Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως να το τσεκαρεις αυτο..θα πρεπει να εχει κατι εξτρα η θηκη για να κλεινει η οθονη? για διαφωτισε με λιγο...δεν θα πρεπει μολις κλεινει το επανω μερος να κλεινει η οθονη?

Νομίζω πως πρέπει να έχει μαγνήτη.. Δεν είμαι σίγουρος όμως..

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

gkontos10 κάνε αναβάθμιση στην τελευταία Stable και λογικά θα είσαι οκ! :)

Η λύση έχει ξαναγραφτεί.

Κάποια εφαρμογή δείχνει ποιο πρόγραμμα δεν αφήνει τη συσκευή να μπει σε sleep mode.

Δεν θυμάμαι ποια είναι.

Συγνώμη ρε Γιώργο αλλά ο άνθρωπος ζητάει λύση και εσύ του λες αυτό το πράγμα;

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..

Πώς μπορώ να βρω αυτό το πρόγραμμα που μου λέει πιο πρόγραμμα δεν κλείνει το βράδυ

Ήρθε στα χέρια μου το κινητό της φίλης μου. Τελικά είχε πάνω του playstore βέβαια δεν δουλεύει.

Τι κάνω από εδώ και πέρα; Θέλω να μείνω με την official developers αλλά με playstore που να δουλεύει. Πως το διαγραφω;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/f3a7c60aa2e74935ecf050be720cbc58.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/bdbccb038d1a085d721825c9ee6411b1.jpg

Δοκίμασα clear data μήπως και... Αλλά πάλι τίποτα.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ήρθε στα χέρια μου το κινητό της φίλης μου.

Δεν ξεκινάς καλύτερα από το να το κάνεις να δουλεύει;

Τι κάνει κρασάρει, η δεν κατεβάζει;

Έβαλα φωτογραφίες να δεις. Δεν κατεβάζει.

Σβήνεις google account και μετά πας εφαρμογές google playstore εκκαθάριση δεδομένων.

Reboot και ξανα βάλε google account.

Νομίζω πως πρέπει να έχει μαγνήτη.. Δεν είμαι σίγουρος όμως..

νομιζω πως εχεις ενα δικιο..γιατι παρελαβα μια καινουργια θηκη για αλλο κινητο εχθες και ενω μολις εκλεινα την θηκη εσβηνε και μολις ανοιγα ,ανοιγε και η οθονη,,με την καινουργια θηκη δεν γινετε ουτε στο αλλο κινητο,,μολις την προλαβα απο τα σκουπιδια για να το τσεκαρω..αχ..δεν το ξερα οτι εχει να κανει και η θηκη,,κριμα.. τι να κανουμε..

να ρωτησω ,την καινουργια ρομ την περναω κανονικα οπως οταν περασα απο dev official σε ελληνικη ,ετσι περναω και την αναβαθμισμενη ελληνικη και τωρα?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εσκισα την θηκη και βρηκα το μαγνητακι..χαχαχα θα το κολλησω στην καινουργια:lol:

νομιζω πως εχεις ενα δικιο..γιατι παρελαβα μια καινουργια θηκη για αλλο κινητο εχθες και ενω μολις εκλεινα την θηκη εσβηνε και μολις ανοιγα ,ανοιγε και η οθονη,,με την καινουργια θηκη δεν γινετε ουτε στο αλλο κινητο,,μολις την προλαβα απο τα σκουπιδια για να το τσεκαρω..αχ..δεν το ξερα οτι εχει να κανει και η θηκη,,κριμα.. τι να κανουμε..

να ρωτησω ,την καινουργια ρομ την περναω κανονικα οπως οταν περασα απο dev official σε ελληνικη ,ετσι περναω και την αναβαθμισμενη ελληνικη και τωρα?

Κατεβάζεις το νέο ζιπάκι, μπαίνεις TWRP, κανείς από advance wipe cache και dalvik cache, install το ζιπάκι reboot και είσαι έτοιμος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Εχεις 2 επιλογές.

Ή βάζεις την ρομ στον αποθηκευτικό και κάνεις advanced wipe / dalvik cache & cache που είναι σαν αναβάθμιση.. δεν σβήνει τίποτα

ή κάνεις advanced wipe / dalvik cache , cache, data και τα χάνεις όλα, αλλά έχεις καθαρή εγκατάσταση..

και να πω και κατι αλλο..εβγαλα το μαγνητακι και μαγνητιστηκε στην θηκη του remi note ..τι στο καλο λεω,ολο το καλυμμα μαγνητικο ειναι? και ομως ολο το μπροστα καλυμμα εχει μαγνητισμο..αρα λογικα δεν θα φταιει η θηκη στο redmi note? σωστα?

και να πω και κατι αλλο..εβγαλα το μαγνητακι και μαγνητιστηκε στην θηκη του remi note ..τι στο καλο λεω,ολο το καλυμμα μαγνητικο ειναι? και ομως ολο το μπροστα καλυμμα εχει μαγνητισμο..αρα λογικα δεν θα φταιει η θηκη στο redmi note? σωστα?

Δοκίμασε τον ίδιο τον μαγνήτη που έβγαλες στο pro.

Να δεις αν δουλεύει..

Εχεις 2 επιλογές.

Ή βάζεις την ρομ στον αποθηκευτικό και κάνεις advanced wipe / dalvik cache & cache που είναι σαν αναβάθμιση.. δεν σβήνει τίποτα

ή κάνεις advanced wipe / dalvik cache , cache, data και τα χάνεις όλα, αλλά έχεις καθαρή εγκατάσταση..

λεω να δοκιμασω την 1η.. θα εχω καποιο θεμα λες? για να μην ξαναπερναω απο την αρχη αυτα που εχω μεσα. ειναι δοκιμασμενο φανταζομαι.

Σβήνεις google account και μετά πας εφαρμογές google playstore εκκαθάριση δεδομένων.

Reboot και ξανα βάλε google account.

Οk επανήλθε, ευχαριστώ!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

λεω να δοκιμασω την 1η.. θα εχω καποιο θεμα λες? για να μην ξαναπερναω απο την αρχη αυτα που εχω μεσα. ειναι δοκιμασμενο φανταζομαι.

Ναι δοκιμασμένο είναι.. Το δοκιμάζεις και βλέπεις.

Το δεύτερο στο είπα καθαρα γτ πας από μια τόσο παλιά ρομ σε καινούρια.. και miui8.

Δοκίμασε και αν έχεις κανά κόλλημα μπες ξανά στο twrp και κάνε μόνο τα advanced wipe/dalvik cache,cache,data.

Οk επανήλθε, ευχαριστώ!

Η μέθοδος πονάει χέρι .. κόψει χέρι.. δεν είναι αναγκαία πάντα...:p

Δοκίμασε τον ίδιο τον μαγνήτη που έβγαλες στο pro.

Να δεις αν δουλεύει..

στο παλιο κινητο μονο με τον μαγνητη κλεινει η οθονη και οταν τραβαω τον μαγνητη ανοιγει.. στο pro δεν μπορεσα να το κανω.. ..ο αισθητηρας που περιπου ειναι?μπας και δεν το πετυχαινω..αλλα σαρωσα ολη την πανω πλευρα σιγα σιγα και δεν..

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το βρηκα..γινετε

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αρα φταιει η θηκη..:( και ας ειναι μαγνητικο ολο το πανω μερος της..

Καλησπέρα παιδιά.

Εδώ κ μέρες διαβάζω συνεχώς το θέμα... Έχω φτάσει μέχρι και τη σελίδα 48 από τις 236 συνολικά που βλέπω ότι έχει συνολικά, αλλά δεν με βλέπω να έχω το κουράγιο να φτάσω μέχρι το τέλος! Σας γράφω λοιπόν με την ελπίδα κάποιος σας να γνωρίζει τι παίζει με το ηλεκτρονικό κατάστημα fastcardtech όπου κ παράγγειλα το κινητό στις 3/7... Για να σας προλάβω, την παραγγελία την έκανα πριν ξεκινήσω να διαβάζω το forum κ δω τα σχόλια όπου το κατάστημα το συμπεριλαμβάνουν στα χειρότερα που υπάρχουν! Και όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας μήπως κλάψω τα λεφτά μου (160€)... Υπάρχει περίπτωση το κινητό που παράγγειλα (https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-32GB.html) να μην έρθει ποτέ για παράδειγμα; Να έρθει κ να είναι ανακατασκευασμένο αντί για καινούριο; Αν έρθει μετά από πόσες ημέρες να το περιμένω; Έχει κανείς πάρει από αυτό το κατάστημα το κινητό για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; Ακόμα κ ποια rom φοράει δεν γνωρίζω που απ ότι διάβασα εδώ μέσα είναι σημαντικό να ξέρω!

Για να δώσω κ μια επιπρόσθετη πληροφορία... Στις 5/7 (δηλαδή 2 μέρες μετά την παραγγελία) μου έστειλαν ένα email που έλεγε: "We have shipped your package" και περιελάμβανε κ έναν tracking number για να το εντοπίσω! Από τότε μπαίνω σε διάφορα site όπως τα παρακάτω: [ 17track.net - elta.gr - landmarkglobal.com - beta.singpost.com/track-items - ruston.cc/ru/index_ru.html ] αλλά σε όλα μου βγάζει ένα μήνυμα του τύπου: "Item is not found at this moment...". Είναι φυσιολογικό μετά από τόσες μέρες να μην μου το βρίσκει;;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

ας αναφερω και το αλλο κουλο.. στο παλιο κινητο οπως και να βαλω τον μαγνητη λειτουργει..στο redmi note λειτουργει απο την μια μερια του μαγνητη... τι κουφο και αυτο..

Καλησπέρα παιδιά.

Εδώ κ μέρες διαβάζω συνεχώς το θέμα... Έχω φτάσει μέχρι και τη σελίδα 48 από τις 236 συνολικά που βλέπω ότι έχει συνολικά, αλλά δεν με βλέπω να έχω το κουράγιο να φτάσω μέχρι το τέλος! Σας γράφω λοιπόν με την ελπίδα κάποιος σας να γνωρίζει τι παίζει με το ηλεκτρονικό κατάστημα fastcardtech όπου κ παράγγειλα το κινητό στις 3/7... Για να σας προλάβω, την παραγγελία την έκανα πριν ξεκινήσω να διαβάζω το forum κ δω τα σχόλια όπου το κατάστημα το συμπεριλαμβάνουν στα χειρότερα που υπάρχουν! Και όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας μήπως κλάψω τα λεφτά μου (160€)... Υπάρχει περίπτωση το κινητό που παράγγειλα (https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-32GB.html) να μην έρθει ποτέ για παράδειγμα; Να έρθει κ να είναι ανακατασκευασμένο αντί για καινούριο; Αν έρθει μετά από πόσες ημέρες να το περιμένω; Έχει κανείς πάρει από αυτό το κατάστημα το κινητό για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; Ακόμα κ ποια rom φοράει δεν γνωρίζω που απ ότι διάβασα εδώ μέσα είναι σημαντικό να ξέρω!

Για να δώσω κ μια επιπρόσθετη πληροφορία... Στις 5/7 (δηλαδή 2 μέρες μετά την παραγγελία) μου έστειλαν ένα email που έλεγε: "We have shipped your package" και περιελάμβανε κ έναν tracking number για να το εντοπίσω! Από τότε μπαίνω σε διάφορα site όπως τα παρακάτω: [ 17track.net - elta.gr - landmarkglobal.com - beta.singpost.com/track-items - ruston.cc/ru/index_ru.html ] αλλά σε όλα μου βγάζει ένα μήνυμα του τύπου: "Item is not found at this moment...". Είναι φυσιολογικό μετά από τόσες μέρες να μην μου το βρίσκει;;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

Για το e-shop δεν έχω εικόνα αν και διαβάζω τα χειρότερα.

Ο χρόνος παράδοσης δεν εξαρταται από αυτους αλλά από το ταχυδρομείο..

Στείλε μου το tracking inbox να το δω..

Όσο για ανακατασκευασμένο κλπ .. εε δεν νομίζω..

Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν ερθει είναι να δεις αν έχει κλειδωμένο bootloader..

Κανε υπομονή γιατι παραγγειλα και εγω πριν 15μερες απο το site και μετα απο μια βδομαδα μου εμφανίστηκε στο 17track. Απλα αυτοι δινουν ενα track number μωλις κανεις την αγορα και το στελνουν μετα απο καμια βδομαδα

μια σύντομη ερώτηση: η αίτηση για unlock γίνεται βάση account και όχι βάση τηλεφώνου; πριν κάνα μήνα έκανα unlock ένα redmi 3 pro(το οποίο όμως δε κράτησα!) και τώρα έχοντας παραγγείλει το note 3 pro(ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου)και πηγαίνοντας να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος βλέπω ότι έχω επιλογή unlock now...download κτλ. άρα αν καταλαβαίνω σωστά μόλις παραλάβω πάω κατευθείαν για ξεκλείδωμα.(έχω ζητήσει την developer) χωρίς νέες αιτήσεις;

ευχαριστώ...

μια σύντομη ερώτηση: η αίτηση για unlock γίνεται βάση account και όχι βάση τηλεφώνου; πριν κάνα μήνα έκανα unlock ένα redmi 3 pro(το οποίο όμως δε κράτησα!) και τώρα έχοντας παραγγείλει το note 3 pro(ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου)και πηγαίνοντας να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος βλέπω ότι έχω επιλογή unlock now...download κτλ. άρα αν καταλαβαίνω σωστά μόλις παραλάβω πάω κατευθείαν για ξεκλείδωμα.(έχω ζητήσει την developer) χωρίς νέες αιτήσεις;

ευχαριστώ...

Μπορείς να ξεκλειδώνεις με τον ίδιο λογαριασμό μία φορά το μήνα....

Σε original xiaomi case, αριστερα απο τις γραμμες ειναι κατι. Δεν ξερω αν ειναι μαγνητες.....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/a0e1c13b6a053a9ce04f0055e69e4add.jpg

Sent from my H1 using Tapatalk

αν κλεινει η οθονη μολις κλιενεις την θηκη και ανοιγει μολις την ανοιξεις..μαγνητες θα ειναι..εγω την πατησα και τωρα και στα 2 κινητα που εχω στην κατοχη μου δεν εχει μαγνητες καμια θηκη..δεν το ηξερα αυτο με τους μαγνητες..νομιζα ειναι θεμα απλα του αισθητηρα που μολις κλεισει η θηκη το αντιλαμβανεται και κλεινει την οθονη.. τεσπα..δεν χαθηκε και ο κοσμος..απλα μου αρεσε και το ειχα συνηθησει στο ενα κινητο με την παλια θηκη(χρησιμοποιουσες και λιγοτερο το πλαινο κουμπι)

αν κλεινει η οθονη μολις κλιενεις την θηκη και ανοιγει μολις την ανοιξεις..μαγνητες θα ειναι..εγω την πατησα και τωρα και στα 2 κινητα που εχω στην κατοχη μου δεν εχει μαγνητες καμια θηκη..δεν το ηξερα αυτο με τους μαγνητες..νομιζα ειναι θεμα απλα του αισθητηρα που μολις κλεισει η θηκη το αντιλαμβανεται και κλεινει την οθονη.. τεσπα..δεν χαθηκε και ο κοσμος..απλα μου αρεσε και το ειχα συνηθησει στο ενα κινητο με την παλια θηκη(χρησιμοποιουσες και λιγοτερο το πλαινο κουμπι)

Δεν χρησιμοποιείς όμως το fingerprint....

Φίλε geoanto555 καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Όταν μου λες να κοιτάξω αν έχει κλειδωμένο bootloader με το που πάρω τη συσκευή στα χέρια μου πως θα το δω; Και τι πρέπει βασικά να είναι για να είναι οκ το κινητό; Κλειδωμένο ή ξεκλείδωτος; Επίσης ισχύει ότι πρέπει να κοιτάξω το imei της συσκευής διότι αν δεν υπάρχει τότε είναι που το κινητό είναι refurbished; Edited by AJP23