corolla001975 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Τελικα το update Δεκεμβριου που απενεργοποιει τη γρηγορη φορτιση σε μενα δεν εχει ερθει Ιταλικο μοντελο. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιατι βγηκε καποια update που απενεργοποιει την γρηγορη φορτιση? σε ποια χωρα φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 γιατι βγηκε καποια update που απενεργοποιει την γρηγορη φορτιση? σε ποια χωρα φιλε μου? Αν διαβασεις το νήμα μερικες σελιδες πισω θα βρεις αναφορες οτι το update Δεκεμβριου εκανε το κινητο να φορτιζει πιο αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Αν διαβασεις το νήμα μερικες σελιδες πισω θα βρεις αναφορες οτι το update Δεκεμβριου εκανε το κινητο να φορτιζει πιο αργά. Ωπ αυτο που ανεφερες περι αργης φορτισης με το τελευταιο update το εγραψες την καταλληλη στιγμη που ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι.. το μοντελο που εχω ειναι με λογισμικο Ιταλιας,αλλα ακομα δεν εχω κανει την αναβαθμιση σε marshmallow,εχω μεινει στην λολλι.. εδω λοιπον ηθελα να ρωτησω αν κανοντας την αναβαθμιση στο νεο λειτουργικο υπαρχουν διαφορες ως προς τις λειτουργιες και την αποδοση της συσκευης?αυτο που αναφερεις για την αργη φορτιση υπαρχει περιπτωση αν αναβαθμισω να μπορεσω να το απενεργοποιησω η θα το υποστω αναγκαστικα?αργει πολυ να φορτισει με αυτη την αλλαγη?κι επισης αν αναβαθμισω θα χασω ολα μου τα αρχεια η απλα αλλαζει το λειτουργικο μενοντας ομως οι ρυθμισεις κι ολα τα αρχεια που εχω ως εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 γιατι βγηκε καποια update που απενεργοποιει την γρηγορη φορτιση? σε ποια χωρα φιλε μου? Όχι και ούτε πρόκειται Δεν υπάρχει τέτοιο update που να κόβει την αργή φόρτιση Το παιδί που το έγραψε πιο πίσω για κόψιμο αργής φόρτισης έκανε λάθος και δεν ισχύει . Σε προηγούμενο ποστ μου #1645 του εξηγώ γιατί . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Ωπ αυτο που ανεφερες περι αργης φορτισης με το τελευταιο update το εγραψες την καταλληλη στιγμη που ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι.. το μοντελο που εχω ειναι με λογισμικο Ιταλιας,αλλα ακομα δεν εχω κανει την αναβαθμιση σε marshmallow,εχω μεινει στην λολλι.. εδω λοιπον ηθελα να ρωτησω αν κανοντας την αναβαθμιση στο νεο λειτουργικο υπαρχουν διαφορες ως προς τις λειτουργιες και την αποδοση της συσκευης?αυτο που αναφερεις για την αργη φορτιση υπαρχει περιπτωση αν αναβαθμισω να μπορεσω να το απενεργοποιησω η θα το υποστω αναγκαστικα?αργει πολυ να φορτισει με αυτη την αλλαγη?κι επισης αν αναβαθμισω θα χασω ολα μου τα αρχεια η απλα αλλαζει το λειτουργικο μενοντας ομως οι ρυθμισεις κι ολα τα αρχεια που εχω ως εχουν? Με mars το κινητο ειναι οσο smooth ηταν και με λολι... Αξιζει να κανεις την αναβαθμιση. Οπως ειπε ο φιλος παραπανω δεν υπαρχει θεμα με την φορτιση. Το σωστο ειναι να κανεις reset πριν και μετα την αναβαθμιση. Αν δεν θες να στηνεις απο την αρχη δεν ειναι απαραιτητο αλλα μπορει να μην κατσει καλα και να μην ειναι οσο smooth θα πρεπει να ειναι. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 14, 2017 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου..εκανα τελικα σημερα την αναβαθμιση χωρις επαναφορα εργοστασιακων ειτε πριν ειτε μετα,και μεχρι στιγμης δειχνουν ολα μια χαρα..οι ρυθμισεις κ τα αρχεια οπως αναμενοταν απο αυτα που μου εγραψες,ειναι ολα στη θεση τους κ μαλιστα δοκιμασα κ τη φορτιση κ εμφανιζει κανονικα τον ορο γρηγορη φορτιση..τωρα βεβαια δεν ξερω αν αργοτερα ερθει κ το αλλο update των 190mb που ανεφερε καποιος φιλος κ με αυτο οπως ειπε αφαιρεθηκε η γρηγορη φορτιση..φυσικα εχω απενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις λογισμικου,οποτε λογικα δεν ανησυχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου..εκανα τελικα σημερα την αναβαθμιση χωρις επαναφορα εργοστασιακων ειτε πριν ειτε μετα,και μεχρι στιγμης δειχνουν ολα μια χαρα..οι ρυθμισεις κ τα αρχεια οπως αναμενοταν απο αυτα που μου εγραψες,ειναι ολα στη θεση τους κ μαλιστα δοκιμασα κ τη φορτιση κ εμφανιζει κανονικα τον ορο γρηγορη φορτιση..τωρα βεβαια δεν ξερω αν αργοτερα ερθει κ το αλλο update των 190mb που ανεφερε καποιος φιλος κ με αυτο οπως ειπε αφαιρεθηκε η γρηγορη φορτιση..φυσικα εχω απενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις λογισμικου,οποτε λογικα δεν ανησυχω. Δεν υπάρχει τέτοιο update που να αφαιρεί την γρήγορη φόρτιση , όπως είπα και 2 ποστ πίσω Καλημέρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Δεν υπάρχει τέτοιο update που να αφαιρεί την γρήγορη φόρτιση , όπως είπα και 2 ποστ πίσω Καλημέρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ωχ ναι εχεις δικιο δεν το ειχα προσεξει που το ανεφερες..σε ευχαριστω πολυ παντως για την επισημανση..καλη μερα να εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μου επεσε απο 70 ποντους περιπου χωρις θηκη με τη μουρη και εσπασε οθονη και digitizer. Περαστικα μου.. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Το τελευταιο 1 μηνα το δακτυλικο αποτυπωμα δεν δουλευει και πολυ καλα, 7/10 το κινητο δεν ανοιγει. Εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα; Edited January 15, 2017 by mix_dou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μου επεσε απο 70 ποντους περιπου χωρις θηκη με τη μουρη και εσπασε οθονη και digitizer. Περαστικα μου.. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κριμα ρε συ φιλε..... Σε βλεπω για το Α5 2017.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Κριμα ρε συ φιλε..... Σε βλεπω για το Α5 2017.... Η πλακα ειναι οτι το ειχα χωρις θηκη ισως για πρωτη φορα στους 9 μηνες που το εχω. Δεν συμφερει επισκευη. Οθονη + digitizer απο Κινα 135. Βαλε και την εργασια.. Ειχα σκοπο να το πουλήσω καθώς περιμενω το Elephone S7 (κολλημενο απο 23.12 στο τελωνείο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Στις ρυθμίσεις για τα SMS βλέπω αυτές τις επιλογές. Ξέρει κανείς τι είναι η κάθε μία; Είναι στην κωδικοποίηση που λεει. Επίσης δεν μπορώ για κάποιο λόγο να ενεργοποιήσω την δόνηση στα μηνύματα. Δεν κλικαρει. Είναι γκρι η επιλογή. Επίσης το έχω στο προφίλ "δόνηση" Και είναι γκρι το δόνηση κατά την κλήση Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 16, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Αφού το έχεις στο προφίλ "δόνηση" τότε η δόνηση δουλεύει μόνιμα και στα δύο (κλήσεις και μηνύματα ) από default και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν στο συγκεκριμένο προφίλ, γι'αυτό και είναι γκρι και δεν σε αφήνουν να τα απενεργοποιήσεις. Αν αλλάξεις προφίλ θα δεις τον "διακόπτη" να λειτουργεί πάλι κανονικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Η πλακα ειναι οτι το ειχα χωρις θηκη ισως για πρωτη φορα στους 9 μηνες που το εχω. Δεν συμφερει επισκευη. Οθονη + digitizer απο Κινα 135. Βαλε και την εργασια.. Ειχα σκοπο να το πουλήσω καθώς περιμενω το Elephone S7 (κολλημενο απο 23.12 στο τελωνείο). Μεγάλη Ατυχία όντως... Τζάμι προστασίας του είχες βάλει; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Οχι τιποτα... Με καλυπταν οι θηκες Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Αφού το έχεις στο προφίλ "δόνηση" τότε η δόνηση δουλεύει μόνιμα και στα δύο (κλήσεις και μηνύματα ) από default και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν στο συγκεκριμένο προφίλ, γι'αυτό και είναι γκρι και δεν σε αφήνουν να τα απενεργοποιήσεις. Αν αλλάξεις προφίλ θα δεις τον "διακόπτη" να λειτουργεί πάλι κανονικά. ;) Έχεις δικιο....! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Οχι τιποτα... Με καλυπταν οι θηκες Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περιμενουμε νεα σου απο το νεο κινητο...με το καλο να ερθει... Μη μας ξεχασεις εδω τωρα... Πως και δε χτυπησες το Xiaomi mi mix ?? Edited January 16, 2017 by jimptsog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Περιμενουμε νεα σου απο το νεο κινητο...με το καλο να ερθει... Μη μας ξεχασεις εδω τωρα... Πως και δε χτυπησες το Xiaomi mi mix ?? Δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτά για κινητό... Το Elephone S7 θα το πουλήσω καθώς απο τοτε που το παράγγειλα εχω αλλάξει γνώμη... Πήρα το κανονικο S7... To A5 2016 πάντως ειναι μεσα στα 3 καλυτερα κινητά που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτά για κινητό... Το Elephone S7 θα το πουλήσω καθώς απο τοτε που το παράγγειλα εχω αλλάξει γνώμη... Πήρα το κανονικο S7... To A5 2016 πάντως ειναι μεσα στα 3 καλυτερα κινητά που ειχα. Πηρες το samsung S7 ?? Το βρηκες ελαφρως μεταχειρισμενο ? Ποσο το πηρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 350 σπο φιλο που το ειχε 4 μηνες... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 350 σπο φιλο που το ειχε 4 μηνες... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Παντως το Α5 πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο το S7. Σε θεμα καμερας και ταχυτητας ενταξει υπερεχει το S7 και ειναι λογικο αλλα στα υπολοιπα το A5 ειναι ισαξιο. Οθονη, καλυτερη μπαταρια, ποιοτητα κατασκευης... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Γεια σας. Μηπως ξερει καποιος αν μπορω να μειωσω με καποιο τροπο την καταναλωση μπαταριας απο τις υπηρεσιες google play? το ποσοστο κυμαινεται γυρω στο 20% συνηθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Γεια σας. Μηπως ξερει καποιος αν μπορω να μειωσω με καποιο τροπο την καταναλωση μπαταριας απο τις υπηρεσιες google play? το ποσοστο κυμαινεται γυρω στο 20% συνηθως. Τόσο πολύ; γιατί; Κάνε του επιβολή διακοπής και όταν θες να το χρησιμοποιήσεις το ανοίγεις! Ρυθμίσεις > εφαρμογές > διαχ. Εφαρμογών > Google play store > επιβολή διακοπης Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts