adversus Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δασμούς όχι, δεσμούς με Κίνα, σίγουρα θ' αποκτήσεις! :lol: Μια ημέρα το πολύ μένουν τα προϊόντα τους χωρίς χρονομετρο με αντίστροφη μέτρηση...;) όχι ρε είχε χρονόμετρο χθες αλλά πήγε 325 μετά από λίγο 320, 315 και τώρα 300 :p γενικώς από χθες τα έχουν παίξει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 όχι ρε είχε χρονόμετρο χθες αλλά πήγε 325 μετά από λίγο 320, 315 και τώρα 300 :p γενικώς από χθες τα έχουν παίξει :lol: Οποια στιγμη το βρισκεις στην καλυτερη τιμη το κανεις add to cart και ισχυει παντα η τιμη εκεινης της ωρας. Τωρα στα 300 βαζεις και το κουπονι -25 και σου ερχεται τελικη κατω απο 290... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Οποια στιγμη το βρισκεις στην καλυτερη τιμη το κανεις add to cart και ισχυει παντα η τιμη εκεινης της ωρας. Τωρα στα 300 βαζεις και το κουπονι -25 και σου ερχεται τελικη κατω απο 290... Καλά ναι, απλά πιο πρίν έκανε 274$ με το κουπόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αντί δηλαδή να στέλνουν κλώνους στέλνουν το επόμενο μοντέλο..και το αυθεντικό! ("οτι να ναι δηλαδη" λεει, σύνελθε! :blink: ) Δεν το λες να πέσεις και να πεθάνεις!!! Για τα χρώματα που λες τώρα, το ενδεχόμενο αχρωματοψιας το χουμε αποκλείσει, ή λεμε για να λέμε? :lol: Του αλλουνου του έστειλαν και το κινητό, του επέστρεψαν και τα χρήματα γιατί είχε προλαβει και ειχε κάνει claim στο paypal σε κρίσιμη χρονικά στιγμή, ο απατεώνας... Εκτος αυτου δικαιουται να πάρει και βραβείο που κατάφερε να την φέρει σε Κινέζο!:clap: Και μετά από όλα αυτά, ύπαρχουν κάποιοι που συνεχίζουν κ κραζουν το Άγιο αυτό site.... Ελεος ρε παιδιά...Εδώ μιλάνε τα ντοκουμέντα! :lol: :lol: :lol: Ποτε κανεις refund στο ππ; Βασικά τι εννοείς κρίσιμη χρονική στιγμή;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ποτε κανεις refund στο ππ; Βασικά τι εννοείς κρίσιμη χρονική στιγμή;:p Για μένα λέει που την πρώτη φορά, άργησαν να μου το στείλουν συνολικά 19 ημέρες και είχα κάνει dispute από την 9η ημέρα, έκανα escalate σε claim την 18 το βράδυ και την 19ή που το έστειλαν εμένα το paypal μου έδωσε refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Για μένα λέει που την πρώτη φορά, άργησαν να μου το στείλουν συνολικά 19 ημέρες και είχα κάνει dispute από την 9η ημέρα, έκανα escalate σε claim την 18 το βράδυ και την 19ή που το έστειλαν εμένα το paypal μου έδωσε refund. Εμενα που εκανε γυρω στις 13 μερες να εμφανισει το information received και εχει κολλησει εκει 5 μερες να ανησυχησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εμενα που εκανε γυρω στις 13 μερες να εμφανισει το information received και εχει κολλησει εκει 5 μερες να ανησυχησω? Όχι, είναι οι ημέρες τέτοιες που σε όλους ανεξάρτητα απ'το site δύσκολα θα προχωρήσει κι αν, μιας και μαζεύονται πολλά λίγο πριν την δική τους ''πρωτοχρονιά'' (spring festival) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 έτσι όπως πάμε, λόγω της δικής τους Πρωτοχρονιάς, εμείς θα παραλάβουμε κατά το δικό μας Πάσχα!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εμενα που εκανε γυρω στις 13 μερες να εμφανισει το information received και εχει κολλησει εκει 5 μερες να ανησυχησω? Και το δικο μου απο fct στο incormation receive εχει κολησει απο τις 26/1. Κατι γινεται και αργουν πολυ στο αεροδρομιο (sg post). Μαλλον λογο πρωτοχρονιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τωρα μολις αλλαξε σε received from customer . Κατι αρχιζει και γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τωρα μολις αλλαξε σε received from customer . Κατι αρχιζει και γινεται... Εμένα σήμερα άλλαξε σε dispatched to overseas :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πότε είχες information received? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πότε είχες information received? Στο σιτε της sg post κοιταξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πότε είχες information received? 29.1 Χθες Received from Customer και πρίν από λίγο Despatched to overseas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ωραία, θα το πάρεις πρώτος...άμα φαμε τη φολα, σφύρα... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ωραία, θα το πάρεις πρώτος...άμα φαμε τη φολα, σφύρα... :lol: :lol: :lol: Εσένα ειδικά δεν θα στο πώ :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Ενταξει, κοντά είμαστε..μόλις ξεκολησα κ εγώ. "Received from customer" "Singapore, items in packing" Με το επόμενο αεροπλάνο φεύγουμε και μεις, το κρίσιμο σημείο είναι ποιος σάκος θ ανοιχτεί πρώτος στο Ελ. Βενιζέλος! Προλαβαμε και την Κινεζικη Πρωτοχρονιά για να παραλάβουμε πριν το δικό μας Πάσχα! Edited February 1, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Για μένα λέει που την πρώτη φορά, άργησαν να μου το στείλουν συνολικά 19 ημέρες και είχα κάνει dispute από την 9η ημέρα, έκανα escalate σε claim την 18 το βράδυ και την 19ή που το έστειλαν εμένα το paypal μου έδωσε refund. εε σου εδωσε reufund και σου ερχεται η νοταρα;;; :D μαλλον κατι δεν επιασα γιατι λες την "πρωτη φορά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 εε σου εδωσε reufund και σου ερχεται η νοταρα;;; :D μαλλον κατι δεν επιασα γιατι λες την "πρωτη φορά" Όχι το note, την πρώτη φορά εννοώ στην πρώτη μου παραγγελία από αυτούς ( έχω κάνει 6 μέχρι τώρα μαζί με το note ), ήταν ένα xiaomi mi4 64άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Και σου ηρθε η συσκευη και πηρες και πισω τα χρηματα; Πως γινεται; Εννοω αν επιστραφουν τα χρηματα και ειναι στο δρομο δεν ακυρωνεται στην ουσια η αποστολη σε εσενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Και σου ηρθε η συσκευη και πηρες και πισω τα χρηματα; Πως γινεται; Εννοω αν επιστραφουν τα χρηματα και ειναι στο δρομο δεν ακυρωνεται στην ουσια η αποστολη σε εσενα; Δεν έχει και τόσο σημασία για να το γράψω εδώ πέρα. Έτσι κι αλλιώς έτυχε δεν έγινε με πρόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Ενταξει, κοντά είμαστε..μόλις ξεκολησα κ εγώ. "Received from customer" "Singapore, items in packing" Με το επόμενο αεροπλάνο φεύγουμε και μεις, το κρίσιμο σημείο είναι ποιος σάκος θ ανοιχτεί πρώτος στο Ελ. Βενιζέλος! Προλαβαμε και την Κινεζικη Πρωτοχρονιά για να παραλάβουμε πριν το δικό μας Πάσχα! Επιασα Ελλαδα:)Επιασα Ελλαδα:lol: παλι πρωτος θα το παρω το κελεπουρι οεοεο:worry: δειτε γρηγοραδα....... 2016-02-01 15:17 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-31 10:00 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-28 10:00 Received from Customer Edited February 1, 2016 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Επιασα Ελλαδα:)Επιασα Ελλαδα:lol: παλι πρωτος θα το παρω το κελεπουρι οεοεο:worry: Ρίξε μια ενημέρωση ρε Βασίλη μόλις το πάρεις το νοτέλι ( αν είναι αυτό σε αυτή την παραγγελία ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok1986 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 ρωταω εγω με εεγύηση σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μακάρι μην έρθουν χαλασμένα , πιο πολύ το nexus 4 φοβάμαι γιατί δεν το πήραν και πολλά άτομα και ούτε στα featured Είναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts