kongeo1994 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ξέρει κανείς? θυμισε μας λιγο τι εγινε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδια,μπορουμε να κατεβουμε τελικα απο marshmallow σε lolipop η θα εχουμε προβληματα;κι αν ναι με ποιον τροπο?κλασικα με miflash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 θυμισε μας λιγο τι εγινε.. μετα απο επαννεκινηση κλειδωσε η συσκευη κ δεν επαιρνε τον κωδικο μου με αποτελεσμα να με αφηνει καθε 2 ωρες να προσπαθω,κ δεν μπορουσα να του κανω κ επαναφορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) μετα απο επαννεκινηση κλειδωσε η συσκευη κ δεν επαιρνε τον κωδικο μου με αποτελεσμα να με αφηνει καθε 2 ωρες να προσπαθω,κ δεν μπορουσα να του κανω κ επαναφορα.... απο το forgot password δεν σε αφηνει; mi account εχεις συνδεδεμενο; Edited October 11, 2016 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Φίλε πιθανότατα έχεις την multi η οποία βγάζει προβλήματα. Οπότε ίσως φταίει η ρομ και όχι η θήκη. Τι προτείνετε να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Τι προτείνετε να κάνω? ανεβασε μια φωτο απο το "σχετικα με το τηλεφωνο" αν εχεις μυλτι καλυτερα να την αλλαξεις πριν παθει τιποτα σοβαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 απο το forgot password δεν σε αφηνει; mi account εχεις συνδεδεμενο; Τελικα από Google account του έκανα διαγραφή τηλεφώνου.το θέμα είναι αν αυτή η ρομ που φοραω θεωρείται εντάξει η προβληματική??? global 6.9.29 beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλύτερα ας πάει στο 3GB....future proof... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Έχω πιάσει και τα δύο στα χέρια μου, δεν είδα καμιά διαφορά το ένα με το άλλο σε νορμαλ χρήση ( με τις λίγες γνώσεις που έχω ). Πιστεύω ότι και ένας χρήστης με απαιτήσεις δεν θα βρει διαφορές αξιόλογες. Υπάρχει και βίντεο στο youtube συγκριτικό το ένα μοντέλο με 3gb & το άλλο με 2gb, οι διαφορές είναι απειροελάχιστες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως, η διαφορά είναι μόνο στον αποθηκευτικό χώρο. Προσοχή όμως, δεν ισχύει το ίδιο με τη RAM. Υπάρχει διαφορά από 2gb στα 3gb RAM. Ok παιδιά μάλλον θα πάω για το 3GB Αν και μου αρέσει πολύ η τιμή του 2GB γιατί θα το κάνω δώρο στον πατέρα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Τελικα από Google account του έκανα διαγραφή τηλεφώνου.το θέμα είναι αν αυτή η ρομ που φοραω θεωρείται εντάξει η προβληματική??? global 6.9.29 beta. beta ειναι πολυ πιθανον να εχει μικρο bugs (νταξει αυτο ηταν σοβαρο...) αλλα δεν εχω ακουσει κατι αλλο σοβαρο ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ok παιδιά μάλλον θα πάω για το 3GB Αν και μου αρέσει πολύ η τιμή του 2GB γιατί θα το κάνω δώρο στον πατέρα μου αναλογα την χρηση..σιγουρα τα 3gb ειναι καλυτερα αλλα αμα τσιμπαει η τιμη και τα 2 ειναι οκ..οσο αντεχει η καθε τσεπη αμα δουλευει social media,viber και λοιπα και θελει και σιγουρο lag free πας σε 3gb ... αμα το θελει ως κινητο και τα 2 ενταξει θα του ειναι.. τι χρηση κανει; βασικα τι εφαρμογες χρησιμοποιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδιά, έχω μια βδομάδα το συγκεκριμένο smartphone και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το αγόρασα από ένα κατάστημα στην Ελλάδα στα 220 €. Εχει την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 και Android 5.1.1 LMY47V. (Αυτά είχε όταν το πήρα) Τις τελευταίες δυο μέρες παρατήρησα ότι όταν κάνω (ή μου κάνουν κάποια κλήση), μιλάω κανονικά, όταν όμως πάω να κλείσω το τηλέφωνο δεν ανοίγει η οθόνη, αλλά παραμένει κλειστή, όπως όταν το έχεις κοντά στο αυτί σου. Δεν μπορώ να πατήσω κανένα πλήκτρο πλην του on/off. Οταν όμως το πατάω, μου βγάζει μήνυμα να μην καλύπτω τον αισθητήρα και να πατήσω το πλήκτρο της επιστροφής. Ομως δεν γίνεται να πατηθεί τίποτε. Εχω προσέξει ότι ξεκολλάει ανοιγοκλείνοντας το κουμπί του on/off και βγάζοντας την θήκη σιλικόνης που του έχω τοποθετήσει για μεγαλύτερη προστασία σε τυχόν πεσίματα. Να είναι πρόβλημα του software, του hardware ή μήπως ευθύνεται η θήκη? Η rom φταιει ειναι multi εχει πολλα θεματα.Ψαξου για αλλαγή της.Στην πρωτη σελιδα θα δεις πως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Γεια σας παιδια σημερα αγορασα το κινητο και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι: Μονο σε εμενα ειχε πισω στη συσκευη ενα αυτοκολλητο που ηταν κολλημενο πανω στο κινητο?Ρωταω επειδη δυσκολευτηκα να το βγαλω και οταν το εβγαλα ειχε μεινει κολλημενο σχεδον το μισο πανω στο κινητο και αγανακτησα να το καθαρισω.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Γεια σας παιδια σημερα αγορασα το κινητο και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι: Μονο σε εμενα ειχε πισω στη συσκευη ενα αυτοκολλητο που ηταν κολλημενο πανω στο κινητο?Ρωταω επειδη δυσκολευτηκα να το βγαλω και οταν το εβγαλα ειχε μεινει κολλημενο σχεδον το μισο πανω στο κινητο και αγανακτησα να το καθαρισω.:( Ολα το εχουν...με λιγο οινόπνευμα καθαρίζει τελειως αμα σε παιδευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/7d957e2f0c6b35c21291e4b9935961ca.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/a1240233c1bd0c49a5496948c2750cf3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανεβασα δύο screenshots. Μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα; Πάντως όταν βγάζω την θήκη δεν μου το παρουσιάζει και τώρα προσεξα ότι αν πατήσω το πλήκτρο της επιστροφής και το volume up διορθώνεται το πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 11, 2016 by varaderos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εχεις μυλτι ρομ και συνηθως αυτη οφείλεται για ολα τα προβληματα... Στο πρωτο μήνυμα του νηματος στις συχνες ερωτησεις λεει τι να κανεις.. Δες αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader. Και πες μας να σου πουμε πως νανσυνεχισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 [quote Πάντως όταν βγάζω την θήκη δεν μου το παρουσιάζει και τώρα προσεξα ότι αν πατήσω το πλήκτρο της επιστροφής και το volume up διορθώνεται το πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπως σου γράφουν παραπανω η ρομ είναι η multi Βασικά οι κανονικές εχουν 4 νούμερα και οχι 5 πού έχει εσενα Οι stable official δέν έχουν ελληνική γλώσσα ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Δες αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader. Αυτό πως το βλέπω?:O Παρεμπιπτόντως, μπορώ να περιμένω για κάποια ενημέρωση ή πρέπει να κάνω μόνος μου την όποια ενέργεια χρειάζεται? Edited October 11, 2016 by varaderos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Αυτό πως το βλέπω?:O Παρεμπιπτόντως, μπορώ να περιμένω για κάποια ενημέρωση ή πρέπει να κάνω μόνος μου την όποια ενέργεια χρειάζεται? Δεν θα παρει ποτέ ενημερωση αυτη η ρομ. Δες εδω : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15593-A%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-unofficial-%CF%83%CE%B5-official-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CE%AE-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-redmi-note-3-pro/ Τα λεει ολα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν θα παρει ποτέ ενημερωση αυτη η ρομ. Δες εδω : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15593-A%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-unofficial-%CF%83%CE%B5-official-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CE%AE-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-redmi-note-3-pro/ Τα λεει ολα εκει Καταρχάς σε ευχαριστώ. Κατά δεύτερο, με το θέμα της εγγύησης τι γίνεται σε περίπτωση που αλλάξω την ROM? Γιατί από το κατάστημα που αγόρασα το τηλέφωνο μου ξεκαθάρισαν ότι αν του "βάλω χέρι μέσω Η/Υ" χάνεται αυτόματα και η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Παιδιά, έχω μια βδομάδα το συγκεκριμένο smartphone και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το αγόρασα από ένα κατάστημα στην Ελλάδα στα 220 €. Εχει την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 και Android 5.1.1 LMY47V. (Αυτά είχε όταν το πήρα) Τις τελευταίες δυο μέρες παρατήρησα ότι όταν κάνω (ή μου κάνουν κάποια κλήση), μιλάω κανονικά, όταν όμως πάω να κλείσω το τηλέφωνο δεν ανοίγει η οθόνη, αλλά παραμένει κλειστή, όπως όταν το έχεις κοντά στο αυτί σου. Δεν μπορώ να πατήσω κανένα πλήκτρο πλην του on/off. Οταν όμως το πατάω, μου βγάζει μήνυμα να μην καλύπτω τον αισθητήρα και να πατήσω το πλήκτρο της επιστροφής. Ομως δεν γίνεται να πατηθεί τίποτε. Εχω προσέξει ότι ξεκολλάει ανοιγοκλείνοντας το κουμπί του on/off και βγάζοντας την θήκη σιλικόνης που του έχω τοποθετήσει για μεγαλύτερη προστασία σε τυχόν πεσίματα. Να είναι πρόβλημα του software, του hardware ή μήπως ευθύνεται η θήκη? Φίλε έχεις multi rom η οποία είναι προβληματική.. Διάβασε εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-Ελληνικός-οδηγός-Unbrick-Flash-Official-Rom-για-το-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?7ff29dbc#post131355. Edit: Με πρόλαβαν. Edited October 11, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ε πήγαινε το στο μαγαζί και ζητά να σου περάσουν μια επίσημη Rom.Με Ota updates.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ε πήγαινε το στο μαγαζί και ζητά να σου περάσουν μια επίσημη Rom.Με Ota updates.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Γίνεται αυτό; Εννοώ μπορούν να το κάνουν? Γιατί μου είχαν πει οτιδήποτε χρειαστεί το τηλέφωνο να απευθυνθώ αποκλειστικά σε αυτούς και να μην προσπαθήσω να το πειράξω μόνος μου. Ποια ROM μου προτείνετε να βάλω; Θα ήθελα αν γίνεται να έχει το PlayStore. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καταρχάς σε ευχαριστώ. Κατά δεύτερο, με το θέμα της εγγύησης τι γίνεται σε περίπτωση που αλλάξω την ROM? Γιατί από το κατάστημα που αγόρασα το τηλέφωνο μου ξεκαθάρισαν ότι αν του "βάλω χέρι μέσω Η/Υ" χάνεται αυτόματα και η εγγύηση. αυτο που σου ειπε ο linuxilakis ... πηγαινε το και πες τους να σου περασουν την official... γιατι θα εχεις θεμα με τις sim,σημα,μερικες φορες κλεινουν και δεν ανοιγουν αν δεν τα πειραξεις (ολα αυτα ειναι θεματα της μυλτι ρομ!!) οποτε πες τους για το προβλημα και οτι θες να σου περασουν αυτοι την official ή παρε αδεια να το κανεις μονος σου Ε πήγαινε το στο μαγαζί και ζητά να σου περάσουν μια επίσημη Rom.Με Ota updates.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 παιδια εβαλα cm13 nightly αλλα δεν μου βρισκει τις sim card! δεν εχει σημα λεει! μετα γυρναω σε miui developer elliniki που ειχα παρει backup με recovery αλλα ουτε παλι βρισκει σημα!! τι γινεται? καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 παιδια την CyanogenMod 13.0 την εβαλε κανεις? ακουσα καλα λογια οτι ειναι σφαιρατη! απο μπαταρια?μπαινει κανονικα απο recovery? αμα μετα θελω να βαλω miui απο την κοινοτητα τη κανω?ο bootloader ξανακλειδωνει? εχω unlock bootloader recovery και την τελευτεα developer απο την κοινοτητα Βάλε τη αν σου αρέσει το pure android. Πετάει και η μπαταρία τούμπανο. Bug έχω βρει το -κλασσικό που έχουν και οι MIUI- με το bluetooth HF αν έχεις ανοιχτό (και συνδεδεμένο) WiFi τότε "σπαει" τη φωνή. Κατά τα άλλα, ήμουν σε SNAPSHOT και έβαλα nightly και όλα τέλεια. Τώρα είδα την απάντησή σου. Επίσης, ο bootloader εμένα δεν κλείδωσε, αλλά θέλει πάντα έλεγχο πριν από αλλαγή ROM. Έκανες όλα τα απαραίτητα cleans? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 παιδια εβαλα cm13 nightly αλλα δεν μου βρισκει τις sim card! δεν εχει σημα λεει! μετα γυρναω σε miui developer elliniki που ειχα παρει backup με recovery αλλα ουτε παλι βρισκει σημα!! τι γινεται? καμια ιδεα? Εβαλες την cm13 ,μπορείς να μου πεις αν πέρασες πριν την ROM το firmware? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε τη αν σου αρέσει το pure android. Πετάει και η μπαταρία τούμπανο. Bug έχω βρει το -κλασσικό που έχουν και οι MIUI- με το bluetooth HF αν έχεις ανοιχτό (και συνδεδεμένο) WiFi τότε "σπαει" τη φωνή. Κατά τα άλλα, ήμουν σε SNAPSHOT και έβαλα nightly και όλα τέλεια. 2 μήνες χωρίς πρόβλημα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts