνει τιποτα.Π.χ δεν θα αγοραζα lg g2 γιατι ολα εχουν θεματα με την οθονη λογω υπερθερμανσης.Ειχα 2 lg g2 και τα 2 τα αλλαξα οθονη ευτυχως μεσα στην εγγυηση.Θα προτιμουσα lg g3 g4 και samsung.Φιλικα παντοτε Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδια να σας πω εγω πως το σκεφτομαι.Ξερω με το που θα παραγγειλω κινητο δεν θα εχω aftersales υποστηριξη.Σε αυτο το κομματι οι ανθρωποι δεν παιζονται ουτε email απαντανε ουτε τιποτα.Απο εκει και περα θα αγοραζα συσκευη που ξερω οτι δεν εχει βγαλει προβληματα γιατι ξερω οτι μετα δεν με σωνει τιποτα.Π.χ δεν θα αγοραζα lg g2 γιατι ολα εχουν θεματα με την οθονη λογω υπερθερμανσης.Ειχα 2 lg g2 και τα 2 τα αλλαξα οθονη ευτυχως μεσα στην εγγυηση.Θα προτιμουσα lg g3 g4 και samsung.Φιλικα παντοτε Μην τα λες αυτά μόλις που παρήγγειλα το Κορεατικο g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδια να σας πω εγω πως το σκεφτομαι.Ξερω με το που θα παραγγειλω κινητο δεν θα εχω aftersales υποστηριξη.Σε αυτο το κομματι οι ανθρωποι δεν παιζονται ουτε email απαντανε ουτε τιποτα.Απο εκει και περα θα αγοραζα συσκευη που ξερω οτι δεν εχει βγαλει προβληματα γιατι ξερω οτι μετα δεν με σωνει τιποτα.Π.χ δεν θα αγοραζα lg g2 γιατι ολα εχουν θεματα με την οθονη λογω υπερθερμανσης.Ειχα 2 lg g2 και τα 2 τα αλλαξα οθονη ευτυχως μεσα στην εγγυηση.Θα προτιμουσα lg g3 g4 και samsung.Φιλικα παντοτε Ενώ το G3 κανένα πρόβλημα :rolleyes: Θα συμφωνήσω για το aftersale, είναι ανύπαρκτο αλλά όχι επειδή δεν σου απαντάνε μιας και απαντάνε πάντα, αλλά επειδή δεν ξέρουν ούτε το γειά σας στα αγγλικά και προσπαθούν με το google translator. Το θέμα είναι αν ρισκάρεις για την τιμή να φας το λούκι, εγώ το ρισκάρω και δεν έχω πρόβλημα, άλλος που φοβάται το αφήνει. Προσωπικά το μόνο πρόβλημα που έχω μαζί τους είναι ο χρόνος αποστολής, παίζει να είναι πιο ''τα ζώα μου αργά'' κι από το gearbest και το everbuying...μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μόλις τώρα έριξα την παραγγελία για το g2https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=15268. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Βέβαια από Ελλάδα με 97€ παίρνεις το Lumia 530, ξεφτίλα... Δεν την χρειαζεσαι το εχω εγω και το εχω ρουταρει-twrp recovery αλλαγη ρομ κλπ και παιζει ο πιτσιρικας μου παιχνιδια απο το 100% της μπαταριας μεχρι να σβησει....:X Και εχει και κεραια για ραδιακι χαχααχχα Να επαιρνες το LG G PRO 2 απιστευτο με 5.9 οθονη για οποιον του αρεσουν τα μεγαλα:lol: ακους Demakhs:hypno: Κερναω ολους τσιπουρα λεμε στην παραλια Στυλιδας:lol: Βρε εσεις το εχω πει πανω απο 500 φορες και τωρα υπαρχουν και αλλοι εδω μεσα και ποσοι αλλοι που δεν γραφουν...που οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι. Θα τυχουν και στραβες αλλα εν γνωση μας στις τιμες που αγοραζουμε απο εκει... Οι δικες μου πανω απο 30 παραγγελιες δεν σας λενε τιποτα? Χωρις κανενα Fake-refurbished etc Τωρα για το Kimovil οταν καποιος ξεφτυλιζει τις τιμες περιμενεις απο τα υπολοιπα 99% των μαγαζιων να αφησουν να παιζει λινκ-διαφημιση απο το Fastcardtech? Οχι μην ο ανταγωνισμος ειναι ευγενη αμυλα:p Καλα εγω τους εχω πιασει πολλες φορες κοροιδο αλλο αστο:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δεν την χρειαζεσαι το εχω εγω και το εχω ρουταρει-twrp recovery αλλαγη ρομ κλπ και παιζει ο πιτσιρικας μου παιχνιδια απο το 100% της μπαταριας μεχρι να σβησει....:X Και εχει και κεραια για ραδιακι χαχααχχα Να επαιρνες το LG G PRO 2 απιστευτο με 5.9 οθονη για οποιον του αρεσουν τα μεγαλα:lol: ακους Demakhs:hypno: Κερναω ολους τσιπουρα λεμε στην παραλια Στυλιδας:lol: Βρε εσεις το εχω πει πανω απο 500 φορες και τωρα υπαρχουν και αλλοι εδω μεσα και ποσοι αλλοι που δεν γραφουν...που οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι. Θα τυχουν και στραβες αλλα εν γνωση μας στις τιμες που αγοραζουμε απο εκει... Οι δικες μου πανω απο 30 παραγγελιες δεν σας λενε τιποτα? Χωρις κανενα Fake-refurbished etc Τωρα για το Kimovil οταν καποιος ξεφτυλιζει τις τιμες περιμενεις απο τα υπολοιπα 99% των μαγαζιων να αφησουν να παιζει λινκ-διαφημιση απο το Fastcardtech? Οχι μην ο ανταγωνισμος ειναι ευγενη αμυλα:p Καλα εγω τους εχω πιασει πολλες φορες κοροιδο αλλο αστο:X Δοκίμασες cyanogenmod που είναι για αμερικανικά μοντέλα αν δουλεύει σε αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά τι πρέπει να τους ζήτησω για να μην με πιάσουν κορόιδο(φωτογραφίες, imei κτλπ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δοκίμασες cyanogenmod που είναι για αμερικανικά μοντέλα αν δουλεύει σε αυτο? Για το G2 λες? Αν ναι, βρε εσυ αρκει να ειναι η rom για το τηλεφωνο....φλασσαρε παπαδες:lol: Και απο την στιγμη που εχεις custom recovery & backup δοκιμαζεις οτι γουσταρεις. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Μην τα λες αυτά μόλις που παρήγγειλα το Κορεατικο g2 χα χα χα χα χα :lol: :lol: χα χα χα χα Τι κεραμίδα ήταν αυτή που έφαγες καημένε μου....εσένα συγκεκριμένα σε λυπάμαι!!!! χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα έχει πολύ γέλιο το θέμα...... @Στερεοελλαδίτη....από τη στιγμή που αποφάσισα να παραγγείλω...άργησα λιιιιιιγο βέβαια να καταλήξω, κανα δυο μήνες....χα χα χα χα...δεν κολώνω πουθενά,να ξέρεις. Τα αχ και βαχ για χαβαλέ είναι...;) Να τρελαίνονται οι αγχωμένοι και να γελάνε οι χαλαροί!! :D 3800 εμφανίσεις σε 6 μέρες...ιντριγκάρει το θέμα... πολλοί βλέπουν τις τιμές και δεν το πιστεύουν, κάποιοι από αυτούς λένε "βρε μπας και?" αλλά στο τέλος ΔΕΝ και κάποιοι πιο τολμηροί κάνουν τη βούτα...κάποιοι άλλοι απλά γελάνε, κάποιοι μας κοροιδεύουν...αλλά στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό!!! Edited January 29, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 αλλά στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό!!! Στο τέλος ξυρίζουν.... το νοτέλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 ναι, αλλά από μέσα δεν ξέρεις τι έχει!!!!! άσε που στο Logo της συσκευής αντί για SAMSUNG γράφει SANSUNG.....OXXXXXXXXXX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts