kodorevi8ulis Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Τελικά τι προτιμάτε, developer η stable, Ελληνική; γιατί η ελληνική δεν είναι ούτε dev ούτε stable ; :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos_13 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Όντας τελείως άσχετος από root, dev, stable ξεstable :) θέλω τη βοήθειά σας. Παρέλαβα χθες το κινητό με την stable 7.2.3.0 (lhomida) και σημειώνω ότι γνωρίζω αρκετά καλά αγγλικά οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αγγλικό μενού. Υπάρχει λόγος να καταφύγω στην ελληνική ρομ; Εννοώ θα δω μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις του τηλεφώνου; Κάτι τελευταίο, η εφαρμογή του ραδιοφώνου δεν τερματίζει ποτέ μιας και έχει ενα λουκετακι στην πάνω δεξιά γωνία που δεν την αφήνει να τερματίσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited April 28, 2016 by billakos_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Όντας τελείως άσχετος από root, dev, stable ξεstable :) θέλω τη βοήθειά σας. Παρέλαβα χθες το κινητό με την stable 7.2.3.0 (lhomida) και σημειώνω ότι γνωρίζω αρκετά καλά αγγλικά οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αγγλικό μενού. Υπάρχει λόγος να καταφύγω στην ελληνική ρομ; Εννοώ θα δω μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις του τηλεφώνου; Κάτι τελευταίο, η εφαρμογή του ραδιοφώνου δεν τερματίζει ποτέ μιας και έχει ενα λουκετακι στην πάνω δεξιά γωνία που δεν την αφήνει να τερματίσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά Αν δεν σε ενοχλούν κάποιες Κινέζικες εφαρμογές κλπ κλπ μείνε όπως είσαι. Δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις του κινητού θα έλεγα όσο με την υποστήριξη... Ελληνικό forum .. Οσο για το ραδιόφωνο.. εσύ το έχεις κλειδώσει (λογικά).. σύρε το προς τα κάτω και θα ξεκλειδώσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Ετοιμος κ εγω να δωσω το 2αρι μου το prime... αποφάσισα τελικα σημερα αφου μιλησα με selina και τα βρηκαμε...μου κοψε 10δολλαρια και με κατι κλασσικα δωρα κλπ το πηρα με official developer και ειπα να μου βαλει και google play για να ξεκλειδωσω μολις ερθει...Ημουν αναμεσα σε χρυσο κ ασημι κ τελικα πηρα το ασημι για να το συνδιασω με θηκες να μην εχω θεμα...Δεν το τολμισα το χρυσο τελικα... Εχω κανει κ αιτηση κανα 2 βδομαδο απο το account που ειχα αλλα τιποτα ακομα. Αντε να ρθει :/ Edited April 28, 2016 by kflabouris Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Edit μολις μου ηρθε αυτο Your unlock request has been approved. Go to https://unlock.update.miui.com to download the unlock tool. Οπότε μπαίνω τώρα και εχει οδηγίες για το πως και τι?Η μόλις έρθει το κινητό τα κανω?Κατεβαζω κάτι η μονο κανά κωδικό θα βρω? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Edit μολις μου ηρθε αυτο Your unlock request has been approved. Go to https://unlock.update.miui.com to download the unlock tool. Οπότε μπαίνω τώρα και εχει οδηγίες για το πως και τι?Η μόλις έρθει το κινητό τα κανω?Κατεβαζω κάτι η μονο κανά κωδικό θα βρω? Κατεβάζεις το πρόγραμμα και περιμένεις να έρθει το κινητό. Οδηγίες θα βρεις στην πρώτη σελίδα.. Καλημέρα. :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Χωρίς συσκευή πώς θα ξεκλειδώσεις βρε :p. Αν και εδώ αν ψάξεις θα βρεις πολλές πληροφορίες, πήγαινε μία βόλτα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ και καλό διάβασμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Edit μολις μου ηρθε αυτο Your unlock request has been approved. Go to https://unlock.update.miui.com to download the unlock tool. Οπότε μπαίνω τώρα και εχει οδηγίες για το πως και τι?Η μόλις έρθει το κινητό τα κανω?Κατεβαζω κάτι η μονο κανά κωδικό θα βρω? Μόλις έρθει το κινητό περνάς Official dev και κατεβαζεις το εργαλείο που σου λέει. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες Edit: τρίτος και καταϊδρωμένος Edited April 29, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλημέρα. Χτες προσπάθησα να περάσω ελληνική ροκ αφού κατάφερα και το ξεκλειδωσα. Ακολουθούνται τον οδηγό του διπλανού φόρουμ μου πέταξε μήνυμα ότι η ρομ είναι corrupted. Πάτησαν rebbot και τώρα έχει μείνει κολλημένο στο λογότυπο Mi. Τι κάνω; Κάποιος από Αθήνα να βρεθούμε να βοηθήσει και οι μπύρες δικές μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Καλημέρα. Χτες προσπάθησα να περάσω ελληνική ροκ αφού κατάφερα και το ξεκλειδωσα. Ακολουθούνται τον οδηγό του διπλανού φόρουμ μου πέταξε μήνυμα ότι η ρομ είναι corrupted. Πάτησαν rebbot και τώρα έχει μείνει κολλημένο στο λογότυπο Mi. Τι κάνω; Κάποιος από Αθήνα να βρεθούμε να βοηθήσει και οι μπύρες δικές μου! Στο recovery (twrp) μπορείς να μπεις; Αν ναι τσέκαρε και ποιο έχεις γιατί κάποια ¨σειρα¨ είχε θέματα. Μετά ξανα κατέβασε την ρομ για να είσαι σίγουρος ότι είναι οκ το αρχείο ζιπ..... Τέλος έχεις 2 επιλογές. Ή βάζεις την ρομ στην sd η σε ένα usb και κάνεις εγκατάσταση. Κάνε πρώτα κανένα wipe cache και dalvik... Edited April 29, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Απο που το παιρνουμε αξιοπιστα και οικονομικα και με ποια ρομ ρε παιδια? Edited April 29, 2016 by varajohn Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παιδιά tempered glass για το Redmi Note 3 Pro αποκλειστικά υπάρχει; Διότι υπάρχει για το απλό, αλλά έχει ένα άνοιγμα παραπάνω στην περιοχή της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παιδιά tempered glass για το Redmi Note 3 Pro αποκλειστικά υπάρχει; Διότι υπάρχει για το απλό, αλλά έχει ένα άνοιγμα παραπάνω στην περιοχή της κάμερας. Το απλό με το Pro εξωτερικά είναι ακριβώς τα ίδια. Ότι κάνει για το απλό κάνει και για το Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Στο recovery (twrp) μπορείς να μπεις; Αν ναι τσέκαρε και ποιο έχεις γιατί κάποια ¨σειρα¨ είχε θέματα. Μετά ξανα κατέβασε την ρομ για να είσαι σίγουρος ότι είναι οκ το αρχείο ζιπ..... Τέλος έχεις 2 επιλογές. Ή βάζεις την ρομ στην sd η σε ένα usb και κάνεις εγκατάσταση. Κάνε πρώτα κανένα wipe cache και dalvik... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Όπως ακριβώς τα εγραψες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Το απλό με το Pro εξωτερικά είναι ακριβώς τα ίδια. Ότι κάνει για το απλό κάνει και για το Pro. Αν δεις παρακάτω, αυτό είναι το απλό redmi note 3. Πάνω διπλα στο ακουστικό, έχει ένα επιπλέον άνοιγμα, το οποίο δεν το έχει το pro: http://images.indianexpress.com/2015/12/redmi-note3-miui.jpg?w=820?w=664 Λεπτομέρεια το ξέρω, απλά πάνω στις προστατευτικές μεμβράνες θα υπάρχει αυτή η εγκοπή, αν είναι για το απλό redmi note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Αν δεις παρακάτω, αυτό είναι το απλό redmi note 3. Πάνω διπλα στο ακουστικό, έχει ένα επιπλέον άνοιγμα, το οποίο δεν το έχει το pro: http://images.indianexpress.com/2015/12/redmi-note3-miui.jpg?w=820?w=664 Λεπτομέρεια το ξέρω, απλά πάνω στις προστατευτικές μεμβράνες θα υπάρχει αυτή η εγκοπή, αν είναι για το απλό redmi note 3. δεν καταλαβαίνω , λες για το αισθητήρα ανάμεσα στο ακουστικό και στην κάμερα ; αν ναι , δεν είναι ακριβός ο ίδιος και στο pro ;;;;;; (δεν φαίνεται καλά στα μαύρα μοντέλα φυσικά) στις φωτογραφίες μεταξύ απλού και pro δεν βρίσκω διαφορά ( Edited April 29, 2016 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Αν δεις παρακάτω, αυτό είναι το απλό redmi note 3. Πάνω διπλα στο ακουστικό, έχει ένα επιπλέον άνοιγμα, το οποίο δεν το έχει το pro: http://images.indianexpress.com/2015/12/redmi-note3-miui.jpg?w=820?w=664 Λεπτομέρεια το ξέρω, απλά πάνω στις προστατευτικές μεμβράνες θα υπάρχει αυτή η εγκοπή, αν είναι για το απλό redmi note 3. Φίλε είναι ο proximity sensor εκεί για αυτό δεν τον καλύπτει το tempered glass, στο μαύρο όπως λέει και φίλος πιο πάνω δεν καλοφαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 δεν καταλαβαίνω , λες για το αισθητήρα ανάμεσα στο ακουστικό και στην κάμερα ; αν ναι , δεν είναι ακριβός ο ίδιος και στο pro ;;;;;; (δεν φαίνεται καλά στα μαύρα μοντέλα φυσικά) στις φωτογραφίες μεταξύ απλού και pro δεν βρίσκω διαφορά ( Ναι ακριβώς. Τώρα που το λες ισως και να κάνω λάθος, στο δικό μου κάτι αχνοφαίνεται αλλά πολύ δύσκολα το ξεχωρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ναι ακριβώς. Τώρα που το λες ισως και να κάνω λάθος, στο δικό μου κάτι αχνοφαίνεται αλλά πολύ δύσκολα το ξεχωρίζεις. δεν ξεχωρίζει αλλά ναι υπάρχει , δεν γίνεται αλλιώς οπότε το θες το άνοιγμα αναγκαστικά :)) κάποια γυαλιά (παλιά και σε άλλες συσκευές) δεν είχαν "τρύπα" για τέτοιους αισθητήρες και υπήρχαν θέματα (δεν δούλευε ο αισθητήρας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Απο που το παιρνουμε αξιοπιστα και οικονομικα και με ποια ρομ ρε παιδια? Υπαρχει καποια διαφορα του χρυσου με το ασημενιο? Μια βοηθεια ρε παιδια. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Μια βοηθεια ρε παιδια. Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες πολλοί γράφουν για το vickmall.. Νομίζω είναι το καλύτερο.. και πληρώνεις απευθείας χωρίς κόλπα στο paypal.. Με official stable ή global να το πάρεις.. Μην μπλέκεις με multi... Edited April 29, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες πολλοί γράφουν για το vickmall.. Νομίζω είναι το καλύτερο.. και πληρώνεις απευθείας χωρίς κόλπα στο paypal.. Με official stable ή global να το πάρεις.. Μην μπλέκεις με multi... Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Και μετα περναμε την ελληνικη η εχουμε προβλημα ? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Και μετα περναμε την ελληνικη η εχουμε προβλημα ? Μέσω updater βάζουμε μια CHINA DEV , ξεκλειδώνουμε και βάζουμε Ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 εμενα οπως ηρθε με την official αγγλο κινεζικη κατευθειαν την συνδεσα στο pc πατησα unlock και ξεκλειδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 εμενα οπως ηρθε με την official αγγλο κινεζικη κατευθειαν την συνδεσα στο pc πατησα unlock και ξεκλειδωσε. Το κατάφεραν κάποιοι αλλά είναι πολύ σπάνιο. Τουλάχιστον από αυτήν πας σε dev πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts