Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για τον φιλο psof τα ακουστικα που εχω εγω ειναι τα xiaomi pistons 3 youth edition.. τα σπανε.. και για τον χρηστη kyrgeo εχω βρει xiaomi mi5 λευκο ξεκλειδωτο bootloader και ετοιμο σε οτι ρομ ζητησεις σε πολυ καλη τιμη

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σώστε με ενώ έχει δίκτυο όταν με παίρνουν τηλέφωνο βγάζει σε τηλεφωνητή γιατί; Έχει κάποια ρύθμιση; Επίσης ούτε εγώ μπορώ να πάρω. Edited by johnnyar

Μόλις παρήγγειλα, thanks! :)

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω για την γνώμη κυριακο, ελπίζω να μην σπάσει κι αυτή στην εβδομάδα :)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι ότι με μοιάζουν τα benchmarks.. Αλλά παντού ακουγα ότι το κιν πιάνει γύρω στα 73k στο antutu. Σε εμένα όμως δεν πήγε πάνω από 53k τις δύο φορές που το δοκιμασα. Γιατί άραγε? Σε εσάς πόσο βγάζει?

Μήπως βλέπεις αποτέλεσμα από antutu 5?

Καλημέρα, μετά απο απαιτήσεις ανεβάζω μερικές βραδυνές φωτογραφίες για να δείτε:

Xiaomi redmi note 3 pro (low light)

(επίσης έχει και μερικές φωτογραφίες ημερήσιες, με ήλιο)

Και 2 ακόμη screenshot απο τη διάρκεια ζωής μπαταρίας:

25481168064_0fda1632f8_c.jpgScreenshot_2016-03-27-23-11-38_com.miui.securitycenter by Vasilis Abcdef, on Flickr

26019576791_4d19a15d27_c.jpgScreenshot_2016-03-27-23-11-32_com.miui.securitycenter by Vasilis Abcdef, on Flickr

(xiaomi Redmi note 3 pro, Greek stable 7.1.18). Ξεπέρασα τις 8 ωρές SOT (ενώ στο review έγραφα οτι δεν τις είδα, τις είδα τώρα). Γενικώς η μπαταρία σε κάθε φόρτιση ήταν και λίγο καλύτερη (λογικό, μέχρι να στρώσει, αν και σε εμένα έχει στρώσει ήδη).

Κατά τα υπόλοιπα, είδα βγήκε μια AOSP rom (υποτίθεται απο την Qualcomm αλλά αμφιβάλλω):

http://en.miui.com/thread-249799-1-1.html

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Θα ήθελα κάποιος που είχε πριν το LG G2 να μου πει αν και πόσο εύκολα συνηθίζεται το μεγαλύτερο μέγεθος του RN3, αν μπαίνει στην τσέπη κλπ. Επίσης επειδή εγώ δεν βάζω τα κινητά μου σε θήκη, εξαιτίας κυρίως της αύξησης μεγέθους, αν παθαίνει εύκολα γρατζουνιές ή γλυστράει στο πιάσιμο. Ευχαριστώ.

και για τον χρηστη kyrgeo εχω βρει xiaomi mi5 λευκο ξεκλειδωτο bootloader και ετοιμο σε οτι ρομ ζητησεις σε πολυ καλη τιμη

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για το Mi 5 Pro. Θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι να πέσουν και οι τιμές.

Καλημέρα,

ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει το κινητό 4G με Cosmote?

εγώ που το δοκίμασα είχα 4g κανονικά.όπου έχει την 800 μπάντα δεν θα έχει.Αυτό που δεν ξέρω είναι σε τι περιοχές υπάρχει αυτή η μπάντα.

σε χαμηλό φωτισμό η κάμερα χάνει πάρα πολύ.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παιδιά μίλησα Πριν λίγο με selina από vickmall για να παραγκείλω για ένα ξάδερφό μου και μου είπαν ότι μπορούν αφού το ζητήσω να μου το στείλουν με official dev rom.Αυτό με εξυπηρετεί αφάνταστα διότι μου το είχε ζητήσει ο ξάδερφος μου να του το κάνω μόλις με το καλό του ερχόταν. Απλά αυτοί έχουν την έκδοση 6.3.17 ενώ τώρα είναι η 6.3.24.

Είναι πρόβλημα αυτό ή θα μπορεί να την αναβαθμίσει σε 6.3.24 γιατί είναι μίρλας και θέλει να έχει την τελευταία έκδοση

Πες στον ξαδέρφο σου ότι άμα θέλει να έχει την τελευταία έκδοση, να μάθει και τον τρόπο για να την περάσει.

Πάντως ναι, κανονικά θα μπορεί να περάσει οποία αναβάθμιση έχει βγει μέχρι να έρθει το κινητό.

Παιδιά μίλησα Πριν λίγο με selina από vickmall για να παραγκείλω για ένα ξάδερφό μου και μου είπαν ότι μπορούν αφού το ζητήσω να μου το στείλουν με official dev rom.Αυτό με εξυπηρετεί αφάνταστα διότι μου το είχε ζητήσει ο ξάδερφος μου να του το κάνω μόλις με το καλό του ερχόταν. Απλά αυτοί έχουν την έκδοση 6.3.17 ενώ τώρα είναι η 6.3.24.

Είναι πρόβλημα αυτό ή θα μπορεί να την αναβαθμίσει σε 6.3.24 γιατί είναι μίρλας και θέλει να έχει την τελευταία έκδοση

Να της πεις όμως να του περασουν και το playstore

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Θα ήθελα κάποιος που είχε πριν το LG G2 να μου πει αν και πόσο εύκολα συνηθίζεται το μεγαλύτερο μέγεθος του RN3, αν μπαίνει στην τσέπη κλπ. Επίσης επειδή εγώ δεν βάζω τα κινητά μου σε θήκη, εξαιτίας κυρίως της αύξησης μεγέθους, αν παθαίνει εύκολα γρατζουνιές ή γλυστράει στο πιάσιμο. Ευχαριστώ.

Είναι πολύ κοντά σαν μέγεθος θα το συνηθίσεις σε 10 λεπτά.

Το υλικό που έχει θα έλεγα ότι παθαίνει εύκολα γρατσουνιές (αν και το χω σε θηκη) .

Μπορείς να βάλεις την θήκη σιλικόνης που δίνουν.. ειναι αρκετά λεπτή.

Καλημέρα σας.

Μόλις σήμερα απέκτησα το τηλ. Στα σχετικά λέει ότι έχω εκδοσή MUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL).

Επειδή είμαι νέος στο αντικείμενο, τι πρέπει να κάνω. Είναι η σωστή? πρέπει να βάλω άλλη Ελληνική ?

Ελληνικά έχει από οτι βλέπω. Τοπική ρύθμιση έχει Κίνα όμως και δεν βλέπω πουθενά Ελλάδα.

Για πείτε ρε παίδες σας παρακαλώ τι να ξεκινήσω να κάνω προτού το ξεκινήσω.

Προσπάθησα να σας διαβάσω αλλά 150 σελίδες και πολλές ερωτώ απαντήσεις δεν έβγαλα άκρη.

Σας Ευχαριστώ.

Κωστας

Αχαα... Εγώ είχα κάνει ένα απλό reboot πριν. Θα δοκιμασω μόλις το φορτισω και θα επανέλθω! Μάλλον είμαι η μόνη με τόσο χαμηλό σκορ :/

Εξαπυρηνος.. Το τσεκαρα και από τις ρυθμίσεις και από άλλες εφαρμογές, CPU spy κτλ.. Το pro 3/32 είναι..

-

κατεβασε το συρταρι με τους διακοπτες επελεξε επιδοσεις (perfomance)_- υψηλες(νομιζω) και μετα τρεξε το antutu

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Καλημέρα σας.

Μόλις σήμερα απέκτησα το τηλ. Στα σχετικά λέει ότι έχω εκδοσή MUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL).

Επειδή είμαι νέος στο αντικείμενο, τι πρέπει να κάνω. Είναι η σωστή? πρέπει να βάλω άλλη Ελληνική ?

Ελληνικά έχει από οτι βλέπω. Τοπική ρύθμιση έχει Κίνα όμως και δεν βλέπω πουθενά Ελλάδα.

Για πείτε ρε παίδες σας παρακαλώ τι να ξεκινήσω να κάνω προτού το ξεκινήσω.

Προσπάθησα να σας διαβάσω αλλά 150 σελίδες και πολλές ερωτώ απαντήσεις δεν έβγαλα άκρη.

Σας Ευχαριστώ.

Κωστας

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12539-RN3Pro-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-multi-language-ROM-NON-off/

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μόλις παρέλαβα κι εγώ!!! Φρεσκότατο παραγωγή 3/2016...:D

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

που το βλεπουμε αυτο με την παραγωγη?

Στην πίσω μεριά του κουτιού στο αυτοκόλλητο κάτω κάτω με τα s/n και το imei

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

καλησπέρα ,είμαι το το δάχτυλο έτοιμος να παραγγείλω ,μπορεί κάποιος να μου πει τι να τους πω να αφαιρέσουν από μέσα και τι να βάλουν από app ,σε ποια rom να μου το στείλουν αγγλική η ελληνική το κατάστημα είναι το vickmall κίνας και ένα τελευταίο ,θέλω προστασία μπροστά ποια να βάλω για να μην κάνει γρατσουνιές και μια θήκη που είναι με ένα μικρό άνοιγμα μπροστά και βγάζει την ώρα όταν είναι σε αναμονή ...ευχάριστω
Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!!

Καλησπέρα.

Κατά την γνώμη μου είναι καλύτερα να τους πείς να έχει την επίσημη (official) Αγγλοκινέζικη γιατί είναι η καλύτερη και χωρίς σφάλματα.

Δεν ξέρω πώς είναι τα αγγλικά σου αλλά αργότερα μπορείς να περάσεις την ελληνική αφού όμως κάνεις αίτηση να σου ξεκλειδώσουν την συσκευή για να μπορείς να περνάς όποια rom θέλεις εσύ.

Από app να τους πείς να σου βάλουν το Google PlayStore (δεν ξέρω αν το βάζουν,εγώ το έβαλα μόνος μου όταν μου ήρθε).

Από προστασία οθόνης να πάρεις το Nillkin Tempered Glass,είναι πολύ καλό και δεν μένουν λαδίλες από τα δάχτυλα.

Για θήκες,η σιλικονάτη η απλή που δίνουν δωρεάν είναι πολύ καλή,λεπτή και εφαρμόζει πολύ καλά.

Αν θέλεις θήκη με καπάκι μπορείς να δείς και στο Ebay ,έχει μεγάλη ποικιλία.

Τέλος,υπάρχει ελληνικό φόρουμ που υποστηρίζει πλήρως τις συσκευές Xiaomi και μένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ.

https://xiaomi-miui.gr/community/

Χαιρετώ την παρέα. Βρήκα τη συσκευή σε skoutzoμαγαζο στα 279€ και σκέφτομαι να την παραγγείλω, διότι κάνει 6 άτοκες δόσεις και δεν έχω άλλη επιλογή. Έχει αγοράσει κανείς από Ελλάδα? Έχει την ελληνική ρομ ή την ίδια που σου έρχεται από Κίνα? Ευχαριστώ, Βαγγέλης.

Χαιρετώ την παρέα. Βρήκα τη συσκευή σε skoutzoμαγαζο στα 279€ και σκέφτομαι να την παραγγείλω, διότι κάνει 6 άτοκες δόσεις και δεν έχω άλλη επιλογή. Έχει αγοράσει κανείς από Ελλάδα? Έχει την ελληνική ρομ ή την ίδια που σου έρχεται από Κίνα? Ευχαριστώ, Βαγγέλης.

καλύτερα θα είναι να ρωτήσεις το μαγαζί απευθείας

Στις υπέρυθρες γιατί δε βρίσκει την τηλεόραση; Ανοίγω το μενού tv αλλά δε βγάζει μετά τη λίστα με τα μοντέλα, απόλυτο κενό. Έχω την "ελληνική" rom από vickmall.

Εισαι συνδεμενος στο ιντερνετ?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm