geoanto555 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 redmi note3 pro ή LETV LeEco LE1 PRO X800 Είναι από τις λίγες φορές που το σκέφτομαι εδώ μέσα σε μία σύγκριση. Αν ο 810 δεν ανεβάζει θερμοκρασία,(είχε πολλά θέματα όταν βγήκε), και αν η κάμερα του βγάζει φωτο όπως τα υπόλοιπα με τον 214 θα το σκεφτόμουν. Αν και την "σιγουριά"-υποστήριξη της xiaomi δεν την αλλάζω με τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Είναι από τις λίγες φορές που το σκέφτομαι εδώ μέσα σε μία σύγκριση. Αν ο 810 δεν ανεβάζει θερμοκρασία,(είχε πολλά θέματα όταν βγήκε), και αν η κάμερα του βγάζει φωτο όπως τα υπόλοιπα με τον 214 θα το σκεφτόμουν. Αν και την "σιγουριά"-υποστήριξη της xiaomi δεν την αλλάζω με τίποτα.. οσο το ψαχνεις σε μπερδευει η ολη φαση, αλλα εμεινα με τον κωδικο ξεκλειδωματος στο χερι και με εβαλε ο διαολος στο ψαξιμο παλι :lol: Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Και μένα υπήρχε αυτό το ερώτημα στο μυαλό μου. Μετά επεκτάθηκε στο rn3 pro vs le eco le 2 και μετά vs le eco le 2 pro...:blink: Αναπόφευκτα προέκυψε η σύγκριση le eco le 2 vs le 1 pro x800...η ζυγαριά έγειρε στο le 1...όταν όμως αυτό "ζυγιστηκε" με το rn3 pro, ο νικητής ήταν το rn3 pro (μπαταρία, υποστήριξη κ.λ.π.)!!! :lol: Προέκυψε επίσης η σύγκριση rn3 pro vs le 2 pro ..εκεί νίκησε το le 2 pro, καθαρά λόγω κάμερας κ μόνο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) οσο το ψαχνεις σε μπερδευει η ολη φαση, αλλα εμεινα με τον κωδικο ξεκλειδωματος στο χερι και με εβαλε ο διαολος στο ψαξιμο παλι :lol: Πάλι καλά μόνο με τον κωδικό:X..:lol::lol: Δύσκολη απόφαση... Έπιασα ένα χ500 letv πριν κανά 10 μέρες. Απογοήτευσή.. (για τα 200 που το πήρε) Να ναi πολύ καλύτερο το χ800; Edited June 3, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Θα ήθελα να γράψεις την διαδικασία που έφυγες από την global. Μήπως την χρειαστεί κάποιος. Μπες στο number fix και όρισε όλα τα τηλέφωνα να είναι με 10 νούμερα + το (+30) μπροστά. Είναι πολύ εύκολο ,Έχω καιρό που το έκανα και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω. Ανοιγουμε το number fixer ->προσθηκη κωδικου περιοχης -> ευρεση αριθμων με 10 ψηφία (εδω εμφανιζει ολα τα νουμερα που δεν εχουν +30 μπροστα ) ->πανω πανω λεει προσθηκη κωδικου,γραφουμε +30 και παταμε προσθήκη...κανει μια διαδικασια και ειναι ετοιμο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ε, θα ναι. Αφού το x800 ήταν η ναυαρχίδα. Το 500 ήταν μόνο το 2ο συνθετικό της ναυαρχίδας...:lol: :X :O :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ωραίος Kongeo1994.... demakhs πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που λες. Εσύ το παρήγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αρχιζω και μαθαινω :ρ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) bbtp ο kongeo1994 σου έχει την λύση λίγο πιο πάνω. Αν δεν βγάλεις άκρη υπάρχει αναλυτικός οδηγός Οδηγός χρήσης για το "Number Fixer" Επίσης με μια γρήγορη αναζήτηση -για σένα- βρήκα αυτό. dolby atmos Edited June 3, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Πάλι καλά μόνο με τον κωδικό:X..:lol::lol: Δύσκολη απόφαση... Έπιασα ένα χ500 letv πριν κανά 10 μέρες. Απογοήτευσή.. (για τα 200 που το πήρε) Να ναi πολύ καλύτερο το χ800; εδω καποιος λεει το ειναι καλο......:whistle: http://www.myphone.gr/d/letv/le-1-pro-x800.554/hands-on/ Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με την official dev παντως σε 20 λεπτα θα εχεις περασεις την ελληνικη.δεν είναι δυσκολο. Αλλιως την global με ελληνικό πληκτρολογιο και απλα θα έχεις αγγλικο μενου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλυφθηκα 100%, ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεσοτητα, εφυγε η παραγγελια με global, αμα θελει ελληνικα, εδω ειμαστε να το σκαλισουμε και να το ξεκλειδωσουμε και να του περασουμε και την ελληνικη και να του μαθουμε να φτιαχνει και φραπε αμα λαχει :lol: Και πάλι ευχαριστώ :D Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 εδω καποιος λεει το ειναι καλο......:whistle: http://www.myphone.gr/d/letv/le-1-pro-x800.554/hands-on/ :offtopic:Ναι το χω διαβάσει... Πάρτο να κάνουμε κ σύγκριση.:offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 [offtopic]Ναι το χω διαβάσει... Πάρτο να κάνουμε κ σύγκριση.[/offtopic] περιμενω η ρεφαουντ η να ξεκολησει :( Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδια εγω που παρηγγειλα με NL post, σημαινει οτι ερχεται απο Ολλανδια ή οτι ειναι απο Κινα με τη συγκεκριμενη εταιρια? Ρωταω γιατι στο track λεει χωρα προελευσης Ολλανδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδια εγω που παρηγγειλα με NL post, σημαινει οτι ερχεται απο Ολλανδια ή οτι ειναι απο Κινα με τη συγκεκριμενη εταιρια? Ρωταω γιατι στο track λεει χωρα προελευσης Ολλανδια Απο Κίνα φυσικά. Απλά το στέλνουν με nl post. Και εγώ που είχα διαλέξει sg post μου έδωσαν tr number με nl στο τέλος. Όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι τελευταία υπαρχει προβλημα με το sg post Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Θα παει απο τις αποθηκες του μαγαζιου (λογικά στην Κινα) στην Ολλανδια και απο εκει θα ερθει Ελλαδα...τουλαχιστον η sg ετσι λειτουργει αρα λογικα και η nl.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Θα παει απο τις αποθηκες του μαγαζιου (λογικά στην Κινα) στην Ολλανδια και απο εκει θα ερθει Ελλαδα...τουλαχιστον η sg ετσι λειτουργει αρα λογικα και η nl.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλα η sg post συνηθως ειναι γρηγοροτερη γιατι παει σιγκαπουρη με κουριερ και κανει συνηθως 1-2 μερες. Ενω ολλανδια παει με κανονικο ταχυδρομειο και αρα υπαρχει εξτρα καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Πλέον με SG δεν έρχεται ποτέ :p οπότε το στέλνουν πάντα με NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Απο Κίνα φυσικά. Απλά το στέλνουν με nl post. Και εγώ που είχα διαλέξει sg post μου έδωσαν tr number με nl στο τέλος. Όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι τελευταία υπαρχει προβλημα με το sg post Παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα με sg από minideal και έκανε 11 εργάσιμες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Απλα η sg post συνηθως ειναι γρηγοροτερη γιατι παει σιγκαπουρη με κουριερ και κανει συνηθως 1-2 μερες. Ενω ολλανδια παει με κανονικο ταχυδρομειο και αρα υπαρχει εξτρα καθυστερηση. Δεν το αρνηθηκα και εγω με sg παρελαβα.απλα απαντησα στην ερωτηση για το απο που ερχεται.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Γράψε εδώ με τι τρόπο την έβαλες για να ξέρει κ ο επόμενος...;);) Επικίνδυνα πράγματα..:lol::lol: , σύνδεσα την συσκευή στο, pc, πέρασα μέσα την τον, και την έτρεξα από το recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Η φραγή που έχει στις ρυθμίσεις κλήσεων το ίδιο το λειτουργικό γιατί δεν λειτουργεί; και αφού δεν λειτουργεί,ποια η χρησιμότητά του; Με έχουν ζαλίσει από ένα σταθερό της forthnet και δεν,θέλω να βάλω εφαρμογή block μόνο και μόνο για αυτούς.. τον έβαλα σε φραγή από τις ρυθμίσεις κλήσεων, αλλά εξακολουθει και καλεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 περιεργο....εχω μπλοκαρει αρκετα νουμερα απο διαφορους παροχους και σε εμενα λειτουργει αψογα. Κοιτα μήπως τρέχει την γνωστή multi rom που ειναι τιγκα στα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Γεια σας παιδια!! Θελω να ρωτησω ποσες ωρες screen on time εχετε εσεις?? Εμενα γενικα το μεγιστο που εχω δει απο τις ρυθμισεις ειναι 5.30-6 ωρες ενω το κινητο στο συνολο κραταει 2-2,5 μερες με κανονικη χρηση wifi-data. Εχω την global stable 7.3.2.0. Γενικα διαβαζα παλια για 7-12 ωρες screen on time γιαυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Γεια σας παιδια!! Θελω να ρωτησω ποσες ωρες screen on time εχετε εσεις?? Εμενα γενικα το μεγιστο που εχω δει απο τις ρυθμισεις ειναι 5.30-6 ωρες ενω το κινητο στο συνολο κραταει 2-2,5 μερες με κανονικη χρηση wifi-data. Εχω την global stable 7.3.2.0. Γενικα διαβαζα παλια για 7-12 ωρες screen on time γιαυτο ρωταω Καλά είναι 6 ώρες sot με 2,5 μέρες χρήσης. Γενικά αν δεις 10 ώρες βγάζουν αυτοί που το φορτίζουν 1 φορά την μέρα ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts