bilakos10 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Μπορεί κάποιος να μου στειλη κάποιο πρόσθετο για twrp?? Δεν μού βγάζει όλες της επιλογές για backup. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψάξε για Alka TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ψάξε για Alka TWRP. Πως ακριβώς το εγκαθιστώ με φλας μέσω twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδια, ή τελευταία stable ελληνική είναι ή 8.0.1? Δεν έχουν μείνει λίγο πίσω? Βλέπω ή global stable είναι στην 8.0.6... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως ακριβώς το εγκαθιστώ με φλας μέσω twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το κάνεις install μέσα από το ήδη υπάρχον twrp λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλημέρα. Έχω διαπιστώσει πολύ χάλια φωτογραφίες παρόλο τα 16MP. Ξέρεις κανείς τι ρυθμίσεις να κάνω ή κανένα καλύτερό πρόγραμμα από το μαμά; Για ημερήσιες δεν νομιζω να εχεις θεμα. Έχεις δοκιμασει να βγάλεις φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με χειροκινητες ρυθμίσεις; πιο συγκεκριμενα τραβηξα σειρά φωτογραφιών με χειροκίνητη ρυθμιση iso 200 και φλας και το αποτέλεσμα ηταν να εχω φωτογραφίες χωρις θορυβο και ποιοτικές (κατά την γνώμη μου). ρομ εχω την τελευταία global dev και χρησιμοποίησα την μανισια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris90 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Πήρα και εγώ το κινητό την προηγούμενη βδομάδα. Πολύ δυνατό για τα λεφτά του σε επιδόσεις, αλλά έχω πρόβλημα με τα hands free. Συγκεκριμένα όταν τα βάζω μπορώ εγώ να ακούσω τον άλλο αλλά δεν μπορεί αυτός να με ακούσει! Το κινητό για κάποιο λόγο συνεχίζει να έχει ως μικρόφωνο αυτό της συσκευής και δε γυρίζει στο μικρόφωνο του hands free! Αυτό γίνεται μόνο στις απλές κλήσεις. Στο Viber πχ λειτουργεί κανονικά. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Σκέφτομαι να πάρω ένα bluetooth αλλά φοβάμαι μήπως δεν λειτουργεί και με αυτό. Να σημειώσω ότι έχω την official global έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Πως ακριβώς το εγκαθιστώ με φλας μέσω twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. Βάλε αν θες το δικό μου από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19687-TWRP-by-CrisBalGreece-Για-Xiaomi-συσκευές/?pageNo=1 έχει και οδηγίες ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Πήρα και εγώ το κινητό την προηγούμενη βδομάδα. Πολύ δυνατό για τα λεφτά του σε επιδόσεις, αλλά έχω πρόβλημα με τα hands free. Συγκεκριμένα όταν τα βάζω μπορώ εγώ να ακούσω τον άλλο αλλά δεν μπορεί αυτός να με ακούσει! Το κινητό για κάποιο λόγο συνεχίζει να έχει ως μικρόφωνο αυτό της συσκευής και δε γυρίζει στο μικρόφωνο του hands free! Αυτό γίνεται μόνο στις απλές κλήσεις. Στο Viber πχ λειτουργεί κανονικά. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Σκέφτομαι να πάρω ένα bluetooth αλλά φοβάμαι μήπως δεν λειτουργεί και με αυτό. Να σημειώσω ότι έχω την official global έκδοση. Έχει αναφερθεί νομίζω και σε προηγούμενα σχόλια...Είναι πρόβλημα της ρομ...Σε κάποιες ρομ νομίζω φτιάχνεται...Ας σου πει κάποιος που το έχει φτιάξει...εγώ είμαι με cyanogen...πάντως δεν φταίει το bluetooth σου...Μην αγοράσεις αλλο...αν έχει ελληνικά η ρομ που έχεις πάνω έχεις multi και σου συμβουλέυω να την αλλάξεις ακολουθώντας τον οδηγό στη πρώτη σελίδα...Λογικά στην 8.0.6 global stable θα έχει διορθωθεί...Βέβαια miui είναι αυτό...δεν ειναι να το εμπιστέυεσαι σε τέτοια ζητήματα...Πολύ ωραίο λειτουργικό αλλά έχει bugs ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Έχει αναφερθεί νομίζω και σε προηγούμενα σχόλια...Είναι πρόβλημα της ρομ...Σε κάποιες ρομ νομίζω φτιάχνεται...Ας σου πει κάποιος που το έχει φτιάξει...εγώ είμαι με cyanogen...πάντως δεν φταίει το bluetooth σου...Μην αγοράσεις αλλο...αν έχει ελληνικά η ρομ που έχεις πάνω έχεις multi και σου συμβουλέυω να την αλλάξεις ακολουθώντας τον οδηγό στη πρώτη σελίδα...Λογικά στην 8.0.6 global stable θα έχει διορθωθεί...Βέβαια miui είναι αυτό...δεν ειναι να το εμπιστέυεσαι σε τέτοια ζητήματα...Πολύ ωραίο λειτουργικό αλλά έχει bugs ακόμα Η ΧTRV 6.11.10 παίζει μια χαρά πάντως.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xionistra3 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) Καλησπέρα σας. Μία ερώτηση γιατί είμαι καινούργια χρήστης της Miui. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησω το μηνιαίο όριο δεδομένων; Το έβαλα δοκιμαστικά κ τώρα δεν μπορώ να το βγάλω... Άκυρο, νομίζω το βρήκα. Ευχαριστώ. Edited November 12, 2016 by xionistra3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 καλησπερα στη παρεα, εχω την ελληνικη dev 6.11.3 εχω παρατηρησει οτι στο πρωτο κλικ αυξησης της εντασης, η ενταση ειναι πολυ υψηλη και ενοχλητικη πολλες φορες. υπαρχει τροπος ρυθμισης της εντασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 καλησπερα στη παρεα, εχω την ελληνικη dev 6.11.3 εχω παρατηρησει οτι στο πρωτο κλικ αυξησης της εντασης, η ενταση ειναι πολυ υψηλη και ενοχλητικη πολλες φορες. υπαρχει τροπος ρυθμισης της εντασης? κλεισε το dolby atmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) κλεισε το dolby atmos +1....;) ή απλά ρύθμισέ το χαμηλά... Edited November 12, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0lid Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Πήρα και εγώ το κινητό την προηγούμενη βδομάδα. Πολύ δυνατό για τα λεφτά του σε επιδόσεις, αλλά έχω πρόβλημα με τα hands free. Συγκεκριμένα όταν τα βάζω μπορώ εγώ να ακούσω τον άλλο αλλά δεν μπορεί αυτός να με ακούσει! Το κινητό για κάποιο λόγο συνεχίζει να έχει ως μικρόφωνο αυτό της συσκευής και δε γυρίζει στο μικρόφωνο του hands free! Αυτό γίνεται μόνο στις απλές κλήσεις. Στο Viber πχ λειτουργεί κανονικά. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Σκέφτομαι να πάρω ένα bluetooth αλλά φοβάμαι μήπως δεν λειτουργεί και με αυτό. Να σημειώσω ότι έχω την official global έκδοση. Και εγω με την ιδια ρομ εχω παρομοιο προβλημα που λυθηκε κατεβαζοντας το soundabout απο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris90 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Και εγω με την ιδια ρομ εχω παρομοιο προβλημα που λυθηκε κατεβαζοντας το soundabout απο playstore Έφτιαξε με το soundabout! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Τελικά στην official global 8.0.6.0 η μπαταρία επανήλθε σχεδόν στα επίπεδα που είχα και στις miui 7 rom. Τωρα είμαι με 25% μπαταρία με 7 ώρες οθόνη και 2 ημέρες & 7 ωρες από την τελευταία φόρτιση. Συνεχώς ανοιχτά wifi, data, viber αλλά χωρίς παιχνίδια. Ελληνικά έχει αυτή? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδια, ή τελευταία stable ελληνική είναι ή 8.0.1? Δεν έχουν μείνει λίγο πίσω? Βλέπω ή global stable είναι στην 8.0.6... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το κάνεις install μέσα από το ήδη υπάρχον twrp λογικά. Η ΧTRV 6.11.10 παίζει μια χαρά πάντως.. ;) Παιδιά η ελληνική κοινότητα της xiaomi δεν έχει βγάλει ακόμη την 8.0.6.0 !!! Έχει ελληνική γλώσσα στα μενού;; την έχουν βάλει επιτέλους ή μόνο στις dev εκδόσεις Από μπαταρία ποια είναι καλύτερη, η stable 8.0.6.0 ή η dev XTRV 6.11.10 ; http://mi-globe.com/index.php/2016/11/11/huge-battery-savings-with-qualcomms-mpdecision-for-all-xiaomi-snapdragon-phones/ Έχει δοκιμάσει κανείς αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπερα και απο μενα και καλως ηρθα στο νημα. Νεος κατοχος του redmi note 3 pro. 3 μερες τωρα καταευχαριστημενος και δεν προκειται να ασχοληθω με customιες οσο η συσκευη μου λειτουργει απροβληματιστα. Ερώτηση 1: παιζουν οι 2 sim και η microsd ταυτοχρονα οπως βλεπω στα video? Παιζει να κολλησει καμια σιμ μεσα στα πινακια? Ερώτηση 2: οι ηχογραφήσεις κλησεων δεν εχουν ειδικο "μενου" που εμφανίζονται οπως σε παλιότερες εκδόσεις? Μονο μεσα απο τον File Explorer? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0lid Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπερα και απο μενα και καλως ηρθα στο νημα. Νεος κατοχος του redmi note 3 pro. 3 μερες τωρα καταευχαριστημενος και δεν προκειται να ασχοληθω με customιες οσο η συσκευη μου λειτουργει απροβληματιστα. Ερώτηση 1: παιζουν οι 2 sim και η microsd ταυτοχρονα οπως βλεπω στα video? Παιζει να κολλησει καμια σιμ μεσα στα πινακια? Ερώτηση 2: οι ηχογραφήσεις κλησεων δεν εχουν ειδικο "μενου" που εμφανίζονται οπως σε παλιότερες εκδόσεις? Μονο μεσα απο τον File Explorer? Υπαρχει στο μενου. Εργαλεια >Ηχογραφηση>εγγραφες Εκτος αν εννοεις κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Hello παίδες , το rmn3 pro με τα 2gb το έχει κανείς; Να πάρω αυτό ή με τα 3gb έχει τόσο μεγάλη διαφορά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Hello παίδες , το rmn3 pro με τα 2gb το έχει κανείς; Να πάρω αυτό ή με τα 3gb έχει τόσο μεγάλη διαφορά . Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις καιρό πάρε αυτό με τα 3. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλησπερα και απο μενα και καλως ηρθα στο νημα. Νεος κατοχος του redmi note 3 pro. 3 μερες τωρα καταευχαριστημενος και δεν προκειται να ασχοληθω με customιες οσο η συσκευη μου λειτουργει απροβληματιστα. Ερώτηση 1: παιζουν οι 2 sim και η microsd ταυτοχρονα οπως βλεπω στα video? Παιζει να κολλησει καμια σιμ μεσα στα πινακια? Ερώτηση 2: οι ηχογραφήσεις κλησεων δεν εχουν ειδικο "μενου" που εμφανίζονται οπως σε παλιότερες εκδόσεις? Μονο μεσα απο τον File Explorer? Βαλε acr εφαρμογη απο playstore και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 επειδή βλέπω ότι αυτό το θέμα περπατάει περισσότερο τoυ redmi note 3 είναι όντως τόσο πολύ καλύτερη η pro έκδοση και υπάρχει και international έκδοση της? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ναι και στα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Υπαρχει στο μενου. Εργαλεια >Ηχογραφηση>εγγραφες Εκτος αν εννοεις κατι αλλο Αυτο θυμαμαι να υπηρχε στις παλιοτερες εκδοσεις. Αλλα σε εμενα δεν υπάρχει αυτο το μενου στα εργαλεια... Να πω οτι το εχω με android 5.1.1 και MIUI 8.0.1.0.0 Μου βγαζει οτι ειναι το last update. Βαλε acr εφαρμογη απο playstore και εισαι οκ Αφου εχει native εφαρμογή που κανει τελεια τη δουλεια γιατι να βαρυνω το σύστημα? Απλα εκει που εχει τις ηχογραφήσεις σε εμενα ειναι λιγο "κρυμμενες" και δε με βολευει. επειδή βλέπω ότι αυτό το θέμα περπατάει περισσότερο τoυ redmi note 3 είναι όντως τόσο πολύ καλύτερη η pro έκδοση και υπάρχει και international έκδοση της? Αν δεν εχεις δουλεψει ποτε και τα 2, και το 3αρι ειναι οκ. Αν δεις καποια βιντεο στο YouTube θα δεις διαφορα ομως. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Πότε περίπου να περιμένουμε να πάρει MM η global stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αυτο θυμαμαι να υπηρχε στις παλιοτερες εκδοσεις. Αλλα σε εμενα δεν υπάρχει αυτο το μενου στα εργαλεια... Να πω οτι το εχω με android 5.1.1 και MIUI 8.0.1.0.0 Μου βγαζει οτι ειναι το last update. Αφου εχει native εφαρμογή που κανει τελεια τη δουλεια γιατι να βαρυνω το σύστημα? Απλα εκει που εχει τις ηχογραφήσεις σε εμενα ειναι λιγο "κρυμμενες" και δε με βολευει. Αν δεν εχεις δουλεψει ποτε και τα 2, και το 3αρι ειναι οκ. Αν δεις καποια βιντεο στο YouTube θα δεις διαφορα ομως. Εννοείται να προτιμήσω την international έκδοση? LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts