skoudinio88 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Πέρασα την 6.7.21 έχω απορία να δω πως θα πάει η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Πέρασα την 6.7.21 έχω απορία να δω πως θα πάει η μπαταρία... + 20% σε σχέση με αυτή που είχες... Ξεκινάς να μετράς από αύριο όμως..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Στην GTV 6.8.4 δουλεύουν τα led notification????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maloukaki Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 υπαρχει εφαρμογη που το κανει αυτοματα αυτο. (προσθηκη του +30). number fixer η καπως ετσι λεγεται... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer number fixer και πρόσθεσε το +30 στις επαφές σου... σε 5" θα είσαι έτοιμος Ευχαριστώ πολύ... όλα εντάξει τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Στην GTV 6.8.4 δουλεύουν τα led notification????? Δοκίμασες και δεν δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Στην GTV 6.8.4 δουλεύουν τα led notification????? Λίγες σελίδες πίσω εάν κοιτούσες, ανέφερα εγώ ότι δεν δούλευαν. Αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν ισχύει αυτό! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6841241 Edited August 6, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 ΈΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΆΡΕΣΕ ΠΟΛΎ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΡΟΜ ΌΤΑΝ ΠΑΣ ΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΆΤΩ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΌ ΜΕΝΟΎ ΈΧΕΙ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΗ ΟΘΌΝΗ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙΣ ΔΕΞΙΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΧ ΤΗΝ ΔΌΝΗΣΗ Η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΡΟΜ ΉΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΆ ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΊ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΧΑΛΑΛΙ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 ΈΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΆΡΕΣΕ ΠΟΛΎ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΡΟΜ ΌΤΑΝ ΠΑΣ ΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΆΤΩ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΌ ΜΕΝΟΎ ΈΧΕΙ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΗ ΟΘΌΝΗ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙΣ ΔΕΞΙΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΧ ΤΗΝ ΔΌΝΗΣΗ Η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΡΟΜ ΉΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΆ ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΊ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΧΑΛΑΛΙ... πάνε ρυθμίσεις/γραμμή κατάστασης /διάταξη ειδοποιήσεων & διακοπτών και επέλεξε ξεχωριστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ετοιμοπολεμος όπως πάντα για την σωστή απάντηση... Τα πάντα ξέρεις για το κινητό μας.. Σε ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ετοιμοπολεμος όπως πάντα για την σωστή απάντηση... Τα πάντα ξέρεις για το κινητό μας.. Σε ευχαριστώ... Πλέον το χω λύσει - δέσει 10 φορές... Αυτό έλειπε να μην το ήξερα..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Η τελευταία dev rom κανόνι. Μετά από σχεδόν 18 ώρες και είμαι στο 90%! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Η τελευταία dev rom κανόνι. Μετά από σχεδόν 18 ώρες και είμαι στο 90%! stand by το εχεις συνεχεια να υποθεσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Λίγες σελίδες πίσω εάν κοιτούσες, ανέφερα εγώ ότι δεν δούλευαν. Αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν ισχύει αυτό! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6841241 Το είχα διαβάσει αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν αρκετές μέρες πριν και αρα αναφερόταν σε άλλη rom. Είναι πολλά τα post τα ρημάδια. Thanks anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Η τελευταία dev rom κανόνι. Μετά από σχεδόν 18 ώρες και είμαι στο 90%! Ποια είναι αυτήν που γράφεις τελευταία dev rom ,είναι ελληνική και από που την κατέβασες.:ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 stand by το εχεις συνεχεια να υποθεσω... Βρε φίλε αν το είχα stand by θα το έγραφα. Κανονικά ανοικτό με wifi συνεχώς ίντερνετ από αυτό ποσταρω τώρα φωτογραφίες κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια είναι αυτήν που γράφεις τελευταία dev rom ,είναι ελληνική και από που την κατέβασες.:ninja: Όχι η global dev 8.6.4 ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια είναι αυτήν που γράφεις τελευταία dev rom ,είναι ελληνική και από που την κατέβασες.:ninja: Όχι η global dev 6.8.4 Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 λοιπον παρατηρησα οτι οταν αφηνω το κινητο κλειδομενο στο γραφειο με ανιχτο wifi οταν ερχετε μια ειδοποιιση στο messenger δεν αναβει το led ουτε καν ακουγετε ηχος καποια λυση? απο τοις ρυθμισεις ειναι ανοιχτες οι ειδοποιήσεις για το led miui 7 7.5.3.0 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Κάθε εφαρμογή πρέπει να πάρει δικαιώματα... Μπες κ δώσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Βρε φίλε αν το είχα stand by θα το έγραφα. Κανονικά ανοικτό με wifi συνεχώς ίντερνετ από αυτό ποσταρω τώρα φωτογραφίες κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι η global dev 8.6.4 ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι η global dev 6.8.4 ποσες ωρες οθονη εχεις; μεχρι τωρα εννοω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 ποσες ωρες οθονη εχεις; μεχρι τωρα εννοω... Τώρα είμαι με 82% μπαταρία με 1ω5λ οθόνη σε 21 ω μπαταρία σύνολο. Το system 20% , android 10%, google services 0.7%. Με την προηγούμενη ρομ έπιανα ως και 70% για αυτα τα 3 και τώρα πήγα στο 30%! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Τώρα είμαι με 82% μπαταρία με 1ω5λ οθόνη σε 21 ω μπαταρία σύνολο. Το system 20% , android 10%, google services 0.7%. Με την προηγούμενη ρομ έπιανα ως και 70% για αυτα τα 3 και τώρα πήγα στο 30%! ok μια χαρα ειναι αυτη η ρομ μεχρι στιγμης...την ιδια εχω γι αυτο απορησα που εχεις τοσο ψηλα ποσοστα μπαταριας...απλα εγω σε 15 ωρες μπαταρια με οθονη ενεργη 2ω20λ εχω 71% οποτε ειναι super τα ποσοστα...και τρεχει κ μια χαρα εως τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 [/color] Όχι η global dev 6.8.4 Αυτή είναι η global dev που βάζει κ το vickmall; Όχι η συγκεκριμένη έκδοση, πιο πολύ στη ρομ αναφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Αυτή είναι η global dev που βάζει κ το vickmall; Όχι η συγκεκριμένη έκδοση, πιο πολύ στη ρομ αναφέρομαι. Ναι αυτη ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Απο την 6.7.21 και πλεον 6.7.28 (σε λιγο θα μπει η νεα), παρατηρησα οτι πολλα sms, ενω εχω κανονικα αναφορα παραδοσης, δεν παραδιδοντε σε συγκεκριμενο νουμερο. Επισης χτες μου ανεφερε οτι εστειλε σε εμενα και εγω δε το πηρα. Και τα 2 νουμερα μας ειναι whatsup και εγω εχω νεα sim σχεδον 2 μηνες. Ολα ξεκινησαν με την εγκατασταση της 6.7.21 χωρις να αλλαξει κατι με την 6.7.28.Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καναν αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Με την 6.7.21 την έχω από χθες έχω στείλει αρκετά μνμ με cosmote δεν είχα κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Πατώντας 3-4 φορές στο ίδιο σημείο πάνω στη. Οθόνη κάνει ζουμ και κοκκινίζει γύρω γύρω η οθόνη. Κάποια ρύθμιση είναι αλλά δε μπορώ να την βρω. Έφαγα τον τόπο. Global 7.5.3 Μόλις γυρίσω από διακοπές θα περάσω dev ρομ. Κολλάει συνέχως δίνοντας μου την εντύπωση πως είναι πολύ πιο αργό απο το mi4 που έδωσα στην μητέρα μου. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts