Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια βοήθεια για να ρουτάρω το redmi note 3 pro με τον snap? εχει kernel 3.10.73

αν το ρουτάρω μπορώ να κάνω uninstall τις σαχλαμάρες της google όπως το photos,play music, hangouts κτλ?

δεν γίνονται disable δυστυχώς στην 8 του miui.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω περασμένη την 6.10.13 του γκάλεν κ ενώ ήμουν μία χαρά ευχαριστημένος μέχρι πρότινος, τελευταία αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που με έχει βάλει σε ανησυχίες... Το κινητό τραβάει από μόνο του επανεκκίνηση κ μάλιστα δεν την ολοκληρώνει ποτέ από μόνο του... Κολλάει στο σημείο που δείχνει το λόγκο του κινητού κ δεν προχωρά παραπέρα, με αποτέλεσμα να πατάω παρατεταμένα το κουμπί τερματισμού για να κλείσει κ μετά να το ξανανοίξω! Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν ρωτάς αυτό, η εφαρμογή που χρησιμοποιώ είναι το ex Kernel manager. Και είναι για να πειράζεις πολλά πραγματάκια.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Α οποτε χρειαζεται εφαρμογουλα για τις επεμβασεις,αυτο ρωτησα,να σαι καλα σε ευχαριστω

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω περασμένη την 6.10.13 του γκάλεν κ ενώ ήμουν μία χαρά ευχαριστημένος μέχρι πρότινος, τελευταία αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που με έχει βάλει σε ανησυχίες... Το κινητό τραβάει από μόνο του επανεκκίνηση κ μάλιστα δεν την ολοκληρώνει ποτέ από μόνο του... Κολλάει στο σημείο που δείχνει το λόγκο του κινητού κ δεν προχωρά παραπέρα, με αποτέλεσμα να πατάω παρατεταμένα το κουμπί τερματισμού για να κλείσει κ μετά να το ξανανοίξω! Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

κάνε ένα wipe cache και cache dalvic/art για αρχή και δες πως συμπεριφέρεται. Επίσης δες αν σου έχει ενημερωσει το super su αυτόματα απο το playstore. Aν ναι... τότε είτε αν θες απεγκαθιστάς το update μέσα απο τις ρυθμίσεις(βρίσκεις την εφαρμογή απο το settings->installed apps ->all-> super su κάτω κάτω έχει επιλογή για unistall update), ή αλλιώς πας για factory reset. Τσέκαρέ τα όμως πρώτα και μου λες

επειδή εχω λίγες μέρες που εχω βαλει την gtv dev θα έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις για update. η θα τα ψαχνω μόνος κ θα τα κατεβαζω- φλασαρω??

παρακολουθώ καιρό το νήμα και έχω ψηθεί να το αγοράσω καθώς το VFM δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη συσκευή!

Μπράβο στα παιδιά εδώ για την υπομονή τους και την όρεξη να βοηθούν.

Τώρα θέλω να μου πείτε οσοι το έχετε ενα - δυο πραγματάκια:

1) Τα προβλήματα που αναφέρει το παιδί εδώ ισχύουν? δηλαδή θέλει όντως τόσες πολλές ρυθμίσεις ? ρωτάω επειδή θα είναι το main κινητό μου και αν πρέπει μετα απο κάθε update/clean install να πρέπει να ξανακάνω όοοοολα αυτά ειναι λίγο θέμα.

2)με τα handsfree υπάρχει όντως τόσο πολύ παραξενιά απο ρομ σε ρομ?

3) ψάχνω εδώ, ψάχνω στο youtube, ψάχνω στο xiaomi-miui.gr, ψάχνω στο google για να μπορέσω να διαχωρίσω τις rom

ΧΑΜΟΣ απλά.... xrtv - gtv - stable - custom greek - multi....με ΟΤΑ updates, με flash updates, με ελληνικά, με αγγλοκινέζικα, με playstore, χωρίς gapps, και κάπου εδώ μπαίνει και η CM ρομ που ενω φαίνεται να είναι η πιο απλή λύση (κλασσικό λιτο σχεδον pure android, με updates, με ελληνικά) ξαφνικά πρέπει να ψάξεις πιο module κάμερας/fingerprint έχεις.

Δεν γίνεται να φτιάξουμε ας πούμε έναν πίνακα ποιες ρομ έχουν ελληνικά, updates, gapps/playstore σαν αυτόν

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Αν σου αρεσει το κινητο,παρτο ! Εγω το πηρα με την Official DEV Global Rom,με Ελληνικα και OTA updates.

Το κινητο πεταει. δεν εχει κανενα προβλημα. Το κανεις μια φορα τις ρυθμισεις που θες,οπως σε καθε καινουργια συσκευη και μετα το χρησιμοποιεις.

Αν καθισεις και ασχοληθες με φλασαρισματα και τετοια,εκει μπορει να σου βγαλει προβληματα,τα οποια βεβαια διορθωνονται με λιγη φασαρια. :)

Α οποτε χρειαζεται εφαρμογουλα για τις επεμβασεις,αυτο ρωτησα,να σαι καλα σε ευχαριστω

Τίποταα

Τώρα που το θυμήθηκα, δοκίμασε να δεις μήπως είναι προεπιλεγμενα ενεργοποιημενο το audiofx. Γιατί και εγώ το είχα ενεργοποιημενο καταλαθος και τώρα είδα πως όταν είναι off αυξάνεται κάπως η ένταση (ή τουλάχιστον οι ψηλες που ακούγονται πιο πολύ από αυτό το ηχειακι)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

παρακολουθώ καιρό το νήμα και έχω ψηθεί να το αγοράσω καθώς το VFM δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη συσκευή!

Μπράβο στα παιδιά εδώ για την υπομονή τους και την όρεξη να βοηθούν.

Τώρα θέλω να μου πείτε οσοι το έχετε ενα - δυο πραγματάκια:

1) Τα προβλήματα που αναφέρει το παιδί εδώ ισχύουν? δηλαδή θέλει όντως τόσες πολλές ρυθμίσεις ? ρωτάω επειδή θα είναι το main κινητό μου και αν πρέπει μετα απο κάθε update/clean install να πρέπει να ξανακάνω όοοοολα αυτά ειναι λίγο θέμα.

2)με τα handsfree υπάρχει όντως τόσο πολύ παραξενιά απο ρομ σε ρομ?

3) ψάχνω εδώ, ψάχνω στο youtube, ψάχνω στο xiaomi-miui.gr, ψάχνω στο google για να μπορέσω να διαχωρίσω τις rom

ΧΑΜΟΣ απλά.... xrtv - gtv - stable - custom greek - multi....με ΟΤΑ updates, με flash updates, με ελληνικά, με αγγλοκινέζικα, με playstore, χωρίς gapps, και κάπου εδώ μπαίνει και η CM ρομ που ενω φαίνεται να είναι η πιο απλή λύση (κλασσικό λιτο σχεδον pure android, με updates, με ελληνικά) ξαφνικά πρέπει να ψάξεις πιο module κάμερας/fingerprint έχεις.

Δεν γίνεται να φτιάξουμε ας πούμε έναν πίνακα ποιες ρομ έχουν ελληνικά, updates, gapps/playstore σαν αυτόν

Δεν χρειάζεται πολλά παρτω με global stable(αυτή έχω) ή dev και είσαι ένταξη day 1 με hands free κανέναν θέμα με fingerprint επίσης ....πέρασα καθαρά την global και δεν ασχολήθηκα με τίποτα όλα ρολόι!!

Καλησπέρα σας,

Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό μιας και από ότι διάβασα-έψαξα είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του. Βασικά θα πάρω δύο, ένα για εμένα και ένα για την σύζυγο.

Τώρα έχω ένα lumia 650 και με android δεν έχω ξανασχοληθεί.

Η αγορά θα γίνει από gearbest μιας και έχω αρκετούς πόντους για εξαργύρωση από προηγούμενες αγορές άλλων προϊόντων.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αυτά τα δυο που έχω τσεκάρει ποιες rom φοράνε, αν υποστηρίζουν ελληνικό πληκτρολόγιο/menu και το βασικό αν μπορούν να λειτουργήσουν στην Ελλάδα.

Sorry αν αυτά που ρωτάω φαίνονται "αστεία" αλλά είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι και έχω ψιλομπερδευτεί.

Τα δυο κινητά είναι αυτά

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308825.html

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308843.html

Θέλω να έχουν σταθερές rom δεν με πολυνοιάζει το ελληνικό μενού αν και θα το προτιμούσα, απλά θέλω να γράφω ελληνικά και να δουλευει με wind.

Σας ευχαριστώ

Μάνος

Μάνος

Παίδες έπεσε στο κινητό ρακόμελο (ήταν σε θήκη) και από χθες μου λένε ότι ακουγομαι στις κλήσεις από το υπερπέραν σε φάση κραταω το κινητο μακριά υπάρχει τρόπος να επιβαιβεωσω ότι φταίει αυτό? Μπορώ να το καθαρισω κάπως? Συγνώμη για την χαζουλα ερώτηση :ρ

Δεν ξερω αν υπαρχει μικροφωνο σε ανταλακτικο.περιμενε νανσου απαντησει κανας αλλος

Επειδή τελικά μάλλον αυτό φταει μπορώ ν κάνω κάτι να το διορθωσω?? Γιατί στην εγγύηση δεν παίζει να είναι :p

Δικιμασε να ρίξεις οινόπνευμα καθαρό 100%....

Δύο περιπτώσεις: είτε να καεί τελείως,ειτε να φτιάξει....

In the down down of the writing we became robes...

Ισοπροπυλική αλκοόλη πάρε και ρίξε, από φαρμακείο. Το οινόπνευμα (αιθυλική αλκοόλη) θα τα "κάψει" όλα !
http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Ισοπροπυλική αλκοόλη πάρε και ρίξε, από φαρμακείο. Το οινόπνευμα (αιθυλική αλκοόλη) θα τα "κάψει" όλα !

Το κινητό δεν θα πάθει κάτι έτσι?? Επειδή γενικά τέλεια δουλεύει και το ηχείο του και όλα μόνο δεν με ακούνε καλά... Και που να το ριξω? Να ανοιξω το κινητο,!??

Εγώ που πήρα αυτό

http:// http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4

στα 142€, να το πειράξω ή θα κάνει μόνο του update;

Δεν Ανοίγει τομλινκ

In the down down of the writing we became robes...

Καλησπερα, το κινητο δε μου βρισκει την sd card. Εχω μια sundisk 64gb class 10. Τι προβλημα να υπαρχει;;

Κάνε πρώτα format την κάρτα σου από το PC σε Fat32.

Sorry το ξαναδίνω

http:// http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_502848.html

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_502848.html

Ξαναρωτάω, εγώ που πήρα το παραπάνω να το πειράξω ή να το αφήσω; Θα κάνει μόνο του update κι αν ναι, θα πάρει μόνο του ελληνικά (αν και δεν με πολυενδιαφέρει).

Εύχομαι να ανοίξει το link τώρα ...