kongeo1994 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλησπέρα και πάλι. Διαβάζω τόση ώρα για τις διάφορες rom και από οτι φαίνεται κάποιοι γνωρίζουν κάτι περισσότερο. Θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα? δεν μπορουμε να σου πουμε γιατι δεν εχει παραλαβει καποιος το international version .. δεν θα εχεις θεμα με το πληκτρολογιο σε καμια απο τις 2 ουτε με την κοσμοτε και την 800αρα.. Για την καμερα ισως το vickmall να κανει κατι,το geekbuying λιγο δυσκολο εως απιθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλησπέρα από ελληνική dev σε global dev πως πηγαίνω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Miflash σε fastboot mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webrider Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 δεν μπορουμε να σου πουμε γιατι δεν εχει παραλαβει καποιος το international version .. δεν θα εχεις θεμα με το πληκτρολογιο σε καμια απο τις 2 ουτε με την κοσμοτε και την 800αρα.. Για την καμερα ισως το vickmall να κανει κατι,το geekbuying λιγο δυσκολο εως απιθανο Οκ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Miflash σε fastboot mode. Αξηζη να πάω?? Από περιέργεια αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος με του gallen την ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Αξηζη να πάω?? Από περιέργεια αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος με του gallen την ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν αξίζει.... Χάνεις και το twrp με την εγκατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Όχι δεν αξίζει.... Χάνεις και το twrp με την εγκατάσταση.. Ααααα δεν έχει recovery?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ααααα δεν έχει recovery?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το χανεις και πρεπει μετα ξανα απο την αρχη αν θελησεις ελληνικη: dev,ξεκλειδωμα,twrp,gtv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 το χανεις και πρεπει μετα ξανα απο την αρχη:twrp,gtv Όχι όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 το χανεις και πρεπει μετα ξανα απο την αρχη αν θελησεις ελληνικη: dev,ξεκλειδωμα,twrp,gtv Ταλαιπωρία τεράστια!! μια χαρά είμαστε με του gallen τώρα που θα πάρουμε και αναβάθμιση μασμαλοου!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μία βοήθεια όποιος ξέρει/μπορεί.. Έχω την εξής εφαρμογή : https://play.google.com/store/apps/details?id=ekawas.blogspot.com Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα και στην μπαταρία την έχω βάλει χωρίς περιορισμούς. Παρόλα αυτά ενώ θέλω να μένει ενεργή κλείνει. Επίσης δεν εμφανίζεται στις ανοιχτές εφαρμογές ώστε να την κλειδώσω. Καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ταλαιπωρία τεράστια!! μια χαρά είμαστε με του gallen τώρα που θα πάρουμε και αναβάθμιση μασμαλοου!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω με του gkalen καλα τα παω νομιζω ειναι καλυτερη απο την τελευταια gtv (ή οποια με χαλασε λιγο στην μπαταρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εχουν βγει καινουριοες: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6114-GTV-6-8-18-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/#files δεν χανεις τιποτα , την βαζεις στην μνημη ,wipe dalvik+cache ,install και δεν εχεις χασει τιποτα Κατέβασα να βάλω την τελευταία (6.8.18)... Λογικά θα είναι καλή για να γράφει ότι την έχουν κατεβάσει 212 φορές! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Κάπως έτσι το σκέφτομαι και γω... Ας έρθει και θα κάνω σοβαρή δοκιμή...:p Και εγω με την Omida ειμαι και δεν εχω ουτε βδομαδα που παρελαβα το κινητο EDIT: Geo Αν μενεις δυτικη Ελλαδα, βρισκομαστε για συγκριτικο αν εχεις ορεξη :P Edited September 6, 2016 by giannis808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 και εγω με του gkalen καλα τα παω νομιζω ειναι καλυτερη απο την τελευταια gtv (ή οποια με χαλασε λιγο στην μπαταρια) Γύρω στης 6 μισή ώρες οθόνης βγάζω αρκετά καλά αν και ακούω κάτι 10 ώρες σε καποιους άλλους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Κατέβασα να βάλω την τελευταία (6.8.18)... Λογικά θα είναι καλή για να γράφει ότι την έχουν κατεβάσει 212 φορές! :p εμενα με χαλασε λιγο στην μπαταρια..νομιζω η .11 ηταν καλυτερη αλλα βαλτην να ξεμπερδευεις:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γύρω στης 6 μισή ώρες οθόνης βγάζω αρκετά καλά αν και ακούω κάτι 10 ώρες σε καποιους άλλους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω καπου εκει με 2 sim και μονιμα δεδομενα ή wifi.. η πρωτη φορτιση μου εκανε 4 ωρες οθονη αλλα λογω 3-4 wipe που εκανα και σεταρισματος...θα δω η δευτερη πως θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εμενα με χαλασε λιγο στην μπαταρια..νομιζω η .11 ηταν καλυτερη αλλα βαλτην να ξεμπερδευεις:lol: Επιβεβαιωνω οτι η 6.8.18 εχει battery drain. Εχω παρει ολα τα απαραιτητα μετρα, δεν κανει καποια εφαρμογη το drain. Πεφτει αρκετα πιο γρηγορα απλα περιμενω την mm Gtv απο το ελληνικο φορουμ αυτη την βδομαδα πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Σοβαρα? Σιγα μη σας κανουν και oc να δουν αν ανεβαινει ψηλα,αλλιως να σας δοκιμασουν αλλο κομματι... Ειναι παραλογο αυτο που ζητας και προφανως δε φταιει το μαγαζι. Σε ολα τα κινητα κατα τη διαρκεια της παραγωγης τους μπορει να αλλαξει ο προμηθευτης για ενα part. Ναι μπορει να υπαρχουν μικροδιαφορες αλλα να ζηταμε απο το μαγαζι να κοιταξει αυτο το πραγμα και να καθονται να ψαχνουν αυτο που θες,ειναι λιγακι αστειο. τι λες ρε φίλε πάμε καλά τώρα τι γράφεις διαβάζεις??Ο καθενας πεταγεται κ γραφει οτι να ναι?Πως το ανοιγουν κ αλλαζουν λογισμικα?Ναι και βέβαια μπορούν να το ελέγξουν άμα είναι σοβαρό μαγαζί τι μου λες???Έχω δυο μέρες που προσπαθώ να τους εξηγήσω πως θα το ελέγξουν αυτό κ με βήματα που είναι γελοίο...δεν καταλαβαιναν κ με προωθούσαν σε άλλο email να ρωτήσω.....δυο πραγματα τους επεσημανα αν στελνουν με Nl post κ να κανουν ενα τσεκ την camera version.Για το πρωτο με απαντησαν οτι στελνουν με Sg Post μονο για το δευτερο εκαναν τον Κινεζο.Με selina απο Vickmall δεν ειχα κανένα πρόβλημα ποτε οτι ζητούσα με ενημέρωνε κανονικα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Κατέβασα να βάλω την τελευταία (6.8.18)... Λογικά θα είναι καλή για να γράφει ότι την έχουν κατεβάσει 212 φορές! :p Μια χαρά είναι... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιβεβαιωνω οτι η 6.8.18 εχει battery drain. Εχω παρει ολα τα απαραιτητα μετρα, δεν κανει καποια εφαρμογη το drain. Πεφτει αρκετα πιο γρηγορα απλα περιμενω την mm Gtv απο το ελληνικο φορουμ αυτη την βδομαδα πλεον Όσοι είχαν κατανάλωση με την 8,18 και έκαναν wipe system "σώθηκαν" ... Δεν ξέρω γτ αλλά η αναβάθμιση από την 11 στην 18 δημιούργησε θεματάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μια χαρά είναι... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι είχαν κατανάλωση με την 8,18 και έκαναν wipe system "σώθηκαν" ... Δεν ξέρω γτ αλλά η αναβάθμιση από την 11 στην 18 δημιούργησε θεματάκια. Αν κανω τωρα ενω ειμαι στην 8.18 σεταρισμενος κλπ wipe system, τι χανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 τι λες ρε φίλε πάμε καλά τώρα τι γράφεις διαβάζεις??Ο καθενας πεταγεται κ γραφει οτι να ναι?Πως το ανοιγουν κ αλλαζουν λογισμικα?Ναι και βέβαια μπορούν να το ελέγξουν άμα είναι σοβαρό μαγαζί τι μου λες???Έχω δυο μέρες που προσπαθώ να τους εξηγήσω πως θα το ελέγξουν αυτό κ με βήματα που είναι γελοίο...δεν καταλαβαιναν κ με προωθούσαν σε άλλο email να ρωτήσω.....δυο πραγματα τους επεσημανα αν στελνουν με Nl post κ να κανουν ενα τσεκ την camera version.Για το πρωτο με απαντησαν οτι στελνουν με Sg Post μονο για το δευτερο εκαναν τον Κινεζο.Με selina απο Vickmall δεν ειχα κανένα πρόβλημα ποτε οτι ζητούσα με ενημέρωνε κανονικα για αυτο ειπα οτι vickmall ισως να το κανει..το geekbuying απαντα με translate.google καλα καλα δεν ξερουν αγγλικα σιγα μην καταλαβουν τι τους λες.. εγω τους ζητησα σε μια παραγγελια να το στειλουν με την official ρομ και εκαναν hold την παραγγελια και δεν απαντησαν ποτε για μια βδομαδα.τους εστειλα να το στειλουν οπως ναναι να τελειωνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Αν κανω τωρα ενω ειμαι στην 8.18 σεταρισμενος κλπ wipe system, τι χανω; To σύστημα όλο.. Λειτουργικο δεν θα έχεις φαντάσου. Κάνε υπομονη πλησιάζει η νέα dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 To σύστημα όλο.. Λειτουργικο δεν θα έχεις φαντάσου. Κάνε υπομονη πλησιάζει η νέα dev. Αυτο κανω υπομονη τοσο καιρο αλλιως θα την περναγα απο την αρχη να ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Επιβεβαιωνω οτι η 6.8.18 εχει battery drain. Εχω παρει ολα τα απαραιτητα μετρα, δεν κανει καποια εφαρμογη το drain. Πεφτει αρκετα πιο γρηγορα απλα περιμενω την mm Gtv απο το ελληνικο φορουμ αυτη την βδομαδα πλεον Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες! Γι' αυτό άλλωστε χρησιμεύει το φόρουμ! Να παίρνουμε οι 'νεότεροι' χρήσιμες συμβουλές από τους εμπειρότερους! :) Θα βάλω λοιπόν την 6.8.11 ;) Φίλε όταν λες mm εννοείς την marshmallow? Θα πάρει το κινητό μας αναβάθμιση σε android 6.0? :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες! Γι' αυτό άλλωστε χρησιμεύει το φόρουμ! Να παίρνουμε οι 'νεότεροι' χρήσιμες συμβουλές από τους εμπειρότερους! :) Θα βάλω λοιπόν την 6.8.11 ;) Φίλε όταν λες mm εννοείς την marshmallow? Θα πάρει το κινητό μας αναβάθμιση σε android 6.0? :clap: Εχει ηδη δοθει στους πρωτους Beta testers απο οτι ξερω. Διαβασα οτι την αναμενουμε και επισημα ως developer GTV μες την βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman_69 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]http://en.miui.com/download-301.html εδω εισαι. για το pro θες την qualcomm ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχουν βγει καινουριοες: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6114-GTV-6-8-18-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/#files δεν χανεις τιποτα , την βαζεις στην μνημη ,wipe dalvik+cache ,install και δεν εχεις χασει τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι ρομ εχει;; για δες στις ρυθμισεις στο "γλωσσα & εισαγωγη" (ή αντιστοιχα στα αγγλικα) ευχαριστώ kongeo1994. δεν γνωρίζω τι rom έχει και όπως μου είπε είναι κλειδωμένη. η επιλογή '' γλώσσα και εισαγωγή '' αν θυμάμαι καλά, δεν λειτουργούσε. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited September 6, 2016 by mitsman_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts