geoanto555 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εχεις καποιο λινκ να διαβασω τη διαδικασια που λες?πως ακριβως το κανουμε? http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/flash-recover-efs-snapdragon-t3406789 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/flash-recover-efs-snapdragon-t3406789 Σ'ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Σ'ευχαριστω πολυ Παρε αυτό το twrp, χτύπα ένα full nandroid και βάλτο στον υπολογιστή σου... Μετά κάνε ότι θέλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα, ψάχνω να αποκτήσω το συγκεκριμένο κινητό. Σε ένα από τα πολλά σκρουτζομάγαζα που το βρήκα έστειλα μειλ για να τους ρωτήσω όσον αφορά την έκδοση την οποία παρέχουν. Μου απάντησαν λοιπόν οτι έχουν την multi language rom με ελληνικό μενού. Είναι αξιόπιστη ή να ψάξω για την official γιατί διαβάζω διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα, ψάχνω να αποκτήσω το συγκεκριμένο κινητό. Σε ένα από τα πολλά σκρουτζομάγαζα που το βρήκα έστειλα μειλ για να τους ρωτήσω όσον αφορά την έκδοση την οποία παρέχουν. Μου απάντησαν λοιπόν οτι έχουν την multi language rom με ελληνικό μενού. Είναι αξιόπιστη ή να ψάξω για την official γιατί διαβάζω διάφορα. Αν διαβάσεις 4-5 από τις 1099 σελίδες θα δεις ότι δεν είναι "αξιόπιστη" .. Στην πρωτη σελίδα έχει δίαφορα.... ρίξε ένα μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Αν διαβάσεις 4-5 από τις 1099 σελίδες θα δεις ότι δεν είναι "αξιόπιστη" .. Στην πρωτη σελίδα έχει δίαφορα.... ρίξε ένα μάτι. Διάβασα όσα έχεις γράψει στο προφίλ σου και είσα αρκετά κατατοπιστικός. Προτείνεις λοιπόν την Global Stable έτσι; Εσύ από πού το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Προτείνω Ελληνική...... και μόνο. Εγώ το πήρα πριν κανα 8μηνο(αν θυμάμαι καλά) απο vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Προτείνω Ελληνική...... και μόνο. Εγώ το πήρα πριν κανα 8μηνο(αν θυμάμαι καλά) απο vickmall Ελληνική την οποία την φλασάρεις μόνος σου. Έχεις βάλει τα βήματα βλέπω, οπότε όλα οκ. Ποιές οι εντυπώσεις σου απο το κινητό ως τώρα φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ελληνική την οποία την φλασάρεις μόνος σου. Έχεις βάλει τα βήματα βλέπω, οπότε όλα οκ. Ποιές οι εντυπώσεις σου απο το κινητό ως τώρα φίλε; Αν το πάρεις στην τιμή που πουλάει έξω (αν το πάρεις απ έξω δλδ) είναι ότι καλύτερο έχεις δει στα λεφτα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Αν το πάρεις στην τιμή που πουλάει έξω (αν το πάρεις απ έξω δλδ) είναι ότι καλύτερο έχεις δει στα λεφτα του.. Το βρηκα στο Vickmall κι εγώ στα 183$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλημέρα στην παρέα .... Μήπως ξέρετε μία σταθερή εφαρμογή για τα εμαιλ?? Γιατί δεν μπορώ να την συγχρονισω με τίποτα....έχω το bluemail. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mymail από play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) καλημερα παιδια. δεν ξερω αν εχει ερωτηθει ξανα. με οποιον player κι αν προσπαθω να ακουσω μουσικη μετα απο λιγο αρχιζει και 'μασαει'. παιζει, σταματαει, ξαναπαιζει, σαν να μασαει την κασετα για τους παλιους Edited October 12, 2016 by lorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παρε αυτό το twrp, χτύπα ένα full nandroid και βάλτο στον υπολογιστή σου... Μετά κάνε ότι θέλεις.. Αυτο το φλασαρω απο το αλλο TWRP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλημέρα στην παρέα .... Μήπως ξέρετε μία σταθερή εφαρμογή για τα εμαιλ?? Γιατί δεν μπορώ να την συγχρονισω με τίποτα....έχω το bluemail. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Settings>Additional settings>Battery>Manager apps battery usage>Choose apps. Βρες το Bluemail ,(ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θέλεις να συγχρονίζει) και επέλεξε <No restrictions>. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Αυτο το φλασαρω απο το αλλο TWRP? Ναι σαν image Και μετά reboot recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ναι σαν image Και μετά reboot recovery... Σε υπερευχαριστω,αν κολλησω καπου,εδω ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καποιος που να γυρισε σε miui 7 απο τελευταια developer ή απο android 6 γενικοτερα και να μην εχασε το imei; Θεωρώ πως με fastboot δεν θα χαθεί το imei διότι είναι καθαρή εγκατασταση. Κάποιος να το επιβεβαιωση παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 παιδια με την cm13 του οκτωβριου εχετε δακτυλικο αποτυπωμα? δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση! οποιος εχει cm13 ας μου πει αν μπορει, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) παιδια με την cm13 του οκτωβριου εχετε δακτυλικο αποτυπωμα? δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση! οποιος εχει cm13 ας μου πει αν μπορει, ευχαριστω Οταν έκανες εγκατάσταση δεν το εφτιαξες απο αρχή που σου είπα? Τελικά firmware εβαλες? Εδώ έχει με την τελευταία που λες Edited October 12, 2016 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Τελικα την εβαλα φιλε μου χωρις να χρειαστει να βαλω CM Firmware. μονο την nightly και εκανα wipes all kai system το χρωμα ομως της οθονης απο την ρομ το βλεπω να κιτρινζει λιγο.. παραξενα πραματα Οταν έκανες εγκατάσταση δεν το εφτιαξες απο αρχή που σου είπα? Τελικά firmware εβαλες? Εδώ έχει με την τελευταία που λες τι γνωμη εχετε παιδια για την CM 13 cm-13.0-20161012-NIGHTLY-kenzo.zip https://download.cyanogenmod.org/?device=kenzo εχει κανενα BUG; απο διαχειριση μπαταρίας και ποιοτητα φωτογραφικης μηχανης πως είναι; σε συγκριση με την MIUI τι λεει; εχει ελληνικη γλωσσα; ειναι root; Edited October 12, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εγω ειχα την τελευταια snapshot (και μαλλον δεν το βλεπω για αλλη snapshot μιας και ο strix δουλευει την cm14) ολα μια χαρα!!Την δουλεψα και με radon kernel βεβαια και χωρις ολα μια χαρα ελληνικα παντου και σε ολα native root καλη μπαταρια βεβαια δεν μπορω να πω οτι εφτανα την miui 6.8.18 αλλα και παλι γυρω στης 6 ωρες sot!Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι την σειρα που θα φλασαρεις (την δινει ο filosofos 77 σε προηγουμενο post) και να βαλεις fingerprint στην αρχη! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Εγω ειχα την τελευταια snapshot (και μαλλον δεν το βλεπω για αλλη snapshot μιας και ο strix δουλευει την cm14) ολα μια χαρα!!Την δουλεψα και με radon kernel βεβαια και χωρις ολα μια χαρα ελληνικα παντου και σε ολα native root καλη μπαταρια βεβαια δεν μπορω να πω οτι εφτανα την miui 6.8.18 αλλα και παλι γυρω στης 6 ωρες sot!Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι την σειρα που θα φλασαρεις (την δινει ο filosofos 77 σε προηγουμενο post) και να βαλεις fingerprint στην αρχη! αν εχει χειροτερη μπαταρια απο το MIUI μαλλον δεν θα επιχειρησω να την βαλω !!! Το επιβεβαιωνουν οσοι εχουν βαλει την CyanogenMod 13;; τα αλλα ερωτηματα μου για την RΟΜ Edited October 12, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 παιδες εχεις κανεις προβλημα με ληψη μηνυματων ενημερωσης κλησεων απο τη Vodafone? ή εχει προβλημα η vodafone ή κατι γινετε με τις ρυθμισεις του τηλεφωνου. εχω την ελληνικη dev 6.9.29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 αν εχει χειροτερη μπαταρια απο το MIUI μαλλον δεν θα επιχειρησω να την βαλω !!! Σε εμένα απλά είναι σχεδόν μισή ώρα κάτω όχι τραγικά πράγματα ..γνώμη μου αξίζει αλλά ότι θέλει ο καθένας !! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Σε εμένα απλά είναι σχεδόν μισή ώρα κάτω όχι τραγικά πράγματα ..γνώμη μου αξίζει αλλά ότι θέλει ο καθένας !! αξιζει που;;; που δηλαδή υπερτερεί σε σχέση με την MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts