Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2016 edition)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και λέτε για μπαταρία Σε μένα από 20% μέχρι 100% κάνει μια ώρα!! Είμαι με Android 6.0.1

Μια χαρα γρήγορη φόρτιση εχει. Κατω από 20-25% δεν το αφήνω να πέσει ποτέ.

Πως βλέπω αν εχω ελληνική rom? Απο Γερμανό το εχω αγορασμένο. Αρουταριστο.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιας και λέτε για μπαταρία Σε μένα από 20% μέχρι 100% κάνει μια ώρα!! Είμαι με Android 6.0.1

Μια χαρα γρήγορη φόρτιση εχει. Κατω από 20-25% δεν το αφήνω να πέσει ποτέ.

Πως βλέπω αν εχω ελληνική rom? Απο Γερμανό το εχω αγορασμένο. Αρουταριστο.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A510F/COS/

μια χαρα γρηγορη φορτιση εχει αλλα εσυ δεν εχεις unbranded official οποτε σε καποιους δουλευει σε καποιους οχι οσοι εχουν το τελευταιο ελληνικο official firmware του δεκεμβριου δεν εχουν την επιλογη γρηγορη φορτιση αλλα και γρηγορη φορτιση δεν εχουν.

με λιγα λογια οσοι το πηρατε απο cosmote η vodafone εχετε γρηγορη φορτιση ΑΚΟΜΑ μεχρι να παρετε και εσεις το update το τελευταιο.Η υπολοιποι απο πχ κοτσοβολο,public,wind, η ακομα και απο εξωτερικο UNBRANDED δεν εχουν γρηγορη φορτιση.

Edited by jonakic
:cool:

καλημερα.δυστυχως τζαμι που να καθεται καλα δεν εχω βρει.εβαλα τελικα μια ζελατινα χοντρη,με οτι αυτο συνεπαγεται και ξαφνικα ανακαλυψα οτι εχει μεγαλυτερη οθονη απο οτι φανταζομουν:-)...κατα τα αλλα το κινητακι ειναι τελειο σε ολα...θα ηθελα βεβαια το Α7 2016 για λιγο μεγαλυτερη οθονη αλλα δεν πολυκυκλοφορει και φοβαμαι να το παραγγειλω απο εξω λογο μπαντας 4G Edited by monster1971

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A510F/COS/

μια χαρα γρηγορη φορτιση εχει αλλα εσυ δεν εχεις unbranded official οποτε σε καποιους δουλευει σε καποιους οχι οσοι εχουν το τελευταιο ελληνικο official firmware του δεκεμβριου δεν εχουν την επιλογη γρηγορη φορτιση αλλα και γρηγορη φορτιση δεν εχουν.

με λιγα λογια οσοι το πηρατε απο cosmote η vodafone εχετε γρηγορη φορτιση ΑΚΟΜΑ μεχρι να παρετε και εσεις το update το τελευταιο.Η υπολοιποι απο πχ κοτσοβολο,public,wind, η ακομα και απο εξωτερικο UNBRANDED δεν εχουν γρηγορη φορτιση.

το δικο μου φιλε αγορασμενο απο Καιζερ με Ιταλικη ρομ λεει:Τρεχουσα εκδοση:Α510FXXU3BPK4/A510FOXA3BPK4/A510FXXU3BPK4 αν ερθει νεα ενημερωση θα μου κοψει την γρηγορη φορτιση που εχω τωρα?

το δικο μου φιλε αγορασμενο απο Καιζερ με Ιταλικη ρομ λεει:Τρεχουσα εκδοση:Α510FXXU3BPK4/A510FOXA3BPK4/A510FXXU3BPK4 αν ερθει νεα ενημερωση θα μου κοψει την γρηγορη φορτιση που εχω τωρα?

αλλαξε της ρυθμισεις σε manual update γιατι θα εχεις το ιδιο προβλημα οταν θα σου ερθει το update.

Παιδια καποιος που ειχε το α5 με την 5αρα και ξερει αν ειναι πιο αργο με την 6αρα υπαρχει;αν η 6αρα βαρυνε πιο πολυ το κιν;γιατι εγω το πηρα απευθειας με 6αρα..κ το βλεπω καπως..

Λοιπόν το δικό μου από public αγορασμένο .

Από 1% μέχρι 51% έκανε ακριβώς 30 λεπτά . Μέχρι το 81 % έκανε 50 λεπτά και τέλος μέχρι 100% έκανε 1.25 λεπτά ( μια ώρα και είκοσι πέντε λεπτά )

Μια χαρά γρήγορη φόρτιση έχει

Η έκδοση που φοράει είναι της φωτό και μου έχει έρθει αρκετές μέρες πριν . https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161219/311b5483cffe0462e092f927c44e104c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

καλησπερα, θελω να ρωτησω το εξης: εχει χρησιμοποιησει καποιος θηκη s-view να μου πει αν εχει αυτοματο κλειδωμα και αν μπορει να απαντησει σε κληση με κλειστο το καπακι της θηκης? (πηγα σημερα και το ειδα απο κοντα, αλλα δεν βρηκα πουθενα την λειτουργια αξεσουαρ-προβολη εξωφυλλου s-αυτοματο ξεκλειδωμα, που εχει το δικο μου s4 mini ).

καλησπερα, θελω να ρωτησω το εξης: εχει χρησιμοποιησει καποιος θηκη s-view να μου πει αν εχει αυτοματο κλειδωμα και αν μπορει να απαντησει σε κληση με κλειστο το καπακι της θηκης? (πηγα σημερα και το ειδα απο κοντα, αλλα δεν βρηκα πουθενα την λειτουργια αξεσουαρ-προβολη εξωφυλλου s-αυτοματο ξεκλειδωμα, που εχει το δικο μου s4 mini ).

εχω την clear view που ειναι ολο κλειστο μπροστα και κανει ο,τι θες. Δηλαδη κλειδωνει, απανταει στις κλεισεις και βλεπεις και ποιος σε παιρνει.. οποτε σιγουρα θα τα κανει και αυτη που θες. Το κινητο τις αναγνωριζει μονο του, με ενα μαγνητακι που εχουν (οχι Nfc ) και παιζει σωστα κατευθειαν

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα ! Άξιζει η προσφορά που παίζει σε media. Και Κωτσόβολο στα 249 € ή υπάρχει τίποτα ύποπτο ;ξεστοκαρισμα γίνεται ; λέω να κάνω την αγορά για τη κόρη μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα ! Άξιζει η προσφορά που παίζει σε media. Και Κωτσόβολο στα 249 € ή υπάρχει τίποτα ύποπτο ;ξεστοκαρισμα γίνεται ; λέω να κάνω την αγορά για τη κόρη μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

το πηρα απο πλαισιο πιο κατω απο 240, καπου στα 235 αν θυμαμαι καλα. Εννοειται οτι αξιζει

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Λοιπόν το δικό μου από public αγορασμένο .

Από 1% μέχρι 51% έκανε ακριβώς 30 λεπτά . Μέχρι το 81 % έκανε 50 λεπτά και τέλος μέχρι 100% έκανε 1.25 λεπτά ( μια ώρα και είκοσι πέντε λεπτά )

Μια χαρά γρήγορη φόρτιση έχει

Η έκδοση που φοράει είναι της φωτό και μου έχει έρθει αρκετές μέρες πριν . https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161219/311b5483cffe0462e092f927c44e104c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

το κινητο σου δεν φοραει την τελευταια εκδοση που ειναι 17/12/2016 οποτε αν θελεις να συνεχισεις να εχεις γρηγορη φορτιση δεν πρεπει να κανεις το update που θα σου ερθει μεσα στης επομενες μερες.αν δεν σε πειραζει την κανεις αλλα γρηγορη φορτιση παπαλα.

Για να καταλαβετε οσοι εχουν ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και τους ερθει αναβαθμιση 190mb να ξερετε οτι γρηγορη φορτιση τελος.

Οσοι απο την αλλη εχουν αγορασει το κινητο απο cosmote η vodafone θα περιμενουν γιατι το update θα το παρουν τον ιανουαριο.

Εγω το πηρα πριν 2 μερες απο public.

Εχτες που το ανοιξα μου εβγαλε μια αναβαθμιση 190 mb.

Την εκανα. Τωρα οταν βαζω τον φορτιστη για να φορτισει στην οθονη γραφει "γρηγορη φορτιση"

Αυτο σημαινει δηλαδη οτι κι ας το αναφερει οτι κανει, τελικα δεν την κανει λογω του update που εκανα. ?

Θηκη αγοραστηκε η sview της samsung.

Ανοιγει η οθονη οταν ανοιξει το πορτακι.

Οταν κλεισεις το πορτακι κλεινει η οθονη αλλα εμφανιζεται για λιγο το ρολοι.

Αν σου κανουν κληση, μπορεις και βλεπεις με κλειστο το πορτακι ποιος σε καλει, καθως και εμφανιζονται τα κουμπια απαντησης/απορριψης κλησης, οπου μπορεις να τα χρησιμοποιησεις ακομα και εξω απο το πορτακι κανονικα.

Επισης τα πληκτρα volume μπορουν να πατηθουν κανονικα με την θηκη.

Την εκανα. Τωρα οταν βαζω τον φορτιστη για να φορτισει στην οθονη γραφει "γρηγορη φορτιση"

Αυτο σημαινει δηλαδη οτι κι ας το αναφερει οτι κανει, τελικα δεν την κανει λογω του update που εκανα. ?

Αν σου κανουν κληση, μπορεις και βλεπεις με κλειστο το πορτακι ποιος σε καλει, καθως και εμφανιζονται τα κουμπια απαντησης/απορριψης κλησης, οπου μπορεις να τα χρησιμοποιησεις ακομα και εξω απο το πορτακι κανονικα.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια τι να πω τα εχω δει ολα μολις τωρα συνδεω στον φορτιστη και μου βγαζει φορτιση και αμεσως μετα γρηγορη φορτιση να σας πω οτι εχω 3 ταχυφορτιστες ιδιους samsung.εχω μεινει με το στομα ανοιχτο εχθες παλευα ολοι μερα στο ιντερνετ να βρω πληροφοριες και απο αλλους που εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα.

Μήπως ακόμα και μετά το update γίνεται "fast charging" απλά δεν υπάρχει πλέον η επιλογή "enable/disable"? Όπως επίσης και οτι ενώ εκείνη την ώρα γίνεται "fast charging' πλέον το αναφέρει ως "charging" ?

Το σωστό θα ήταν κάποιος να δει πόση ώρα διαρκεί μια πλήρης φόρτιση σε σχέση με το παρελθόν και έτσι να κρίνει τι τελικώς συμβαίνει.

Από όσο είδα σε βίντεο στο Internet γιατι δεν έχω αυτό το κινητό, μια πλήρης "fast charging" φόρτιση διαρκεί ας πούμε χοντρικά 90 λεπτά, από 0% στο 100% με κλειστό το κινητό.

Edited by summit1_1

Μήπως ακόμα και μετά το update γίνεται "fast charging" απλά δεν υπάρχει πλέον η επιλογή "enable/disable"? Όπως επίσης και οτι ενώ εκείνη την ώρα γίνεται "fast charging' πλέον το αναφέρει ως "charging" ?

Το σωστό θα ήταν κάποιος να δει πόση ώρα διαρκεί μια πλήρης φόρτιση σε σχέση με το παρελθόν και έτσι να κρίνει τι τελικώς συμβαίνει.

Από όσο είδα σε βίντεο στο Internet γιατι δεν έχω αυτό το κινητό, μια πλήρης "fast charging" φόρτιση διαρκεί ας πούμε χοντρικά 90 λεπτά, από 0% στο 100% με κλειστό το κινητό.

αυτο το τσεκαρα με τον ταχυφορτιστη γραφει φορτιση και μετα απο 2 δευτερολεπτα γρηγορη φορτιση και αυτοματα ανεβαζει 9v 1.62A.

Με απλο φορτιστη γραφει μονο φορτιση και μενει στα 5v.

ποσες ωρες κανει για να φορτισει απο το 20% στο 100% γιατι μαλλον το θεμα παρεξηγηθηκε και ο καθενας λεει οτι θελει χωρις αποδειξης.

με γρηγορη φορτιση απο το 0 στο 100% πρεπει να κανει 1 ωρα και τριαντα λεπτα το τονιζω απο το 0%

απο το 20% λογικα θα κανει 1ωρα με 1 και 10.

σε οσους δουλευει η γρηγορη φορτιση πρεπει να εχει επιλογη στο μενου-μπαταρια-γρηγορη φορτιση on και off.

επισης αν τελικα σε καποιους δουλευει η αν εχει την επιλογη στο μενου ας γραψουν της πληροφοριες της συσκευης τους (μοντελο,build number,καθως και εκδοση λειτουργικου) να δουμε και εμεις τι συμβαινει.

καλημέρα

Μήπως μπερδεύεσαι λίγο ?

Το Α5 2016 δεν είχε ποτε επιλογή ΟΝ-OFF ενεργοποιήσεις-απενεργοποιήσεις ταχείας φόρτισης

Το Α5 2016 είχε και έχει πάντα γρηγορη φόρτιση όταν χρησιμοποιείς τον ταχυφορτιστη που σου έρχεται μαζι με την συσκευή ,ο οποιος φορτίζει την συσκευή από 0% -100% σε 1.30 λεπτά

Αν χρησιμοποιήσεις άλλον φορτιστή ναι τότε κάνει 3ωρες φεύγα....μεχρι την πλήρη φόρτιση

Υ.Γ Ξέχασα να πω τέλος πως κατά την διάρκεια φόρτισης με τον ταχυφορτιστη που σου έρχεται μαζι με την συσκευή, αναφέρει στο notification center (fast charging) τίποτα άλλο και δεν σου δίνει την δυνατότητα να κόψεις την ταχεία φόρτιση .

καλημέρα

Μήπως μπερδεύεσαι λίγο ?

Το Α5 2016 δεν είχε ποτε επιλογή ΟΝ-OFF ενεργοποιήσεις-απενεργοποιήσεις ταχείας φόρτισης

Το Α5 2016 είχε και έχει πάντα γρηγορη φόρτιση όταν χρησιμοποιείς τον ταχυφορτιστη που σου έρχεται μαζι με την συσκευή ,ο οποιος φορτίζει την συσκευή από 0% -100% σε 1.30 λεπτά

Αν χρησιμοποιήσεις άλλον φορτιστή ναι τότε κάνει 3ωρες φεύγα....μεχρι την πλήρη φόρτιση

Υ.Γ Ξέχασα να πω τέλος πως κατά την διάρκεια φόρτισης με τον ταχυφορτιστη που σου έρχεται μαζι με την συσκευή, αναφέρει στο notification center (fast charging) τίποτα άλλο και δεν σου δίνει την δυνατότητα να κόψεις την ταχεία φόρτιση .

Έτσι είναι! Πότε δεν είδα on-off πουθενα. Επίσης να συμπληρώσω πως φορτίζει γρήγορα μόνο με σβηστή την οθονη. Αν το εχεις αναμμένο και το χρησιμοποιείς ο χρόνος αυξάνεται κατα πολυ! Λογικο....

Παιδια καλημερα..εσεις που ειχατε το α5 με την 5αρα ειδατε διαφορα στην ταχυτητα με την 6αρα που βαλατε;ειναι το ιδιο;μπορει καποιος να βοηθησει μην εχει προβλημα το δικο μ κ ειμαι μεσα στο doa;κ μηπως ξερει καποιος πως προσθετω επαφες στα αγαπημενα;γιατι παταω αγαπημενα-προσθηκη κ μ βγαζει κενο καταλογο ενω επαφες εχω αποθηκευσει στη συσκευη.ευχαριστω εκ των προτερων..κ συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν εχει απαντησει καποιος κ ανησυχω..

Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους εύχομαι. :)

Μία ερώτηση : Το OIS της κάμερας χρησιμοποιείται και στην λήψη φωτογραφιών και στην λήψη βίντεο;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Παιδια καλημερα..εσεις που ειχατε το α5 με την 5αρα ειδατε διαφορα στην ταχυτητα με την 6αρα που βαλατε;ειναι το ιδιο;μπορει καποιος να βοηθησει μην εχει προβλημα το δικο μ κ ειμαι μεσα στο doa;κ μηπως ξερει καποιος πως προσθετω επαφες στα αγαπημενα;γιατι παταω αγαπημενα-προσθηκη κ μ βγαζει κενο καταλογο ενω επαφες εχω αποθηκευσει στη συσκευη.ευχαριστω εκ των προτερων..κ συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν εχει απαντησει καποιος κ ανησυχω..

Μια απο τα ιδια σε ταχυτητα φιλε..δεν εχουμε προβλημα,,και η μπαταρια μια απο τα ιδια..κραταει..

Τα αλλα που ρωτας δε τα γνωριζω..

καλημερα, ειναι ευκολο να μου πεις, απο που πηρες αυτην την θηκη s-view ή καποιο link, γιατι απο οτι ξερω η samsung δεν εβγαλε καποια s-view για το α5 2016 , αλλα ολοκληρη χωρις παραθυρακι, ευχαριστω.

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2016 edition)