Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι !!! αλλωστε κοστιζαν λιγοτερα από το dark grey!!! από 10 ως 20 $ αναλογα την περίοδο. :lol:

Και εγώ είχα δελεαστει λιγάκι από την μικρότερη τιμή αλλά κινητό είναι... Δεν το παίρνεις κάθε μέρα :p έκοψα μια βόλτα από ένα βράδυ μου και πήρα το μαύρο. Και δεν το μετανιώνω

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να κανω μια ερωτηση για τους γνώστες παρακαλώ; :p

Δε βλέπω στην αρχικη σελίδα κάποια λεπτομέροια για αυτό. Προφανώς δεν υποστηρίζει την band 20 στα 800MHz στο LTE, αλλά διάβασα κάπου ότι κυκλοφόρησε το κινητό για Ταϊβάν που δουλεύει η μπάντα αυτή. Ισχύει αυτό; Και αν ναι, μπορούμε να ξέρουμε τι θα στείλει κάποιο κατάστημα όπως το vickmall? Φαίνεται στο κουτί η διαφορά για παράδειγμα;

Edited by nikospot

Όλα γίνονται αλλά υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά..

Επίσης με το που βάλεις την 6 αρα εκτός ότι θα κλειδώσει θα σε αναγκάσει να κάνεις και format data στο twrp...

Γι αυτό ή πρέπει να έχεις ένα βαρβάτο backup ή να ξεπεράσεις το κλείδωμα του twrp.

Με λίγα λόγια ή κάθεται όπως είναι ή ας προετοιμαστεί για σπαζοκεφαλιά..:wacko:

δηλαδγ ειναι τοσο κοπος? για μια αναβαθμιση? καλυτερα οποτε να κανω clean install?

δηλαδγ ειναι τοσο κοπος? για μια αναβαθμιση? καλυτερα οποτε να κανω clean install?

Αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις.... Φυσικά και να κάνεις καθαρή + να πάρεις nandroid ΄+ efs απο πριν,..

Ετσι για αλλαγή... Τι λέτε???

http://s21.postimg.org/i6r7cjxdz/123.png

http://s11.postimg.org/4dgwptecz/1234.png

http://s13.postimg.org/7sgn351bb/Screenshot_2016_09_22_15_36_29_592_com_miui_home.png

Edited by geoanto555

Να κανω μια ερωτηση για τους γνώστες παρακαλώ; :p

Δε βλέπω στην αρχικη σελίδα κάποια λεπτομέροια για αυτό. Προφανώς δεν υποστηρίζει την band 20 στα 800MHz στο LTE, αλλά διάβασα κάπου ότι κυκλοφόρησε το κινητό για Ταϊβάν που δουλεύει η μπάντα αυτή. Ισχύει αυτό; Και αν ναι, μπορούμε να ξέρουμε τι θα στείλει κάποιο κατάστημα όπως το vickmall? Φαίνεται στο κουτί η διαφορά για παράδειγμα;

Φίλε μου πέραν της αρχικής σελίδας αυτό το θέμα έχει χιλιοσυζητηθεί στο φόρουμ.

Το κανονικό redmi note 3 pro δεν έχει τη μπάντα 20 την οποία χρησιμοποιεί η wind κατα βάση και vodafone. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις θέματα με το 4g στην επαρχία, όχι στα αστικά κέντρα.

Την έκδοση της Ταιβάν την πουλούν τα vickmall και geekbuying ως international edition. Επίσης η ρομ που φορούν οι εκδόσεις αυτές είναι global stable.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι οι International εκδόσεις είναι 2,5mm μεγαλύτερες στο μήκος, άρα οι θήκες και τα tempered glasses δε θα ταιριάζουν εύκολα.

Αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις.... Φυσικά και να κάνεις καθαρή + να πάρεις nandroid ΄+ efs απο πριν,..

Ετσι για αλλαγή... Τι λέτε???

http://s21.postimg.org/i6r7cjxdz/123.png

http://s11.postimg.org/4dgwptecz/1234.png

http://s13.postimg.org/7sgn351bb/Screenshot_2016_09_22_15_36_29_592_com_miui_home.png

Πολύ καλά!! Ανέβασε κάπου να τα φλασάρουμε....

MLS Tablet iq 1030

1.Advanced power menu RED for 6.9.15 Kenzo.zip

2.Advanced power menu BLUE for 6.9.15 Kenzo.zip

3.Advanced power menu BLACK for 6.9.15 Kenzo.zip

http://s21.postimg.org/w3bp8pzfb/Screenshot_2016_09_22_16_22_39_669_com_miui_home.png

Edited by geoanto555

φιλε εσυ που ξερεις σχεδον τα παντα για το κινητο και τις ΡΟΜ μπορεις να μου απαντησεις σε μια ερωτηση που δεν εχει απαντηθει απο κανεναν εδω και καιρο?

Οταν εχω ακουστικα και το κινητο στη τσεπη, κανενας δε με ακουει, ενω εγω τους ακουω κανονικα. Οταν το βγαζω απ τη τσεπη ολα καλα, εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω και απενεργοποιησω τοσο την προληψη ατυχων κλησεων, οσο και το smartcover, αλλα τιποτα. Εχεις καμια αλλη ιδεα?

ξερει κανεις?

Καλησπερα, παρελαβα πριν λιγες εβδομαδες απο το vickmall, με official stable rom, κ εχω δυο θεματα, το ηχειο του δεν εχει πολυ ενταση, δεν ξερω αν ειναι απο κατασκευη του η λογω του λειτουργικου, επισης το δακτυλικο αποτυπωμα υπαρχουν φορες που δεν ποιανει.. Ξερει κανεις τιποτα;

Καλησπερα, παρελαβα πριν λιγες εβδομαδες απο το vickmall, με official stable rom, κ εχω δυο θεματα, το ηχειο του δεν εχει πολυ ενταση, δεν ξερω αν ειναι απο κατασκευη του η λογω του λειτουργικου, επισης το δακτυλικο αποτυπωμα υπαρχουν φορες που δεν ποιανει.. Ξερει κανεις τιποτα;

ποια ρομ εχεις ακριβως;

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξερει κανεις?

εμενα μου μοιαζει με bug στην ρομ..

με αλλα ακουστικα δοκιμασες;

ξερει κανεις?

Είσαι σίγουρος ότι σε ακούνε από το μικρόφωνο των "ακουστικών" και όχι από του τηλεφώνου?

1.Advanced power menu RED for 6.9.15 Kenzo.zip

2.Advanced power menu BLUE for 6.9.15 Kenzo.zip

3.Advanced power menu BLACK for 6.9.15 Kenzo.zip

http://s21.postimg.org/w3bp8pzfb/Screenshot_2016_09_22_16_22_39_669_com_miui_home.png

Αν φλασαρω το zip εκτός από το χρώμα θα νου εμφανίζει και το recovery σαν επιλογή;

Είσαι σίγουρος ότι σε ακούνε από το μικρόφωνο των "ακουστικών" και όχι από του τηλεφώνου?

λες??? θα δοκιμασω αλλα ακουστικα, παντως με την stable, δουλευαν κανονικα

Είμαι σχεδόν σίγουρος...

Δοκίμασε άλλα ναι..

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν φλασαρω το zip εκτός από το χρώμα θα νου εμφανίζει και το recovery σαν επιλογή;

Ναι είναι κομπλέ....Φλάσαρε και πες μου αν είναι όλα οκ..

Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Έχω την 8.0.1 stable την ελληνική και έχω ένα θέμα με το ξυπνητήρι. Όταν βάζω να χτυπήσει η εντάξει είναι πολύ χαμηλή όταν χτυπάει ενώ το έχω τέρμα. Μπορώ να το διορθώσω κάπως η είναι bug της ροκ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.

Έχει εντοπίσει κανείς πρόβλημα με το μικρόφωνο των ακουστικών? Ότι ακουστικά και αν δοκίμασα δεν δουλεύει το μικρόφωνο τους. Ο ήχος ακούγεται μόνο από το μικρόφωνο του τηλεφώνου (ενώ είναι τοποθετημένα ακουστικά). Rom Official Miui 8 Global Dev 6.9.9

φιλε εσυ που ξερεις σχεδον τα παντα για το κινητο και τις ΡΟΜ μπορεις να μου απαντησεις σε μια ερωτηση που δεν εχει απαντηθει απο κανεναν εδω και καιρο?

Οταν εχω ακουστικα και το κινητο στη τσεπη, κανενας δε με ακουει, ενω εγω τους ακουω κανονικα. Οταν το βγαζω απ τη τσεπη ολα καλα, εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω και απενεργοποιησω τοσο την προληψη ατυχων κλησεων, οσο και το smartcover, αλλα τιποτα. Εχεις καμια αλλη ιδεα?

Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με τα ακουστικά (το είχα γράψει πριν 10 σελίδες). Δεν δουλεύει το μικρόφωνο από τα ακουστικά, δουλεύει το μικρόφωνο του τηλεφώνου. Δεν φταίνε τα ακουστικά. Δοκίμασα 4 ακουστικά. Τα ίδια δουλεύουν κανονικά σε άλλο ίδιο τηλέφωνο (RN3 Pro) με GTV 7.5.2

Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Έχω την 8.0.1 stable την ελληνική και έχω ένα θέμα με το ξυπνητήρι. Όταν βάζω να χτυπήσει η εντάξει είναι πολύ χαμηλή όταν χτυπάει ενώ το έχω τέρμα. Μπορώ να το διορθώσω κάπως η είναι bug της ροκ;

Δεν το χω ξανα ακούσει.. Είσαι σίγουρος ότι είναι η ένταση στο τέρμα;;;

Μήπως βάζεις κάτι ΄΄αλλο στο τέρμα?

Έχω και τις τρεις επιλογές στο τέρμα. Δλδ ένταση ξυπνητήρι ου, ένταση ήχου κλήσης και ένταση ήχου media. Όταν πάω να επιλέξω τον ήχο του ξυπνητήρι ου και τον βάζω να τον ακούσω μου ακούγεται δυνατά. Όταν προγραμματιζω να χτυπήσει το ξυπνητήρι σε κάποια ώρα ακούγεται πολύ χαμηλά.

Έχω και τις τρεις επιλογές στο τέρμα. Δλδ ένταση ξυπνητήρι ου, ένταση ήχου κλήσης και ένταση ήχου media. Όταν πάω να επιλέξω τον ήχο του ξυπνητήρι ου και τον βάζω να τον ακούσω μου ακούγεται δυνατά. Όταν προγραμματιζω να χτυπήσει το ξυπνητήρι σε κάποια ώρα ακούγεται πολύ χαμηλά.

Δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό δεδομένων εφαρμογής;

Δεν μπορω να ανεβασω screenshots παω στα συννημενα βρισκω το screenshot παταω το upload και μετα τι μου γραφει κλεισιμο παραθυρου. Edited by johnbakk

μου φαινεται οτι διαβασες βιαστικα τι εγραψα. μονο το wifi έχει θέμα και σε 3 διαφορετικα ρουτερ στα οποια εχω παιξει και στα τρια με τα καναλια. δεν εχω θεμα με τη σιμ. και οταν ειπα 1-2 γραμμες σημα, εννοουσα του wifi το σημα οχι των 3g,4g... το σημα wifi του honor ειχε 1-2 γραμμες και τοy κενζο τίποτα! Προβλημα με wifi περιγραφω οχι με δικτυο κινητής!

τι θηκη εχεις..?

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξερει κανεις?

αλλαξες ακουστικα?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με τα ακουστικά (το είχα γράψει πριν 10 σελίδες). Δεν δουλεύει το μικρόφωνο από τα ακουστικά, δουλεύει το μικρόφωνο του τηλεφώνου. Δεν φταίνε τα ακουστικά. Δοκίμασα 4 ακουστικά. Τα ίδια δουλεύουν κανονικά σε άλλο ίδιο τηλέφωνο (RN3 Pro) με GTV 7.5.2

η σας εχει μπει κανενα χνουδι μεσα στην υποδοχη, η το jack δεν κουμπωνει καλα και θελει πιο μεσα η εξω.. η δεν ξερω.. δοκιμαστε και με γνησια ακουστικα αφου καθαρισετε την υποδοχη στη συσκευη..

Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

ποια ρομ εχεις ακριβως;

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εμενα μου μοιαζει με bug στην ρομ..

με αλλα ακουστικα δοκιμασες;

εχω την MIUI Global 8/stable 8.0.1.0, ειναι η τελευταια ενημερωμενη που μου εβγαλε, παιζει ρολο;

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου συμβαινει και εμενα στη συγκεκριμενη ρομ :-/

Δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό δεδομένων εφαρμογής;

Έκανα αυτό που μου είπες και το έφτιαξα. Ευχαριστώ.

Guys hi, αλλάζει χρωμα από κάπου αυτό; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160922/447510547c7a7bcafc06c4e0574b2ce3.jpg

Είναι ή ρύθμιση αυξανόμενη ένταση ενεργοποιημένη?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν πάς ξυπνητήρι και πατήσεις της τρεις τελιτσες πάνω δεξιά σου βγάζει κάτι ρυθμίσεις ή ρύθμιση αυξανόμενη ένταση είναι ενεργοποιημένη?

Using Tapatalk