kongeo1994 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπέρα στη παρεα παρέλαβα μόλις το redmi note 3 pro. ..αλλά δεν έχει όλο το μενού ελληνικά και είναι για έναν θείο μου και θα έχει θέμα. .ενώ το άλλο που έχω είναι κομπλε...απο vickmall πήρα μεmulti Multi rom??? απο vickmall? μηπως να βαλεις official dev ή ελληνικη stable/dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μετα απο επαναφορα λογω hard brick με την μεθοδο testpoint,δεν δουλευει το κουμπι μειωσης της εντασης .Στην αρχη νομιζα οτι χαλασε η καλωδιοταινια και αγορασα αλλη,αλλα και με αυτη το προβλημα παραμενει.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 το 4k βιντεο φαινεται τελειως εκτος focus (στον τοιχο και οχι πχ στα φυλλα στην αρχη του βιντεο). προσφατα εκατσα και εγω και εβγαλα δυο βιντεο, ενα 4k και ενα 1080p, το 4k ειναι πραγματικα καλυτερο. και μαλιστα τα ειδα αργοτερα στο monitor του pc μου που ειναι fHD. επειδη ομως τα δυο αυτα βιντεο σβηστηκαν (οσο καλο και να ειναι το 4k, τρωει απιστευτα πολυ χωρο) θα βγαλω καποια στιγμη αλλα και θα τα ανεβασω και εγω. πιθανοτατα στο συγκεκριμενο σου βιντεο ετυχε γιατι οσο εχω κατσει να τα συγκρινω το 4k τραβαει πολλη λεπτομερεια που δεν φαινεται στο 1080p μαλλον απλα καποιο bug.. συμβαινει που και που σε custom roms. καλως εκανες wipe cache/davik cache. αν εχεις τις ανησυχιες σου απλα αναβαθμισε στην επομενη εκδοση μολις βγει ή κανε καθαρη εγκατασταση απο την αρχη.. αλλιως δεν νομιζω πως μπορει κανενας να σου εγγυηθει πως δεν θα το ξανακανει απλα με το wipe cache. Ήμουν με την τελευταία SNAPSHOT τότε. Ίσως γιαυτό το λόγο να μην έκανε autofocus στο 4K, είναι κάτι που το είχα παρατηρήσει και εγώ. Αλλά δεν είναι περίεργο που η μαμά ROM δεν το υποστηρίζει; (ή το υποστηρίζει αλλά δεν το θυμάμαι; ) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Εδώ είναι ένα 4Κ βίντεο: και εδώ ένα FHD: Και τα 2 με τη μαμά εφαρμογή Μια χαρά φαίνονται τα βιντεο. απο φωτογραφίες; ευχαριστώ Edited October 26, 2016 by isskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ήμουν με την τελευταία SNAPSHOT τότε. Ίσως γιαυτό το λόγο να μην έκανε autofocus στο 4K, είναι κάτι που το είχα παρατηρήσει και εγώ. Αλλά δεν είναι περίεργο που η μαμά ROM δεν το υποστηρίζει; (ή το υποστηρίζει αλλά δεν το θυμάμαι; ) Πλέον αν δεν κάνω λάθος υπάρχει η επιλογή και στην miui. Από πάντα υπήρχε απλά όχι με την στοκ εφαρμογή κάμερας. Ήθελες Google camera (ή κάποια άλλη) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 θελω να χει ολο το μενου ελληνικα φιλε μου γτ ο θειος μου ασχολειται με κινητα αλλα αγγλικα δεν ξερει...και προσωπικα δεν ξερω πως να το αλλαξω τωρα θα κανω εγγραφη στο xiaomi miui gr απλα και εκει κολαω εκει που λεει Λήψη VIP mail (ROM) τι να επιλεξω gtv developer gtv stable gkalen rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 θελω να χει ολο το μενου ελληνικα φιλε μου γτ ο θειος μου ασχολειται με κινητα αλλα αγγλικα δεν ξερει...και προσωπικα δεν ξερω πως να το αλλαξω τωρα θα κανω εγγραφη στο xiaomi miui gr απλα και εκει κολαω εκει που λεει Λήψη VIP mail (ROM) τι να επιλεξω gtv developer gtv stable gkalen rom? το vip mail δεν σε νοιαζει (αν δεν κανεις συνδρομη) αναλογα τι θελει... gtv/gkalen stable = σταθερη,καλη διαχειρηση μπαταριας/μνημης,android 5 gtv/gkalen dev = σταθερη,με πιθανα bugs αναλογα την εκδοση,android 6 εγω προσωπικα χρησιμοποιω gkalen dev! απλα αμα παει σε android 6 και αποφασισει να γυρισει σε 5 μπορει να εχει θεμα με imei+mac address .. για αυτο καλο ειναι να βαλει πρωτα μια ελληνικη stable να παρεις ενα φουλ backup απο το twrp και μετα αμα θελει ας βαλει dev .. (ετσι αμα θελει να γυρισει θα κανει restore μεσω twrp χωρις κινδυνο...) P.S αιτηση για ξεκλειδωμα εχεις κανει;;; (οταν αλλαζεις ρομ θα τσεκαρεςι κατευθειαν τον bootloader αμα κλειδωσε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Ryanair και δν μαφηνει. Λέει ότι δν είναι διαθέσιμο για τη χώρα μου. Έχω global stable 8.0.5.0 αγγλικά ως γλώσσα και Greek locale. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161026/7f81fbe321087cdfcc2777932ffdf36b.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Απορία..δεν πρέπει να έχει δικο του app store? Το mi app?,εχω 6.10.13 global dev.. δεν την βρίσκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μια χαρά φαίνονται τα βιντεο. απο φωτογραφίες; ευχαριστώ Έχω μερικές εδώ: https://www.flickr.com/gp/69927834@N08/d3V749 Όλα στο auto, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με ρυθμίσεις :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskw Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ για την cm13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Έχω μερικές εδώ: https://www.flickr.com/gp/69927834@N08/d3V749 Όλα στο auto, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με ρυθμίσεις :) δεν βλεπω να εχουν ιδιαιτερες διαφορες με αυτες της μιυι. τι αποψη εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ για την cm13 Official: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-t3431866 από τον φίλο filosofos77 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6861481#post6861481 δεν βλεπω να εχουν ιδιαιτερες διαφορες με αυτες της μιυι. τι αποψη εχεις; Όπως σου είπα δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις φώτο. Βγάζω ελάχιστες μόνο κ μόνο για memories. Θεωρώ (όπως σε κάθε κινητό) η μαμά εφαρμογή είναι η καλύτερη δυνατή μιας που ξέρει να εκμεταλλεύεται στο 100% το hardware της συσκευής. Δεν ξέρω αν βοήθησα. Απλώς επέλεξα CM γιατί θεωρώ πως τίποτα δε συγκρίνεται με το vanilla android περιβάλλον. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Καλησπέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Ryanair και δν μαφηνει. Λέει ότι δν είναι διαθέσιμο για τη χώρα μου. Έχω global stable 8.0.5.0 αγγλικά ως γλώσσα και Greek locale. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161026/7f81fbe321087cdfcc2777932ffdf36b.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Κατέβασε το από εδώ https://m.apkpure.com/ryanair-cheapest-fares/com.ryanair.cheapflights Edited October 26, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Κατέβασε το από εδώ https://m.apkpure.com/ryanair-cheapest-fares/com.ryanair.cheapflights Ευχαριστώ πολύ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Αν την έβαλες με twrp δεν θα μπαινε για κανένα λόγο.... Θέλει τροποποίηση το boot.img ή άλλο twrp που έχει έτοιμο.. Με τι προτεινεις φίλε να την βάλω...μόνο με fastboot μπαίνει μέσω miflash; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παιδιά μία βοήθεια γτ στο messenger δν μ βγάζει το εικονίδιο το απενεργοποιεί από μόνο του . Ενώ το ενεργοποιω αυτό μετά από κτ ώρες το απενεργοποιεί από μόνο του τι να κάνω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Παιδια μια βοηθεια γιατι μου εχει βγαλει την πιστη.....εβαλα fastboot rom 7.3.7.0 και μπήκα στο twrp να φλασαρω κανονικα ενα supersu version 2.68 που έχω το βάζω κανονικά αλλα μετά κάνω reboot system απο twrp και το κινητο κολλάει στο mi logo...δεν ξέρω τι να κάνω με το πρόβλημα που κολλάει στο Mi logo.....μια βοήθεια παρακαλώ..δεν γινεται να βαδίσω χωρίς root Υ.γ Είδα ότι πρεπει να βάλω μέσω adb το boot.img...Πιο ακριβως boot.img βάζω αυτό που βρίσκεται μέσα στο φάκελο της fastboot rom που κατέβασα; Επίσης βρήκα την έκδοση twrp cofface που κάνει αυτην τη δουλεια για μένα από οτι κατάλαβα...Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι απο όσα είπα...κάποιος να με βοηθησει.. Εγινε τελικά άκυρο...για οποιον έχει το ίδιο πρόβλημα απλά φλασαρει το twrp cofface και θα μπουταρει κανονικά το κινητό του Edited October 26, 2016 by oraiustepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Official: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-t3431866 από τον φίλο filosofos77 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6861481#post6861481 Όπως σου είπα δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις φώτο. Βγάζω ελάχιστες μόνο κ μόνο για memories. Θεωρώ (όπως σε κάθε κινητό) η μαμά εφαρμογή είναι η καλύτερη δυνατή μιας που ξέρει να εκμεταλλεύεται στο 100% το hardware της συσκευής. Δεν ξέρω αν βοήθησα. Απλώς επέλεξα CM γιατί θεωρώ πως τίποτα δε συγκρίνεται με το vanilla android περιβάλλον. Φυσικά και βοήθησες. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Προσπαθω να ξεκλειδωσω με τον οδηγο του Coolgreek και μολις το συνδεω και παταω unlock στο 50% μου βγαζει Couldnt verify devise.Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Προσπαθω να ξεκλειδωσω με τον οδηγο του Coolgreek και μολις το συνδεω και παταω unlock στο 50% μου βγαζει Couldnt verify devise.Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω; Με ποια ρομ πας να ξεκλειδώσεις; ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τι προτεινεις φίλε να την βάλω...μόνο με fastboot μπαίνει μέσω miflash; Υπάρχουν και twrp που έχουν το τροποποιημένο boot.img ενσωματωμένο... Το καλύτερο είναι να την βάλεις σε fastboot και μετά ακολουθείς αυτό.. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/zcx-twrp-install-twrp-flash-supersu-t3462448 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Με ποια ρομ πας να ξεκλειδώσεις; Με official stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Με ποια ρομ πας να ξεκλειδώσεις; Με official stable Σου βγάζει σφάλμα λογαριασμού; Μήπως έχεις windows 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλημέρα, έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές δεν λαμβάνω SMS με 3rd party εφαρμογή (Textra) σήμερα για παράδειγμα ήθελα να σετάρω το mobile banking της πειραιώς που έχει στη διαδικασία την αποστολή μηνύματος, και είχα 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες με κύρια εφαρμογή το Textra, ενώ όταν έβαλα default την native εφαρμογή μου ήρθε κανονικά. υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω; έχω την gkalen 6.9.29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Σου βγάζει σφάλμα λογαριασμού; Μήπως έχεις windows 10? Oχι δεν μου βγαζει σφαλμα λογαριασμου μου βγαζει στο 50% couldnt verify devise Nαι win 10 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts