geoanto555 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλησπέρα, θα παραλάβω από vickmall το κινητό αυτή την εβδομάδα. Το έχω παραγγείλει με την official global rom (play store-no Greek) . Ποια είναι αυτή για να το τσεκάρω ότι είναι η σωστή όταν έρθει. Έχω μπερδευτεί λίγο με τις διαφορετικές ρομ. Θα πρέπει να κάνω update; Ευχαριστώ Αν παίρνει Update, έχει πολλές γλώσσες (όχι Ελληνικά) και γράφει global είναι η σωστή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Έχει περάσει κανείς την CyanogenMod 13; Αν ναι, είναι εύκολο να ποστάρεις ένα screenshot από το Ampere κατά τη φόρτιση του τηλεφώνου; Διάβασα ότι ενεργοποιεί το Quick Charge 2.0 ή 3.0 με αποτέλεσμα πιο γρήγορη φόρτιση καθώς υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160723/dd8fe8bdb27fb4f16eaec98756413769.jpg Νομίζω πως ακόμη δεν έχουν ενσωματώσει τον kernel που σου δίνει τη δυνατότητα για qc2/3. Όμως υπάρχει διαθέσιμος ο kernel για να τον βάλεις από πάνω. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να δοκιμάσω άλλον kernel... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ευχαριστώ! Η δεύτερη ωραία φαίνεται. Θα κοιτάξω και εγώ Κυρίως gearbest, ebay, aliexpress να κοιτάω; Sent from my Redmi Note 3 Θα παραλαβω Δευτερα απογευμα....Αν αντεχεις να περιμενεις για εντυπωσεις.... Πηρα την rose/gold..... http://www.dhgate.com/product/metal-frame-acrylic-plating-chrome-mirror/270068512.html και μια μαυρη...... http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-Bumper-Case-Back-Cover-Redmi-Note-2-Pro-Phone/32559067961.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Αμέ! Αν και δεν με τρελαίνει, τόσοι είμαστε εδώ :p Καλό να υπάρχουν εντυπώσεις Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kypc0m Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ευχαριστώ! Η δεύτερη ωραία φαίνεται. Θα κοιτάξω και εγώ Κυρίως gearbest, ebay, aliexpress να κοιτάω; Sent from my Redmi Note 3 Θα παραλαβω Δευτερα απογευμα....Αν αντεχεις να περιμενεις για εντυπωσεις.... Πηρα την rose/gold..... http://www.dhgate.com/product/metal-frame-acrylic-plating-chrome-mirror/270068512.html και μια μαυρη...... http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-Bumper-Case-Back-Cover-Redmi-Note-2-Pro-Phone/32559067961.html καλησπέρα και οι δύο θήκες μεγαλώνουν το κινητό σε μάλλον ακραίες διαστάσεις πάχους επίσης λόγω του φύλλου αλουμινίου που τις περιβάλλουν δημιουργούν θέμα με το σήμα κινητής τηλεφωνίας αλλά και το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει μπαταρία, βασικά αν το πας σε μαγαζί λογικά δεν είναι δύσκολο έτσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει μπαταρία, βασικά αν το πας σε μαγαζί λογικά δεν είναι δύσκολο έτσι?? Όχι φίλε μου δεν είναι δύσκολο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Εχω ελληνικη ρομ 7.5.1 πολυ ευχαριστημενος. Απλα οταν μιλαω στο τηλ, και το απομακρυνω απο το αυτι, δεν θα επρεπε να ανοιγει η οθονη αυτοματα αμεσως?(το εχω γραψει και πριν λιγες σελιδες) Το αλλο θεμα που ειχα με το μηνυμα που εβγαζε "μην καλυπτετε την οθονη κτλ" ηταν απο την προληψη ατυχων κλησεων, το απενεργοποιησα και ολα οκ. Στάλθηκε από το CW-Hi8-super μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Εχω ελληνικη ρομ 7.5.1 πολυ ευχαριστημενος. Απλα οταν μιλαω στο τηλ, και το απομακρυνω απο το αυτι, δεν θα επρεπε να ανοιγει η οθονη αυτοματα αμεσως?(το εχω γραψει και πριν λιγες σελιδες) Το αλλο θεμα που ειχα με το μηνυμα που εβγαζε "μην καλυπτετε την οθονη κτλ" ηταν απο την προληψη ατυχων κλησεων, το απενεργοποιησα και ολα οκ. Στάλθηκε από το CW-Hi8-super μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχουν θέμα οι περισσότερες stable σε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλησπέρα παλικάρια. Είμαι με Official dev 6.7.14 και σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση που έδωσε σε 6.7.21 και ακούω για ελληνικά. Αυτό το locale Greece που αναφέρετε τι είναι ακριβώς; Έβαλα πριν να παίξω traffic rider και παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Για να πάει ίσια η μηχανή έπρεπε να έχω στραβά λίγο για κινητό. Πρόβλημα στον σενσορα; να το πάω για ζυγοσταθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 μολις εστησα την official miui8 global 6.7.21 beta με ελληνικο locale και ελληνικα ... δεν ειναι 100% μεταφρασμενη ακομα αλλα το 80% περιπου απ οσο μπορεσα να δω μεχρι στιγμης...παντως η αρχη εγινε και το σημαντικοτερο ειναι που πλεον εχουμε locale greece... Με ποιον τρόπο την πέρασες; Κλείδωσε ο bootloader; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Όχι δεν κλειδώνει ο bootloader σε καμία περίπτωση εκτός αν το θέλεις εσύ.. Έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί ήμουν στην multi 7.5.2.0 μέσω miflash με fastboot rom... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παλικάρια. Είμαι με Official dev 6.7.14 και σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση που έδωσε σε 6.7.21 και ακούω για ελληνικά. Αυτό το locale Greece που αναφέρετε τι είναι ακριβώς; Έβαλα πριν να παίξω traffic rider και παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Για να πάει ίσια η μηχανή έπρεπε να έχω στραβά λίγο για κινητό. Πρόβλημα στον σενσορα; να το πάω για ζυγοσταθμιση; Αν όντως είσαι στην official dev που λες το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το zip της νέας official και να φλασαρεις από το update της συσκευής... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Μήπως συγκρίνεις το 3/32 με το 2/16; Γιατί με μια ματιά οι τιμές που λες δε συμφωνούν με όσα βλέπω στο banggood. Έχεις δίκιο! Κοιτούσα το Redmi 3 Pro, όχι το Redmi Note 3 Pro. Λάθος μου! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν να χω μπερδευτεί λίγο... Από banggood, CN warehouse 226 ευρώ. Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5-inch 3GB RAM 32GB Snapdragon 650 Hexa-core 4G Smartphone Από vickmall, China warehouse 184 δολάρια. Silver Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery Από vickmall EU warehouse 219 δολάρια Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock In EU Warehouse -Silver Δηλαδή το πιο συμφέρον είναι να το πάρω από ευρωπαικό warehouse vickmall. Επίσης εντύπωση μου κάνει πως στο profil του ευρωπαικού warehouse στο vickmall έχει διάφορες πληροφορίες προς Έλληνες. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε λόγω της Ελληνικής IP ή αν το βάλαν οι Κινέζοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Έχεις δίκιο! Κοιτούσα το Redmi 3 Pro, όχι το Redmi Note 3 Pro. Λάθος μου! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν να χω μπερδευτεί λίγο... Από banggood, CN warehouse 226 ευρώ. Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5-inch 3GB RAM 32GB Snapdragon 650 Hexa-core 4G Smartphone Από vickmall, China warehouse 184 δολάρια. Silver Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery Από vickmall EU warehouse 219 δολάρια Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock In EU Warehouse -Silver Δηλαδή το πιο συμφέρον είναι να το πάρω από ευρωπαικό warehouse vickmall. Επίσης εντύπωση μου κάνει πως στο profil του ευρωπαικού warehouse στο vickmall έχει διάφορες πληροφορίες προς Έλληνες. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε λόγω της Ελληνικής IP ή αν το βάλαν οι Κινέζοι... Δες και εδω Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Δες και εδω Το λευκό out of stock... πολύ γρήγορα τελειώνουν! Ίδιες τιμές με vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 έχω τη stable 7.5.3.0 και μου λένε ότι με ακούνε στο βάθος κατά την διάρκεια της ομιλίας. Ξέρει κανείς τι να κάνω; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk παίδες, γνωρίζει κανείς τίποτα για το δικό μου θέμα; έτσι σας ακούνε όλους σας; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 παίδες, γνωρίζει κανείς τίποτα για το δικό μου θέμα; έτσι σας ακούνε όλους σας; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Σήμερα μου παραπονεθηκε ένας ότι με ακούει χαμηλά ενώ είχε τέρμα την ένταση του ακουστικόυ του. Redmi 3 pro είχε ο συνομιλητης. Έχω Official dev. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το traffic rider να μου πει αν έχει κάποιο πρόβλημα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ανεξαρτήτως κινητού όλοι μου λένε ότι με ακούνε στο βάθος.. Εγώ τους ακούω άψογα. Είμαι official stable. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applesnk Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 μολις εστησα την official miui8 global 6.7.21 beta με ελληνικο locale και ελληνικα ... δεν ειναι 100% μεταφρασμενη ακομα αλλα το 80% περιπου απ οσο μπορεσα να δω μεχρι στιγμης...παντως η αρχη εγινε και το σημαντικοτερο ειναι που πλεον εχουμε locale greece... είχες θέμα με το 4g?αν ναι εφτιαξε με το miui 8? εχω θέμα Ειμαι με global stable και δεν ξερω ποια να περάσω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημέρα -Έχετε βάλει κάποιον έξτρα launcher ή έχετε τον stock; Τυχόν προβλήματα με κάποια έκδοση firmware συσκευής ή εφαρμογής; -Εχετε δοκιμάσει να βάλετε και 2sim αλλά και sd card με τις πατέντες που φαίνονται στα videos στο YouTube; Φαίνεται σχετικά εύκολη η διαδικασία, δεν ξέρω αν αξίζει... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημέρα -Έχετε βάλει κάποιον έξτρα launcher ή έχετε τον stock; Τυχόν προβλήματα με κάποια έκδοση firmware συσκευής ή εφαρμογής; -Εχετε δοκιμάσει να βάλετε και 2sim αλλά και sd card με τις πατέντες που φαίνονται στα videos στο YouTube; Φαίνεται σχετικά εύκολη η διαδικασία, δεν ξέρω αν αξίζει... Ευχαριστώ Καλημέρα, Μπορείς να βάλεις όποιον launcher θέλεις. Το mod με Dual Sim-SD δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 είχες θέμα με το 4g?αν ναι εφτιαξε με το miui 8? εχω θέμα Ειμαι με global stable και δεν ξερω ποια να περάσω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ποτέ δεν είχα θέμα με το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 είχες θέμα με το 4g?αν ναι εφτιαξε με το miui 8? εχω θέμα Ειμαι με global stable και δεν ξερω ποια να περάσω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Αφού είσαι σε globa stablel θα σου έλεγα να βάλεις την global dev για δοκιμή (πλέον έχει και ελληνικά). Πρέπει να είναι το ποιο εύκολο να γίνει . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Ψάχνω θήκη για παραλία. Ας το κάνει όσο γκουμουτσα να ναι δε με πειράζει, αρκεί να το προστατεύει από άμμο, πιτσιλες, γρατζουνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Έλα να ανεβαίνει ο πήχης... [KERNEL][23/07/16][Radon Kenzo V1.6][MIUI/CM/AOSP][QC][sTABLE] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts