supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Που σήμαίνει ότι τα κανάλια πολύ δύσκολα θα πάρουν το μέρος μας δαγκώνοντας το χέρι που τους ταϊζει. ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα είπες! Έτσι είναι. Και όχι μόνο τα κανάλια. Πριν λίγο διάβασα τα ποστ των dromeas, supernet, kai vod_kok για τις επαφές με το ΙΝΚΑ. Χάρηκα πάρα πολύ και είναι περιττό φυσικά να πώ πως ό,τι χρειαστεί και μπορώ να βοηθήσω είμαι μέσα. Είναι η μόνη λύση να υπάρξει μια κοινή συνισταμένη. Στην προκειμένη περίπτωση είναι το ΙΝ.ΚΑ. Αυτοί ενδιαφερθήκανε. Θα δούμε από βδομάδα όμως, πόσα απίδια χωράει ο σάκος ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 φυσικα και ειμαι μεσα και απο βδομαδα ακομη πιο δυναμικα!ΜΠΡΑΒΟ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Θα ήθελα και από την μεριά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στην κίνηση αυτή διαμαρτυρίας . Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το οργάνωσαν. Πιστευώ πως όλα τα μέλη θα βοηθήσουν με το τρόπο τους. Περιμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα αυτής της κινητοποίησης. Δεν θα ήταν καλύτερο να εμφανιστεί και στην πρώτη σελίδα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Eμένα το τηλ μου αν χτυπήσει 5 φορές μετά σε πάει στο τηλεφωνητή... χμ Πως γίνεται να το βγάλω αυτό;; :p Edit: στον τηλεφωνητή του ΟΤΕ εννοώ... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Eμένα το τηλ μου αν χτυπήσει 5 φορές μετά σε πάει στο τηλεφωνητή... χμ Πως γίνεται να το βγάλω αυτό;; :p Edit: στον τηλεφωνητή του ΟΤΕ εννοώ... :worry: Εσύ χρειάζεσαι απενεργοποίηση αλλά με την ευκαιρία πάρε όλες τις εντολές: Ενεργοποίηση άμεσης εκτρόπης: *27# Απενεργοποίηση >> : #27# Ενεργοποίηση έμμεσης εκτρόπης: *62# Απενεργοποίηση >> : #62# Ενεργοποίηση εκτρόπης σε περίπτωση κατειλλημένου: *68# Απενεργοποίηση >> >> : #68# Αυτό που θες εσύ είναι το δεύτερο. :D :rolleyes: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Εσύ χρειάζεσαι απενεργοποίηση αλλά με την ευκαιρία πάρε όλες τις εντολές: 134 GURU :p :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Ελπίζω να μην υπονοείς κάτι για τους πρώην συναδέλφους!!!!! ;) Πρόσφατα μάλιστα ανακάλυψα ότι μπήκε μέσα νέα φουρνιά! Ε, ρε γέλια... :p :whistle: GURU??? Παλαιότερα ίσως, τώρα μάλλον όχι αν και κάποια πράγματα είναι στάνταρ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Εσύ χρειάζεσαι απενεργοποίηση αλλά με την ευκαιρία πάρε όλες τις εντολές: Ενεργοποίηση άμεσης εκτρόπης: *27# Απενεργοποίηση >> : #27# Ενεργοποίηση έμμεσης εκτρόπης: *62# Απενεργοποίηση >> : #62# Ενεργοποίηση εκτρόπης σε περίπτωση κατειλλημένου: *68# Απενεργοποίηση >> >> : #68# Αυτό που θες εσύ είναι το δεύτερο. :D :rolleyes: :) Ωραίος μάγκα. ευχαριστώ! Θα το αφήσουμε να βαράει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Πως θα ενεργοποιησουμε και την φραγη εισερχομενων κλησεων? Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kok_vod Πως θα ενεργοποιησουμε και την φραγη εισερχομενων κλησεων? OXI MHHHHHHHHHHHHH :innocent: Xρειάζεται προς στιγμή η επικοινωνία :pinch: :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 "Μποϊκοτάζ στις εταιρείες για τις υπέρογκες χρεώσεις." Mόλιs το έγραψα στιs αφιερώσειs του parea.gr. :cool: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Re cs afou kanoume boikotaz giati na prow8hsoume me sms authn thn plhroforia??? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αν αντέχεις διάβασε από την αρχή να δεις τι έχει λεχθεί. Ο καθένας εκφράζει και από μια διαφορετική άποψη. Άλλοι το χουν βαφτίσει "διαμαρτυρία", άλλοι "μποϊκοτάζ", άλλοι "αποχή". Σε λίγο θα το πουν και "κατάληψη" (των κεραιών τους?). Βασικά όλα περικλείοντε σ αυτό που είπε ο ng78 νομίζω πρέπει να οργανωθούμε και να τους εξηγήσουμε ακριβώς με σωστές διατυπώσεις γιατί διαμαρτυρόμαστε και ποιες είναι οι κινήσεις των δικτύων που μας οδήγησαν σε αυτές μας τις ενέργειες. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 simera kleino to tilefono mou meta apo ena tilefonima pou pira kai mou egrafe... 3:17:22... me epiase krios idrotas... meta iremisa afou skeftika oti eimai afstria kai oti entos diktiou plirono 1cent/min (me fpa)... etsi kai sas thimithika giati afto to tilefonima me xreose mono 1,975euro (teliki)... kai ola afta me pagio 10euro (teliki) to mina an milousa me allo diktio (kinitis 'i statheris) i xreosi tha itan apla dekaplasia 19,75euro (teliki). kai ola afta me 10euro pagio oi ellinikes xreoseis tou parapano tilefonimatos sta pio sinithi simvolea tha itan me fpa: vodafone 60: 47,28 euro telestet 70: 47,42 euro cosmote 60: 27,59 euro (logo klimakotis xreosis...) fantasteite to kostos sta "mikra" simvolea ton 10euro!!!! an apo tin alli tha ithela ena pagio me 240-250 lepta (gia na mou kalipsoun afto to tilefonima sin ta extra tha plirona pagio peripou 35 (me fpa)... opote pali panakriva tha itan... afta gia na tous ta tripsete sti mouri! kai epitelous na stamatisei afto to ... kostizei toso... sin fpa... PESTO MAZI RE MAPA! to fpa de tha to pliroso outos i alos? OXI STIN AISXROKERDIA LOIPON! ARKETA! DEN EXOUME TO ISODIMA TON EVROPAION... ALLA OUTE KAI AFTOI TIS IPEROGES DIKES MAS XREOSEIS!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy afta gia na tous ta tripsete sti mouri! kai epitelous na stamatisei afto to ... kostizei toso... sin fpa... PESTO MAZI RE MAPA! to fpa de tha to pliroso outos i alos? ...+Φ.Π.Α---->Άλλη πονεμένη ιστορία από κει... Θα μπορούσε να μας βοήθήσει αυτό σαν ένα ακόμα επιχείρημα στην διαμαρτυρία μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® ...+Φ.Π.Α---->Άλλη πονεμένη ιστορία από κει... Θα μπορούσε να μας βοήθήσει αυτό σαν ένα ακόμα επιχείρημα στην διαμαρτυρία μας; Αυτός είναι ένας προβληματισμός που νομίζω πως δεν αφορά (i think) μόνο την κινητή τηλεφωνία. Πόσες φορές βλέπουμε τιμές διάφορων ειδών σε περιοδικά και διαφημιστικά, και δεν θα θέλαμε να αναφέρεται η τελική πραγματική τιμή? :o Θα μπορούσε να αναφερθεί όμως, για να το κοιτάξουνε. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Tha ithela na kanw dyo sxolia oson afora thn kinisi auth. To prwto einai oti mia ebdomada einai polu ligos xronos gia na gnostopoiithei kai na organothei kati tetoio. Ayth h istoria gia na exei ena apotelesma axiosebasto proipothetei mia kampania pou tha diarkesei toulaxiston ena mina, arketo treximo kai ypostirixi megalwn organosewn (px INKA). 2.000-3.000 anapantites sta duxtia twn eteriwn den tha einai kai megalo problima idika meta to patatrak poy fagane meta ton seismo. To deytero poy prepei na prosextei idietera einai na min ginei kapia kinisi pou mporei na thewrithei anti gia mpoikotaz sampotaz. Mia katefthinomeni epibarinsi tou dixtiou poy mporei na ferei katarefsi aytou mporei aneta na thewrithei sampotaz kai enas gatos dikigoros me tin upostirixi enos isaggelea mporoun aneta na kanoun aketa spitia na klaine me mayro dakri. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Α και κάτι που ξέχασα πριν. Αν θέλετε πραγματικά να τους κάνετε να ανησυχήσουν κόφτε όλοι τις κάρτες σας συνδεσείς και ότι άλλο έχετε σε stet voda cote και αγοράστε μια qcart. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 παιδιά και εγώ μαζί σας! θα το πω και στον άντρα μου να το διαδώσει στους συναδέλφους του. Για να δουμε... (που λένε και στο mega...) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Ρε συς 12 00 ειμαι σχολειο οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι επρεπε να το βαλετε πιο μετα!!! Στις 2 μπορω να το κανω? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 avriooo stis 12 tha anastenaxoune ta dyktia!!!! mouaxaxaxa :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Παίδες θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ μερικές κλησεις, αν μπορέσω για΄τι θα είμαι στο σχολείο. Αυτό είναι προτοβουλία του myphone και καλά? Τα μέλη του είναι αυτά που το ξεκήνησαν ή έχει διαδωθει γενικότερα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86 Τα μέλη του είναι αυτά που το ξεκήνησαν ή έχει διαδωθει γενικότερα? Μπορείς να δεις ποιανού ιδέα ήταν, διαβάζοντας το 1ο post. :cool: Έχει διαδοθεί πλέον. :luck: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lexios Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Σε οτι με ξυπναει λεω ναι. Σε οτι μου δινει λογο λεω ναι. Σε οτι με δυναμωνει λεω ναι. Στο συστημα της ελευθερης αγορας, ο μονος υπευθυνος ειναι ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ. Ειναι νεο σχετικα καθεστως στην Ελλαδα και ο κοσμος νομιζει πως θα τον σωσει η κυβερνηση απο την ακριβεια. Αλλα κανει λαθος διοτι απλα η κυβερνηση αποποιηθηκε της ευθυνης αυτης. Ειναι και αυτο λογικο αφου τοτε δεν θα υπηρχε ανταγωνισμος αλλα προστατευομενοι της κυβερνησης. Το ειπε και ο Κουλουρης πως δεν επιτρεπεται σε ενα τετοιο οικονομικο συστημα να δρα ως ρυθμιστης η κυβερνηση. Εδρασε μονο εκει που υπαρχει μονοπωλιο δηλαδη πλοια, τραινα κλπ. Απο εδω και περα ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ μπορουμε να κανονιζουμε τις τιμες. Οσο πιο γρηγορα το παρουμε χαμπαρι τοσο το καλυτερο. Σε αλλες ευρωπαικες πολεις οι πολιτες κανουν ακομη και διαδηλωσεις για τετοια ζητηματα. Αλλου κανουν τεραστια μπουκοταζ. Το ΙΝ. ΚΑ. ειμαστε εμεις. Πρεπει να το βοηθησουμε για να μας βοηθησει (και το εκανε απο οσα λετε). Ειμαστε τα χερια του και εκεινο ο εκπροσωπος μας. Ας πολεμησουμε λοιπον καθε μορφη "συναιτερισμου" που σπαει τον ανταγωνισμο. Ας εναντιωθουμε σε οτι ειναι ακριβο, κακο, λαθος. Πως; ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. Μονο αυτο φοβουνται πλεον! Συμφωνω με τη διαμαρτυρια και θα παρω μερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 lexios στην θεωρεία αυτά που λες είναι καλά. Στην πράξη οι ελληνικές εταιρείες έχουν δείξει ότι δεν ξέρουν να παίξουν σωστά το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζει δεν βοηθούν. Είναι σαν να έχουμε μια αντί τρεις εταιρείες. (Αφήνω την Q έξω γιατί προσφέρει κάτι διαφορετικό) Εγώ ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο με Cosmote και Vodafone μιλούσες 1 λεπτό με 60 δρχ (με μικρά πακέτα) ενώ με Telestet B best ήταν 41 δρχ. Τώρα είναι 72 και στις 2 περιπτώσεις... Η αντίθετη περίπτωση. Κοίταγα σήμερα χρεώσεις στην αγγλία. Δεν θέλω να τις συγκρίνω με τις ελληνικές μιας και δεν απευθύνονται στο ίδιο αγορασικό κοινό. Αυτό που θέλω να συγκρίνω είναι η διαφοροποίηση στα πακέτα των εταιρειών. Οι εταιρείες ανταγωνίζονται! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts