panosb26 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Κάναμε καλή δουλεια... Τώρα ή κατεβάζεις και τις 2 ρομ που υπάρχουν και τις βάζεις με τις οδηγίες ή κατεβάζεις την τελευταία και σου λέω τι να κάνεις.. Δηλαδη ποιο ευκολος τροπος ή παλι θα εχουμε ..........:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δηλαδη ποιο ευκολος τροπος ή παλι θα εχουμε ..........:( Όποιος δεν το πολυ έχει ας περιμένει την επόμενη ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 =============================================================== Παιδιά για την rom έκανα έναν οδηγό για να μην σκάτε με το τι έρχεται. Δεν χρειάζονται Drivers και καμία ουσιαστική προετοιμασία. Εγκατάσταση official Global stable/dev μέσω fastboot Επιλέγουμε να κατεβάσουμε την τελευταία kenzo έκδοση του κινητού μας από εδώ http://en.miui.com/a-234.html και αποσυμπιέζουμε. Κατεβάζουμε την beta έκδοση του mi tools από εδώ http://en.miui.com/f...Nzk=&mobile=2(ηbeta έκδοση λειτουργεί καλύτερα όταν δεν έχουμε τα απαραίτητα drivers, προσωπικά αυτή χρησιμοποιώ)Αν σε κάποιον δεν λειτουργεί απλά βάζει την κανονική έκδοση. Και την κάνουμε εγκατάσταση στον C και όχι σε κάποιο υποφάκελο. Κατεβάζουμε και κάνουμε unzip αυτό το αρχείο http://en.miui.com/f...A5NTk=&mobile=2 Διαδικασία εγκατάστασης Κλείνουμε το κινητό Πατάμε power bottom + vol down ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστεί το λακουδακι που γράφει fastboot Συνδέουμε το κινητό με το usb Ανοίγουμε το φάκελο fastboot _edl που κατεβάσουμε και κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο edl.cmd, τότε η οθόνη πρέπει να σβήσει και να ανάψει το ledακι κόκκινο Ανοίγουμε το beta mi flash tools επιλέγουμε την Rom που κατεβασαμε. Παταμε refresh για να εντοπίσει το mi flash την συσκευή, κάτω χαμηλά clear all/data ( η πρώτη επιλογή) Πατάμε εγκατάσταση και περιμένουμε 230-260sec, μόλις γράψει success βγάζουμε το usb και πατάμε το power bottom μέχρι να νοιώσουμε μία δόνηση. Αφήνουμε το κινητό 5-10 λεπτά μέχρι να ανοίξει. Το κινητό είναι πλέον έτοιμο :) Έτσι μπαίνουν όλες οι kenzo rom. ====================================================================== Τα παραπάνω ειναι οδηγός απο το διπλανό φορουμ και μοιάζει πιο εύκολη διαδικασία. την εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με τον αισθητηρα δακτυλικου με την 6.9.9? Παρα πολλες φορες δεν αναγνωριζει το αποτυμωμα ενω με την προηγουμενη ολα ηταν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 λοιπον εκανα και την πατεντα και τωρα εχω και 2 sim και καρτα sd 32gb :):):) με λιγη προσοχη γινεται ... αν και χρειαστηκε να φορμαρω την καρτα για να παιξει ενω πριν δουλευε κανονικα ... οποτε buckup πριν για σιγουρια.... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με τον αισθητηρα δακτυλικου με την 6.9.9? Παρα πολλες φορες δεν αναγνωριζει το αποτυμωμα ενω με την προηγουμενη ολα ηταν μια χαρα ποια 6,9,9 εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Επειδη ειχα ενα προβλημα με μια εφαρμογη το 'voxer walkie talkie', συγκεκριμενα δεν μου εμφανιζε τις ειδοποιησεις και τα μυνηματα γενικα και επειδη βρηκα τι εφταιγε ειπα να το μοιραστω εδω μηπως και βοηθησει σε αλλες εφαρμογες με αναλογο προβλημα. εκτος οτι του εδωσα ολα τα "δικαιωματα" και απο την μπαταρια το εβαλα "χωρις κανενα περιορισμο" ηθελε και το εξης για να δουλεψει: στα δικαιωματα - αυτοματη εναρξη - ηθελε να το "ανοιξεις" και εκει τικαρωντας το. :ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αρχικα εβαλα beta και μετα update οπως οι οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αρχικα εβαλα beta και μετα update οπως οι οδηγιες Το update το περασες με καθαρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Το update το περασες με καθαρη; Εκανα wipe dalvik + cache και flashara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ρε παιδιά την εφαρμογή plex τη δουλεύει κανείς ? Εμένα δν ανοίγει καν. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keylogia Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 1. Το κινητο φορτιζει πολυ γρηγορα. Δεν θα βλαψει την μπαταρια αυτο; 2. Το reading mode οταν το παταω δεν αλλαζει τιποτα. Χρειαζεται καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Το σύντομα δεν το πιστεύω.... Σε κανα 2-3 μήνες λέω./// Ωχ λες ε??? Υπομονη τότε.... Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μια βοήθεια . Μου αρέσει και δουλεύω την εφαρμογή Quickpic. Πάω να σβήσω φωτογραφία και μου λέει: για να ολοκληρώσετε την ενέργεια αυτή πατήστε στο πάνω δεξί μενού στην επόμενη οθόνη και επιλέξτε ριζικο κατάλογο sd κάρτας για χορήγηση άδειας Πρόσβασης.... Βέβαια πατάω Οκ και μετά φεύγει και δεν σβήνει την φωτογραφία. Τι κάνω? Στα δικαιώματα της εφαρμογής τα έχω όλα τσεκαρισμενα. Στην μαμά εφαρμογή σβήνει το αρχείο κανονικά.... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μια βοήθεια . Μου αρέσει και δουλεύω την εφαρμογή Quickpic. Πάω να σβήσω φωτογραφία και μου λέει: για να ολοκληρώσετε την ενέργεια αυτή πατήστε στο πάνω δεξί μενού στην επόμενη οθόνη και επιλέξτε ριζικο κατάλογο sd κάρτας για χορήγηση άδειας Πρόσβασης.... Βέβαια πατάω Οκ και μετά φεύγει και δεν σβήνει την φωτογραφία. Τι κάνω? Στα δικαιώματα της εφαρμογής τα έχω όλα τσεκαρισμενα. Στην μαμά εφαρμογή σβήνει το αρχείο κανονικά.... Ενεργοποιησε απο τις εγαρμογες το Documents. Σε μενα εκει οφειλοταν παρομοιο προβλημα. Η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι frozen καθε φορα που ανοιγει η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Λοιπόν έβγαλα άκρη. Έπρεπε να πάω στα έγραφα και να ενεργοποιηθεί από εκεί.... ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απαντησα πριν δω το post σου. Σε ευχαριστώ.... Ήταν όντως εκεί το πρόβλημα Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Εκανα wipe dalvik + cache και flashara Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται και system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται και system Εκανα και system wipe πριν περασω την beta , αλλα για το update μετα εκανα μονο τα απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Φίλε μου θα μπορέσεις να πεις δύο τρία λόγια για αυτή την Rom; Πιο πολύ θέλω να μάθω επιδόσεις μπαταρίας. Γιατί μέχρι τώρα η ελληνική dev έχει drain με marshmallow. Επίσης δεν θυμάμαι αν είναι η gkalen ή η Cm έκδοση που έχει θέμα με Bluetooth ακουστικά. Το είχε αναφέρει ένας φίλος στις προηγούμενες σελίδες. φιλε μου η ρομ του gkalen ειναι απλα φανταστικη !!ειναι πιο γρηγορη απο την 5.1.1!!το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει χωρις κανενα προβλημα και αλλο ευχαριστω ειναι οτι συστημα android δεν ειναι στα ουράνια οπως ηταν !!τωρα εινα 10% οχι οπως πριν που εβλεπα κατι 35-45%!! η μπαταρια προς το παρον μου φενεται το ιδιο δεν βλεπω καμια διαφορα(τούμπανο δηλαδη!!) αλλα ακομα δεν εχει κανει πλήρη φορτιση του κινητου!! ακουστικα Bluetooth δεν εχω φιλε μου οποτε δεν μπορω να σου πω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Εκανα και system wipe πριν περασω την beta , αλλα για το update μετα εκανα μονο τα απλα. Σίγουρα κάτι δεν έκατσε καλά... Σε μένα που έβαλα μόνο την δεύτερη όλα λειτουργούν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 φιλε μου η ρομ του gkalen ειναι απλα φανταστικη !!ειναι πιο γρηγορη απο την 5.1.1!!το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει χωρις κανενα προβλημα και αλλο ευχαριστω ειναι οτι συστημα android δεν ειναι στα ουράνια οπως ηταν !!τωρα εινα 10% οχι οπως πριν που εβλεπα κατι 35-45%!! η μπαταρια προς το παρον μου φενεται το ιδιο δεν βλεπω καμια διαφορα(τούμπανο δηλαδη!!) αλλα ακομα δεν εχει κανει πλήρη φορτιση του κινητου!! ακουστικα Bluetooth δεν εχω φιλε μου οποτε δεν μπορω να σου πω!! Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται και system Το update το περασες με καθαρη; Παιδιά δοκιμάσατε την νέα version του gkalen ;;; RedmiNote3Pro Kenzo 6.0.1 MiUi8-6.9.9-2 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6126-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-9-9/#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 =============================================================== Παιδιά για την rom έκανα έναν οδηγό για να μην σκάτε με το τι έρχεται. Δεν χρειάζονται Drivers και καμία ουσιαστική προετοιμασία. Εγκατάσταση official Global stable/dev μέσω fastboot Επιλέγουμε να κατεβάσουμε την τελευταία kenzo έκδοση του κινητού μας από εδώ http://en.miui.com/a-234.html και αποσυμπιέζουμε. Κατεβάζουμε την beta έκδοση του mi tools από εδώ http://en.miui.com/f...Nzk=&mobile=2(ηbeta έκδοση λειτουργεί καλύτερα όταν δεν έχουμε τα απαραίτητα drivers, προσωπικά αυτή χρησιμοποιώ)Αν σε κάποιον δεν λειτουργεί απλά βάζει την κανονική έκδοση. Και την κάνουμε εγκατάσταση στον C και όχι σε κάποιο υποφάκελο. Κατεβάζουμε και κάνουμε unzip αυτό το αρχείο http://en.miui.com/f...A5NTk=&mobile=2 Διαδικασία εγκατάστασης Κλείνουμε το κινητό Πατάμε power bottom + vol down ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστεί το λακουδακι που γράφει fastboot Συνδέουμε το κινητό με το usb Ανοίγουμε το φάκελο fastboot _edl που κατεβάσουμε και κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο edl.cmd, τότε η οθόνη πρέπει να σβήσει και να ανάψει το ledακι κόκκινο Ανοίγουμε το beta mi flash tools επιλέγουμε την Rom που κατεβασαμε. Παταμε refresh για να εντοπίσει το mi flash την συσκευή, κάτω χαμηλά clear all/data ( η πρώτη επιλογή) Πατάμε εγκατάσταση και περιμένουμε 230-260sec, μόλις γράψει success βγάζουμε το usb και πατάμε το power bottom μέχρι να νοιώσουμε μία δόνηση. Αφήνουμε το κινητό 5-10 λεπτά μέχρι να ανοίξει. Το κινητό είναι πλέον έτοιμο :) Έτσι μπαίνουν όλες οι kenzo rom. ====================================================================== Τα παραπάνω ειναι οδηγός απο το διπλανό φορουμ και μοιάζει πιο εύκολη διαδικασία. την εχει δοκιμασει κανεις;[/Q Αυτόν τον τρόπο τον έχει δοκιμάσει κανείς ,αν όντως ισχύει, καθώς φαίνεται αρκετά πιο εύκολος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά για την rom έκανα έναν οδηγό για να μην σκάτε με το τι έρχεται. Δεν χρειάζονται Drivers και καμία ουσιαστική Μόνο αν έχεις ξεκλειδώσει bootloader... Εχει κάποια διαφορά με αυτό??? Καθαρή εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά δοκιμάσατε την νέα version του gkalen ;;; RedmiNote3Pro Kenzo 6.0.1 MiUi8-6.9.9-2 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6126-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-9-9/#files Εγω :) αυτη φοραω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Εγω :) αυτη φοραω τωρα Ευχαριστημένος πλήρως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts