TypeRS Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Εφόσον μου βγάζει ολόκληρη μέρα δεν με απασχολεί και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου να αλλάξω rom. Δοκίμασα το ampere αλλά δεν έχει καμία ένδειξη για mah αλλά μόνο volt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Εγω παντως που το εχω με την dev rom, σημερα την 8.1.25, ετσι για πλακα καθε ημερα 6+ sot. Πολλες φορες βλεπω και 7+. Παντως οι miui 9 ειναι πιο ενεργοβορες απο τις rom που ειχαμε με miui 8. Απολυτα ευχαριστημενος με αυτο το κινητο σε ολους τους τομεις. Το ιδιο προβλημα το ειχα και στην 8.5.3 Και εγω με το κινητο ευχαριστημενος ειμαι για αυτο και δε ψηνομαι να το αλλαξω.Ισως μονο το note 5 να με βαλει στο πειρασμο αν ειναι bezeless.Αλλα αν βγει με Α53 πυρηνες που λενε,θα φαει ακυρο. Βάλε dev rom από mi-globe.com και θα με θυμηθείς. Ειχα βαλει και dev rom ελληνικη (που νομιζω παραλλαγη ειναι αυτης που λες) και παλι τα ιδια. Απλα μου φαινεται βαζουν feature και αδιαφορουν για τις καταναλωσεις.Πως θα πουλησουν κινητα κιολας. Συγκεκριμενα το android ειναι που μου τρωει τη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Το ιδιο προβλημα το ειχα και στην 8.5.3 Και εγω με το κινητο ευχαριστημενος ειμαι για αυτο και δε ψηνομαι να το αλλαξω.Ισως μονο το note 5 να με βαλει στο πειρασμο αν ειναι bezeless.Αλλα αν βγει με Α53 πυρηνες που λενε,θα φαει ακυρο. Ειχα βαλει και dev rom ελληνικη (που νομιζω παραλλαγη ειναι αυτης που λες) και παλι τα ιδια. Απλα μου φαινεται βαζουν feature και αδιαφορουν για τις καταναλωσεις.Πως θα πουλησουν κινητα κιολας. Συγκεκριμενα το android ειναι που μου τρωει τη μπαταρια. Η ελληνικη ειναι σιγουρα πιο ενεργοβορα. Την ειχε περασει ενας κολλητος και εβλεπε 4 ωρες και κανενα τεταρτο sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Ειχα βαλει και dev rom ελληνικη (που νομιζω παραλλαγη ειναι αυτης που λες) και παλι τα ιδια. Δεν είναι παραλλαγή. Απλά και οι δύο βασίζονται στην Ευρωπαική. Αν θέλεις να με ακούσεις βάλτην. Θα δεις διαφορά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Δεν είναι παραλλαγή. Απλά και οι δύο βασίζονται στην Ευρωπαική. Αν θέλεις να με ακούσεις βάλτην. Θα δεις διαφορά. Ωραια,θα τη δοκιμασω μολις βρω λιγο χρονο. Εξισου καλες ειναι και οι stable απο εκει? Γιατι δε τις αλλαζω και καθε λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Ωραια,θα τη δοκιμασω μολις βρω λιγο χρονο. Εξισου καλες ειναι και οι stable απο εκει? Γιατι δε τις αλλαζω και καθε λιγο. Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο dev. Σπάνια βρίσκω bugs, κι αν τύχει κάτι σε μία εβδομάδα διορθώνεται. Στην stable θα περιμένεις δύο μήνες. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Περασα stable απο global miui. Μια μερα που τη δουλεψα,ηδη το android ηγταν στο 29%.Αρκετα χαμηλοτερα απο το 51% που ηταν πριν σταθερα. Και αν βαλεις το οτι ηταν πρωτη μερα οποτε και εκανε τις διεργασιες του,θα πεσει και αλλο. Θα αναφερω μολις περασει μια πληρη φορτιση ποσο μου εβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Περασα stable απο global miui. Μια μερα που τη δουλεψα,ηδη το android ηγταν στο 29%.Αρκετα χαμηλοτερα απο το 51% που ηταν πριν σταθερα. Και αν βαλεις το οτι ηταν πρωτη μερα οποτε και εκανε τις διεργασιες του,θα πεσει και αλλο. Θα αναφερω μολις περασει μια πληρη φορτιση ποσο μου εβγαλε. Καλημέρα! Μόλις την πέρασα κι εγώ για δοκιμή περισσότερο. Αυτά τα 2 apps MIUI Unlimited και MIUI Status bar pro δε μου ανοίγουν ποτέ... Όλο τσεκαρουν να δουν root status αλλά τίποτα... Έχω επιλέξει στο ROM downloader το Magisk root. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα! Μόλις την πέρασα κι εγώ για δοκιμή περισσότερο. Αυτά τα 2 apps MIUI Unlimited και MIUI Status bar pro δε μου ανοίγουν ποτέ... Όλο τσεκαρουν να δουν root status αλλά τίποτα... Έχω επιλέξει στο ROM downloader το Magisk root. Εμένα στο Redmi Note 4 Global δουλεύουν κανονικά. Magisk δεν έχω χρησιμοποιήσει. Το Super Su δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Εμένα στο Redmi Note 4 Global δουλεύουν κανονικά. Magisk δεν έχω χρησιμοποιήσει. Το Super Su δουλεύει μια χαρά. Κάτι μάλλον δε δούλεψε σωστά κατά το setup. Θα ψάξω κάποιον τρόπο να βάλω SuperSU κι εγώ μιας που το έχω σετάρει πλήρως το κινητό πλέον και δε θέλω να περνάω ξανά ROM. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Κάτι μάλλον δε δούλεψε σωστά κατά το setup. Θα ψάξω κάποιον τρόπο να βάλω SuperSU κι εγώ μιας που το έχω σετάρει πλήρως το κινητό πλέον και δε θέλω να περνάω ξανά ROM. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αν δεν θέλεις να ξαναστήνεις, πιστεύω πως κατεβάζοντας εκ νέου τη rom αλλά με super su την περνάς από πάνω με wipe cache/dalvik cache. Νομίζω θα είναι οκ. Dev έβαλες ή stable; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Αν δεν θέλεις να ξαναστήνεις, πιστεύω πως κατεβάζοντας εκ νέου τη rom αλλά με super su την περνάς από πάνω με wipe cache/dalvik cache. Νομίζω θα είναι οκ. Dev έβαλες ή stable; Έβαλα την 9. Τελικά την έριξα από επάνω με τον εξής τρόπο: έχτισα με το builder αυτή που ήθελα και μετονόμασα το ήδη κατεβασμένο αρχείο σύμφωνα με το όνομα του νέου ZIP που ΔΕΝ κατέβασα (1.1GB καμιά ώρα θα ήθελα!). Και λειτουργούν όλα οκ. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Έβαλα την 9. Τελικά την έριξα από επάνω με τον εξής τρόπο: έχτισα με το builder αυτή που ήθελα και μετονόμασα το ήδη κατεβασμένο αρχείο σύμφωνα με το όνομα του νέου ZIP που ΔΕΝ κατέβασα (1.1GB καμιά ώρα θα ήθελα!). Και λειτουργούν όλα οκ. Και εγκατέστησε Super Su; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλησπερα σας παιδια,εχω ενα Redmi note 3 με τα εξης χαρακτηριστικα: Android Version:5.1.1 LMY47V, MIUI Version : 7.1 Stable 7.1.99.99 (LHOCNCL) CPU: Hexa-core Max 1.8ghz Ειμαι στο σωστο νημα???Αν ναι μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πως να το κανω αναβαθμιση??Αν οχι πειτε μου που πρεπει να ποσταρω.Ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Και εγκατέστησε Super Su; Ναι κανονικά, μάλιστα έσβησε και κάποιες άλλες εφαρμογές που είχα αποεπιλέξει από τον builder. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλησπερα σας παιδια,εχω ενα Redmi note 3 με τα εξης χαρακτηριστικα: Android Version:5.1.1 LMY47V, MIUI Version : 7.1 Stable 7.1.99.99 (LHOCNCL) CPU: Hexa-core Max 1.8ghz Ειμαι στο σωστο νημα???Αν ναι μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πως να το κανω αναβαθμιση??Αν οχι πειτε μου που πρεπει να ποσταρω.ΕυχαριστωΚαλημέρα φιλε. Η ROM που έχεις είναι μαϊμού, πρέπει να την αλλάξεις οπωσδήποτε, μπορεί να σου παρουσιάζει πρόβλημα και δε πρόκειται να σου έρθουν αναβάθμισης OTA. Περίμενε να σού πει κάποιος πού ξέρει τι βήματα πρέπει να ακολουθήσεις (εγώ δεν το έχω το άθλημα) η μπες στο νήμα του miui-hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ναι κανονικά, μάλιστα έσβησε και κάποιες άλλες εφαρμογές που είχα αποεπιλέξει από τον builder. Μου ήρθε σήμερα notification για νέο update. Το ΟΤΑ λειτουργεί; νομίζω πως είχα διαβάσει οτι δεν υποστηρίζεται. Το έχει ρίξει κανείς το update αυτό; (αναφέρομαι στην global από mi-globe.com) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Μου ήρθε σήμερα notification για νέο update. Το ΟΤΑ λειτουργεί; νομίζω πως είχα διαβάσει οτι δεν υποστηρίζεται. Το έχει ρίξει κανείς το update αυτό; (αναφέρομαι στην global από mi-globe.com) Το OTA Update που σου ήρθε αν το κάνεις θα αναβαθμιστεί στην νεώτερη από xiaomi.eu στην οποία βασίζεται η globe rom. Αν πας στα settings μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Το OTA Update που σου ήρθε αν το κάνεις θα αναβαθμιστεί στην νεώτερη από xiaomi.eu στην οποία βασίζεται η globe rom. Αν πας στα settings μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Ευχαριστώ! Τέλεια, άρα καλά θυμάμαι... Οπότε κατεβάζουμε και φλασάρουμε από mi-globe.com την 8.2.1 για dev και 9.2.1.0 για stable. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ευχαριστώ! Τέλεια, άρα καλά θυμάμαι... Οπότε κατεβάζουμε και φλασάρουμε από mi-globe.com την 8.2.1 για dev και 9.2.1.0 για stable. Πολύ σωστά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Πολύ σωστά. Έτσι και έκανα: κατέβασα την τελευταία dev και μετονόμασα το ZIP σύμφωνα με το configuration string που είχα από χθες :) Όλα μια χαρά! Ας δούμε τι λέει η ROM από μπαταρία, μιας που σκέφτομαι να κρατήσω τελικά MIUI και να μείνω με αυτή. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Έτσι και έκανα: κατέβασα την τελευταία dev και μετονόμασα το ZIP σύμφωνα με το configuration string που είχα από χθες :) Όλα μια χαρά! Ας δούμε τι λέει η ROM από μπαταρία, μιας που σκέφτομαι να κρατήσω τελικά MIUI και να μείνω με αυτή. Είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Από μπαταρία ξέρουμε τι λέει η καινούργια stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Προσοχή με την sable, έρηξε το τηλ της γυναίκας σε bootloop. Την πέρασα ξανά από fastboot με όλα καθαρισμένα και μετά από μια επανεκκίνηση τα ίδια, δοκίμασα ακόμα μια φορά και τα ίδια. Τώρα δοκιμάζω με την dev και προς το παρόν παίζει κανονικά. Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλησπέρα παιδιά, μπορώ να ρωτήσω αν αυτο εδώ κάνει για την έκδοση ΚΕΝΖΟ? Επίσης, ποια η διαφορά του "με frame" και του "χωρίς frame"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts